Тренировки за дългучи - AKA awesome training days for hoses :))

Темата е заключена.
Прескочи до:

07.08.12
20:59

Да ти кажа...моето мнение, е че на снимките изглежда по-добре отколкото е всъщност....
Не че беше лошо...ама реално нищо особено....за цената- очаквах повече.

Хапвах доволно и редовно - много месо, риба, разни турски манджи, салатка и ЯКО сладкиши ...особено много наблегнах на едни еклерчета - отнасях по 2 чинии с еклери на вечеря.

Както и очаквах - след няколко дни се почувствах отпочинал и ми беше скучно и бегом във фитнеса на хотела.
Същият представляваше едно стайче с 3 пътеки, 1 лежанка с лост и дискове и разни машини + дъмбели.

Дясното рамо доста ме болеше и реших да поклякам и да наблегна на корема.
Загрях с 500 м тичане, клекове и цялостно раздвижване.
Залата беше много ниска и нямаше стойка за лоста за клякане, така че се наложи да си качвам лоста зад врата сам и доста внимателно, за да не избия окачения таван. За целта килата бяха 60.

5х5 заден клек @ 60кг
Приятно и без напъване, но усещах как 5те човека (включително и инструкторчет) ме гледат при всяко посягане към лоста, за да си го кача пак зад врата. Много странно им се видя, още повече, че бях обул и вибрам чепиците и ме гледаха като марсианец.

След това яко корем.
3-4 серии
руско усукване с 12 кг дъмбел
повдигане на крака и ръце (+12 кг) от лег
планкове по минута и нещо
разни други упражнения за корем

през останалото време- ядене, пиене ...и тия три неща ;)

не знам дали е от жегата (36-37) градуса и адското ми потене (май съм отвикнал на такива температури) но съм свалил 1-2 кила.

07.08.12
21:06

06.08

Крос 1 (А.Г.)

Загрявка - тичане в залата
тичане назад и други

отбори по 4 човека
1. от положение от лицева опора се опитваш да плеснеш другите по ръцете ....броите точки накрая.
2. медицинска топка се слага на пода и 3ма я пазят а 1 се опитва да я пипне ....голяма борба падна, като отнесох и лакът в носа
3. Дърпане на въже 2ма на 2ма
4. Нещо като подскочи кобила - 1 участник се прескача, под следващия се минава, пак подскок и заемаш следващата позиция ...

WOD
3 рунда за време
25 пуш преси 30 кг
75 DU - поради некадърност в DU скачах на 2 диска от 15 кг

15:20

отново старата слабост- издръжливостта спада за минути и едвам долазвам до края

за финал 3 отбора по 6 човека
дърпане на въже
нашия отбор се падна с доста моми и разни леки младежи и ни разпраха :)

Днес ме боли сухожилито над десния лакът.

Храна не ми се описва....но е доста зле
Добавки: след тренировката прогенекс рекавъри и ММ
мангезий 500 мг
калций
цинк 30 мг
витамини

Мнението беше редактирано от Redalex на 07.08.12 22:09.

08.08.12
13:40

Баси, къде ходите бе хора...ние с Марги пък останахме очаровани от условията в Мармарис...даже бяха по-хубави от обявените в офертата:) Но пък получихме съвети от хора, които бяха ходили в същия хотел...Наистина рисърч му е макята:))))

А за фитнеса в хотела, те разбирам...мен ми втръсна от тръстъри с 14кг. дъмбели и от дърпане на скрипци:)))

08.08.12
15:18

Славко, не ме разбирай погрешно.
Почивката беше добра, хотела също, но имаше някои неща които не съвпадат точно с категорията 5 звезди - липсващ или ужасно бавен интернет, слабо обслужване на стаята, слаба климатизация във вътрешността на хотела, както и разни други дребни нещица.

За пръв път ходя на ол инклузив и съм потресен от разхищението на храна и напитки от хората.
Сервитьорите изхвърляха цели проции недокосната храна и плодове в кофите, само защото някой се е надценил и е решил да си напълни чинията, но е хапнал 2 хапки и е приключил.
Да не говорим, че 90% от гостите на хотела бяха дебели или най-малкото затлъстели.

