11.11.12
09:27
Благодаря за подкрепата! (F)
В България печелим, за да си плащаме сметките и каквото остане - за ядене. Излиза, че си похарчил заплатата си още преди да си я взел. :D
Както и да е, не се оплаквам, каквото дойде. Просто пак изпадам в някво кофти настроение. Гледам “братята” от 6:00 сутринта вдигат врява за помощи, големият брат иначе си е спрял джипа и навиква. Такъв ми е квартала и такива гледки ме дразнят....
Да премина по същество за вчера, че нямах време вечерта да пиша заради гости.
10 /11/2012 (24)
7:00 – кафе с мляко
9:00 – 2 ябълки
Чистене и други домашни разни ....
10:30 – 3 с.л. овесени ядки с 2 с.л. тахан и 1 с.л. мед, 1 пфх с 2 с.л. тахан и 1 с.л. мед
Чистене ....
15:00 – кафе с мляко
Разходка с малката ....
17:00 - Тренировка:
30 мин. – ХИЙТ Шалийн Джонсън
15 мин. кростренажор
Мятах и разни гирички 2 х 1,5 кг
18:30 – 1/3 от гювечето на малката
20:00 – шопска салата; две кюфтета, едно кебапче, печен в масло картофчета, печени фъстъци, бирен фъстък, солетки разни – скапа ми се настроението
Вода: около 2,5 л; чай от маточина
Легнах към 2:00 и никак не ми се спеше. Днес съм като пребита и пак ме чака чистене и много задачи ....
Тази закуска ме държа цял ден, а и като имах доста неща за вършене, съвсем не огладнях.
Хубав ден!
Мнението беше редактирано от Deskameska на 11.11.12 09:49.
11.11.12
21:01
11 /11/2012 (25)
Нетренировъчен и както винаги много ядене и лакомия (envy)
8:00 – кафе с мляко
9:00 – 2 кивита /ужасни бяха, а толкова обичам/
10:00 – бананови палачинки /половината/
11:30 – овесени ядки с кисело мляко, стафиди и канела
Имам обяснение – снощи имахме малка сбирка
Последва:
Много готина разходка с малката .... (hug)
16:00 - ужасно много глупости: салата:цвекло, морков, магданоз, винен оцет, шарлан /нямах лимони/ (dull); две кюфтета, кебапче, малко лютеница, горчица, 1 пфх с шарена сол /тва трябваше да го пропусна, ноооооо....... пусти глад/; другата половина бананови палачинки (tmi)
20:00 – шопска; три филии ленен хляб с много хумус /най-накрая/ (inlove); печена тиква с орехи и мед (inlove)
Вода: около 2,5 л; чай от маточина
Е, няма как да спадна скоро :D
Мнението беше редактирано от Deskameska на 11.11.12 21:08.
И аз днес мисля непрекъснато за храна, а не съм гладна, просто ми се яде нещо :D Винаги в нетренировъчните дни съм така. Мисля, че успях да излъжа лакомията с извара, кисело мляко и 2 големи краставициииии...
11.11.12
21:10
Много се чудих днес дали да си взема извара и в крайна сметка я подминах. Напоследък не мога да попадна на хубава. А всъщност се “запълвах” добре от нея. :D
Тази на Маджаров ми е любима, особено със сладко от боровинки :D Иначе най-често си взимам на Олимпус, но днес попаднах на някаква неизвестна за мен марка. Даже пуснах въпросче във форума дали някой знае какъв е състава и.
11.11.12
21:26
Да, видях го въпросчето, но не съм я опитвала тази извара. А на Маджаров няма как да си купувам, щото около нас не я зареждат :(. Иначе на Забърдо ми харесваше, но и нея я спряха нещо. Сега чакам да отворят нов Кауфланд до нас, та поне да отскачам до там.
Последно гледах извара на Маджаров в кофичка, а доколкото помня беше в черво. Що не вчех нямам спомен, но при първа възможност ще я опитам.
11.11.12
22:17
Тази на Домлян ми харесва много :)
12.11.12
10:04
Тази на Домлян ми харесва много :)
Хахаха, да знаеш, че има нещо истинско в техните продукти, щото събират млякото от кравефермите в наше село. А оттам млякото е разкош - слюноотделям вече.
Такаааа, минавам пак за един бърз :P
Някой ползвал ли е от тези продукти и по-специално Омега 3????
