27.06.12
10:04
6:00 - топла вода, кафе с мляко
6:40 - Тренировка:
10 мин кростренажор - интервали 50/10 от 2-8 степен
50 високи колене с въже
Scream Death To Fat
3 рунда 4мин/30 сек
Изброените упражнения се изпълняват без почивка 4 мин, 30 сек се почива, после се продължава оттам докъдето си стигнал пак 4 мин и т.н.
1) 10 Reps Squat jumps wide and close - 8 kg
2) 10 Drunk Chickens
3) 10 Jump Tucks
4) 10 Sandbag Touchdowns with Side PushUps 5 Per Side - 8 kg
Успях да направя 4 кръга, като последното упражнение го довърших извън времето /имах още 5 бр/.
5 рунда:
75 reps High Knees
25 reps Squats - 8 kg
Време: 9:12 мин
7:45 - елда с прясно мляко,куркума, ленено семе и канела
10:00 - праскова и кайсия
12:30 - домат, краставица, свинска пържола, сирене, 25 гр ядки
.........
Мнението беше редактирано от Deskameska на 27.06.12 13:40.
27.06.12
23:05
..........
15:00 - кафе
16:00 - две филии ленен хляб, парче сирене и парче кашкавал, половин краставица, варено яйце
19:00 - шопска салата, две бъркани яйца със сирене, малко кисело мляко
22:00 - 20 гр тиквено семе, 5-6 лъжици кисело мляко
Вода: над 3 л
Днес голям глад. Наболява ме кръста :( .
Scream Death To Fat
3 рунда 4мин/30 сек
Изброените упражнения се изпълняват без почивка 4 мин, 30 сек се почива, после се продължава оттам докъдето си стигнал пак 4 мин и т.н.
1) 10 Reps Squat jumps wide and close - 8 kg
2) 10 Drunk Chickens
3) 10 Jump Tucks
4) 10 Sandbag Touchdowns with Side PushUps 5 Per Side - 8 kg
Успях да направя 4 кръга, като последното упражнение го довърших извън времето /имах още 5 бр/.
И аз мислех днес това да направя :)
27.06.12
23:18
Е, айде утре, иначе е готина тренировчица, една такава различна. :) Доста си ме натовари. Пробвай я.
28.06.12
16:17
28/06/2012
Тренировка - ш’ почивам :D
6:00 - топла вода и кафе с мляко
7:00 - 4 лъжици овесени ядки с прясно мялко, куркума, канела, лъжица стафиди, лъжица тахан с мед
10:00 - праскова и 5 кайсии
12:30 - домат, краставица, яйце в масло, грах с карфиол, задушени в масло, кашкавал, пармезан, сирене, малко кисело мляко и ядки
16:00 - домашна извара, с кисело мляко, стафиди, канела, много малко мед, орехи; 25 гр тиквени и слънчогледови семки
19:00 - ???
Непрекъснато ми се ядат плодове. И пак някакъв глад ме гони. :(
28.06.12
16:26
И на мен постоянно ми се хапват някакви плодове, но или трябва да си ям само тях, или изобщо да не ги ям-само на закуска.... Много ми се ще да си направя някакви плодови дни, но хич не ми се връзва да си оставя изварите,сирената,кашкавалите и т.н, че без тях по мои си наблюдения след това много ме тресе за нещо въглехидратно и много калорично и точно тогава са моментите ми на преяждане :x
28.06.12
16:45
Не мисля да се лишавам от нищо. Ще си ги хапвам сутрин и мисля даже да си угаждам с количествата. Ми к’во пък, сега събираме витаминки, после зимата ще търся праскова, ама ще ми дават гуми. Вярно, че другото трябва да го понамаля, ама честно казано, с това безциклие, вече не ми дреме колко кила ще стана. Абе, изобщо ям си и тва е. Режими, диети = ограничения - не са за мен.
Мнението беше редактирано от Deskameska на 29.06.12 10:05.
28.06.12
22:15
.........
19:30 - малко мляко, шопска салата, консерва риба тон в собствен сос с лук и зехтин, половин зелена чушка, последните три филии ленен хляб с малко масло, лъжица тахан с мед
Преди малко мислех пак да хапна още нещо, но реших, че това вече е от лакомия и пих една студена вода. :)
Мнението беше редактирано от Deskameska на 28.06.12 22:16.
