19.04.12
13:44
Колко калории, въгл, мазнини и протеини има в 100 гр. пилешка супа(с фиде, яйце, кис.мляко[разбъркани] и 1 бульонче)
Днес ядох това при НВД и ми е интересно, г/д за сметките...
В 100 грама “Пилешка супа” се съдържат мазнини 1.2 g, въглехидрати 3.53 g, белтъчини 2.52 g. ? Това вярно ли е?
19.04.12
19:54
Избягвай фидето при НВД.
фидето бе в изключително малко количество, но ясно... Значи няма да го ползвам, а иначе? състава г/д?
20.04.12
20:06
Нека помислим за секунда, ок? Как, в името на всичко свято, аз и останалите хора в този форум, ще знаем какво се съдържа в някаква супа, която просто споменаваш?
Не мислиш ли, че хранителните стойности се определят от грамажа на хранителните съставки в съответното ястие?
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 20.04.12 20:07.
21.04.12
08:49
Това е един от най-безумните въпроси, задавани в този форум от както аз го следя.
Липсата на способност за логическо мислене понякога е отчайваща.
Енергийната стойност на тази пилешка супа е равна на сумата от енергийните стойности на всички нейни съставки. Същото важи и за съдържанието на белтъчини, мазнини и въглехидрати в нея.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 21.04.12 09:04.
Колко калории, въгл, мазнини и протеини има в 100 гр. пилешка супа(с фиде, яйце, кис.мляко[разбъркани] и 1 бульонче)
А на мене ми е интересно къде е пилето в рецептата :) ?!
П.П. Колкото и калории да има, няма да ти обърнат НВД-то. Супа е все пак, демек водичка, особено пък за мъж :) . Значи все пак не само жените са инфантилни. Съществуват и такива мъже ;) .
Мнението беше редактирано от maria на 21.04.12 10:42.