27.06.12
07:44
Зависи как точно се тренира и дали е водоустойчив.
Смятам, че не е редно да се прекалява с грима по принцип, какво остава по време на тренировка.
Лично аз така се разтичам, че не бих си и помислила да сложа нещо върху кожата си. Ще стане манджа с грозде: )
В крайна сметка е личен избор и щом го прави, значи не и пречи.
27.06.12
09:00
казано от Тедо на 27.06.12, 00:38:
На една от снимките ми се струва, че тренираш доста гримирана... Не е ли по-добра да го махнеш преди тренировката?
Думата “Фотосесия” да ти говори нещо :D ;)
13.07.2012г.
10:00ч Овесени ядки 60гр. и 300гр. кис.мляко
13:00ч. Пилешка супа 250мл. и Пилешко 100гр. с картофи 200гр.
16:30ч. 350гр. зелени ябълки и 30гр. сурови бадеми
17:30’ч. Тренировка
20:00ч. Пилешко 100гр., тиквичка 100гр., зелена чушка печена
Вода- 3литра, 2 капсули рибено масло
Тренировка:
Абдуктор
Глутеус машини
Бицепсово сгъване с дъмбели
Аддуктор
Глутеус Мост
Повдигане на ръце встрани
Коремни преси
Извивки встрани с дъмбели
Повдигане на ръцете напред
Кик-бек
Раменни преси с дъмбели с клек
Кардио
Впечатления:
Чувствам се много добре, тонизирана и по-стегната. С Владимир Недков работим заедно от около месец и вече са налице резултатите. Изготвен ми е хранителен режим и днес стартирам по него. Намалихме обиколките в някои области и тонизирахме мускулите.
Цели:
1. Мускулно тегло
2. Сила и визия
3. Функционалност
П.П. И да пиша по-често тук... :)
Мнението беше редактирано от Mucunka на 13.07.12 22:01.
Това са най-актуалните снимки засега.
Мнението беше редактирано от Mucunka на 18.03.15 15:27.
14.07.2012г.
Днес трябваше да е нетренировъчен ден и лека храна...
10:00ч. кафе
12:00ч. половин кофичка кис.мляко 4,5%
14:00ч. пуканки
16:00ч. домат, краставица, 30гр. сирене, зехтин
18:00ч. тренировка- Не беше по план, но нервите не издържаха и реших да ги вложа в по-полезни неща!
20:00ч. половин кофичка кис.мляко и домат, краставица, сирене, зехтин
3-4 литра вода, рибено масло
Пълна боза днес в храненето... трябваше да е изчистващ ден на 500гр зеленчуци и 1 кис.мляко...
Тренировка- Кардио интервално и коремни... Пих за първи път Л-Карнитин, че снощи прочетох доста неща във форума и реших да пробвам. Има ли смисъм в него въобще не знам, но имам спомен, че приятели, които са доста по-запознати от мен, преди години ми казаха, че по-добре да го хвърля в тоалетната, отколкото да го пия... но нали съм си твърдоглава.
-20мин- кростренажор
-30мин.велоергометър
-10мин- пътека с доста наклон
Коремни преси
Резултата- обилно потене и май съм се пренатоварила тази седмица с тези ежедневни тренировки
Хапва ми се много сладко... Интересното е, че минава дълъг период, в който си спазвам всичко по плана, и идват 1-2 дни, в които разказвам играта на всичко... Липсват ми спагетите и тортите, но уви, угризенията след това са по-силни.
17.07.2012г. Нетренировъчен
06:00ч. кафе
06:30ч. 60g овесени ядки, 300g кисело мляко, сметана 30%
09:00ч. 30g сурови бадеми
12:00ч. пъстърва на скара 200g, филия хляб Вита, зеленчуци
15:00ч. 20-30g бадеми, кафе
18:00ч. домат и 50гр. сирене
20:30ч. домати и биволска моцарела, скариди със зехтин и чесън, миди с вино и целина
3 литра вода, рибено масло
Вчера бях предимно на морски храни, чак попрекалих, но днес ще заложа на местните и тренировките. :))
Мнението беше редактирано от Mucunka на 18.07.12 09:45.