Аз реално хич не съм за такъв пакет - закуската почти винаги я проспивах и само обядвах и вечерях, като м/у двете хапвах някой плод и сладолед да смачкам.
Турският алкохол (с изключение на бирата) е пълен шит и почти не съм го пил.

08.08.12
15:24

казано от Redalex на 08.08.12, 15:18:

Сервитьорите изхвърляха цели проции недокосната храна и плодове в кофите, само защото някой се е надценил и е решил да си напълни чинията, но е хапнал 2 хапки и е приключил.
Да не говорим, че 90% от гостите на хотела бяха дебели или най-малкото затлъстели.

Да, хвърлят много, но почти всички големи хотели в Турция(особено тези в Аланя и Анталия) си имат собствени стопнаства и не е болка за умиране ;) Пък и е изискване за категоризацията :) Не се коси за нета и румсървиса(той най-вероятно ти е бил и безплатен де) - иди в някой 5 звезден в Гърция за 4 пъти повече пари ще видиш на 50% по-малко...

казано от Redalex на 08.08.12, 15:18:

Турският алкохол (с изключение на бирата) е пълен шит и почти не съм го пил.

Пълна глупост адаш, пълна глупост !
В Турция алкохола е държавен монопол с много строг качествен контрол ! Айде уиски да не могат да правят, но имат уникален коняк, вина, ейни ракъ, водка, джин. Бирата повечето е местни производства на големи марки, но пък Ефес-а си е супер :)

Мнението беше редактирано от James Hinks на 08.08.12 15:24.

08.08.12
16:24

ей така като кажеш “пълна глупост” и ме ядосваш начи :)
кое е пълна глупост? че турската водка, уискито и джина, които пробвах не ми харесаха и отказах да ги пия ли?
те контрол на качеството могат да имат най-добър на този свят...но това не значи, че им е хубав алкохола ... ;)
на мен не ми харесаха твърдите им алкохоли, които съм опитал - пълен шит са.

За целта си бях взел една бутилка 12 годишен Гленфидих, който като цяло също не е нищо особено, но определено е приятен на вкус, за разлика от другия спирт, който се наливаше в хотела.
Турското вино което опитах не беше лошо- пропуснал съм го като изключение към бирата :)

Понеже в хотела имаше 80% руски новобогаташи, които очевидно имаха алкохолните навици на праотците си, всеки коктейл се правеше с 95% водка и 5% безалкохолно. Барманите така се бяха увредили от руските навици, че дори мохитото, го наливаха с водка до ръба на чашата и след това капваха 3 капки сода, колкото да не е чиста водката с лимони, захар и мента. Дори се радваха, че най накрая някой иска нещо по-различно от водка с лед/сок.

А за храната- няма значение кой какво стопанство има...за мен не е нормално да отидеш да си напълниш чинията до горе с храна и да боцнеш два пъти и да си кажеш “аз съм си го платил - нека да го хвърлят”

Мнението беше редактирано от Redalex на 08.08.12 19:38.

08.08.12
19:34

казано от Redalex на 08.08.12, 16:24:

А за храната- няма значение кой какво стопанство има...за мен не е нормално да отидеш да си напълниш чинията до горе с храна и да боцнеш в пъти и да си кажеш “аз съм си го платил - нека да го хвърлят”

И ние това забелязахме с Марги...шибани, противни, дебели свине...
Сипват все едно ще свърши и после с една доволна физиономия и наглост чакат момчетат да им почистят...
Сипват им в чашите...пият по една глътка и го изсипват...

Някои хора ядат по една филия хляб на седмица и по половин чаша вода...а ония не ги бърка...бахти разсипията...

Унищожаваме се лека полека...някои хора са родени да товарят излишно Земята с присъствието си...

