Упражнения за разширяване на гърба

15.04.12
22:27

Здравейте!Не съм сигурен дали съм уцелил раздела с темата, но се надявам да ме извините, защото току що се регистрирах.

Имам 2 питания - може ли да ми препоръчате упражнения, които се правят в домашни условия и с тях се разширява гърба?Освен това искам и да отслабна само в краката.Как може да стане това?

За гърба - набирания,за краката - еми тичай :)
За да свалиш излишни килограми си трябва хранителен режим. :)

Мнението беше редактирано от Александър Илиев на 15.04.12 23:38.

Набирания,гребане, като цяло всичко със свободни тежести.

16.04.12
00:29

Не ходя на зала, а набирания не мога да правя.

16.04.12
00:29

Ами, започни.

16.04.12
02:11

казано от Stefan Trifonov на 15.04.12, 22:27:

Освен това искам и да отслабна само в краката.Как може да стане това?

Няма начин да отслабнеш само в една част от тялото!

16.04.12
09:07

казано от Stefan Trifonov на 16.04.12, 00:29:

Не, че нещо, ама щом и набирания не можеш да правиш какво очакваш да стане? Или отивай в залата или по-добре просто се откажи, защото не става ей така... особено в домашни условия.

16.04.12
10:20

казано от Stefan Trifonov на 16.04.12, 00:29:

Ами тогава ти остава да опиташ само метода чрез лежане на дивана по гръб. Така мазнините от корема се стичат надолу и отиват на гърба и респективно той се разширява.

:)

Отишла една девойка на лекар да пита какво да направи за да и порастнат гърдите.
Лекарят гледал, мислил и казал:
-Търкай ги веднъж дневно с тоалетна хартия.
- Ама това ще помогне ли?!?
-Е на гъза ти е помогнало!

Та и твойта работа такава.....

16.04.12
20:57

Брат,ти щом не можеш едно набиране да правиш трябва да почнеш да ходиш на зала и да тренираш на скрипец с по-леки килограми и за известно време ще се научиш да се набираш.Аз като хванах лост за пръв път се набрах 3 пъти,но аз съм си лекичък сеш се :).В твоя случай без скрипец няма да стане поне според мен.

16.04.12
21:06

разширяването не става само с трениране на гърба, трябва и на раменете да се наблегне - нещо, което повечето трениращи за V-taper пренебрегват и съответно резултата е по-бавен и по-малък от постижимото

Мнението беше редактирано от xsanctom на 16.04.12 21:11.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1