Тва МЦ стига сте го брояли за оправдание.
Кои сме ние- аз и още кой друг?! И... какво предлагаш... Кръвоизлив ли да се получи или?!
Аз получих вчера, не е страшно, кървиш малко повече, но аз дигам тежко и правя кондиции с тежки щанги, така че е в реда на нещата донякъде... МЦ никога не ми е бил проблем, не го смятам даже аз фактор ДА НЕ тренирам, малко ми е кофти при бягане, но всичко зависи от това колко си надъхан...
Харли не искам да се заяждам или нещо такова,но ти ако можеш и се чувстваш добре да тренираш,когато си неразположена не при всички е така.
Има момичета,които се чувстват ужасно и дори не могат да се дигнат от леглото,а какво остава и да тренират.. и в това горещо време става ад..
Тва МЦ стига сте го брояли за оправдание.
Кои сме ние- аз и още кой друг?! И... какво предлагаш... Кръвоизлив ли да се получи или?!
Аз получих вчера, не е страшно, кървиш малко повече, но аз дигам тежко и правя кондиции с тежки щанги, така че е в реда на нещата донякъде... МЦ никога не ми е бил проблем, не го смятам даже аз фактор ДА НЕ тренирам, малко ми е кофти при бягане, но всичко зависи от това колко си надъхан...
При всеки си е индивудално и въпрос на личен избор и усещания. Аз така съм преценила за себе си да не тренирам първите дни толкова силово, колкото когато не съм в МЦ.
Ти и всички жени, на които им е крив светът една седмица в месеца. Предлагам да тренираш нормално в тези дни, за да свикне организмът, че това не е слаб период, а период като всички останали.
Мнението беше редактирано от cocobutt на 30.07.12 14:22.
Ти и всички жени, на които им е крив светът една седмица в месеца. Предлагам да тренираш нормално в тези дни, за да свикне организмът, че това не е слаб период, а период като всички останали.
Вече имам отговорник МЕСЕЧЕН ЦИКЪЛ. :)
Всичко е според целите, Арлекино ;)
Ако искаш да постигнеш нещо, такива неща не биха те спрели.
На Муцунката ще кажа - да, права си, напълно индивидуално е усещането, но е и така, както си го направиш в главата.
Тоест ако аз не тренирам по една седмица, всеки месец, заради цикъла си - всичко ще отиде по дяволите. :)
Мнението беше редактирано от Блажка на 30.07.12 14:48.
Всичко е според целите, Арлекино ;)
Ако искаш да постигнеш нещо, такива неща не биха те спрели.
На Муцунката ще кажа - да, права си, напълно индивидуално е усещането, но е и така, както си го направиш в главата.
Тоест ако аз не тренирам по една седмица, всеки месец, заради цикъла си - всичко ще отиде по дяволите. :)
Мисля, че мога да си позволя 2 дни в месеца да тренирам по-леко, оставяйки щангата настрана и по-” женски” да си изживея болките в кръста, защото преди всичко съм жена. Благодаря за загрижеността, поздравления за тези, на които не им пречи- значи имат лек цикъл, но, Моля, не се занимавайте с моя цикъл, не е Ваша работа.
Иначе кога тренираш с щанги?
Само питам, не се заяждам, гледах ти тренировките и не виждам щанги, това е.
Това е един от най-глупавите, ограничени, неуместни и заядливи коментари, които съм прочела в този форум. А в последно време има доста такива. Expand Your View!!
Мда, Муцунке, в случай, че не клякаш поне 2ки и 3ки на 119,5 кг и не дърпаш тяга 4 пъти собственото си тегло, да не тренираш по време на месечния си цикъл, си е чиста лиготия. Не е редно да го губиш това време и да пропиляваш цели 2 дни всеки месец. По-добре се взимай в ръце и отиди да обърнеш 60 кила за отскок. Защото....преди да се усетиш и вече следващата олимпиада ще е дошла!
:D
Мда, Муцунке, в случай, че не клякаш поне 2ки и 3ки на 119,5 кг и не дърпаш тяга 4 пъти собственото си тегло, да не тренираш по време на месечния си цикъл, си е чиста лиготия. Не е редно да го губиш това време и да пропиляваш цели 2 дни всеки месец. По-добре се взимай в ръце и отиди да обърнеш 60 кила за отскок. Защото....преди да се усетиш и вече следващата олимпиада ще е дошла!
Хахахаха именно, само че , ако успея да ги вдигна, току виж и цикъла изчезнал и съм преминала към мъжката част.... :))).
Тринити, така е. Не мога да си представя момента, в който АЗ обсъждам нечий цикъл и давам акъл на някой по този въпрос. Подобни злобни коментари няма да отчитам в бъдеще, нито ще давам обяснения. Смешно е!
цели 2 дни всеки месец.
Ако и е 2 дни... само може да и завиждам :D
Ставаше въпрос за по-дълги периоди от време и най-вероятно не конкретно за нейния случай...
П.П. Никой не я кара да тренира, то и тва оставаше, да се самонадъхваме да влизаме в залата :D- Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства - Spiritual Front.
Ще взема да отида да пообърна 60 кила, че нещо застоях, айде По-здрави както казва един друг потребител.
30.07.12
15:58
Ако каже “ама не съм спала,не съм яла” - “ама никой не те пита,на ти щангата бягай до 10 етаж да вземеш 30-киколграмовите пудовки” :D
цели 2 дни всеки месец.
Ставаше въпрос за по-дълги периоди от време и най-вероятно не конкретно за нейния случай...