Аз наистина се нагледах на трагични картинки...просто битката е загубена:))))

08.08.12
19:34

08.08

малко тичане в парка
комплекс Животното

1600 метра - 9.16 мин

400 метра - 2.02
400 метра - 1.58
400 метра - 2.03
400 метра - 1.58

100 метра - 0.22
100 метра - 0.19
100 метра - 0.17
100 метра - 0.18

+ 8 мин почивки

крайно време: 26.33 (почти минута по-малко от предния път, но не съм доволен - 1600 метра ме мори най много)

на 100 метра отчитането нещо не беше точно, че ГПС-а правеше мизерии...мисля че времената на 100 метра са ми 16-17 секунди- реално това ми е най-лесната част от комплекса.
Трябва да си засека и маркирам дистанции, а не да гледам в телефона, че е адски неудобно.

Мнението беше редактирано от Redalex на 08.08.12 19:35.

08.08.12
19:36

А пък алкохола...
Ами слабичък си беше, но в ПЪТИ по-добър на повечето наши родни марки...

Сега ако си свикнал ма Глен ала-балата...няма как да те грабне раки-то...:))))

08.08.12
19:53

аз ракия никога не съм обичал особено...
изключение правят някои домашни ракии - кайсиева и дюлева например.
Април месец бяхме с едни приятели в един комплекс в Родопите (не далече от Асеновград) и там имаше една 25 годишна домашна ракийца....7 лева 50 мл....доста ми се хареса, ама цената от 140 лева за литър действа леко възпиращо :)

Иначе ми минаха годините в които се наливах с количества ...Но дори и като по-млад рядко избирах количеството пред качеството. Сега си купувам 1-2 бутилки 12-18 годишно уиски и ги ближа 2-3 месеца. Като добавя и някоя пуричка и кефът ми е в пъти по-голям от това да се налюскам с джим бийм...
Или пък хубаво червено вино със сиренце и добро мезенце....мммм няма такъв кеф.

08.08.12
19:56

Така ги виждам нещата аз:

08.08.12
20:00

Оффф...толкова си опитал раки-то...това е анасонова напитка бре, не като наш’те ракии:)))

А снимката с пурата я одобрявам с двете ръце:))))

09.08.12
00:55

Пръснахме Германия на волейбол ....МНОГО съм доволен :)
по повода изсърбах една бутилка винце....

09.08.12
09:14

Ае личи ви, че сефте ходите в Турция на ол инклузив ;)
Адаш, като обичаш по-ароматните алкохоли - да им беше пробвал коняка “Троя”, много, ама много добър...и мохито се прави с бял ром, не с водка :D

09.08.12
21:41

Бях забравил колко е готино да не ходиш на работа ...
От вчерашния Енимъл са ми адски натегнати прасците....нищо че ги разпъвах неколкократно и вчера и днес + мачкане с тенис топка.

Иначе днес цял ден лежане, гледане на филми, четене на разни интересни (и безинтересни) неща из нета и ...тренировка :)
сутринта закусих кисело мляко с овес и ядки
на обяд 300 грама наденица с 1 биричка и некви домати...
от бирата адски ми се приспа и придремах с едно сериалче за час и нещо

17:30 Тренировка Крос 1 (А.Л.)
загряване и разтягане
алигаторско ходене, патешко ходене, лазене и тн....на патешкото ходене съм мега бърз - няма кой да ме бие :)

техника на hang power clean
10x20 kg
10x40 kg
4x60 kg
2x70 kg - тежичко ми идваше, но можех и още...но не ставаше за WOD-a

WOD
for 15 min 1, 2, 3….
hang power clean 60 kg
HSPU - поради некадърие - от кутия с вирнат нагоре гъз

краен резултат 9 пълно повторения
доволен съм, най-вече, защото до края поддържах що годе равно темпо- т.е. успях да си разпределя силите, а не да издъхна насредата....на 8мицата и 9тката си повиках здраво на всяко второ тласкане :)

нещо след това ми дойде сила и реших да остана за следващата тренировка
м/у тренировките - Прогенекс рекавъри и ММ

————————————————————————————————————————
Крос Интро - (А.Л)
Раздвижване - кръст, лакти, рамена, китки и тн

Понеже това е тренировка за новаци имаше инструктаж как се кляка и тн....беше доста забавно да гледам разни изгъзени момчета и момичета....особено едно моме, което ми се дупеше право в лицето :) ....в общи линии си припомних как се мъчех аз преди половин година.

