Peace of mind

Темата е заключена.
Прескочи до:

06.07.12
21:56

Вечеря: 2 пфх с масло, сирене, парче кашкавал, домат, краставица и естествено 3 лъжици тахан с мед.

Чувствам се 100 кила. :(

Багажът е почти готов, остава да направя сандвичите и дано си легна навреме, че 4:00 часа не знам как ще стана. Уморена съм, но едва ли ще заспя бързо. Лека!

06.07.12
22:04

казано от Deskameska на 06.07.12, 21:56:

Вечеря: 2 пфх с масло, сирене, парче кашкавал, домат, краставица и естествено 3 лъжици тахан с мед.

Чувствам се 100 кила. :(

Багажът е почти готов, остава да направя сандвичите и дано си легна навреме, че 4:00 часа не знам как ще стана. Уморена съм, но едва ли ще заспя бързо. Лека!

Ееееее Дескони ние с теб всяка вечер по едно и също време си откровенничим.......за хранителните ни набези ха ха ха :D
Къде ще сте на море ?
Хубаво да си изкарате (sun)

06.07.12
22:56

Приятно изкарване на морето, да си съберете само хубави емоции! И аз чакам с нетърпение още 2дни и отиваме на моренце. Не знам как ще се пътува, че с майка ще сме с влака, а ще го хващаме в 1 през нощта, та да видим как ще стане. Лек път и весело изкарване, отдай се на почивката (F) (hug)

06.07.12
22:57

Отиваме на гости на свекър ми. Те са в Твърдица /село до Бургас/. Ще се плацикаме на Крайморие. :D
Набезите ми зачестиха, трябва да си почина. Лягам, че се съмна :D

06.07.12
22:58

Благодаря ви!  :D

15.07.12
18:55

Ех, завърнах се в адската жега. Мрън! Свърши почивката /малко един ден по-рано, че спешното в Бургас е жалка история/, малката се разболя :(. Борим червено гърло и висока температура /която не се опитвам да сваля по никакъв начин/.  Реагирах в движение. От магистралата - направо в спешното в Пловдив се озовахме - на дълга опашка. Естествено, здравето на децата не е важно при такива опашки в жегата - бам, антибиотик. Упорито отказвам да го купя. В понеделник сме при нашето джи пи, температурата сама си се вдига и сваля. 
Не мина без перипетии, но като цяло искам пааааак ....

От събота до събота:
храна - не знам дали да коментирам - още първия ден цацка на плажа, нямаше как и без сладолед да мина. Следващите дни гледах да съм мирна, готвеното беше с олио, много джанки от градинката изядох, смокини, ягодки, много диня, ядки, кисело млекце, сиренце, пълнозърнест хляб, овесени ядки, джинче с тониче, мента със спрайт, винце, биричка, миди в масло, но бяха в маргарин /нещо ми стана зле от тях/, пилешко, яйца и .... имах един доста критичен ден ... два сладоледа, мноооооого сладки и солени пуканки от главната в Бургас.
тренировки - неделя, понеделник, вторник, срадя, петък и събота - по около 30 минути със СТ, кардио с въженцето - чудничко се получи. Добре идваха преди плажа.

15/07/2012
Цяла нощ бутах по някое хомеопатично в устата на малката, та станах едва в 8:00. Няма тренировка.
8:00 - вода, кафе с мляко
10:00 - 2 нектарини,  трици с кисело мляко, ленено семе, канела, 2 лъжици тахан с мед /много ми липсваше/
12:30 - нектарина
13:30 - домат, краставица, сирене, кашкавал, 3 лъжици тахан с мед, edit: + крайче пълнозърнест хляб с масло
14:00 - кафе с мляко
17:00 - пъпеш
19:30 - шопска салата, свински пържолки на скара, сиренце,  edit: + 3 лъжици тахан с мед, 1/2 яйце на скара

