Пукната кост на китката

28.05.12
13:17

Здравейте , на 13 години съм (октомври правя 14) та вчера си купих ройлери ( големи и хубави) но въобще не се  сетих че трябва да си взема наколенки и тнт.Излзох да ги пробвам на вън първо пред нас и всичко беше ОК:).Излязох на улицата и карах никакви проблеми , но ройлерите започнаха да се ускоряват много бързо нямах си и на идея как ще спра, дойде кола добре е не беше засилена и аз нямаше къде да отида и отбих в ляво и тогава залитнах и паднах на лявата си ръка.Веднага се прибрах боса до вкъщи ,майка ми се притесни , казах и отиваме в болницата.Отидохме ние , направиха ми снимка и се оказа че имам лека пукнатина в костта на лявата ми китка.Това стана по обяд и следобед не ме боля особенно , но вечерта когато си легнах много ме заболя и пих някакво хапче.И днес се върнах от училище защото много ме бпли , утре съм на доктор и ще ми слагат гипс.Моля ви напишете един два реда ако сте имали такова нещо защото четох че това е много сериозно и се поизпритесних понеже съм спортистка.Кажете нещо полезно, извинявам се ако има правописни грешки но пиша с една ръка(dull)

28.05.12
18:46

Аз съм си чупил китка. Бях в гипс за 5 седмици мисля, но при теб 100% ще е по-малко, защото имаш само пукване. Ще ти обездвижат ръката и ще ти кажат да ядеш там повече калций май ,за да се възстановиш по-бързо. Не е нещо страшно, но в началото започни мега внимателно с натоварването в китката. Съжалявам ,че давам такава обща информация, но бях малък като си я счупих и не помня много много :) Айде успех и бързо оздравяване !

28.05.12
21:00

благодаря :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1