Промяна на програма

04.07.12
20:24

Здравейте до сега тренирах по тази програма :
1ден - гърди + трицепс - Лежанка , Лежанка за горната част , пек дек , флайс , кофички . Френско , разгъване на дъмбел и горен скрипец
2ден - гръб + бицепс - Набиране 3хдо отказ , м.тяга , придърпване на скрипец с обр хват , гребане с дъмбел.Бицепсово сгъване с прав лост , чукчета с дъмбел , разгъване с въртене с дъмбел
3ден - рамо - раменна преса с дъмбели или лост , повдигане на дъмбели напред , разтваряне на дъмбели встрани , лост зад врат, упр за задно рамо
4 ден почивка
и повторение
на всяко упражнение правя по 3серии с по 10 , 8 ,6 повторения като покачвам кг.
Но нещо не съм доволен от резултатите а и от доста време тренирам по тази програма и мисля че е време за драстична програма мисля си за тази:
Понеделник - Гърди
Вторник - Гръб
Сряда-Крака
Четвъртак-Ръце
Петък-Рамо
Събота и неделя - почивка
препоръчаха ми да правя серии с макс кг , след което да намаля на кг с които мога да направя серия
Яденето ми е на ниво ( според мен ) - сутрин -протейн, овесени ядки след 1час 4яйца ( само белтъците ) след 2-3часа пържоли (пилешки,свински)+ориз или картофи , след фитнес протейн след 1час пържоли с ориз/картофи , вечер сурови бадеми малко по късно извара и преди лягане протейн
Какво бихте ми препоръчали?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1