Трябва да оправя храната, че цяла седмица си я броя нездравословна, с т’ва оливце в манджите и салатките ... Нямаше как да си наложа здравословното меню. Когато си на гости се съобразяваш, особено ако хората са на съвсем различно мнение. Купих си масълце поне яйчицата и филийките да мазвам. :D, за детето, де. Закуската си ми беше овесени ядки с кисело мляко и канела. Опитах да “разнообразя”. Такова е. След тренировката в събота щях да повърна, явно мидите не ми понесоха предната вечер /или коктейлчетата :D/. Беше ми адски лошо, докато малката не вдигна температура и всичко все едно ми мина за две секунди. Не ми било писано да легна болна, винаги така става. Естествено, взехме решение да се приберем веднага, след половин час вече бяхме в колата. Два дни преди това малката повръща заради солената вода, бяхме до спешното в Бургас и съответно никой не ни обърна внимание и никой не ни насочи към друго място. Хубав български град, но откъм здравеопазване - пълна трагедия.
Много се отплеснах пак. Това е засега. Връщам се постепенно към ежедневието. :D

Ще сложа и някоя снимчица. :P

Мнението беше редактирано от Deskameska на 15.07.12 23:37.

15.07.12
19:20

Усмивки! :D

Мнението беше редактирано от Deskameska на 15.07.12 19:20.

Т. Тодорова

15.07.12
19:52

Уаааууууу,Деси,браво!Изглеждаш страхотно !

15.07.12
19:53

супер си  :) и каква малка сладурана имаш :)

15.07.12
20:46

Уникална си,а малката прилича на мама 8-)

15.07.12
21:54

Благодаря! Чак уникална не съм, но се старая. Казват, че изглеждам по-добре от преди да родя. Само да не беше тая повреда в корема. Естествено постнах снимка, на която не личат подутините /от херниите/, но си е грозна история. Винаги съм си го харесвала преди, а сега се опитвам да го крия. Но съдба.
А малката е моето бижу! Тя е наистина уникална :D, само дето сега ми е болничка. :(

15.07.12
22:07

Много хубави снимки,изглеждаш перфектно! В Бургас наистина е много красиво. Ние сме в Поморие и миналия ден отскочихме в Бургас на разходка в морската градина. Много беше хубаво, разгледахме и пясъчните фигури, хапнахме си пуканки (бяха мнооооого хубави) и аз си хапнах 2 сладоледа (blush) . Скорошно оздравяване на малката, голяма симпатяга е (F)

16.07.12
22:58

Умирам за онези пуканки. Те са ми задължителни като отида в Бургас. И сладоледа в морската, естествено. :D

Емичка е по-добре. Разминахме се с антибиотика засега. Контролният преглед ще каже.

16/07/2012
6:00 - вода, кафе с мляко
7:00 - Тренировка:
10 min кростренажор 50/10 от 2 до 8 степен
400 reps for time:
1.One Leg Jump Up - 10 reps on each leg
2.Sandbag Full Body Exercise с 8 кг – 20 reps
3.Crossed Leg Push Up and Jump – 20 reps (alternating legs)
4.Snowboarder – 20 reps
5.One Leg Bridge and Star Crunch – 20 reps (alternating legs)

Време: 29:32 мин
Готина тренировчица, но много жега тази сутрин. Чувствах се тромава, бавна. :( Липсват ми тренирането на морето. Ходех в една детска градина, сред едни дървета - прохладно, страхотно беше.

8:30 - нектарина, 40 гр овесени и пшенични трици, овесени ядки, ленено семе, канела, 200 гр кисело мляко, 3 лъжици тахан с мед
Никакъв апетит после.
13:00 - домат, малко свинска пържола и сирене - буквално насила
16:00 - 2 лъжици тахан с мед, резен пъпеш
18:00 - много диня /прекалих, ама беше ммммм/
20:00 - биричка /фюжън - да я опитам, става/
21:00 - шопска салата, много малко боб на фурна, малко кисело мляко - не ми се ядеше, а и място нямах.
След вечеря имах един балон вместо корем, ужасно тежко ми стана, идваше ми да върна всичко. Ама съм си умница де - може ли и диня, и бира. Е, какво се оплаквам :D Ще съм дежурна тая нощ, ама то от лакомия.
Храната ми е много зле днес. Нетипично за мен, но не ми се ядеше особено.

Това е. Лека!

Мнението беше редактирано от Deskameska на 17.07.12 09:15.