Back squat по двойки
5х20
5х40кг
5х50 кг
5х50 кг
партньорчето за пръв път клякаше и основно го гледах какво прави и го коригирах ...трудно му беше, но като за пръв път беше добре.

WOD по двойки (трябваше по тройки, ама ние бяхме 2ма)
за 15 мин
5 клека с 50 кг
5 лицеви
10 atomic sit ups

резултат: 19 рунда + 5 клека (10 рунда и 5те клека са мои)
раздадохме се доста и съм доволен.

от лицевите пак ме сви рамото ...не знам какво не е наред...почва да ме дразни сериозно.

След това поскачах малко на въже и се разтягах.
Изпих половин литър вода и долазих до нас, като адски ми се бяха вдървили краката - най-вече прасците.

След 30 мин - прогенекс рекавъри и ММ.
Докато съм бил на тренировката ми е дошла пратката от Pure Pharma (нали съм комерсиален кросфитър) - омега 3 и М-3, магнезий и цинк. Вече налапах първото рибено масло.

Тия дни трябва да дойде Gold standard protein, Modern Labs BCAA и Trib-650 - 100 caps….

усещам, че ще спя като бебе, а по-късно мисля да шибна и едно уски...

Мнението беше редактирано от Redalex на 09.08.12 22:34.

09.08.12
22:57

Щом на 4х100 се чувстваш добре, значи нищо не си натиснал на 1600 и на 4х400, то си личи и по времето, де.
Аз на последните 2х100 метра имам чувството, че краката ми блокират и ще падна по колене + кашляне тип задавяне.

09.08.12
23:10

ще го мъча тичането идните седмици

сега следва най-важната добавка:
Lagavulin 16 years old + Hoyo de monterrey Epicure N2

Наздрафе ;)

Мнението беше редактирано от Redalex на 10.08.12 00:16.

DO

09.08.12
23:13

казано от James Hinks на 09.08.12, 09:14:

Адаш, като обичаш по-ароматните алкохоли - да им беше пробвал коняка “Троя”, много, ама много добър...и мохито се прави с бял ром, не с водка :D

Тоз коняк не е ли арменски? Арменски коняци по принцип се водят черешките на сегмента... тоя дневник ме подсети га’ спонсорирах Хабанос :D

Сега се сетих,че в Турция едва ли ще се продават арменски коняци,че техните взаимоотношения са сложни...пък знам ли.

Redalex

Защо си избрал тези минерали и рибено масло само ти си знаеш. :D

Мнението беше редактирано от donsir на 23.09.12 20:57.

09.08.12
23:31

Сподели кое не ти харесва на минералите?
Тези ги избрах, защото не намерих друга комбинация на датския пазар от магнезий и цинк, а до сега съм си ги пил отделно.
Омега 3 пих до скоро на Ескимо ама е 45 лева за 200 мл ....не че това сега е по-евтино...просто експериментирам :)

Ако имаш мнение за марката ще се радвам да го чуя.

DO

10.08.12
00:12

казано от Redalex на 09.08.12, 23:31:

Сподели кое не ти харесва на минералите?
Тези ги избрах, защото не намерих друга комбинация на датския пазар от магнезий и цинк, а до сега съм си ги пил отделно.
Омега 3 пих до скоро на Ескимо ама е 45 лева за 200 мл ....не че това сега е по-евтино...просто експериментирам :)

Ако имаш мнение за марката ще се радвам да го чуя.

