03.03.2014 .
Храната:
- две филийки хляб Вита с кр. масло, суджук и малко кашкавал, кафе със сметана
- пилешка супа, огретен от зеленчуци
- зелена салата с 1/2 авокадо, пилешка пържола бут на тиган с кр. масло
Водата - 1,5-2 л.
04.02.2014 г.
Отново само храна:
- две филийки и половина хляб Вита с кр. масло, суджук и кашкавал; кафе със сметана
- супа топчета, филийка хляб Вита
- 100 гр. сушени смокини
- зелена салата с лук и варени яйца, пиле с картофки и маги малки шитни в плик, няколко чаши дом. червено вино
Вода: малко
* Трябваше и тренировка да има, но имах малко перипетии с колата, та висях два часа в студа, докато ми помогнат с отварянето на заключения багажник и смяната на акумулатора в него :D.
05.02.2014 г.
Храната:
- две филийки Вита с дом. лютеница и суджук; кафе със сметана
- картофен огретен
и дописвам
- лъжичка “сникърс крем” (от на Марги дневника, мнооого вкусно (inlove))
- салата цвекло с морков, пилешко от бут на тиган с лук, моркови, червена и зелена чушка, соев сос и миризми, чаша домашно червено вино, две бисквити мираж
Вода - 2 л.
Тренировка:
А1: Изхвърляне 4,4,3,3,3 @ 25
Б1: Мъртва тяга 4,4,3,3,3 @ 60
Б2: Лежанка 5х5 @ 27.5
В1: Тяга с прави крака 3х8 @ 40
В2: Трицепс на скрипец 3х15 @ 20
В3: Бицепс с гирички 3х15 @ 2х4
Г1: Скоци на въже 80,80,50,50,50
* Тази сутрин се събудих в 6 ч. и не успях да заспя повече (headbang). И след малкото сън и многото чаши вино снощи, тренировката днес ми беше много тромава. А и за тези две седмици без тренировка и след гадния вирус съм смъкнала много сила :(.
Мнението беше редактирано от Яни на 05.02.14 22:23.
06.02.2014 г.
Храната:
- две филийки и половина хляб Вита с кр. масло, дом. лютеница и суджук; кафе със сметана
- супа топчета, половин порция ориз със зеленчуци
- 50 гр. сурово кашу, няколко сушени смокини
- половин чаша натурален сок, бисквита мюсли (малко след като си бях похапнала кашуто кумицата неочаквано ме навести и носеше тези шитове)
- късна вечеря: зелена салата с лук и половин авокадо (определено не е моя плод), стабилно парче филе от сьомга с много лимон ... и кой да се сети, че му е свършило бялото вино
Вода - 2.5 л.
Мнението беше редактирано от Яни на 06.02.14 22:42.
07.02.2014 г.
Храната (дописвам):
- елда с кр. масло и сирене (Още една качествена храна, която не ми допада. Явно на организма ми му харесват само по-нискокачествените); кафе със сметана
- голяма пилешка супа; другата половина от вчерашния ориз със зеленчуци
- няколко сушени смокини; 2-3 лъжички мед, фъстъчено масло и какао
- цвекло с моркови; три варени яйца, дом. лютеница, суджук и няколко резенчета кашкавал; три бисквити с мюсли и шоколад
Вода - 2.5 л.
Тренировка:
А1: Обръщане (от земя) 1х5 @ 32.5 3,4,4,4 @ 35
Б1: Преден клек 4,5,4,5 @ 30
Б2: Гребане с щанга 4х5 @ 37.5
Б3: Кофички 4х4 (е, не особено дълбоки)
В1: Лицеви опори 8,8,8,7,7
В2: Планк 5х малкоо (сигурно последните нямаха и 15-20 сек.)
Г1: Пътека 7 мин. - 1 км. 8-) (мислех да побягам 20тина минути, но първо, че издръжливостта ми явно е нулева и второ, голяма ми скука на тази пътека (yawn))
* Много странно, за двете седмици без тренировка имам рязък спад на силата в краката и минимален в горната част на тялото?!? Дори днес се учудих от кофичите си, мисля че за първи път правя 4х4.)
Мнението беше редактирано от Яни на 07.02.14 22:55.
Днес само храна:
- елда с кр. масло и сирене; кафе със сметана
- три филийки хляб Вита с кр. масло и кашкавал
- портокал
- зелена салата с лук, пълнозърнести макарони с чесънче, пушен бекон, заквасена сметана, кашкавал и миризми, няколко резена дом. пастърма и червено вино
Вода - 2.5 л.