17.07.12
09:41

17/07/2012
6:10 - вода, кафе с мляко
7:00 - Тренировка: P90X+ Total Body Plus
8:30 - резен пъпеш и доста диня (blush) /исках да си ям овеса, ама .../
.....

17.07.12
13:01

казано от Deskameska на 17.07.12, 09:41:

резен пъпеш и доста диня (blush) /исках да си ям овеса, ама .../
.....

Пъпеша и динята са ти несравнимо по-добрър вариант за закуска :)
Все още недоумявам защо сте тръгнали на кръстоносен поход срещу плодовете...

Мнението беше редактирано от Margi на 17.07.12 13:02.

17.07.12
15:39

казано от Margaritka на 17.07.12, 13:01:

казано от Deskameska на 17.07.12, 09:41:

резен пъпеш и доста диня (blush) /исках да си ям овеса, ама .../
.....

Пъпеша и динята са ти несравнимо по-добрър вариант за закуска :)
Все още недоумявам защо сте тръгнали на кръстоносен поход срещу плодовете...

О, не, напротив, точно затова предпочетох тази закуска. Даже мисля да се възползвам специално от дините и пъпешите :D
Аз съм “за” да се консумират плодове, особено сезонни. Ако не се ядат когато ги има, то кога? Много хубава закуска са си, но след тренировка ми идва малко, въпреки че се надух от динята. Аз все съм гладна /с изключение на вчерашния ден/. Та след два часа:

10:30 - варено яйце и две малки принцеси/пфх/ с кашкавал и масълце.
11:00 - 14:30 - ходене в жегата
15:00 - най-накрая седнах да си хапна - домат, краставица, 4 маслини, две бъркани яйца в масло със сирене и извара, доста тахан с мед /около 5 лъжици/ Грух...

17.07.12
15:42

Деска, подкрепям те, и аз в събота ометох половин кора диня, нема се плашиш! Даже си я снимах (giggle)

17.07.12
15:46

Хихи, браво бе, страхотна снимка. Малката поиска диня като я видя. :D И тахан с мед трябва да й забъркам, че ме вида да се облизвам. :D

17.07.12
22:52

Цял ден диня ми е в главата. Като пускате вкусни снимки, така ще е :D

16:00 - кафе с мляко
18:00 - диня /солидно количество/ за два часа нямах фаянс, после се пооправиха нещата.
21:30 - шопска, бобец на фурна, малко кисело мляко /дообирах буркана/, лъжица тахан с мед.

Не ми харесва т’ва късно ядене. Най-добре се чувствам като ям максимум до 20:00 часа. Сега ми е надуто и тъпо. Добре че имам още задачи, че да се поразтъпча.

Малката не иска квасено мляко. Хм, само прясно го пие и купешко кисело. Като се сетя едно време и аз не си давах сметка какво изпускам и се мръщех на домашното. Човек се променя, надявам се с времето и с нашия личен пример да свикне на домашното квасено, щото засега смятам да продължа да правя. Тя и на тахана се мръщеше в началото, но сега заради нея гледам да съм заредена.

Мнението беше редактирано от Deskameska на 17.07.12 22:54.

SO

17.07.12
23:00

казано от Deskameska на 17.07.12, 22:52:

Цял ден диня ми е в главата. Като пускате вкусни снимки, така ще е :D

16:00 - кафе с мляко
18:00 - диня /солидно количество/ за два часа нямах фаянс, после се пооправиха нещата.
21:30 - шопска, бобец на фурна, малко кисело мляко /дообирах буркана/, лъжица тахан с мед.

Не ми харесва т’ва късно ядене. Най-добре се чувствам като ям максимум до 20:00 часа. Сега ми е надуто и тъпо. Добре че имам още задачи, че да се поразтъпча.

Малката не иска квасено мляко. Хм, само прясно го пие и купешко кисело. Като се сетя едно време и аз не си давах сметка какво изпускам и се мръщех на домашното. Човек се променя, надявам се с времето и с нашия личен пример да свикне на домашното квасено, щото засега смятам да продължа да правя. Тя и на тахана се мръщеше в началото, но сега заради нея гледам да съм заредена.

Да не си на почивка,че ти е трагедеия храната...незнам дали имаш и 300 калори

Мнението беше редактирано от Spirit of Freedom на 17.07.12 23:02.