Защо непременно трябва да е на датския пазар ? В смисъл,ако е нещо с митническото им законодателство,разбирам,но иначе си има ихерб,примерно.Относно минералите - много малко количество спрямо високата цена - 40бр.. с по 15мг цинк пиколинат и 300мг магнезиев тауринат и глюконат (които са добри форми,но предполагам хелатната бидейки по-скъпа и усвояема форма е в по-малко съотношение спрямо глюконатната,в която се съдържа по-малко магнезиев елемент.).Витамин б6 11мг,което също е скромно като се съпостави с общата цена.А това другото не съм го чувал,но предполагам,че е маркетингов такъм,от който може би идва аргумента за високата цена.
Сравни количествата и цената на  цинк пиколинат,магнезий цитрат или малат,цитрат и т.н. и витамин Б6 50мг в магазина на бб теам (просто за ориентир) и ги съпостави с тези на въпросната добавка
Относно рибените масла бих ти препоръчал да провериш за течните натурални (без ултра мултра,мега епа и т.н ) Carlson Labs,Nordic Naturals в ихерб.Би трябвало да излизат по-на сметка от Ескимо-то (което също е много добро).Също така пресмятай общото количество ЕПА и ДХА спрямо цената.

Мнението беше редактирано от donsir на 10.08.12 00:14.

10.08.12
00:27

прав си...малко са количествата в дозата и цената не е от ниските :)
поръчах ги, първо за да ги тествам и второ, защото е датска марка и ми пристигат за 24 часа....по-натам ще обмисля други варианти.

мерси за мнението.

ПП> другото е ябълкова киселина...не съм сигурен какъв е точно ефектът от нея.

Мнението беше редактирано от Redalex на 10.08.12 00:28.

10.08.12
15:05

хем е смешно, хем не...

10.08.12
15:19

казано от Denny Crane на 09.08.12, 23:13:

казано от James Hinks на 09.08.12, 09:14:

Тоз коняк не е ли арменски? Aрманяците (арменски коняци) по принцип се водят черешките на сегмента.Цар Давид примерно... тоя дневник ме подсети га’ спонсорирах Хабанос :D
Сега се сетих,че в Турция едва ли ще се продават арменски коняци,че техните взаимоотношения са сложни...пък знам ли.

Приказваш с арменец ;)
Тоя “Троя” си е турски и съм го пил в Турция, в салон за пури, а и аз арменски такъв не съм виждал, което не пречи да има де.
Наистина Арменските коняци са в нещо, което не може да се мери ни с френските мегаскъпи, ни с грузинските прехвалени...Просто съм имал възможност да пия “по роднински” едни 30 годишни, 50 годишни...лудница... :)

Мнението беше редактирано от James Hinks на 10.08.12 15:21.

10.08.12
16:03

Голема си пияница:)))

10.08.12
16:25

казано от Redalex на 10.08.12, 15:05:

хем е смешно, хем не...

За мен никой няма право да говори така, или поне никой от тези, които говорят. Да идат преди това в някоя зала да ги помятат на врат или зимата да тренират лека атлетика и да ги питам как ще приемат чуждите оценки. Хайде тези, които са наливали пари (хем, че не е като да са отрупали спортистите ни /изключвам футбола/) да имат някакви претенции, но и те няма да са прави.
Вчера смешните журналисти/лешояди питат Станка какво ще каже на България- “извинявам се”. Какво има да се извинява бе, айде по-добрите да заповядат и всичките дет разправят, че нямала психика да си пият бирите пред тв-то живи и здрави.
То човек като знае колко струва одобрението на масите не е толкова важно, но мисля е хубаво свестните хора да се подкрепят. За това сега кат гледам Сашо, Слави, Иво там се драпат... то ясно че е приятелски, но пак няма смисъл.

10.08.12
16:32

казано от jalokin на 10.08.12, 16:25:

казано от Redalex на 10.08.12, 15:05:

хем е смешно, хем не...