29.06.12
13:38
(wave)
Гладният период продължава. Грух ...
29/06/2012
6:00 - вода, кафе с мляко
*10 мин кростренажор интервално - 50/10
*300 rep Time Challenge
1) Jump Up & Star Lift - 60 reps
2) James Bond Lunges - 60 reps (alternating legs)
3) Monkey Business Exercise - 60 reps
4) Side Crunch - 30 reps on each side
5) Breakdance Push Up & Knee Tuck - 60 reps
Време: 20:18 мин /доволна съм, ръцете ми накрая горяха/
*100 High Knees /с въже/
Готина тренировка се получи, т’ва бързане сутрин наистина помага да се изцедя, а после ми е много яко. :D
7:45 - извара с кисело мляко, канела, стафиди, орехи, слънчоглед
10:00 - 1 праскова и 9 кайсии
12:30 - домат, половин краставица, половин зелена чушка, две варени яйца, кашкавал, сирене и извара, 1/2 филия Вита с доста масло, 3 лъжици тахан с мед, щипка тиквено семе
16:00 - 60 гр сурови ядки и семе
19:00 - шопска салата + екстра сирене, пиле и зеленчуци в масло на фурна - дано няма изцепки и да се спра дотук :D
29.06.12
22:09
Прибрах се и малката поиска питка, та правих пълнозърнеста содена питка. Пекох едновременно и питката, и пилето със зеленчуци. :D
Нямах изцепки с вечерята, с изключение на това, че трябваше да хапна много набързо, а мразя така, но иначе щяхме да пропуснем разходката. Опитах и две залъчета от питката. Беше топла и мека :) Утре ще постна снимка.
Лека!
30.06.12
12:52
30/06/2012
6:00 - вода, кафе с мляко, много мотане
7:30 - Тренировка:
*30 мин - крос в квартала
*ZWOW 24 Core Crusher - AMRAP 10 min
1) Dynamic Squats - 15 rep
2) Kick ups - 15 reps
3) Dive Bombers - 10 reps
4) Prisoner Get Ups - 10 reps
Направих 4 пълни рунда, като 4-ти го завърших извън времето, понеже ми оставаха 2 дайв бомбъра и затворническото изправяне.
9:30 - резен пъпеш
10:00 - 3 лъжици от мюслито на малката, 2 бъркани яйца със сирене, кашкавал, 1/2 краставица, 2 лъжици тахан с мед, парче питка /пост/, 2 маслини
.....
Доста хапнах на закуска и то, защото закъснях с нея. Трябваше първо да купя мляко за подквасване, да пазарувам, да оправя малката, че стана, да сваря млякото и едва дойде моя ред. :(
Мнението беше редактирано от Deskameska на 30.06.12 12:56.
30.06.12
23:08
Питката е содена, Вики. Ако не ти пречи содения вкус това е моята рецепта. Префасонирала съм я от една друга за Ирландска содена питка. Тази на снимката е правена с половин доза от следното:
500 гр пълнозърнесто брашно /аз смесвам два-три вида брашна - грахам, ръжено и много малко бяло/
2 ч. л.сода бикарбонат
2 ч. л. бакпулвер
40 г масло
1 ч. л. сол
1 ч. л. кафява захар /мед
200 мл кисело мляко и 200 мл вода /на айран/
Начин на приготвяне:
1.Брашното, солта, содата, захарта и бакпулвера се смесват в голяма купа. Прибавя се маслото и се стрива на трохи.
2.Добавя се толкова айран, че да се получи меко тесто. Не се меси дълго, иначе хлябът няма да се надигне много.
3. Оформя се топка, която се сплесква и се слага върху намазана с масло тава или върху хартия за печене. Аз лично поръсвам на дъното на тавата само бяло брашно, без да намазнявам и така пека. С остър нож се срязва на кръст. Пече се в загрята фурна на 190°С около 40 мин. Сервира се гореща.
Много ми е вкусна, бързо става и най-вече е лесна за изпълнение. Домашен хляб :)
...............
Иначе днешният ден продължи така:
12:00 - два резена пъпеш и една праскова
Разходка с малката, доста обикаляхме - 3-4 километра в жегата.
