Нова програма за тонус, по-добро настроение, по-добър релеф на мускулатурата

13.04.12
21:40

4 месеца ходих на фитнес преди това бях непостоянен на лостове и от 2 седмици съм се върнал пак на лостове защото просто нямам време път ентусиазъм и възможност за фитнес, а и имам доста помощни уреди които могат да ми помогнат. Значи поръчал съм си жилетка с тежести (10 кила) имам 3-килограмови гири (преди ги слагах в раница и така тренирах знам че е вредно) тежести за крака (2.5 кила) стадион и лостове (успоредка и лост)  на разположение. Аз съм 69-72 кг тежък, 178 см висок 18 годишен, 12 % подкожни мазнини. Проблема ми е че нямам изградена програма за трениране и хранене и след 1000та теми които изчетох във форума не знам коя да си избера. Знам че може да прозвучи глупаво но искам сериозни резултати за колкото се може по кратко време. Склонен съм дори да тренирам по 2 пъти на ден но искам да има резултат, защото от 4 месеца блъскане във фитнеса и всякакво здравословно (уж) хранене ръката ми не е мръднала (образно казано). Доколкото си спомням преди фитнеса правех около 150 набирания на серия по 5 (не стриктни) сега правя 8 стриктни и на 5-6тата серия се уморявам. Значи като цяло търся програма за стягане (леко ми е увиснала кожата на корема, ханша) и ако може по- голям релеф на мускулатурата като цяло и издържливост (бягане набирания кофички колоездене) . Не знам дали тук може да питам и за хранителен режим ама ще опитам пък квото стане- сутрин попринцип ям 80-90 гр овесена каша с 180 мл. обезмаслено мляко с парченца ананас, лъжичка какао, орехи (по-рядко) стафиди (сготвено) и някакъв плод (ябълка грейпфурт) или мюсли, или 2 сандвича с пълнозърнест хляб някво месо (гледам да не е мазно) сирене кашкавал или нещо подобно. На училище ям обезмаслено кисело мляко и 2 подобни санвича. След училище ям месо риба леща боб и няккъв плод и след това до вечерта гледам да се държа да не ям нищо и пак ям някво месо. Та ако може след детайлните данни някой така да ме упъти към тренировъчен режим щот ми писна да бягам с километри циркулирам назад напред из града с колело, късам си гъза от тренировки и след туй ми са натрупва мазно и ми са тръска по най-гадния начин. Направо са побърквам честно... чуствам се ужасно по цял ден все кат жена си избирам кво да ям кво да не ям, губя ентусиазъм за тренировки, а пък се комплексирам още повече от тея гадните мазнини и не знам кво да правя...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1