За мен никой няма право да говори така, или поне никой от тези, които говорят. Да идат преди това в някоя зала да ги помятат на врат или зимата да тренират лека атлетика и да ги питам как ще приемат чуждите оценки. Хайде тези, които са наливали пари (хем, че не е като да са отрупали спортистите ни /изключвам футбола/) да имат някакви претенции, но и те няма да са прави.
Вчера смешните журналисти/лешояди питат Станка какво ще каже на България- “извинявам се”. Какво има да се извинява бе, айде по-добрите да заповядат и всичките дет разправят, че нямала психика да си пият бирите пред тв-то живи и здрави.
То човек като знае колко струва одобрението на масите не е толкова важно, но мисля е хубаво свестните хора да се подкрепят. За това сега кат гледам Сашо, Слави, Иво там се драпат... то ясно че е приятелски, но пак няма смисъл.

(bow)

Който не уважава труда на тези хора, 100 % има сериозни психологичеки проблеми.
И да те поправя, че Иво няма нищо общо с това “драпане”, даже не е чел, чичкото вече е на път за морето и го боли какво става във форума :)

Мнението беше редактирано от Блажка на 10.08.12 16:57.

10.08.12
16:43

За драпането е виновен Животното...може и да е за добро:)

А и досега от тия журналя не съм чул един адекватен коментар...ама как да коментират нещата бре...все едно мен да ме питате за ускорителя на частици в Берн:)

Трагична е комбинацията на Тереза с някакъв палячо при коментарите на атлетиката по К1. След всеки негов въпрос терезката остава дълбоко замислена и отговаря с дълго закъснение:))))

А за оценка на труда на хора, стигнали до финали на Олимпийски игри е безумно да се коментира от неадекватни хорица...не знам защо такива избират и ги изтипосват по всевъзможни медии...

Иначе постижението на Венева от 185см., оставям за коментари на хората, които разбират от висок скок...

Тема за размисъл....Болт отказа амнайсе турнира, даже отнесе няколко загуби от Йохан Блейк по-рано през сезона...и в точния момент ИЗБУХНА...с посредстена реакция на старта, но с обица на ухото от финала на световното...

Нашите симпатяги се спукват в началото а сезона с някакви яки резултати...и на големия подиум окапват...Явно куца нещо...Позволявам си тия ламерски коментари, защото две години наистина бях всеки ден с легенда в тренирането на скачачи и спринтьори...

10.08.12
16:52

Jalokin, не разбрах кой, как няма право да говори...аз лично не съм казвал и няма да кажа нищо лошо за нито един български олимпиец.

Снимката я качих, защото е ирония (или по-скоро черен хумор) спрямо спортното падение на една нация, която беше сила в много дисциплини, а сега е сила единствено в ходенето по кафета....

Причини бол....

10.08.12
16:57

казано от slavko на 10.08.12, 16:43:

А и досега от тия журналя не съм чул един адекватен коментар...

Наистина, от Вера Маринова например никога не съм чул нищо адекватно...Като ще уважаваме труда на спортистите, що не го правим за всички, а ? Друг е въпросът колко са добри, но пък и това важи и за спортистите, не е ли така ;) ?...Не мисля да влизам в дискусия по въпроса, споделям мисли просто... ;)

10.08.12
17:17

казано от Redalex на 10.08.12, 16:52:

Jalokin….

Нямам нищо против никой, брат. Както каза и Петър- и аз само споделям мисли.
За това в какво се е превърнала нацията, казано от човек в чужбина поражда у мен други размисли, но понеже гледам сте близки с другите пичове тук, та сигурно аз не мога да усетя тона на думите ти.

Пък Животното като пие такива неща, моите армагани сигурно за промивки ще ги държи (но пък не помня колко силна беше, може и за това да не става :) ).

10.08.12
17:22

казано от jalokin на 10.08.12, 17:17:

казано от Redalex на 10.08.12, 16:52:

Jalokin….

За това в какво се е превърнала нацията, казано от човек в чужбина поражда у мен други размисли,...

Леле, четеш ми мислите цял ден...
Thanks for sharing, buddy (sun)

Мнението беше редактирано от Блажка на 10.08.12 17:42.

10.08.12
17:42

казано от jalokin на 10.08.12, 17:17:

За това в какво се е превърнала нацията, казано от човек в чужбина ...