Тогава какво прави в моя дневник?! Не отговарям за никой друг и НЕ, не ставаше въпрос за по-дълъг период, а за 2 дни- в началото. Акцентът е върху това, че преди това се е тренирало 4 поредни дни, а по време на 2та дни са се правели коремни преси и най-вече в “състезателната” ми кариера няма да попречат тези 2 дни почивка. Не знам какво удоволствие Ви създава да издребнявате до такава степен и от какво е продиктуван този внезапен интерес, но явно няма какво друго по-полезно да правите щом се занимавате с моя цикъл и моето лично решение дали да тренирам силово през първите 2 дни от него или не. Всички разбрахме колко много вдигате и как не Ви пречи да тренирате, когато Ви е дошъл цикъла и как целите Ви не позволяват ден почивка от залата. Поздравления, за което, но ние простосмъртните с болките в корема и кръста, и без цели като вашите, можем да си позволим почивка! :)
Мнението беше редактирано от Mucunka на 30.07.12 16:10.
30.07.12
16:09
Е.ати змиярника :D
Гледа ми се женкси бой...залагам на Муцунката ;)
...
Хахахаха именно, само че , ако успея да ги вдигна, току виж и цикъла изчезнал и съм преминала към мъжката част.... :)))
Е, то пък няма лошо да преминеш към мъжката част. Със сигурност ще те уважават повече и ще те смятат за Един от тях....което не е никак малко. :D
Хахаха може да не “обръщам” 60кг., ама съм МНООООГО добра в мавашитата... :)))))
П.П. Как се обръщат и какво ще рече това не знам, сигурно трябва здрава техника за това, ама не съм просветена. :)
...
Хахахаха именно, само че , ако успея да ги вдигна, току виж и цикъла изчезнал и съм преминала към мъжката част.... :)))Е, то пък няма лошо да преминеш към мъжката част. Със сигурност ще те уважават повече и ще те смятат за Един от тях....което не е никак малко. :D
За по биричка, да, ама само до там.... :). Ако на някои жени им стига само такова мъжко внимание и утехата, че вдигат повече от тях, аз имам по-високи цели, свързани с тях... :)
Мнението беше редактирано от Mucunka на 30.07.12 16:18.
30.07.12
16:20
Вече се замислям,че само си губя времето с тези форуми.Тука едни филми щях да си пускам преди сумати време,а се зарових пак във форумни глупости.
Това като офф-топик,или не чак толкова.
Опа значи сме на едно мнение хахахаха. Аре идвай ше зема и бира и да гледаме кеча :D :D
Ееее хахаха, чакай бе, и аз съм практикувала, най-вече следните дисциплини - груба селска проява и бой пред селска дискотека, това си е добра школа :D :D
Mucunka, Обръщане
Не е трудно ;)
Мнението беше редактирано от Блажка на 30.07.12 16:27.
Mucunka, Обръщане
Не е трудно ;)
Особенно ако обръщаш халбите с бира :D :D :D
Ееее хахаха, чакай бе, и аз съм практикувала, най-вече следните дисциплини - груба селска проява и бой пред селска дискотека, това си е добра школа :D :D
Mucunka, Обръщане
Не е трудно ;)
Мини през нас да ти дам гланц за устни и спирала, че иначе не е феърплей :D
30.07.12
16:30
А пък аз си мислех , че този форум е за спорт хранене и някакви такива неща .... ох колко съм бил наивен :(
А пък аз си мислех , че този форум е за спорт хранене и някакви такива неща .... ох колко съм бил наивен :(
Не знам за цикъла, ама форума вече ми пречи на работата и очаквам скоро да ме изгонят от банката, заради безмислено продължително киснене във bb-team… :))
Mucunka, Обръщане)
Сякаш имаш голямо желание да си контузиш гърба при пускането на тежестта (tmi)
Мнението беше редактирано от Станимир на 30.07.12 16:38.
30.07.12
16:39
Не знам за цикъла, ама форума вече ми пречи на работата и очаквам скоро да ме изгонят от банката, заради безмислено продължително киснене във bb-team… :))
Е ти пък сега ... работата си в банката с удоволствието от тези невероятни дискусии във форума ли ще сравняваш? Това тук е безценно (party)
Особено като Графа сега влезе... “Излизам си от акаунда и дим да ме нямаа.... не ме търсете известно време!” :)
Нямам думи просто :x
То заяждане,то чудо..
Момичето не се чувства добре—> не тренира .. К’вото и се нахвърлиха всички сякаш ви е откраднала закуската .. :D
Уф, ква драма сте завъртели заради някакъв мензис! :D
Мнението беше редактирано от Петър на 30.07.12 17:22.
То па да имаше за какво да злобеем (giggle)
и въпреки това продължавате да го правите :)
30.07.12
18:07
И на мен ако ми тече толкова кръв и аз няма да отида да тренирам :@
И на мен ако ми тече толкова кръв и аз няма да отида да тренирам :@
Тя кръвта дето изтича не е толкова много ;дд ама това е друг въпрос
Мнението беше редактирано от Вики на 30.07.12 18:08.
Определено има доста злоба,Вики права си!Муцунка изглежда страхотно и дори и месец да не тренира,нищо няма да й се отрази,просто някои неща в живота за до ген.Съжалявам за спама,но не се здържах и определено има много момичета,които карат много тежки МЦ,и общо взето аудиторията трябва да се радваме,че не сме на това.Пфу забравих,то някои нямат цикъл,но това е друг въпрос...