Лординарио

Темата е заключена.
Прескочи до:

03.08.13
17:15

Днес май се очертава да е спринтиращ ден,тежести не ми се вдигат,ще си раздвижа малко краката,че не съм бягал бързо от време...Лежи ми се като цяло ама,ще ходя да бягам здраво след малко,само да се позахлади.
Ето как стоят нещата със зоба сега,не пия никакви добавки (ония Л-карнити дето си го взех,спомняте си,го изпих за 6-7 дни някъде,хахаха,повече няма да дам пари за добавки,по-голяма безмислица няма,протеините не се броят за добавки ,а за храни концентрати,визирам креатини,л-карнитини,бърнъри,буустер и т.н.).

Сега си правя силно еспресо , много черно кафе и в самото кафе слагам 1-2 лъжички якобс интенс на гранули (кафе) за да стане дабъл шот/ултра консинтрейтед :Д

п.п брей добре съм изглеждал на аватара,аз не се виждах до преди,щото не си бях изчистил кеша на хрома на лаптопа и само от телефона се гледах,сега го изчистих де :Д

Мнението беше редактирано от lordinario на 03.08.13 17:17.

03.08.13
17:32

Талия - 75-76см.
Гръдна обиколка - 122-123см.
Гъз - 100см.

естетика,а..

Обезводнен и яко сух,мисля че мога да сваля талията до 70см на гладно.Кой каза,че тягата ти разширява пояса и че няма как да дигаш тежко и да си с тъничка талия?

Мнението беше редактирано от lordinario на 03.08.13 17:33.

03.08.13
18:18

казано от A.W.E.I.T на 03.08.13, 17:32:

Кой каза,че тягата ти разширява пояса и че няма как да дигаш тежко и да си с тъничка талия?

Явно някой малоумник,който мисли,че тягата променя костната ти система,то по друг начин няма да стане.Интересно къде ги намираш такива балами.

03.08.13
19:25

Като тренираш гърба и гърдите да не ти се разширява гръдния кош бе?Както и по крайниците,така и по коремната област има мускули,те също растат,затова някои казват,че от огромните тяги ,клекове и т.н ти расте талията.

03.08.13
19:27

Да,казват го ,защото са дебелаци и тягата им е виновна.

СК

03.08.13
19:28

Не е като да имаш мега колосалната тяга. На 95 кила си дърпал 250, голяма работа. Терана дърпа поече, както и Рийма

03.08.13
19:33

В момента имам 3 пъти личното тегло,без колан и фитили,натуралка (обърни внимание на последното).Може да не е “колосална” (въпреки че се съмнявам), но не е и посредствена.А сега започна ли да качвам и да тренирам тежко (и ще се храня с хубави храни,не боклуци по цял ден),ще вдигам къде-къде повече.

Мнението беше редактирано от lordinario на 03.08.13 19:34.

СК

03.08.13
19:58

Факт. Последното са само спекулации ж интернет така или иначе, за жсеки.

03.08.13
20:00

Дали спекулирам или виждам в бъдещето само времето ще покаже,сега отивам да тренирам малко,колкото да не е без хич.Не знам какво ще правя,довечера ще го запиша.

03.08.13
22:43

200 кофи
200 набирания
8 спринта по 100 метра хийт
бая walk

това е,скромничко.

Мнението беше редактирано от lordinario на 03.08.13 22:44.

04.08.13
01:33

Да ве храна храна- пича каза и изчисти на копеле- факт ли е факт е. Продължава ли да е як- ми як е. Усетил е как се получават нещата за него и действа- що па да не увеличи още тягата- кое как е постигал той си знае и си е за неговата съвест и по кой да е начин си е достойно за уважение. /не не намеквам нищо просто оставям вратичка в коментара ми за тия дето ще натъртят и насочат всичко към специалната суплементация/

04.08.13
02:23

Тягата да я увелича на това тегло ще е зор,но да я възвърна (до ~260кг) е лесна работа,пийс аф кейк,щото мускулатурата я имам,а съм доста инат и нервната ми система е яко шибана,само да започна да ям и да слагам бензин в двигателя.Това се отнася и за всички останали постижения.
След като върна гликогена и там водни-модни запаси,ще кача бързо тегло (не мазнини), ще зацикля на едни кила и от там ще си следя храната и ще качвам силата,а и с нея по малко маса,няма да има никакви дърти бълкс и т.н. Вече мотото ми не е като преди- яж за тегло, сега ще е яж за маса, разликата е голяма, ОГРОМНА.

Тегло се качва лесно,маса се качва бавно и не може този процес да се ускори (почти), кощеш прави по най-специалните програми и методики и блъскай по ненормални количества храни не става,тялото се саморегулира по естествен начин,освен...знаете кога? :)

послеслов: примерно като видите някой ,че напредва бързо и това става в период след като е тренирал дълго време (не е начинаещ и има изградена солидна база) и се е хранил здраво и хубаво,знайте че сигурно се е подкарал локомотива с по-мощно гориво.

пп.2 Странни приказки от Скотеца по-горе,иначе 10х.

Мнението беше редактирано от lordinario на 04.08.13 02:24.