Не рядко мнението на подобни “странични наблюдатели” е по-точно от мнението на тези, които са “вътре в бизнеса”....believe it or not…

А ако си мислиш, че ми е много приятно да гледам класацията на медалистите от Лондон, където България е някъде на дъното.... лъжеш се.

10.08.12
17:46

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/61998/P120#p-804150

13.08.12
21:27

Събота 11.08

следобяд плажен волейбол около 2 часа....основно лигавщини и гонене на топката по пясъка.
от следващата събота подновяваме тренировките всеки уикенд - нямам търпение.

Вечерта - рожден ден в клубче ....прибрах се в 4:30 в неделя...комбинацията от бира, водка, текила, датски шотове и бял руснак се оказа не особено полезна за концентрацията.

Някъде към 2 часа имаше ситуация, в която полудял от ревност датчанин реши, че някой от компанията е свалял жена му (а всъщност жена му беше тази, която се фърляше на всички, че чак ме черпи и питие)...та в един момент въпросния психопат взе да псува и ръкомаха в лицето на една мома и сърце юнашко не търпи такива несправедливости....та го изнесох 2-3 метра нататъка и се опитах да му откъсна ръцете, докато той се опитваше да ме удари ...накрая явно разбра, че няма да го бъде и с гневна походка се запъти към изхода, където охраната го пое :)

В неделя ми беше леко уморено ...така да се каже :)

Мнението беше редактирано от Redalex на 13.08.12 21:50.

13.08.12
21:43

ДНес 13.08

Първи ден на работа след 2 седмици отпуска...малко беше странно усещането :)

По традиция - понеделник ми е най тежката тренировка.
Днес пристигна пратката с ВСАА-то, Gold standard + trib 650

Към 16:30 се прибрах в нас и установх, че няма нищо за ядене и реших да тествам протеина - взех ягода  давам му 8/10 като вкус.

Тренировка Крос 1 (А.Г.)

Загрявка
1 км тичане
3 рунда от
5 V push ups
10 V sit ups
15 air squats

Разгряване на рамена упражняване на ОНS и kettlebell swings

WOD
50 pull ups (kipping)
50 DU - скалирано на 150 СУ
50 KSwings 24 kg
50 OHS 40 kg

време: 25 мин (без 3 ОХСа)

набиранията ги направих за 5 мин като доста ми се подуха предмишниците, но честно казано гледах да си пазя силите...
скоците за 2-3 мин ...
суинговете (американски) ми отнеха 4-5 мин
ОХС, което ми се превъръща в любимо упражнение, както и предполагах, се оказа най тежката част от целия комплекс.
За 3 бройки не успях да се вместя във времето от 25 минути и доста се ядосах, но в крайна сметка дадох всичко от себе си и съм доволен.

в момента гърба, ръцете и рамената са ми като чужди. Масово като си пишехме резултатите на дъската хората държаха флумастера с две ръце, че координацията беше трудна.

След тренировката: Прогенекс Рекавъри и ММ.

Следват 2 варени яйца
1 доза протеин Голд стандарт
Довечера 600 мг магнезий и 30 мг цинк.

Мнението беше редактирано от Redalex на 13.08.12 23:25.

13.08.12
21:45

Твоя адаш от Филибето ги оправя по-бързо такива...още преди охраната:)

Давай снимки от Турция:)

13.08.12
21:53

СНимките от Турция са във Фейсбук, ама ти още не си ми приел предложението за приятелство ....нещо ми се правиш на важен :)

а за малоумника от събота - гледам да не се бъркам в такива неща, щото съм в чужда държава и не ми се занимава с полиция и глупости после ...
момчето беше добре сложено и здраво...но с рязко влизане на близо стоте ми килограма и извиване на ръчичките зад врата бързо му дойде акъла в главата да си тръгне поживо по здраво.

Мнението беше редактирано от Redalex на 13.08.12 21:57.

14.08.12
14:26

има ли някакво логично обяснения на фактът, че краката ми се чувстват различно уморени от OHS?
Т.е. когато клякам с щангата имам един тип умора в краката, но днес след вчерашните 47 OHS-а имам някакво ново усещане в бедрата от външната страна и точно над коляното (също леко външно)?
вчера изрично се стараех да държа колената отворени и да не ги събирам при изправяне, но това така или иначе не е нещо ново.
или разликата идва от повечето повторения?