Прилагам и снимков материал на вечерята :):
09.02.2014 г.
Храната:
- филийка и половина хляб Вита с кр. масло и мед
- със свекърите на заведение: селска салата, пилешки кебап с пресолени варени картофи за гарнитура, десерт Тирамису
малко промени:
- зелена салата чери домати, печено пилешко и пармезан, 6 бр. сушита, айран
- няколко чаши червено вино и различни мезета
Вода - около 2 л.
Тренировка в Богоров (sun):
комплекса:
15 мин. - нарастваща стълбица (1,2,3….):
Скок върху кутия
Руски суинг @ 16
Лицева опора
Резултат - 12 пълни рунда (до 10ти рунд “чисти” лицеви, последните два - от колена)
Мнението беше редактирано от Яни на 10.02.14 10:02.
10.02.2014 г.
ХранаТА:
- филийка и половина хляб Вита с кр. масло и мезенца; кафе със сметана
- портокал
- макарони с чесън, заквасена сметана, пушен бекон и кашкавал
- селска салата + голяма ракия; пилешка пържола бут с пържени картофки със сирене, хапка пица
Вода - 2 л.
Мнението беше редактирано от Яни на 11.02.14 00:29.
11.02.14
00:30
И пилетата имат вратове...?! :D
11.02.2014 г.
Храна:
- две филийки с кр. масло, сушеница и кашкавал; кафе със сметана
- 50 гр. сушени смокини
- пилешка пържола бут с печени картофки
едит: - три бисквити Мираж
- и за вечеря по план: зелена салата с лук, сьомга филе на грил с много лимон
и сега ще си пускам филм и се чудя дали да не си сипя една чаша червено винце :)
Вода - поне 2 л.
Тренировка:
Лицеви през 60 сек.: 6,6,4,4,10
Клек през 60 сек.: 8,8,5,5,20
А1: Обръщане 5х5 @ 35
Б1: Клек 4,4,3,4 @ 35
Б2: Набиране (II тесен хват) 3,2,2,3
В1: Военна преса 10,8,9 @ 20
В2: Хоризонтален скрипец 3х12 @ 25
* Днес реших да започна предизвикателствата с лицевите и клековете, които Весито прави, НО не съм сигурна, че ще ги продължа. Голяма ми е скука да стоя и да гледам часовника, докато минат 60 сек., а когато са 120 сек. ще откача :D. Най-вероятно ще се опитам още 1-2 дена, пък кой знае, може и да ми хареса. Клековете нарочно си ги избрах от толкова малка бройка да тръгна, понеже са ми е голяма мъка, а и искам да ми вървят успоредно с лицевите.
* Днес на клека мнооого се изнервих. Тези 35 кила ми тежат като 135 (envy). След това се сдухах и нищо не ми се правеше. Иначе бях намислила и напади да правя, но се разсърдих на краката си :D и ги пропуснах.
След тренировка имаше малко фотосесия вкъщи. Хайде и аз да си покажа мазното гръбче, големите паласки и пухените ръчички, които се надявам по някакъв начин малко да спихнат, че за моите 50 кила ми се виждат големки.
Мнението беше редактирано от Яни на 11.02.14 22:03.
11.02.14
19:16
А какви са правилата на това предизвикателство?! Нещо не мога да разбера какво и как се прави (wasntme)
11.02.2014 г.
* Днес реших да започна предизвикателствата с лицевите и клековете, които Весито прави, НО не съм сигурна, че ще ги продължа. [/quotЕTAKA НЕ СЕ започва :) Бъди уверена в себе си и постоянна в действията :)
Juls, не си ме разбрала правилно. Не че не съм уверена или постоянна (за второто може да се поспори :)), а просто не е моя начин на трениране. Аз няма да спра да правя лицеви и клекове, но не знам дали ще ги продължа по начина, описан в предизвикателствата.
12.02.2014 г.
Храната до момента:
- две филийки с кр. масло, кашкавал и суджук; кафе със сметана
- четири зелеви сармички
Дописвам:
- портокал, 50 гр. сурови лешници
- салата от цвекло и морков; пилешко със зеленчуци на тиган
Вода - 2 л.