12.11.12
21:30
12 /11/2012 (26)
6:00 – кафе с мляко
9:00 – 2 кивита /ужасни/
10:00 –овесени ядки с кисело мляко, стафиди и канела
12:30 - ½ краставица; 3 яйца в масло; малко задушени зеленчуци; 2 филии ленен хляб
20:00 – Раздвижване: (envy)
ZWOW 24 Core Crusher – 10 Minutes AMRAP:
15 Dynamic squat
15 Kick Ups
10 Dive Bombers
10 Prisoner Get Ups with Jump
4 рунда без три броя Prisoner Get Ups :(
Интервали 20/10 – 8 рунда:
High Knees
Squat Touch Floor Jumps
Jumping Jax
Switch Lunges
Не се изпотих много, но за повече нямаше време. Много мразя така, а тази седмица се очертават само раздвижвания. (headbang)
21:00 – шопска; три филии ленен хляб с много хумус; печена тиква с орехи и мед
Вода около 2,5 л; чай от маточина; 1 саше Магнезиев Диаспорал /проба/, иначе ще пия Магнерич.
13.11.12
15:50
ZWOW - тренировки,които следя с интерес и правя от време на време.
Core Crusher ми е в списъка с чакащи. ;D (печена тиква <3)
13.11.12
21:33
ZWOW - тренировки,които следя с интерес и правя от време на време.
Core Crusher ми е в списъка с чакащи. ;D (печена тиква <3)
Много съм зарибена и напоследък само на тях минах. Достатъчно натоварват. Но ти след като си тренирала Insanity, ZWOWs няма да ти се видят трудни. ;)
13.11.12
21:38
13 /11/2012 (27)
6:30 - Тренировка:
ZWOW 35:
10 Overhead Squat Leg Lift - 2 x 3 кг
10 Competition Burpee
10 Pistol Squats – 3 кг
40 Chair Hops
10 Dive Bombers
Време: 12:46 мин
5 мин – разни планкове /интервали 50/10/
20 мин – кростренажор – интервално 50/10
9:00 – зелена ябълка
10:00 – овесени ядки с кисело мляко, стафиди и канела
12:30 - ½ краставица; 2 яйца в масло с извара; 1 филия ленен хляб
15:00 - кааафенце
20:30 – салата: цвекло, морков, лимон, шарлан; 2 яйца по панагюрски в извара с кисело мляко; филия ленен хляб; лъжичка хумус; парченце печена тиква с кафява захар – тук усетих ужасен глад за сладко и веднага си измих зъбите - докога ли ще минавам с тоя номер ??? :D
Вода около 2,5 л; чай от маточина; Магнерич.
Днес се чувствам ужасно зле, надута, ще се пръсна....
От 12:30 до 20:30 ми се получава голяма пауза ??? Ама засега няма да ям повече :D
13 /11/2012 .
От 12:30 до 20:30 ми се получава голяма пауза ??? Ама засега няма да ям повече :D
Аз имам също толкова пауза между обяд и вечеря и се спасявам с малко ядки към 16.00 :)
П.С.: Имам въпрос: Какви са тези числа в скоби, които си слагаш в началото на поста? (dull) Видях подобни в няколко други дневника ...
Мнението беше редактирано от Роси на 14.11.12 00:01.
14.11.12
11:04
13 /11/2012 .
От 12:30 до 20:30 ми се получава голяма пауза ??? Ама засега няма да ям повече :DАз имам също толкова пауза между обяд и вечеря и се спасявам с малко ядки към 16.00 :)
П.С.: Имам въпрос: Какви са тези числа в скоби, които си слагаш в началото на поста? (dull) Видях подобни в няколко други дневника ...
Хихи, мислила съм за ядки и преди си ги хапвах, но така ще увелича доста калориите, а в момента не мисля, че това ми е нужно. Пък и като почна нямам особени спирачки. Другото е, че напоследък се случва да тренирам следобед и това междинно трябва да е поне два часа преди трена, което значи към 15:00 - 15:30. Но по това време никак не ми е до ядене /обядът ме държи/ и не знам ...
