10.05.12
19:02
Чудих се къде да пусна тема за този мой проблем и реших, че може би тук е най - подходящо. Ако не е моля да бъда извинен ! Вече няколко месеца въпросните ‘’зърна’’ постоянно ми седят като ‘’’ връх на лимончета ‘’ ако се сещате какво има предвид, и не знам с какви упражнения, добавки или храна да ги оправя, защото много ме дразни. С времето успявам все по - добре да си оформям гърдите, но с тези зърна през тениските ми седят много изпъкнали и на пръв поглед изглежда, че са ми увиснали.. единствено ми се стягат, когато се превъзбудя , но тогава и самите ми гърди стават като камък .. Предполагам, че някои от вас са имали същия въпрос, и всякакъв съвет би бил добре дошъл. :)
аз самия имам гинекомастия и знам какво е.
няма как от мазнотии да ти са подути зърната,и при студено да ти стават нормални и настръхнали
винаги съм се чудел дали и аз имам гинекоматия но никога не ми е пукало толкжоа,че да попитам
тренирай,стани корав пък после нека те е*е какво имаш и нямаш :Д
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 10.05.12 21:13.
10.05.12
21:42
казано от Vintage на 10.05.12, 20:39:
аз самия имам гинекомастия и знам какво е.
няма как от мазнотии да ти са подути зърната,и при студено да ти стават нормални и настръхнали
демек псевдогинекомастия или нещо подобно се води.Ако имаш наистина гине няма като стане студено да се свива..Това съм чел при тийновете е нормално,заради естрогена
11.05.12
14:11
И на колко си години :)
EDIT: Видях,че си на 16..Нормално да седи :D
Мнението беше редактирано от Teen Power на 11.05.12 14:12.
11.05.12
18:54
Дневникът ти е :D Ама все тая и аз правя 18 тая година и аз съм така.Като сменям температури се свива.
Мизерна работа е,казват ,че до 2-3 години макс след появяването си се махат,аз се надявам до ~20 да изчезнат наистина (малко по бавен съм попринцип :D )
11.05.12
19:33
Ако слезнеш на някое състезание по културизъм и стане нещо такова ще е много гадно :D