17.07.12
23:27

Това е втората част от деня...:)

17.07.12
23:31

При мен е невъзможно да изкарам с 300 калории цял ден :D.  Аз си хапвам даже доволно. ;)

ПП: Днес доста разпокъсано описание на деня, затова са погрешни впечатленията ;)

Мнението беше редактирано от Deskameska на 17.07.12 23:33.

17.07.12
23:33

казано от Катето на 17.07.12, 23:27:

Това е втората част от деня...:)

По-скоро е  третата :)

17.07.12
23:34

После кажете, че не ям :D

18.07.12
01:11

Ей, машина! :))

Няма как да не споделя възхищението си по отношение на адските воля и усилия, които полагаш ежедневно и в резултат на които изглеждаш невероятно! Не знам как успяваш, но направо цепиш мрака! :)

Още си спомням онази мила среща на главната, когато показа бицепс, трицепс, мицепс, плочки, тонколони и монколони - остави ми травма за цял живот, честно (особено мицепсът и последните 2 най ме нараниха :D )! :D

Другата седмица се прибирам и може да направим една гребна (ако не те е срам да вървиш до мен, де :D)

Още веднъж - поздравления и .. до! :)

18.07.12
10:36

казано от E D на 18.07.12, 01:11:

Още си спомням онази мила среща на главната, когато показа бицепс, трицепс, мицепс, плочки, тонколони и монколони - остави ми травма за цял живот, честно (особено мицепсът и последните 2 най ме нараниха :D )

Ех, Елиииии!
От тия боли много :D

Ужас, показвала съм си телесата на главната. Срам (tmi) (blush). А акъла ми къде е бил в това време?

Бе не съм толкоз добре, колкото изглежда по снимките. Все пак подбрах ги да са що-годе прилични и по-далечни /заради издутинките около пъпа - мнооого ме дразнят :(/. Иначе с малко тен и като поприбера повечко корема - те т’ва се получава :D.

За Гребната - никакъв проблем. Сигурно изглеждаш далеч по-добре, та не знам дали теб или мен ще ме хване срам. (blush) Ще те чакам другата седмица :D.

18.07.12
10:51

18/07/2012

6:30 - вода, кафе с мляко
7:30 - Тренировка:
        5 мин загряване на кростренажора
        300 Reps of Brutality Workout
edit: 5 рунда от:
        1)  Lunge Twist – 10 reps - 8 kg
        2) Dive Bomber Burpee – 10 reps
        3) Jump Squat & Swing – 10 reps - 4,5 kg
        4) Ugi Push Off – 10 reps
        5) Sumo Squat – 20 reps
- 8 kg
        Време: 20:06 /не повярвах на очите си, но толкова беше .../

18 рунда 30/10:
        1) High Knees with Jump Rope
        2) Sandbag Squat - 8 kg

10:00 - диня и пъпеш /много/ Голямо мотане около малката, та късно закусих.
.......

Мнението беше редактирано от Deskameska на 18.07.12 23:03.

18.07.12
18:32

Deska, душа, голям си звяр! Браво за тренировките! Аз ако ги направя последователно тези двете, сигурно ще съм на прага на самоунищожението :)

Много си лъчезарна на морските снимки (sun)

18.07.12
21:03

казано от Diddlina на 18.07.12, 18:32:

Deska, душа, голям си звяр! Браво за тренировките! Аз ако ги направя последователно тези двете, сигурно ще съм на прага на самоунищожението :)

Много си лъчезарна на морските снимки (sun)

(blush) Благодаря! Не знам що реших, че първата не ми стига, та си викам я да поскачам и отворих на тази тренировка с въженцето. Може би трябваше поне да я съкратя, ама пусто съм си инато и си карам все докрай. Всички глупости от инат ги върша :D. Не знам кога да спра, ама трябва да се позамисля, че проблемите са налице.