15:00 - домат, краставица, пилето със зеленчуци и картофчета - изядох половината, нещо не ми се ядеше, а само ми се чоплеше, но за 2 лъжици тахан с мед намерих място
15:30 - чаша айран, 45 гр тиквено и слънчогледово семе /по време на филма/
18:00 - кафе с мляко
21:30 - Нещо като тренировка 2:
100 скока на въже високи колене
Повторих ZWOW24, този път бях доста по-добра, направих пак 4 рунда извън времето, но този път ми оставаха само две затворнически изправяния. Знаех си, че сутринта нещо не се получиха нещата и цял ден ме беше яд, та затова го повторих.
22:00 - доядох остатъците от пилето със зеленчуци и печени картофчета /което не беше много/, домат, малко краставица, сирене, 3-4 залъчета питка, лъжица тахан с мед
Днес ми беше доста горещо и доста вода изпих, а апетитът ми - абе не знаех гладна ли съм или не, много странно едно такова.
Ама си хапвах де, случайно да не заслабна. :D
01.07.12
18:52
01/07/2012
Тренировка: не
7:00 - вода, кафе с мляко
9:00 - праскова и 2 кайсии
10:00 - питка с масло, варено яйце, сирене, кисело мляко, 2 лъжици тахан с мед, хапка от палачинката на малката с домашно сладко
12:00 - 3-4 глътки кафе със сметана
14:00 - таратор, домат, сирене, кисело мляко, варено яйце, три залъка питка, лъжица тахан с мед
16:00 - кафе с мляко, хапка палачинка с мед, 35 гр тиквени и слънчогледови семки, 2 лъжици тахан с мед
21:00 - шопска салата, свински пържоли, печени картофчета и тиквички, бира, сладолед /ще имаме гости, финал на Европейското, ще има за душата :D/ по колко от всичко не знам, но ще си хапна, надявам се само да не прекаля.
Вода: 3 и над литра.
02.07.12
16:46
Снощи: кротко, нито сладолед, нито бира, малко ракийка за наздраве. Как стана - не знам. Просто се въздържах. Може би, защото италианците паднаха :D.
02/07/2012
10 мин кростренажор интервално 50/10
6 кръга за време от:
1) High Knees /rope/ - 50 reps
2) Burpees with push up - 10
3) Squats /8 kg/ - 10
4) Straight Abs - 10
Време: 13:30 min
Миналият път съм правила бърпитата без лицева, съответно времето е по-малко.
AMRAP 10 min:
1) Pulse Plyo Jump - 10
2) Side Burpee - 8
3) Jump Leg Kick Ups - 6
Честно, помня само, че завърших по-добре от предния път, но точно колко и какво - днес изобщо не мога да мисля. :(
7:45 - извара с кисело мляко, стафиди, канела, лъжица слънчогледово семе
10:00 - зелена чушка с извара и сирене
12:30 - шопска салата, свинска пържола, печени в масло тиквички и картофчета, айран, още малко кисело мляко, 3 лъжици тахан с мед (blush)
16:00 - 50 гр тиквено и слънчогледово семе
18:00 - 1/4 ябълка
19:30 - мисля да е шопска салата, 3 маслинки, омлет със сирене и извара, малко тиквички на скара с кисело млекце и чесънче
Има още пържолка, но нещо изобщо не ми се яде такова. Може да остане за утре.
Цял ден ми е изморено и кофти. Мота ме главата, чувствам се подута, непрекъснато ми мели нещо устата, спи ми се, пфуууу и жегата ... дано не се разболявам точно преди морето.
Мнението беше редактирано от Deskameska на 02.07.12 18:28.
03.07.12
14:12
За вчера вечерта добавям около 30 мин федербал. ;)
03/07/2012
15 мин Кростренажор - интервали 50/10 от 2 до 8 и обратно.