15.08.12
21:16

15.08

Оспах се за работа за пръв път (на това работно място де)...успях да се класирам в 9 в офиса.
Закуска....работа...обяд...работа...в къщи
храната - обичайната

Мускулна треска в бедрата, предмишниците, гърба и рамената от понеделник -> викам да потичам днес.

Сряда ден за The Animal

1600 метра - 8:32
400 - 1:52
400 - 1:51 (тука имаше некви проблеми с отчитането, но е пускане и е малко по-бързо от първото време)
400 - 2:10 това винаги ми е най кофтито тичане...направо ме скапва
400 - 1:55
100 - 0:20
100 - 0:21
100 - 0:20
100 - 0:18
8 почивки по минута

тотал: 25:39
(надявам се да не съм объркал сметките)

пак тичах в парка и пак по некви кози пътечки на моменти, като имаше и допълнителни разсейваници от разни руси нимфи дето бяха наизлезли на хубавото време да се припичат....ГПС-а пак го фанах да отчита забавено... на 100те метра губя по няколко секунди от всяко бягане, защото вместо да тичам като бесен, аз гледам телефона и докато нацеля бутона за спиране и ....
Като цяло съм доволен че успях да сваля под 9 мин на 1600 метра.
Все се заричам да си намеря прав участък за тичане...да видим кога ще е.

пулс след последните 100 метра: 142 удара в минута
1 мин по-късно: 120 удара в минута
1 мин по късно: 108 удара в минута
40 мин по-късно 84 удара в минута

Прогенекс рекавъри и ММ след тренировката....почти свършиха пакетите
сутринта рибено масло на Пюр Фарма (3 бройки)
довечера - магнезий 600 мг и цинк 30 мг

16.08.12
21:40

тупа лупа....ден за голямото плуване

хапването - доволно много.
един колега на обяд се избъзика с мен, че сигурно основно ям във офиса, за да не ям в къщи (т.е. да не харча пари за храна)
с две думи- напълних си доволна порция от месо, салата и картофи и броколи със сметана  (нямам идея колко калорична, мазна и нездравословна е точно тази сметана, но не ми и пука) :)

Тренировка Крос 1 (А.Л.)

тичане ....доста, но дори не се задъхах
разгряване на рамена, ръце и тн

Набирания:
4 кръга от
3 стриктни с тежест (8 кг пудовка на крака) ....малко трудно ми влизаше маратонката 48ми номер, но успявах
5 стриктни
7 кипинг

имах още мускулна треска от понеделнишките набирания и отново си направих мазоли на ръцете ...стриктните набирания са ми зор
на кипинга хвата не ме държи много дълго

WOD за 20 мин
2 отбора по 5 човека
всеки се върти на следните позиции:
1. 200 метра гребане
2. суингове 24 кг
3. бърпита
4. коремни преси
5. почивка

човекът на позиция 1 задава темпото на другите, като след като направи 200 метра всички се въртят.
броят се повторенията от позиция 2, 3, 4….по време на почивката се пишат на дъската.
моята бройка не я помня....по-късно ще я видя като я качат на сайта.
беше нещо от сорта на 47, 37, 38, 31….

адски зле комбинирани и подредени упражнения....от гребането свършва въздуха за суинговете...от суинговете свършват силите в ръцете за бърпитата, а от бърпитата корема се скапва за коремните преси.

след тренировката 2х25 руски усуквания с 10 кг диск
20 коремни преси с крака застопорени на шведска стена
10 повторения на V sit ups с 10 кг диск в ръцете.

Прогенекс рекавъри (последна доза) и ММ (предпоследна) след тренировката
Студен душ
2 варени яйца
50 грама сирене бри
1 доза БЦАА modern labs
1 триб 650

след малко може да ударя една доза протеин Gold standard….или 300 грама свинско филе....а може и двете.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1