18.07.2012г. Тренировъчен
06:30ч. кафе
09:00ч. кис.мляко Верея Екстра 400гр.
13:00ч. гръцка салата, калмари на скара, 50гр. черно хлебче с маслинова паста
15:00ч. няколко мини парченца пъпеш с малко мед и орехи, кафе
18:00ч.-20:00ч. Силова тренировка, интервално кардио и стречинг
20:30ч.-2 средно големи зелени пълнени чушки с телешка кайма и 50гр краве сирене
3 литра вода, рибено масло
Направих перфектната тренировка, продължителна, но пък и много ползотворна- добра загрявка, силова, дълго интервално кардио и релаксиращ стречинг. Учудващо много енергия имах след работния ден. В храненето продължих с морските деликатеси, тези дни ще наблегна на месото.
20.07.2012г. - Тренировъчен
06:30ч. 60гр. елда, 300гр. кис.мляко Верея 2,9%, яйце, фреш грейпфрут, мляко с нес
10:00ч. кафе, банан
13:00ч. пълнени чушки с гъби, таратор
15:00ч. 40гр. сурово кашу
17:15ч. около 20-30гр. извара с настъргано яйце смес върху филия хляб Вита, домат, магданоз
18:00ч.-19:30ч. Силова тренировка, пътека, малко спининг, стречинг
20:30ч. домат, сирене, магданоз, зехтин, филия хляб Вита
21:30ч. Мляко с мед и канела за спокойни сънища :)
Рибено масло и около 2 литра и половина вода.
Като за петъчен ден си потренирах, похапнах и поработих стабилно, а сега заслужена почивка.
П.П. Ще помоля да ми бъде изтрит предния пост. Благодаря!
Мнението беше редактирано от Mucunka на 22.07.12 10:48.
23.07.2012г. -Тренировъчен
06:30ч. Вакуумки за прибиране на корема
мляко с нес, филия хляб Вита с извара и магданоз, 1 домат, 1 яйце, 3-4 маслини
09:30ч. кафе с мляко
12:30ч. половин краставица с малко катък, 80гр. пилешко шишче
15:00ч. кафе с мляко
15:30ч. 40гр. сурово кашу
17:45ч.[/strong] Л-Карнитин 2000мг
18:00ч.-20:00ч. Силова тренировка, кардио, стречинг
20:30ч. Шопска салата, 1бр. пълнена чушка с ориз и кайма
2 литра вода, рибено масло
Понеже от доста време ме домързява да си опиша тренировката, сега ще я опиша. Като цяло съм доволна днес от себе си, Влади нарочно ми вдигна килограмите на някои упражнения... сигурно искаше да види до къде мога да издържа. Няколко дни имам леки болки в кръста и в рамото, надявам се, че ще минат от самосебе си. Гърдите след операцията почнаха да свикват на натоварването, не ги жаля много. От време на време усещам лека болка, но не е както в началото. Надявам се, че с времето съвсем ще свикнат... няма кой да ги остави иначе. :)
Упражненията ще ги напиша разбъркано, не мога да ги възпроизведа буквално.
Тренировка:
5мин. Загрявка на пътека
Загрявка на глезени, лакти, рамена и т.н.
Напади със собствено тегло- 1 серия по 20 на крак
Плие- 1 серия 25@10кг, 2 серии 25@12кг.
Разтваряне на пек-бек машина- 3 серии 12@10кг.
Напади с дъмбели- 2 серии 10@6кг. на крак
Раменна преса с дъмбели и клек за отскок- 3 серии 12@6кг. дъмбели
Глутеус ритник- 3 серии по 25 на крак
Кик-бек- 3 серии 12@4кг.
Руско извиване- 3 серии по 30бр.
Придърпване на вертикален скрипец с раменен надхват- 12@20кг., 5@35кг., 5@35кг.
Тренажори за коремна мускулатура “колена-лакти”- 3 серии по 30
Придърпване на вертикален скрипец с раменен подхват
Сумо тяга
Набирания
С ластици правихме упражнения, но не мога да ги опиша. 100% съм изпуснала някое упражнение... но общо взето е това за днес.