24 рунда 30/10:
1) Burpees & Push-Up’s
2) Squat & Press – 8 кг
3) L Leg Alternative Push Ups
4) Knee Lift
5) Burpees & Push-Up’s
6) Squat & Press – 8 кг
7) Triangle Push Ups
8) Shoulder to Knee Crossovers – 8 кг
9) Burpees & Push-Up’s
10) Squat & Press – 8 кг
11) Monkey Push-Ups
12) V Touch Abs
3 рунда 50/10:
1) Superman & Back Extension Hold – Switch Every 5 Seconds
2) V Ab Roll – Left & Right Alternate
3) Superman & Back Extension Hold – Switch Every 5 Seconds
3 мин.:
Low Squat & Side Lunge & Sumo Cross Knee to Elbow Lift - 8 кг
7:40 - 40 гр овесени ядки, пшенични и овесени трици, лъжица стафиди, канела, 200 гр кисело мляко
10:00 - 4 нектарини /ок. 350 гр/
12:30 - таратор, свинска пържола с печени картофи в масло, много малко сирене, кисело мляко, 2 лъжици тахан с мед, 10 гр тиквено семе /общо взето изпразних хладилника/
16:00 - 50 гр тиквено и слънчогледово семе
19:30 - шопска салата, 2 яйца по някакъв начин /по панагюрски или бъркани/, сирене, 3 маслини
Мнението беше редактирано от Deskameska на 03.07.12 21:29.
03.07.12
15:25
Тук да си кажа - ама много кифленско взе да става. Искам, искам, искам, ама ме мързиииииииии. Който ме разбрал - разбрал, за останалите - нищо лично. :D
Добавям си кафенце в 15:20 :D.
03.07.12
22:47
Днес все си добавям по нещо :D. Та към вечерята да се брои 30 гр извара /бъркана с яйцата и сиренето/, резен кашкавал и малко кисело мляко.
После около 40 мин федербал. Поизпотихме се. Постепенно ще зарибим и квартала, поне да не висят по кафенетата :D ;)
Питах се дали храната така е добре? Щото като смятам си ги правя 1800 - 1900 калории всеки ден, а понякога и повече. Знам, че така няма да отслабна, ама пусти глад. Иначе ще ме избива на сладко ... :(.
Мнението беше редактирано от Deskameska на 03.07.12 22:53.
Питах се дали храната така е добре? Щото като смятам си ги правя 1800 - 1900 калории всеки ден, а понякога и повече. Знам, че така няма да отслабна, ама пусти глад. Иначе ще ме избива на сладко ... :(.
да е добре според кого и какво ? Вероятно няма да отслабнеш така, заже е по вероятно да качиш, но това лошо ли е? Пак казвам, че подобни тренировки вдигат апетита в небесата, което си е хубаво нещо стига да можеш да си контролираш храната.
04.07.12
09:41
Опитвам се да има от всичко /макар и понякога да не се получава/- зеленчук, месо, яйца, млечни, ядки, плодове и малко мед /за душата, че иначе ще ми изневери/. Очевидно и да искам да съм на минус, за да отслабвам, нещо не става. Винаги си набавям необходимото :). Честно казано, заради липсата на цикъл не знам дали трябва да свалям. Изглеждам леко набита в краката, но като цяло не съм толкова зле, поради факта, че се е оформило нещо, а не са свободно движещи се телеса :D. Варирам между 44-45 кг - като предпочитам да съм поне 43. Като чета чуждите дневници, направо се чудя как другите момичета ги докарват до 1400 калории дневно и се чувстват преяли, а аз не мога. Май наистина трябва да спра млечните, че те много вдигат приема и да си почна пак ТаеБо тренировките.
Мнението беше редактирано от Deskameska на 04.07.12 09:58.
Деси, за млечните съм съгласна, че може да ги понамалиш за сметка на месцето примерно, но за калориите не знам.....важно е как се чувстваш и дали харесваш тялото си така. Аз никога не съм броила калории, нямам и намерение, от към разнообразие съм доста по бедна на храна от твоята, но така ми харесва.
Този 1 кг. не го мисли, ти си го обърнала в мускул, и какво по-хубаво от това :) дали си 43 или 44 кг. има ли значение ???
За Тае - То - то за човек със стаж с този спорт от около 10 - 12 години мога да ти кажа, че не е в това проблема ти, тези тренировки, които правиш сега са доста по-изцеждащи и ефикасни от Тае-Бото, повярвай ми. Колкото и да го обичам Тае Бо-то и да ми е слабост, всички тук, които ме познават по-отдавна го знаят, смея да твърдя, че от както започнах с тези кратки, интензивни тренировки, кросфит, тежести, тялото ми се промени много по-бързо от колкото с Тае-Бо-то. Толкова години Тае Бо, и все гладна и мазна, не че сега не съм мазна, но видимо имам подобрение, щом и околните го забелязват какво по-хубаво от това.