Иначе - с цифрите си следя цикъла. Време е да идва и се надявам да не пропусне. Симптоми имам, още с идването на работа изчистих офиса (dull), всяко боклуче ме дразни, ревливо ми е, яде ми се сладко, усещам постоянен глад и съм се издула като плондер. Преди час хапнах и вече съм гладна. Като сложа и нервите и ... май в тия дни трябва да си пускам отпуск. Ииии имам и леки болежки, та ... дано е цикъл. :(
14.11.12
11:13
Забравих да питам ... (dull) ЕГН-тоооо
Напоследък ми се върти в главата да спра с тренирането на бедрата или, айде, да го намаля. Големи бутове, голямо нещо станаха. Мъж ми ми се кара, че мускула ми там твърде много е порастнал и май е прав. Ни щъ пък. То де съм ниско, сега съм и набито. Грозотия :@. Та, да взема да си правя повечко кардио и тук-там тренчета за ръце???? Ще се радвам на съвети. Плийззззззззззззззз. Ако трябва и яденто да променям, знам ли?? Оф, голяма съм досада днес :(
14.11.12
11:22
И аз имам проблем с бедрата,пък и с краката като цяло,тъй че ще съвет в тая насока,че е полезен не само на Десито :)
Деси,гениално решение за цикъла :D .Почвала съм да пиша по календарчета хиляди пъти и ги намирам чат-пат по чекмедженца,портмоненца,нишички...
Задължително ще ти отмъкна метода - от форумните писаници поне няма бягане (giggle)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 14.11.12 11:24.
14.11.12
11:41
Да, гениално, но не съм си го измислила аз. Краднах си го от други дневници. :D
Да видим колко още дни ще впиша. Дано стартирам наново броенето, че не знам. Цяла година стана вече нередовен цикъл. :(
Мнението беше редактирано от Deskameska на 14.11.12 11:52.
14.11.12
11:50
Честно казано,чета ти дневника след почти всеки пост в него,останалите също ги чета всеки ден,но това с числата го забелязах след като Пума го спомена (giggle) . Голяма съм блейка :) . Тъй,инаф спам.
Забравих да питам ... (dull) ЕГН-тоооо
Напоследък ми се върти в главата да спра с тренирането на бедрата или, айде, да го намаля. Големи бутове, голямо нещо станаха. Мъж ми ми се кара, че мускула ми там твърде много е порастнал и май е прав. Ни щъ пък. То де съм ниско, сега съм и набито. Грозотия :@. Та, да взема да си правя повечко кардио и тук-там тренчета за ръце???? Ще се радвам на съвети. Плийззззззззззззззз. Ако трябва и яденто да променям, знам ли?? Оф, голяма съм досада днес :(
ами ти не ги слушаш съветите :) аз колко пъти ти казах , че при тези интензивни комплекси и ядене освен постоянен глад, нервност и растене на обиколки друго няма да стане :D
Мен малко ме съмнява порастналите обиколки да са точно от мускули... (wasntme)
...и като цяло съм съгласна с Дива - за всеки съвет ти намираш някакво “по-добро” решение и резултата, мисля, го виждаш
14.11.12
12:07
Обиколките са доста мускул и в момента го надграждам и с мазничко около д-то. Не знам какво да тернирам вече, наистина. :(
прочети пост 79 на Владо Недков, може да помогне
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/41471/P40
14.11.12
21:17
Diva97, (F) Като цяло дневникът ти ми стана доста интересен. От прочетеното - какво да кажа, все едно се слушам. Ще взема и да го дочета.
Възможно ли е да трябва и аз да мина през такива терзания да му се не види? Тва е то, твърдоглава съм и все искам да си се блъскам сама. Ако не съм заобиколена от проблеми, за които да мисля, просто си ги създавам сама... (envy)
Бързам с отчета:
14 /11/2012 (28) Айде, дееееееее (envy) /няма да ми дойде, м... му/
9:00 – киви
10:00 – извара с кисело мляко, стафиди и канела
12:30 - 2-3 резенчета домат със зехтин; салата: цвекло, морков, шарлан и лимон; гювече от броколи, яйце, извара, малко сирене и заквасена сметана, малко масълце
17:20 – Тренировка:
Р90Х - Plyometrics
Упражнения за ръце най-разни с 2х3 кг и 2х1,5 кг
20:30 – салата от домати и краставици, винен кебап с ориз със зеленчуци /оризът – смес от кафяв, червен, бял/ филия ленен хляб
Сега ще се отдам на размишления, че имам нужда. Не си давам сметка за много неща, хвърлям се във всяко нещо без да мисля и правя грешки ...ще пиша, ако ми измисли нещо главата.
