21.04.05
22:11
Здравейте,
първо поздравления за хубавия сайт и форум. Наистина много полезна
информация съдържат, както и отговори на доста въпроси. Прочетох
почти всичко в тях и доста неща ми се изясниха, но не намерих решение
на един мой “проблем” така да се каже. Затова реших да се допитам до вас
като хора с доста сериозен опит. Та... проблемът е следния..
По принцип съм слаб (180 см, 70 кг.) и тренирам от около 2 месеца. Имам
малко излишни килограми по задника, подчертавам малко, почти незабележимо
но все пак е дразнещо :)
Тренирам в момента за покачване на мускулната маса, ето я и програмата ми:
1 ден - гърди, бицепс
2 ден - почивка
3 ден - гръб, трицепс
4 ден - почивка
5 ден - рамо, крака
6 ден - почивка
7 ден - почивка
..като след тренировка карам колело по 25-30 мин...
Храня се по 4 пъти на ден предимно с месо, не ям нищо сладко.
Та въпроса ми е.. с тази програма ще сваля ли излишното от задника и
същевременно да не свалям от кръста нагоре?
Ако съм в грешка какво да правя? Не очаквам светкавични резултати, но
искам да разбера поне дали съм на прав път :) Не знам правя ли изобщо
нещо с това колело след тренировка.. надявам се да дадете някакъв съвет.
Също така не знам в тренировката за крака да правя ли пълен клек?
Както и дали ми е правилна диетата? Да вземам ли и някакви добавки?
Прочетох, че креатинът помага за качване на чиста мускулна маса и изгаря
излишните мазнини. Дали той ще е решение на проблема ?
Ами това е засипах Ви с въпроси :) Сега очаквам Вашите отговори.
Предварително благодаря !!!
креатина качва мускулна маса(и вода понякога която скоро след спиране се изпикава)дава и сила но не гори мазнини
щом ще качваш мисля че колелото няма място в програмата ти по скоро в 3 от почивните дни(да не са 1 след друг-през ден гледай)прави коренми преси да оправиш фаянса
когато се качва е почти невъзможно да се и чисти
клека го прави до успоредни със земята крака и обратно нагоре за да не развиваш задника(щото може да ти изпъкне яко :D )-от него няма да свалиш мазнини
само кардио бягане(най полезно според мен),колело и др свалят мазнини но тях за когато ще сваляш ги остави
liebeskummer ти е отговорил точно аз само ще добавя от 4 храненета да ги направиш 6 програмата ти е стандартна и просто трябва време 8)
22.04.05
12:09
добре ама за таз програма за покачване на мускулна маса кви упражнения да прая?аз силно наблягам на цялата ръка щото ми е много зле.тренирам от 2 месеца/лятото смятам сериозно да тренирам/ за тези 2 месеца съм качил 2 см/27-29/ искам сериозно за 1 месец да наблегна поне за лятото да ми стане към 31 наи много та упражненията за таз програма са ми- бицепс/концентрично-4серии по 8 повторения с максималното за мен;с щанга-2серии по 8 повторения;и с дъмбели от стоеж/ако можете ми кажете др добро упражнение/ ; трицепс/с думбел зад тил-4 по 8; полу кофи4ки-4 по 8 , и кикбек 2 по 7/кажете и др упражнение за да сменя малко/ и за рамо е класическото предно средно задно 3 по 3 помогнете моля ви за максимален ефект моля ви!!!! :( :( :(
що не ги на 2х4 или на 3х3 тва са малки мускули и при положение че ги правиш след големите ти е пре достатъчно за упражненията има много изписано за бицепс скотово,чуково, за трицепс тесен хват и френско....и т.н.
Прав е!Тренировъчният ти стаж е малък и с толкова упражнения и серии май си претоварваш ръцете.Намали ги на 2 серии х 6-8 повторения.
22.04.05
18:25
реших да работя по стандарта - 3упражнения по 3 серии/за малките муск. групи/ за големите - 3-упражнения по 4 серии ;)