Така, че.....яж и тренирай и рано или късно всичко ще се нареди както ти желаеш ;)
04.07.12
10:26
Вероятно си много права, но като реша, ей, така да проверя на кантара какво става, та като сметна и калориите на произволен ден и почвам да се стряскам. А сега и преди морето, естесвено, съвсем се шашкам. Поради ред финансови съображения /наем, заем и други познати ви истории/ и мъж, който не обича много месо, ми е трудно да разнообразявам менюто. Откакто тренирам така, наистина имам по-добри и очевидни резултати. Чуствам се добре с храненето от последните седмици, е, не отслабвам, ама и не съм качила. Само не знам какво да правя с безциклието. Може би ми липсва търпение, а може и още нещо ....
04.07.12
11:31
15 мин кростренажор интервали 50/10 от 2 до 8 и обратно
12 рунда 50/10:
1) 2 Switch Lunges 2 Jacks
2) Elevated Crockadile Push Ups
3) Touch Downs
4) Squat Jumps Touching The Floor
5) Dive Bombers
6) Half Burpee Sand Bag Rows - 8 кг
10 мин AMRAP ZWOW 10:
1) Jump Rope/ High Knees - 100 reps
2) Reptile Burpee - 20 reps
3) Kettlebell Jumps /с дъмбел 8 кг/ - 20 reps
Резултат /ужас/: 2 пълни рунда + 100 скока, 8 бърпита /бавна съм нещо... мисля, че и по-добре съм го правила, но без въже и оплитания/
7:45 - извара с кисело мляко, канела и стафиди
10:30 - 1 нектарина, 4 кайсии
12:30 - домат, краставица, консерва риба тон, ... edit: задуших си грах и моркови в малко масло, 10 гр тиквено, докато теглех другото (blush)
16:00 - 50 гр сурови тиквени и слънчогледови семки
19:30 - шопска салата, две варени/бъркани яйца, печени тиквички на скара с млечен чеснов сос и зехтин
Водата си я правя по 3 и над литра.
Мнението беше редактирано от Deskameska на 04.07.12 13:59.
Вероятно си много права, но като реша, ей, така да проверя на кантара какво става, та като сметна и калориите на произволен ден и почвам да се стряскам. А сега и преди морето, естесвено, съвсем се шашкам. Поради ред финансови съображения /наем, заем и други познати ви истории/ и мъж, който не обича много месо, ми е трудно да разнообразявам менюто. Откакто тренирам така, наистина имам по-добри и очевидни резултати. Чуствам се добре с храненето от последните седмици, е, не отслабвам, ама и не съм качила. Само не знам какво да правя с безциклието. Може би ми липсва търпение, а може и още нещо ....
Според мен съм права, но според други не, затова изказах мнението си по въпросите ти. А това за безциклието ти....си е сериозно, а на доктор ходила ли си, изследвания пускала ли си ? Може и да си споменавала, извини ме ако е така.....
Мнението беше редактирано от Vess на 04.07.12 11:34.
04.07.12
11:42
Не съм ходила на лекар още. Нещо им нямам доверие с това отбиване на номера. Последният път два месеца ме разкарваха и се чудиха, що не ми идва - бременна ли съм, ама не съм ли, та киста ли е, не е ли. Накрая решиха, че е киста и ми изписаха противозачатъчни.Трябваше да ги пия по 2 на ден и няма да ти кажа как съм се чувствала 10 дни - колех, бесех, болежки, дискомфорт, гадене. Накрая си ми дойде, ама се зарекох хапове повече да не пия. Сега ще ида на преглед и се надявам и изседвания да ми пуснат, но това ще стане след морето, че няма как да променям плановете, а в събота заминаваме.
Не съм ходила на лекар още. Нещо им нямам доверие с това отбиване на номера. Последният път два месеца ме разкарваха и се чудиха, що не ми идва - бременна ли съм, ама не съм ли, та киста ли е, не е ли. Накрая решиха, че е киста и ми изписаха противозачатъчни.Трябваше да ги пия по 2 на ден и няма да ти кажа как съм се чувствала 10 дни - колех, бесех, болежки, дискомфорт, гадене. Накрая си ми дойде, ама се зарекох хапове повече да не пия. Сега ще ида на преглед и се надявам и изседвания да ми пуснат, но това ще стане след морето, че няма как да променям плановете, а в събота заминаваме.