Мнението беше редактирано от Deskameska на 15.11.12 14:29.
Ще :) Карай го по-спокойно :)
Diva97, (F) Като цяло дневникът ти ми стана доста интересен. От прочетеното - какво да кажа, все едно се слушам. Ще взема и да го дочета.
Възможно ли е да трябва и аз да мина през такива терзания да му се не види? Тва е то, твърдоглава съм и все искам да си се блъскам сама. Ако не съм заобиколена от проблеми, за които да мисля, просто си ги създавам сама... (envy)
този ми дневник е по -скоро е по близко до това което правиш в момента, просто минах оттам. Онзи направо си е примерен :)
Е не бъди такъв писимист де, вярвай че ще ти дойде (F)
15.11.12
14:41
Възможно ли е да трябва и аз да мина през такива терзания да му се не види? Тва е то, твърдоглава съм и все искам да си се блъскам сама. Ако не съм заобиколена от проблеми, за които да мисля, просто си ги създавам сама... (envy)този ми дневник е по -скоро е по близко до това което правиш в момента, просто минах оттам. Онзи направо си е примерен :)
Пуста ни емоционалност. :D
На моменти много ми пречи в правилната преценка на нещата. Ти обаче си доста по-уравновесена. Поне влагаш мисъл, следиш се, успяваш да се контролираш, четеш явно и много ... На мен това нещо ми куца :(
Възможно ли е да трябва и аз да мина през такива терзания да му се не види? Тва е то, твърдоглава съм и все искам да си се блъскам сама. Ако не съм заобиколена от проблеми, за които да мисля, просто си ги създавам сама... (envy)този ми дневник е по -скоро е по близко до това което правиш в момента, просто минах оттам. Онзи направо си е примерен :)
Пуста ни емоционалност. :D
На моменти много ми пречи в правилната преценка на нещата. Ти обаче си доста по-уравновесена. Поне влагаш мисъл, следиш се, успяваш да се контролираш, четеш явно и много ... На мен това нещо ми куца :(
ха ха уравновесена е баж най-неподходящата дума за моят темперамент :D, но да наистина се опитвам да вникна в ситуацията и да я анализирам и ако не мога да си помогна търся информация, която после изпробвам докато намеря решение. Ама дотогава.....(sweat)
15.11.12
20:18
:D Поне при теб разума надделява.
15 /11/2012 (1) (blush)
Точно като едно време преди да родя. Отдавам го на маточината и въглените.
Нетренировъчен
10:00 – овесени трици и ядки с кисело мляко и канела
12:30 - домат със зехтин, свински винен кебап с ориз със зеленчуци /оризът – смес от кафяв, червен, бял/, 2 филии ленен хляб
20:00 – салата от домати и краставици, свински винен кебап с ориз със зеленчуци и .... станах неконтрoлируема ... за това говоря .... последва точно каквото ми видят очите, но гребах с пръст: малко пастет, малко заквасена сметана, лъжица мед с орехче, лъцица тахан с мед. В същото време четката за зъби беше в бойна готовност ... грух ... прасе.
Имах огромното желание да си купя омега 3 днес, но в магазина нямаше. Нищо де, върнах се с книга. Откога не съм си купувала :(. Грешката поправена, сега ако намеря време и да чета – поне вече имам интересен повод :D.
Мнението беше редактирано от Deskameska на 16.11.12 09:16.
[quote author=:D"Deskameska” date=“1353003503”]
15 /11/2012 (1) (blush)
Аз какво ти казах ;)
.... станах неконтрулируема ... за това говоря .... последва точно каквото ми видят очите, но гребах с пръст: малко пастет, малко заквасена сметана, лъжица мед с орехче, лъцица тахан с мед. В същото време четката за зъби беше в бойна готовност ... грух ... прасе.
:D
Мнението беше редактирано от Роси на 15.11.12 21:35.
15.11.12
22:37
Коя е книгата?
Тази
Докато се ровех по мойте проблеми из сайта, се бях натъкнала на заглавието в някакъв пост /ако не се лъжа Дива я споменаваше някъде/и се поинтересувах. Стори ми се интересна и днес попаднах случайно на нея. Обожавам да влизам в книжарници, миризмата на книги е като магнит за мен. Обичам и да чета, но често се лишавам от сън заради това. Напоследък трудно отварям книга. Вечер не ми е най-доброто време за четене, липсва ми концентрация, много мисли в главата, направо ми я смазват :@, но се надявам да успокоя душата и да се върна към някои стари любими занимания.