20мин. кростренажор, спринт, средна степен
10мин.стречинг
Мнението беше редактирано от Mucunka на 23.07.12 21:57.
24.07.2012г. - Тренировъчен, изчистващ и мноого работен
По план днес по-леко с храната и леко кардио... с храната го спазих, но си дадох и зор на тренировките. :)
06:30ч. Още със събуждането- Вакуумки за прибиране на корема в продължение на 10тина мин.
овесени ядки 50гр., 200гр кис. мляко, кафе
09:00ч. Кафе
12:30ч. Кис- мляко Верея Екстра 400гр.
15:00ч. Кафе
16:00ч. протеин бар
18:00ч.-19:45ч. Силова тренировка, кардио, стречинг
20:15ч. домат, краставица, магданоз
Тренировка:
Загрявка
Клек със собствено тегло- 1 серия по 25
Клек с дъмбели- 15@12кг., 10@16кг.
Придърване на долен скрипец 1 и 1/2- 12@25кг, 5@30кг., 3@35кг.
Извивки на тялото встрани-3 по 30 двойни
Step up с един крак- 3 серии по 12 на крак
Корем на висилка- 3 серии по 20бр. с вдигнати колене и задържане горе
Извивки встрани с дъмбели- 2 серии 20@8кг. на всяка страна, 18@9кг.
Пек-дек- Изометрия
Бедрено сгъване- 3 серии 15@20кг.
Чуково сгъване с дъмбели
Кардио- 10 мин. пътека 7км/ч.
Стречинг-10-15 мин. Връщам си старата форма с щпагатите... :)
Бележки: Кой каза, че не може да се достигнат перфектните мерки?! :)) Месец и половина след последното измерване съм 90/62/90 и доста по-повдигнато дупе. Това исках и го получих, доволна от постигнатите резултати!
С повече желание, постоянство и положителни мисли всичко може да се постигне!
Утрешният ден е по-красив и успешен от днешния! Спокойна нощ! :)
25.07.2012г. -Отново тренировъчен
Със събуждането- Вакуумки за прибиране на корема
06:30ч. кафе, елда, кис.мляко, мини круша
09:00ч. кафе
12:30ч. салата (домати, краставици, морков и царевица)- 200гр., омлет със сирене, сладолед
15:00ч. кафе
18:00-20:00ч. Силова тренировка, кардио, стречинг
20:45ч. салата (домат, краставица, сирене, магданоз зехтин), филия хляб Вита
21:30ч. салата варени картофи със зехтин- 250гр.
Вчера трябваше да е голямото хапване, ама май не си достигнах калориите за деня, можеше и повече.
Тренировка:
Загрявка
Лег преса- комплексно и акцентиращо -3 серии по 20 повторения
Хакен-клек на машина
Арнолд преси- 6кг дъмбели, 2 серии, за първи път ги правя и все още уча техниката
Планински катерач с ръце върху лежанка движение напред- 3 серии по 30
Планински катерач с ръце върху лежанка движение встрани - 3 серии по 30
Основа на гребането с ластици
Раменни преси
Тренажори за коремна мускулатура “колена-лакти”- 3 серии по 20 увеличих килограмите
Коремни преси
Бицепсово сгъване на машина- 8@20кг., 10@15кг., 10@15кг.
Трицепсово разгъване на горен скрипец- 3 серии 10@20кг
Кардио 25мин.- 15 мин. ходене пътека 7км/ч. с макс. наклон, 10мин. кростренажор средна степен
Стречинг - 10мин.-15мин. продължавам право към шпагатите
Днес- изчистващ ден+ разходки
Edit- Никакво месце вчера- пълна трагедия :))
Мнението беше редактирано от Mucunka на 26.07.12 09:29.
26.07.2012г.- Спринт с токчета :))
Със събуждането- Вакуумки за прибиране на корема
08:30ч. кафе
12:30ч. кисело мляко Верея Екстра
14:30ч. Корни с ядки
16:00ч. фрапе, фреш грейпфрут
17:00ч. 100м. спринт с токчета в дъжда от офиса до колата :))
18:30ч. биричка :)
20:00ч. уникалната салата (домат, краставица, зелена чушка, извара, магданоз, зехтин, ленено семе, фибри)
2 литра вода, ленено семе, рибено масло, фибри
Мнението беше редактирано от Mucunka на 26.07.12 20:13.
