Дневникът на ВилСсС

Темата е заключена.

13.06.12
09:48

Здравейте и от мен!

Казвам се Вили и съм на 24 години.Ще започна от начало, до 18 годишна възраст бях доста закръглена, казано в цифри - висока съм 165 см и тогава тежах около 70 кг. , но след завършването ми с много усилия и инат успях да ги сваля и то за кратко време до 47кг.Изглеждах добре и се чувствах добре.Дълго време спазвах хранителен режим и успях да задържа постигнатото, но в последната една година пак започнах да похапвам и съответно да качвам.В момента съм 56 кг, не е 70, но за моя ръст е в повече, а и наистина не изглежда добре.И ето ме тук , решена до постигна предишните си килограми, с които се чувствах добре.Реших и да започна дневника тук, защото напоследък нямам тази воля, която имах преди, а и се смятам за начинаеща в тези неща, така че определено ще ми трябва подкрепа и съвети.Може би с храната бих се справила, тъй като вече съм минавала през това  (изчела съм и доста неща по въпроса), но при тренировките определено ще ми трябват напътствия.
Общо взето отворена съм към всякакви мнения, препоръки, съвети, критики и др. :)

Това е за момента, извинявам се предварително, ако съм забравила да спомена нещо важно.
Започвам с менюто за вчера : 12.06

8:30ч кисело мляко с мюсли
11:00 една домашна принцеса с кайма (тук си признавам,че съгреших,но не се сдържах)
16:00ч пилешко филе с гарнитура домати и краставици
18:00-малко сушени плодове и сурови бадеми (трябваше да са ядки със сушени плодове, но се оказаха сушени плодове с ядки :) )
20:00- кисело мляко 2%

И да спомена..бях много нахъсана да отида да потренирам, но с ужас открих, че фитнеса  ми е фалирал :(

14.06.12
10:51

13.06

11:00- 50 гр извара, 1 сварено яйце, 1 домат, 50 гр свинско филе  (пушено)

16:00 - сурови ядки микс
20:00- 1 кисело мляко

14.06.12
11:09

Този пост ми е любим, затова ще си позволя да то го пейстна в дневника и надявам се да ти е от помощ:

казано от Витан на 01.06.12, 13:56:

Яж 3-4 пъти на ден.
Насочи се към естествени храни, непреработени, срещащи се в природата:
1)Месо (всякакво, по възможност мазно => ще ти даде енергия, ще те засити, ще ти помогне да тренираш повече и да гориш повече),
2) Яйца (много, ама много полезни. Освен горните плюсове, съдържат и много минерали и витамини). Бих препоръчал по 3 на ден. ЦЕЛИ ЯЙЦА!
3) Зеленчуци - всякакви, по възможност цветни: Домати, краставици, чушки, марули, моркови, цвекло, спанак, зеле, лук, марула, аспержи, броколи и т.н.;
4) сурови ядки - орехи, бадеми, кашу;
5) пълномаслени млечни продукти - мляко, сирене, кашкавал, масло (може и да пържиш в него без проблем, пак е здравословно);
6) плодове - до 1-2 на ден. Свободен избор...;
7) замени всички напитки с вода (освен кафе и чай де..);

Примерно меню:
Сутрин: 3 яйца с нарязан домат + парче кашкавал;
Обяд: свинско месо + салата (шопска, пастирска, овчарска, салата на шефа, на готвача, на сектретарката на не знам си кой още);
Междинно: 50 гр сурови орехи;
Вечеря: като обяда;

Тренировки:
1) Интензивни (без мотаене)
2) Главно с тежести;
3) Ако има кардио да е HIIT (google it)

Прочети и тази статия: http://www.inspiredfitstrong.com/bg/2012/blog/краткосрочните-цели-водят-до-краткос/, разгледай и останалите в блога на Инес.

В главата ти е каша. Много е важно да положиш някаква основа. Затова започни да четеш и стани приятел с тялото си. Изгради си режим на хранене, яж както е описал Витан, спазвай го 2-3-4 седмици, ако нещо не върви - питай, ако нещо искаш да промениш можеш пак да питаш. Тук има кой да ти даде акъл :) ;) . Ама храненето ти в момента е поредия фал-старт. Промени го.

Мнението беше редактирано от maria на 14.06.12 11:10.

24.02.15
20:21

Такаа..Започвам с избрания режим , който е Въглехидратна ротация - 12231223. Старта е от днес, като днес няма да има тренировка, тъй като не се чувствам добре, а и хапнах доста малко поради многото работа.

Храна:

Закуска: кафе с мляко
Обяд: 200 гр пилешко филе със салата (зелена,краставички,репички)
Вечеря: 200 гр пилешко филе със салата (зелена) + 2 пълнозърнести бисквитки

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1