Тренировка:
Лицеви през 90 сек.: 6,8,6,6,10 (+/-1)
Клек през 60 сек.: 8,11,8,8,20
* Изместих предизвикателството за днес, че следващите два дена мисля да ходя на зала.
* Снимах и последния сет на лицевите, но нещо не ми ми харесват. Като че ли мога да смъкна още два пръста по-надолу. Следващия път ще снимам някой от първите, че да видя дали и там така скатавам. А на последните две котака ми явно реши, че много ми натежават и дойде да ме побутне :D:
Мнението беше редактирано от Яни на 12.02.14 21:13.
Яни, дръж врата прав, не свеждай глава така към пода :)
Котаранчо се опитва да те разсейва май (sun)
oOOOOOOOO ама котаранчо е като моя Фродо, само че е по-добре оформен, моето е хърбавелко (все още) ;) просто не се сдържах!
Иначе Веси е права за главата, другото е яко, даже и пантофките :D
12.02.14
19:24
Аз от лицеви опори не разбирам, обаче котета много обичамм и твоето е уникалноо (inlove) .
Успех с предизвикателството!
Яни, дръж врата прав, не свеждай глава така към пода :)
Котаранчо се опитва да те разсейва май (sun)
Котаранчо не само с опита, ами и успя да ме разсее :)
За врата и аз го забелязах. Ще гледам да го изчистя.
Видях го в дневника на Рапунцелина и реших, че е подходящо за теб и можеш да го приложиш ;)
13.02.14
11:03
Да добавя :)
13.02.2014 г.
Храната:
- две филийки пълнозърнест хляб Вита с кр. масло, кашкавал и луканка; кафе със сметана
- бонбон тофифи
- пилешка супа, свинско с картофено пюре
- банан
- салата от цвекло и морков; две варени яйца, дом. лютеница и дом. пастърма и суджук
Тренировка:
А1: Мъртва тяга 5,4,3@60 1@65+1@60 4@60
А2: Лежанка 5х5@30
Б1: Тяга с прави крака 4х8@40
В1: Трицепс на скрипец 3х10@25
В2: Бицепс с гирички 3х10@2х5
* Тренировката трябваше да започне с изхвърляне, но още докато загрявах усетих някакво напрежение в лявото рамо, а след като направих няколко изхвърляния с лоста, тотално ме сряза. Не знам каква е причината, но реших днес да го оставя да почне.
* Тягата с прави крака май не я правя правилно. Трябва да я снимам някой следващ път.
* Напълняла съм (headbang)!?! Мислех да мина малко на калориен дафицит, но ми е трудно да си сметна калориите, които приемам на ден, понеже не знам по колко точно грама са ми отделните храни/продукти. Трябва да измисля нещо, че както съм почнала, скоро може да нямам дрехи, в които да се побирам (envy).
Мнението беше редактирано от Яни на 13.02.14 20:59.
Казах ти днес изпъни си краката в коленете :) и гледам намери малките дискове :) ,да видим дали ще се сетиш кой съм :)
Казах ти днес изпъни си краката в коленете :) и гледам намери малките дискове :) ,да видим дали ще се сетиш кой съм :)
Сещам се ;)
Изгледах няколко клипчета сега и мисля, че си схванах грешката. Само че не съм сигурна, че мобилността ми ще ми позволи да си изпъна повече краката. Но след като пробвам ще се разбере :).
Само че не съм сигурна, че мобилността ми ще ми позволи да си изпъна повече краката.
Работи над това в такъв случай. ;)
Мнението беше редактирано от Margi на 13.02.14 21:19.
14.02.2014 г.
Храната:
- две филийки Вита с кр. масло и мед; кафе със сметана
- картофено руло, салата снежанка и няколко резена суджук; два реда млечен шоколад милка
- парче торта, чаша плодово шампанско
и вечерята ще е на заведение
Лицеви през 120 сек.: 8, 10, 7, 7, 10
Клекове през 60 сек.: 11, 13, 10, 10, 20
* Днес трябваше да тренирам в зала, а утре да правя предизвикателството, но нещо не успях да си организирам времето и затова ги размених двата дена. Но след вчерашната лежанка, лицевите днес едвам ги изкарах (последната 10ка беше много измъчена).
16.02.2014 г.
-> филийка с кр. масло и мед
-> тренировка
-> мусака с кисело мляко
-> солети
-> зелена салата с лук и краставица; мусака с кисело мляко; два реда млечен шоколад
Вода - 2 л.