26.07.12
20:15
Вакуумките са уникално упражнение. Дори и само след няколко дни практикуване, талията видимо се свива и всичко изглежда по друг начин. Дори и в момента ги изпълявам като се присетя по някое време на деня. Жалко, че винаги издържам само по 1-2 седмици практикуване и после ги зае*авам. :)
казано от Тихомир Велев на 26.07.12, 20:15:
Вакуумките са уникално упражнение. Дори и само след няколко дни практикуване, талията видимо се свива и всичко изглежда по друг начин. Дори и в момента ги изпълявам като се присетя по някое време на деня. Жалко, че винаги издържам само по 1-2 седмици практикуване и после ги зае*авам. :)
Колко познато... :) Кога се сетя, кога не... Затова пък си направих 5 мин. по-рано алармата за събуждане, и като отворя очи още от леглото си ги правя, че най-добре сутрин на гладно. Ефикасни са наистина, аз си подобрих значително размерите на талията, ще продължавам с тях да видим докъде ще я докарам и ще пиша впечатления.
Поздрави!
Добро утро! Качвам една полезна статия, която прочетох сега. Обобщава основните грешки в тренировките и храненето при жените.
http://dieti.rozali.com/fitnes-polezno/p19665.html
27.07.2012г.- Днес ще е голямото хапване
06:25ч.- Със събуждането Вакуумки за прибиране на корема
06:35ч.- Кафе, елда, кис.мляко 2,9% -300гр., ленено семе, фибри, 1 нектарина
09:35ч. -средно голям към малък банан
13:00ч. Happy зелена салата с пил.филе, сирене и диня; панирани кашкавалчета, бира, 2 шок.бонбона (Мисля, че вече си направих калориите за деня :) ... )
Мнението беше редактирано от Mucunka на 27.07.12 14:58.
казано от Мин-ЧУ на 27.07.12, 21:17:
Е биваше поне пълнозърнести да ги забъркаш :D
Хаха гледах ги в магазина около 10мин. и се колебаех дали да са пълнозърнести или не, дилемата беше голяма, особено като минаваха хората покрай щанда и се чудиха какво толкова им гледам, но.... дяволчето в мен надделя и си казах “Като е гарга, да е рошава!” :)))
П.П. Ама виж каква малко порцийка съм си сложила, цяла тенджера ме чака в кухнята и най-вероятно ще бъде хвърлена... Тъжно, но поне ми мина мерака. Не мога без тях.
Олее как ще ги хвърляш тука чакаме две гладни гърла хахахаха
Особенно ей това нищо не отказва, машина за ядене е
казано от Mucunka на 27.07.12, 21:22:
П.П. Ама виж каква малко порцийка съм си сложила, цяла тенджера ме чака в кухнята и най-вероятно ще бъде хвърлена... Тъжно, но поне ми мина мерака. Не мога без тях.
Поне ги дай на някой бездомник или куче...
Мнението беше редактирано от Lyubomir на 27.07.12 22:41.
Не са пълнозърнести, не мога да подлагам на риск и фигурата на околните... :)))
казано от Nathan на 27.07.12, 22:29:
Само не разбирам защо ще ги хвърлиш, а няма да ги изядеш ...
Защото утре ми е изчистващ ден след цялото размазване днес, тази вечер не мога да поема каквото и да било още, а до неделя ще се развалят... не си прецених количеството. Такава ми е политиката, безплатен обяд няма. Когато се прекали, другия ден се потренирва стабилно и се изчиства. :)
казано от Mucunka на 27.07.12, 23:40:
Не са пълнозърнести, не мога да подлагам на риск и фигурата на околните... :)))
Разликата между пълнозърнести и непълнозърнести е минимална, така че едва ли някой би заподозрял зла умисъл,ако им ги дадеш...:)
казано от Mucunka на 27.07.12, 23:49:
Защото утре ми е изчистващ ден след цялото размазване днес, тази вечер не мога да поема каквото и да било още, а до неделя ще се развалят... не си прецених количеството. Такава ми е политиката, безплатен обяд няма. Когато се прекали, другия ден се потренирва стабилно и се изчиства. :)
Аха, значи тъпчим се единия ден, на другия се “пречистваме” и си спукваме гъза от тренировки и после се чудим защо организма ни ни е на този хал ... ей богу, невероятна логика. Тия въглехидрати наистина ги имате за по-страшни и от дулото на пистолет ... в крайна сметка - твоя си работа, ще разбереш скоро за какво говоря, ако вече не си де.