Отивай, все някога ще намериш доФтор, на който да имаш доверие, млада жена си, с това шега не бива.
04.07.12
12:21
Деси,
аз понеже въобще не вярвам на докторите и чувам ужасни неща, най-вече за частните клиники, които буквално взимат хиляди левове за някакви уж много специални изследвания и процедури точно по тези проблеми, бих те посъветвала да си направиш един много дълбок анализ- от кога са ти започнали проблемите, какво би могло да ги причини- ниски килограми, диети, тежки тренировки, според мене е първото, защото имам много познати, които са доста с наднормено тегло- и всички имат цикли, но не знам дали това ти е причината- не съм чела и целия ти дневник, но съм сигурна, че можеш сама да си намериш причината и съответно да се справиш.
Аз пък имам колежка, която е на 30 г., тежи 37 кг. и цикъла и е на 25-то число като по часовник, нито ден по-рано, нито по-късно, и е толкова обилен, че почти винаги се освобождава, ако не целия ден то половината и отива да пие хапове за болката и да лежи.
И да, не се шегувам, тежи 37 кг. много е слаба за височината си.
04.07.12
13:31
Хехе, благодаря. Слаба - хм, не съм, но не съм дебела. Проблемите ми са в последствие на - два месеца и отгоре на обезмаслени продукти, неподправени салати, никакви ядки, малко храна и същевременно започнах и интензивните тренировки. Появи се киста, но си имах като цяло цикъл. Тогава нямах дневник, не съм чела по въпроса и не съм и предполагала до какво може да доведе. Добре, че стартирах дневник да ми се подчертае нуждата от мазнини, та да почна отново да си ги ям. Лошото е, че цикъл нямам от два месеца, въпреки че уж ям по-добре.
04.07.12
13:37
За докторите - ходя единствено на прегледи /макар че и тях претупват/, за лечението вече не разчитам на тях. Интересувам се, чета, особено става ли въпрос за малката. Смених й вече веднъж джи пито и от моето вече не съм доволна. Елементарен профилактичен преглед претупа, нито ме погледна, нито нищо. Отиваш за направление - все нямат. То веднъж в годината да ми се наложи да ида на лекар и все няма направление за мен - е, на кво прилича тва.
05.07.12
14:04
За вчера добавям 30 мин федербал вечерта.
05/07/2012 Два дни до моретооооооо (sun)
6:00 - топла вода, кафе с мляко
ZWOW 16
15 мин AMRAP:
1) Renegade Rows 10 reps с 2 х 6 кг
2) Overhead Lunges 10 reps с 6 кг
3) Squat Jump Burpee 10 reps
4) Crab Touches 10 reps
5) Sumo Deadlift High Pull 10 reps с 6 кг
Моето постижение е: 4 пълни рунда (party)
*/Резултат от 5 май 2012: пълни 3 рунда + 1) и 2) + 2 бр Squat Jump Burpee., преди тренировката обаче е имало 28 мин тае бо и 12 мин кростренажор/
5 рунда от:
75 reps High Knees /въже/
25 reps Squats - 6 kg
Време: 8:54 мин
7:40 - 40 гр овесени и пшенични трици, стафиди, канела, 200 гр кисело мляко
10:15 - варено яйце, краставица
12:30 - домат, краставица, печени пилешки гърди /примерно 200 гр с.с./, печени тиквички, 50 гр сирене, 3 лъжици тахан с мед
16:00 - варено яйце, 40 гр тиквено и слънчогледово семе /сурови/
19:30 - шопска салата, печени пилешки гърди
Последните два дни се чувствам леко замаяна. Гладно ми е все. Месото не ме наяжда нещо, аз съм егати човека. Дребно и вредно. Може ли 200 гр месо да не ме наяде. Абсолютна чуденка. Сутринта и корема ме наболяваше нещо. Помислих си, че ще ми идва, но уви.
Днес не трябваше да тренирам, но в събота няма да мога и затова изтеглих тренировката. Утре пак трен и после мореееее.
Цяла година чакане да идеш за една седмица да се пльоснеш на няква хавлия, да ти се напълни дупИто с пясък, да те изпърже слънцето, да се поплацикаш в мръсна вода, да пръснеш сума пари и тъкмо почваш да се отпускаш в собствен сос и то станало време да се прибираш. Кеф. :D
Мисля да си взема тетрадката с тренировките и въженцето, пък току-виж си спретна тренировчици. Някви леки и лежерни.