18.07.12
23:02

Пропуснала съм да впиша тежестите в тренировката, но ще едитвам. Голям съм заплес :D

Днес ми е едно ...., пак не помня какво съм яла и правила. Цял ден се рова пак из разни книги и чета за болести. Малката е с ужасна кашлица, вече и хрипове се чуват. Мъжът ми се оплаква пак от гърло. На мен ми е лошо цял ден. Нямам обяснение какво става. Т’ва лято моите хора се скъсаха да се разболяват, имам чувството, че вирус не са пропуснали, освен този с диарията. (tmi)

Продължение:
13:00 - домат, краставица, 3 маслинки, омлет /2 яйца, магданоз, 2 лъж овесени ядки, сирене, кашкавал/, 4 лъжици тахан с мед
15:30 - кафе с мляко
17:30 - чаша прясно изцеден сок от морков и ябълка, една бисквита белвита /с лешник и мед, глупости/, 50 гр сурови тиквени и слънчогледови семки
21:30 - салата домат и краставица, манджа от патладжани /патладжан на скара, сирене, извара, доматен сос с лук, чесън и босилек, кашкавал, зехтин, масло/, половин белтък

Май т’ва беше. Пак късна вечеря, ама закъснях, щото водих мъника на лекар.

19.07.12
22:51

19/07/2012

Отчет за днес, както казва Веси - само папу :D

8:00 - вода, кафе с мляко /толкова късно отдавна не съм ставала, чак ми беше гузно :D/
8:30 - пъпеш
чистене, четене
12:00 - лъжица тахан с мед, 50 гр тиквено и слънчогледово
разходка в жегата
15:00 - домат, две бъркани яйца с извара и сирене, допълнително сирене, 1 ръжена филийка с масло, малко кисело мляко
18:00 - три лъжици тахан с мед, кисело мляко със стафиди и канела
разходка
21:30 - шопска салата, парче от патладжанената манЖа, три резенчета диня, лъжица тахан с мед

Да му се не види какво ми става, коремът ми е издут все едно съм глътнала балон. Обяснявам си го само с плодовата закуска. Явно плодовете са ми протиивопоказни. Не че ще спра да ги ям, ама да си намеря извинение :D

Мнението беше редактирано от Deskameska на 20.07.12 15:44.

20.07.12
15:44

20/07/2012

6:00 - вода, кафе с мляко /не ми се ставаше, но трябва да влизам в час, че другата седмица съм на работа и няма сън вече/
P90X Core Synergistics Дълго време я избягвах тази тренировчица, чудя се защо ??? (rock)
Ab Ripper
9:30 - диня, пъпеш
разходка с бадеми :D
11:00 - около 40 гр сурови бадеми /трябваше да са 50, но малката изведнъж реши, че обожава бадеми и й ги преотстъпих/
14:00 - домат, краставица, 3 маслинки, сиренце, обрах каймака от един буркан домашно мляко, екзотичен “рошав” нахут по рецепта на Diddlina.  Страхотна комбинация и се оказа доста насищаща вкусотийка. Определено ще започна да си приготвям нахут по-често заради тази рецепта. Преставям си към нея и пиле приготвено с подобни подправки, малии - чудничко. ;)
15:30 - кафе с мялко
..........

Мнението беше редактирано от Deskameska на 20.07.12 15:46.

20.07.12
20:36

.........
Да се довърша набързичко, че излизам на разходка отново :)

18:00 - диня, пъпеш
20:00 - шопска салата, ракийка, пилешко с чушки, лук, гъбки в масло, с разните му подправки, екзотичен нахут (inlove)

Мнението беше редактирано от Deskameska на 20.07.12 20:37.

21.07.12
22:47

21/07/2012
Ще пиша по спомен, че тия дни съм страшно разсеяна, заради малката, нещата са бронхит с хрипчета ;(. Мъжът ми и той се оплаква от някви болежки, мен ме наболява гърлото и ми е кихащо и хремаво. Т’ва лято ми омръзна. Ще взема да си почна клеева тинктура сутрин, обед и вечер, пък да видим как ще ми подейства. Жегата допълнително усложнява нещата.