казано от Nathan на 28.07.12, 15:27:
казано от Mucunka на 27.07.12, 23:49:
Аха, значи тъпчим се единия ден, на другия се “пречистваме” и си спукваме гъза от тренировки и после се чудим защо организма ни ни е на този хал ... ей богу, невероятна логика. Тия въглехидрати наистина ги имате за по-страшни и от дулото на пистолет ... в крайна сметка - твоя си работа, ще разбереш скоро за какво говоря, ако вече не си де.
Не, правим си каквото искаме и изглеждаме прекрасно... :)
Mucunka, твърде драматично подхождаш към храната. Според мен си постигнала визията, която целиш.
Какви са тези наказателни акции, които ще си провеждаш защото си хапнала спагети ?! (tmi)
А това с храната за изхвърляне.... (dull) дано се шегуваш!
И след 5 години сме в болница :)
п.с.
Поне ще си имаш компания, гледам не си сама тук.
Мнението беше редактирано от Nathan на 28.07.12 20:17.
Много вкусни бяха, днес отново си хапнах... и ДА, прави сте, мога да си го позволя! :))
П.П. Благодаря за раздвижването на дневника, вече си мислих, че само аз си го чета... Прекрасна съботна вечер на всички!
Поздрави!
29.07.2012г.
10:00ч. eлда, кис.мляко 2.9%, сметана 20%, ленено семе, фибри, кафе
11:00ч. 8 Min Abs Workout
14:00ч. супа топчета, салата (домати, краставици, извара, магданоз, ленено семе, зехтин), филия хляб Вита
16:00ч. 40гр. орехи
18:00ч. няколко лъжици сметана 20%
20:00ч. салата домати с моцарела и песто, ризото с морски дарове, крем мисо маскарпоне с ягоди, вино
3 литра вода, ленено семе, рибено масло, фибри
Мнението беше редактирано от Mucunka на 30.07.12 10:47.
Как се прави 8 мин. тренировка за коремни мускули, да не би за толкова да се изправяш от леглото :D
казано от Машин-ЧУ на 30.07.12, 13:22:
Как се прави 8 мин. тренировка за коремни мускули, да не би за толкова да се изправяш от леглото :D
Клип в youtube- 8 минутна тренировка за корем- Общонатоварващи упражнениия за цялата коремна мускулатура.
Въпроса беше риторичен :D
Това е малко като боба дето се вари за 15 мин. Щом се вари за 15 мин. значи не е боб или поне не е пълноценен боб :D :D
казано от Машин-ЧУ на 30.07.12, 13:32:
Въпроса беше риторичен :D
Това е малко като боба дето се вари за 15 мин. Щом се вари за 15 мин. значи не е боб или поне не е пълноценен боб :D :D
На мен ми беше пълноценно... предвид МЦ-то е по-добре, отколкото без нищо.
Аз тренирам пресата и за по-малко време.
Мнението беше редактирано от Петко К на 30.07.12 13:44.
И според мед 8 минути за корема са достатъчни.Като се съчетаят с още упражнения с тежести или със собствено тегло за цялото тяло и малко кардио за финал става идеално :)
Мнението беше редактирано от Вики на 30.07.12 13:48.
казано от Вики на 30.07.12, 13:47:
И според мед 8 минути за корема са достатъчни.Като се съчетаят с още упражнения с тежести или със собствено тегло за цялото тяло и малко кардио за финал става идеално :)
е те от 8 станали 88 :D
казано от HarleyQuinn на 30.07.12, 14:11:
Тва МЦ стига сте го брояли за оправдание.
Кои сме ние- аз и още кой друг?! И... какво предлагаш... Кръвоизлив ли да се получи или?!