не сухи храни при НВД - кои?

14.04.12
11:40

Добре ли е да се яде таратор(със зехтин-вместо олио) при НВД???

Например на 1 хранене вместо салатка и месо да ям - таратор и месо?

И какви други храни бихте ми препоръчали при този режим??? Разбрах, че пил. супа може, но без ориз или фиде, тогава каква супа е това? Вода и месо...

Ако кажите какви “не сухи” храни мога да ям, ще ви бъда благодарен...

Много по-рядко ходя до тоалетна, откак съм на тази диета и смятам, че е заради храните, които ям... месо салатка месо салатка и така...

И друг въпрос - мога ли да ям зеле за салатка при този режим, защото -

Като цяло избягвайте плодовете след закуска, а от зеленчуците - зелето

Така и не получавам отговор понякога, надявам се сега да е различно...?

Темата беше редактирана от nbstw на 14.04.12 11:41.

TA

14.04.12
11:48

За рядкото ходенето до тоалетна си мисля,че с този режим храната се усвоява доста добре(поне аз оставам с такова впечатление).Яж си зеле, няма проблем.Относно таратора, даже е препоръчително да си слагаш зехтин,а не олио.Замени зехтина с олиото на цяло.Други храни подходящи за този режим-ядки,сирене,сланина,кашкавал..

Мнението беше редактирано от toshkobz a на 14.04.12 11:51.

14.04.12
11:51

Заменено е да... http://www.bb-team.org/forums/viewthread/60329#p-755076 - това е и дневника ми

Значи мога да ям таратор? Колко грама на 1 ядене? г/д?

И какви други храни може освен таратор...

Знам тези храни, за които ми говориш

Аз искам нещо като супа, таратор... Просто да не е постоянно сухо... месо и салатка ...

Смятах да ям пил. супа, но ми казват да не слагам фиде или ориз? То, тогава няма смисъл да ям само месо и вода в тази чиния :)

Някакви други “не сухи” храни?

Мнението беше редактирано от nbstw на 14.04.12 11:58.

fire.is.my.nature

14.04.12
12:25

зеленчукова супа с месо, защо ти е фиде? купуваш си един зеленчуков микс с броколи,моркови,карфиол, също и някакви подправки - риган или не знам... провери е нета. Даже може преди това съвсем леко да задушиш малко лук в тенджерата със зехтин (макар да не е хубаво да се готви със зехтин де но...) и след това добавяш зеленчуците, вода, подправки (много са важни !!) , месото и си готов.

Друга идея е гъби с месо на фурна или зеленчуци (патладжани, тиквички, моркови, лук, зелен боб..) с месо на фурна. Може да си направиш и крем супа с пасатор (от броколи или моркови) - вариш, подправяш, добавяш малко масло и пасираш.

Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 14.04.12 12:28.

14.04.12
13:31

Упс, обаче не ям нищо от тези, които изброи :D

fire.is.my.nature

14.04.12
14:26

Хаха :Д ами тогава си повтаряй “eat the boring food to have the exciting body”, мисля, че ще помогне :Д

14.04.12
15:51

ne се филмирай при ВМ храненето просто има голямо усвояване на храната. Иначе ако толкова държиш прави си 1 път седмично овесена каша (80гр въглехидрати няма да ти бутнат НВД-то ) Иначе да- зеленчукова супа с месо, таратор със зехтин (ако държиш да има изобщо), макар че дори и олиото не е толкова фрапиращо , щото няма да сложиш 1/2 бутилка или пък да го пържиш.

14.04.12
17:53

Значи “за мокра храна” ще се яде тарТор :D вместо салатка...

Утре на обяд ще се яде някво месо(250гр.) и таратор тогава ;)

Мнението беше редактирано от nbstw на 14.04.12 17:53.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1