6:30 - вода, кафе с мляко
25 мин ХИЙТ Шалийн Джонсън
Табата: Подскоци на въже високо коляно и тук трябваше да спра, но извърших следната глупост:
ZWOW 25 Butt Push
3 рунда за време от:
1) Burpee - 30 reps
2) Plyo Fly - 20 reps
3) Squat Overhead Press - 15 reps
4) Lateral Jump Touch - 10 reps
5) Ab Splitters - 5 reps

Бърпитата трябваше да направя еднократно, но понеже съм акъл и недослушах и недогледах, та си ги правих и в трите рунда.
Време: 17:16 мин

9:00 - диня, пъпеш
10:30 - около 35 гр тиквено и слънчогледово семе
14:00 - домат, краставица, пилешко с чушки и гъби, малко остатък от екзотичния нахут
17:00 - 15 гр тиквено и слънчогледово семе, кисело мляко със стафиди и канела, лъжица тахан с мед
18:00 - диня, пъпеш
21:30 - шопска салата, купичка леща, 1 ръжена филия, сирене, люти чушки, две пилешки мръвки с чушка и гъби
Прекалих. Тежко ми е. :(
При мен многото ядене значи понякога разболяване. Водата не ми върви, но може и да е заради динята. Утре ми е почивен ден, дано нещата се оправят.

22.07.12
21:31

22/07/2012
Тренировка: не
8:30 - вода, кафе с мляко
10:00 - диня, пъпеш
13:00 - диня, около 60 гр сурови орехови ядки
15:00 - кафе със сметана /бях навън и нямаше ка да хапна нещо на крак/
18:00 - пъпеш, диня
20:30 - шопска салата, купа леща, сирене, люти чушки, 2 пфх

Днес много плодов ден, но така се получи. Сега ми е леко тежко след вечерята. Утре не знам как ще стана в 6:00, че тия дни ми е тежко ставането, явно ми липсва сън.

Спокойна вечер!

23.07.12
18:18

23/07/2012

6:00 - вода, кафе с мляко
6:40 - Тренировка:
Bang Bang Workout
  4 min -  8 rounds 20/10 - High Knees
Leg Lift, Star Crunch and Butt Lift - 30 reps.
  4 min -  8 rounds 20/10 - Low Jack
Side Plank Lift - 25 reps on each side
  4 min -  8 rounds 20/10 - Scissors
One Leg Bridge, Leg Lift, Toe Touch - 25 reps on each leg

ZWOW # 24 Core Crusher
AMRAP 10 min
1) Dynamic Squats - 15 rep
2) Kick ups - 15 reps
3) Dive Bombers - 10 reps
4) Prisoner Get Ups - 10 reps

Завърших 3 рунда + 15 клека, 15 кика, 10 дайв бомбъра :D

7:45 - диня
10:00 40 гр овесени, пшенични трици и овесени ядки, лъжица ленено семе, канела, лъжица стафиди, кисело мляко
12:30 - домат, миш-маш /2 яйца, 5 червени печени чушки, сирене/, 1 пфх
16:00 - кафе
16:30 - 50 гр тиквено и слънчогледово семе
17:30 - диня
20:00 - ????

23.07.12
19:33

казано от Deskameska на 23.07.12, 18:18:

23/07/2012

6:40 - Тренировка:

7:45 - диня?

кога успя да се натренираш и изкъпеш и да успееш за динята....направо ме изумяваш с тези времеви интервали. За нищо го нямаш времето.
П.П аз след подобни тренировки нищо не мога да изям поне час

23.07.12
22:38

Сутрин ми е по-енергично, правя всичко без почивки. Аз съм си все гладна. Предпочитам да си закусвам вкъщи преди работа, после си правя втора закуска. Фирмата, в която работя, е зад блока, така че имам време :D.
..........

20:30 - шопска салата, пълнозърнести макарони с риба тон, две чаши розе (blush) Отивам да си лягам :D

23.07.12
22:48

Аз за храната я разбирам Десито, щото и аз все съм си гладна :D , но това да ми свърши тренировката, и после след душ да съм росна прясна и чиста....е няма такъв вариант.
Аз след тренировка обикновено ми трябват още 15 - 20 мин. да спра да се потя.....вземала съм си душ веднага след тренировка, ефекта е нулев, избърсвам се и продължавам да генерирам и да горя :@
Затова и ми е трудно да тренирам сутрин......или трябва да стана много рано....

24.07.12
12:02

Не знам, аз се потя яко към края на тренировката, ама горя ли, от жегата ли е в момента няма как да кажа. Хапвам на крак, което не е добре и напоследък и не е много, но съм гладна.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1