Съвет за програма и режим на хранене

24.05.12
19:44

Здравейте бб-теам, ще помоля някой (по-разбиращ от мен естествено :Д ) да ми даде програма за домашен режим + режим на хранене ако е нужен.
Аз съм на 16г. , 60кг, 180см.

Искам основно релеф и малко да кача, 60кг според мен е малко :С

24.05.12
19:54

И аз си въобразявах, че може да имам релеф на тези килограми и на тоя ръст, но сега друга песен пея :Д

25.05.12
01:17

Ами точно затова искам и някакъв режим на хранене :С
+ имам лош навик (пуша :С)

25.05.12
09:11

За какво ти е тоя релеф на 60 килограма, 180см, искаш да приличаш на скелет с плочки ли? Повярвай ми, приятелите няма да разберат това плочки ли са или ребрата ти... Съветвам те да качиш маса и тогава да мислиш за релеф, освен ако не те задоволява ходещия скелет с плочки, в такъв случай не мисля, че ще ти е трудно да постигнеш целта си (6 pack-a).

GI

25.05.12
10:29

ОМФГ,ако беше жена щеше да изглеждаш доста добре(може би малко хилава)!!!Винаги го повтарям и пак ще го кажа На кожата релеф НЕ се прави rulzz   качи кг и тогава пак пиши за релефи.......

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1