Тренировка в Богоров (sun):
Комплексът: отборен комплекс, докато единия изпълнява рунда, другия почива
10 кръга (х 5 на човек) от:
10 х Суинг до вертикала @ 16
15 м. Ходещи напади @ 16
15 х Лицеви опори (от колене)
15 м. Ходещи напади @ 16
(нападите от 4ти кръг - без тежест)
Отборно време: 24.30 мин.
Планк 8 интервала 20/10
Мнението беше редактирано от Яни на 16.02.14 23:17.
17.02.2014 г.
Само храна днес:
-> две филийки Вита с кр. масло, дом. лютеница и дом. суджук; кафе със сметана
-> ферш портокал, кафе със сметана
-> мусака с кисело мляко
-> салата от: зелена салата, зелен лук, три настъргани варени яйца, 100 гр. маслини, обилно количество зехтин и светъл балсамов оцет, сол и малко кимион + чаша червено вино
Вода - 2+ л.
Мнението беше редактирано от Яни на 17.02.14 20:49.
18.02.2014 г.
-> две филийки хляб Вита с кр. масло, кашкавал и дом. суджук; кафе със сметана
-> тренировка
->мусака с кис. мляко
и ще дописвам
Тренировка:
А1: Обръщане 2х3@37.5, 3х3@40
Б1: Мъртва тяга 4,4,3,4@60
Б2: Лежанка 4,4,3,3@32.5
В1: Трицепс на скрипец 3х20@20
В2: Бицепс с гири 20,15,15@2х4
Яни,тая мусака не свърши ли (wasntme) ? Не че нещо,ама как ми се е прияла :D
(whew)
Най-накрая свърши, таман последната порция хапнах днес. Уж гледах малко да направя, а пак четири порции станаха... Сигурно два месеца няма да ми се дояжда сега.
Препоръчително е храната от моя дневник да не се чете, особено от хора, които спазват определена диета/хранителен режим :D.
Мнението беше редактирано от Яни на 18.02.14 15:51.
Въобще не по темата, но котето има ли си порода? Страшно сладурче е!
Има си порода, да :). Британче е (британска късокосместа), но все още е малко и много не му личи ;).
19.02.2014 г.
-> милинка
-> зелена салата с лук, пилешко бутче на жар с малко заквасена сметана
-> зелена салата с лук, маслини, пилешко бутче на жар с чеснов сос (заквасена сметана + чесън на прах) + чаша червено вино
Вода: 2 л.
20.02.2014 г.
-> заквасена сметана с по няколко резена кашкавал и дом. суджук; кафе със сметана
-> тренировка
-> три зелеви сърми; три кокосови бонбона (inlove) (приготвени от Радост)
дописвам
-> портокал
-> зелен чай с мед
-> зеле с краставичка и копър, голямо филе сьомга с много лимон; чаша червено вино
Вода - 2+ л.
Тренировка:
Клек: 3@35, 2х3@40, 2х1@45, 2х1@50 (не особено дълбоки); 2х2@40
Тяга с прави крака 2х6@50, 2х5@55
Напади 3х10@2х8 (на крак)
Лег преса 3х8@25
Прасец 4х8@20
Повдигане на крака от вис (свити колене) 4х10
* Реших да пробвам да имам един ден, в който ще правя само крака. Май само това не съм пробвала...дано поне това помогне за увеличаване на силата и големината на клечестите ми крачета.
* Клека беше волна импровизация. Още първата серия на 35 кг. ми натежа, но този път реших да не му се дам. И щом успях да клекна с 50 кг., предполагам тежестта е повече в главата...
Мнението беше редактирано от Яни на 20.02.14 21:33.
21.02.2014 г.
-> заквасена сметана, кашкавал, суджук, маслини (по малко от всичко); кафе със сметана
-> тренировка
-> три варени яйца, суджук, маслини, 2 л. дом. лютеница, 1/2 краставица; ред и половина млечен шоколад
дописвам
-> шопска салата + ракия, малка пица Капричоза
Вода - 2.5 л.
Тренировка:
А1: Обръщане 2,2,3,3,3,2 @40
Б1: Тяга 4х3 @ 62.5
Б2: Военна преса 4х6 @ 22.5
В3: Набиране (раменен надхват) 5х2 + 5х1
В3: Кофички 5х2 + 5х1 (без почивки между двете)
Това е последната тройка обръщане:
Мнението беше редактирано от Яни на 21.02.14 21:55.