Puma, два поредни месеца направо си е рекорд за мен. :D Да не говорим за точността, тя се явява като бонус. Ех, едно време преди да родя, под час си ми идваше, ама сега .... И все пак дано това е добър знак.
Коя е книгата?
А, аз я имам в киндъл версията. Харесва ми много тази докторица, май също съм я споменавала. Има я на разни килпчета в ютюб ако някой се интересува.
Снощи след като даде линка потърсих малко инфо за книгата и ми стана интересно :) Поръчана е вече и я чакам до няколко дни :)
16.11.12
09:31
Само да я започна. Снощи четох Спящата красавица и заспах :D.
16.11.12
09:40
Снощи след като даде линка потърсих малко инфо за книгата и ми стана интересно :) Поръчана е вече и я чакам до няколко дни :)
Дано не се наложи да ми я преразказваш :D.
16.11.12
15:27
16/11/2012 (2)
Да ни е живо и здраво другото злато (на сестра ми) :D
Бърз отчет /не ми е ден/:
6:50 – Тренировка:
30 мин Хийт - Шалийн Джонсън – голямо мотане и не остана време за друго
10:30 – овесени трици и ядки с кисело мляко и канела
12:30 – обядът беше в стил “зян да не става каквото има в хладилника” (tmi), демек: домат, варено яйце, извара с шарлан /тва е яко/; 2 филии ленен хляб с пастет; 2 лъжици остатък от ориза със зеленчуци - защо си го причинявам, не мога да се понасям (headbang) ????
15:00 – каааафенце с няква сметана и зрънца захар – черпиха ме
Заминаваме за село. Нямам търпение. Ще празнуваме утре рожден ден на племенника ми и се вълнувам все едно ми е детенце.
Вечерята – ще дописвам, но звучеше като салата и пиле с ориз сготвени като дроб сарма :D
16.11.12
22:29
Добавям два бонбона и 2 лъжички хайвер /от грис/.
Утре май се очертава мазало. Не знам дали да не си хапна предварително, да си измия зъбките и да се забавлявам с децата, докато другите ядат и пият. Чувствам се застрашена, ама ще се реша някак.
Иначе племенникът ми е голям сладур, става на 5, умирам да си ги гушкам. Жалко, че го виждам рядко :(.
Мнението беше редактирано от Deskameska на 16.11.12 22:31.
18.11.12
21:46
17 /11/2012 (3)
9:00 – кафе с мляко
10:00 – Тренировка:
ZWOW 43 Switch It UP!!
12 Minutes AMRAP:
15/leg Side Step Ups
10/leg One Leg Tricep Dip
15/leg One Leg Elevated Lunges
10 Chair Climbers
Завърших точно 2 рунда.
Tae Bo BootCamp (Live) – около 30 мин.
Много добре се чувствах.
Храната: до 19:00 добре, ама после нямаше как опитах да карам само на салата и скара, нооооо – хапнах и от двете торти и солената, и сладката, пък и годишнини разни се празнуваха, та и бонбонки два,три....
Вода – около 3 л, алкохол – бол ....(blush) :D
18/11/2012 (4)
Нетренировъчен
За пореден път се убеждавам колко са ми слаби ангелите и как в ден без тренировка прекалявам най-много. Днес беше ред на шоколада.
Като видя бял шоколад и не знам какво ми става. Подариха един на малката, тя не го хареса. Половинката и той не го обича, та аз му видях сметката. Ужас – беше около 200 гр. Цял ден го ядох, но сега още повече не се понасям. Иначе днес храната само обяд и вечеря: скара, салата /цвекло, морков, лук, царевица, грах, червена чушка, зехтин/, после 2 пфх с пастет и извара с копър и краставичка; 2 с.л. тахан с мед. (headbang)
И тази седмица ще е тежка, предстои още един рожден ден, на друго дете. Тържества в градината, ма.. му и зимата, като почнат празници и до март няма край :D.
Отивам да се отдам на четене - детска и сериозна литература :D.
Скоро трябва да си сменя аватара и да сложа Слонбалон, че Пух ми се вижда слабичък за моите габарити.