Мнението беше редактирано от Deskameska на 05.07.12 14:05.
Не пропускай да потичаш на плажа в ранни зори и да поспреш да се порадваш на изгряващото слънце. Любимото ми <3
Дес, ти не тренираше ли до петък и събота и неделя почивка ?
И аз винаги по почивки си тренирам, не си нарушавам режима на хранане, нито движението ;)
Мнението беше редактирано от Vess на 05.07.12 14:17.
Цяла година чакане да идеш за една седмица да се пльоснеш на няква хавлия..
Мдааа...и аз го чакам това пьоскане на хавлията, то не може само на тръстиката цяла година :D Хубаво да си изкараш! (sun)
05.07.12
14:30
HarleyQuinn, за мен няма да е проблем да стана в ранни зори, но мъжът ми ... а плажа ни е на 10 мин с кола. Ще опитам да го убедя, нали и тое сега се е зарибил по тичането.
Веси, четвъртък и неделя са ми почивни по принцип, но тази седмица ще са събота и вероятно неделя, освен ако нямам възможност за тренировка. Миналата година се каних да тренирам на морето, но се получиха само два дни активни и после все нещо бяхме в крачка. Дано не става така сега, че не ми се ще да прекъсвам. Може да са по-кратки тренировки, но поне да са редовни.
Така са мъжете, хич не ги бива рано сутрин (giggle) Но поне веднъж идете, гледката не е за изпускане (sun)
05.07.12
15:15
Много неща искам да видя и опитам, ама пустото ограничение във времето, разстоянието, с детето ще сме, трябва да се съобраязяваме и със свекърското тяло, ама ко да се прави. Никога кефа не е пълен.
05.07.12
22:52
Лекинко омазах нещата с малко сладолед след вечеря - три лъжици, после две лъжици тахан с мед, после малко домашен сладолед, та мирясах. Е, така е трябвало да стане, щото явно не си бях достигнала калориите :D. Установих, че месото не ме засища - сигурно съм някво тъпо изключение, или просто трябва да го хапвам с повече мазнина. А не беше малко - около 400 гр пилешко. Не съм добре сигурно????
Деска,добре си :D Аз напоследък не ям много,много месо (последните дни въобще) и се чувствам много по-добре и по-заситена :D Странно,но факт!
06.07.12
13:24
Деска,добре си :D Аз напоследък не ям много,много месо (последните дни въобще) и се чувствам много по-добре и по-заситена :D Странно,но факт!
Днес се случи същото, затова пак нападнах сиренето и тахана :D
С млечните се наяждам по-добре. Има ли сиренце, душата ми е спокойна. Обаче има и друго. Понеже заминаваме и гледам да не остава храна в хладилника, което за мен е като сигнал - глад. Няма ли ядене, колкото и да ям все съм гладна.
06/07/2012 Един ден до моретооооооо
6:00 - топла вода, кафе
20 мин - ХИЙТ Шалийн Джонсън
24 рунда 30/10:
1) Surfer Kick Outs
2) Upright rows alternating left side right side - 8 кг
3) 5 High Knees Half Burpee
4)Back Lunge With Kick Right Leg - 8 кг
5) Back Lunge With Kick Left Leg - 8 кг
6) 5 Star Push Ups 1 Burpee
7) Ninja Jump Tucks
8) Exploding Push Ups
4 рунда 50/10:
1) Oblique knee touch – Left
2) Oblique knee touch – Right
3) c sit arm raise
4) Plank & circle arms left & Right
7:40 - 40 гр овесени и пшенични трици, стафиди, канела, 200 гр кисело мляко, лъжица слънчогледово семе
10:15 - варено яйце, краставица
12:30 - 2 домата, краставица, печени свинска пържола /примерно 125 гр с.с./, 70-80 гр сирене, 3 лъжици тахан с мед, edit: da си добавя и чушката с ок. 30-40 гр извара, остатъциии (blush)
16:00 - 50 гр тиквено и слънчогледово семе /сурови/
19:30 - ????? яйца???
Мнението беше редактирано от Deskameska на 06.07.12 16:17.