04.08.13
17:32

Гледам в бб.ком много често хората зареждат в неделя и чийтват,а аз не съм зареждал цял ден от седмица (но чийтвам през ден), и реших да заредя. Снимка на закуската ми (ям вече втори пореден час)

‘’закусчуца’‘

Половин бял хляб
Голям пакет фамилни вафли
2 големи рула с различен вкус
7 вафли боровец портокал
Среден течен шоколад нукрема (за хляба)
Голям пакет кроасани ли какво е това 7дейс
Голяма енергийна напитка със захар

(И 1 кочан царевица изядох,като ходих да купувам това.)

. МНОГО КАЛОРИИ,МНОГО,адски многоо,а това ми е закуската, а аз съм гладен. Отивам над 20 000 калории до довечера БАХГО!!!!!!!!!

U meiren binge meals?

04.08.13
17:39

Тия сладки работи вървят с някое плодово млекце :D :)

04.08.13
17:41

АВе ти чиитваш всеки ден ве :@

04.08.13
17:44

калориите от закуската:

910 от хляба (350гр хляб по 260 кал. по етикет)

2062 от малките вафлички (550 калории по етикет на 100гр. (уоу) по 375гр целият пакет)

1080 течният шоколад (200гр. по 540 калории на 100гр.)

2300 двете шоколадови рула (2х250гр рула по 460 калории на 100гр.)

1800 от вафлите (7 вафли по 260 кал. по етикет всяка)

454 калории от енергийна напитка

1000 калории от кроасанчетата

и 300 калории от царевицата
с масълце

9000,9 калории от закуската

9к калории - 1 хранене ????????????????????????????

04.08.13
18:01

казано от umad brah на 04.08.13, 17:41:

АВе ти чиитваш всеки ден ве :@

Е и? Какъв е проблема? Какво по-харно от това да ядеш каквото ти се яде и да чистиш,просто разбрах как стават нещата. Не са нужни супер диети,фастинги,гладуване и т.н простотии, ,добавки ,ограничения ,това не мога,онова ми се лепи, БУЛШИТ. просто трябва да си научиш хормоните да работят за теб,в противен случай,ако са срещу теб,дори и с най-стриктната диета,само активна тъкан ще губиш и/или няма да мърдаш и напредваш. Аз ако реша за 4-5 седмици мога да се докарам в състезателна форма. Подкожната ми вода е повече от мазнините по тялото,а мазното под пъпа едвам го щипя,навсякъде ми се отлепя кожата и е тънка много. Всичко е до науката и знанията,владееш ли ги ,владееш и положението.

Мнението беше редактирано от lordinario на 04.08.13 18:02.

04.08.13
19:02

http://paindatabase.com/body-fat

Аре оценете колко са ви ефективни диетите.

тея на които пише 6-7% ..... малко оптимистично ми звучи....

04.08.13
19:11

То аз съм по детайлен от тоя на 6 процента дето е,дори сега воднист след зареждащия ден,а три дни след това...като изхвърля водата,съм по-чист от всякога.

04.08.13
19:59

Тоя е минал покрай 6-те процента.. :D

04.08.13
20:14

казано от A.W.E.I.T на 04.08.13, 17:32:

Гледам в бб.ком много често хората зареждат в неделя и чийтват,а аз не съм зареждал цял ден от седмица (но чийтвам през ден), и реших да заредя. Снимка на закуската ми (ям вече втори пореден час)

‘’закусчуца’‘

Половин бял хляб
Голям пакет фамилни вафли
2 големи рула с различен вкус
7 вафли боровец портокал
Среден течен шоколад нукрема (за хляба)
Голям пакет кроасани ли какво е това 7дейс
Голяма енергийна напитка със захар

(И 1 кочан царевица изядох,като ходих да купувам това.)

. МНОГО КАЛОРИИ,МНОГО,адски многоо,а това ми е закуската, а аз съм гладен. Отивам над 20 000 калории до довечера БАХГО!!!!!!!!!

U meiren binge meals?

Много, много, ама страшни боклици.. Представям си ако някога правя подобно зареждане как ще си направя един крем карамел, един тиквеник или щрудел, домашен шоколад, маслен пай с плодове ммм, потекоха ми лигите, ама това като го гледам да ти кажа ли какво ми се прави.. ?

04.08.13
21:10

Твоето иска планиране,моето става спонтанно,пък когато си с изтощен организъм и гладен като смъртта всичко ти е сладко. Просто целях да поема калории,че работите отиват на лошо. Не си е работа да си чист,адски бързо огладняваш и трябва да ядеш яко. Ако искам да спра да свалям мазнини и да поддържам тегло сигурно с 600гр. въглехидрат на ден ще я карам, ВСЕКИ ден (естествено хубав въглехидрат),и то на керливите си 80кг. :Д

Хубав метаболизъм имам,нищо не ми се лепи за кратки периоди от брутално преяждане,па лесно качвам сила и маса.

04.08.13
23:43

В момента пиша от телефона,млатя пици в фаст фуд mighty binge,пия айрян на корем с много сол,хахахахахаха . :D ех животец релефен.

05.08.13
00:10

Не че имаш хубав метаболизъм,просто като имаш известно количество мускулна маса се изисква бая повече енергия (като калории),а и колкото по-дълго седиш така релефен ,толкова (вероятно) по-лесно ще ти е да се докараш до същото състояние след време.Въпреки,че би трябвало да ти е лесно,освен ако от 5-6% бодифет не качиш на 20-25% .

05.08.13
00:14

Твърдиш че нямам хубав метаболизъм ли? На какво основание?

05.08.13
00:15

Че си бил дебел.

05.08.13
00:20

Не съм бил никога дебел,а мазен защото сам се направих такъв,както и сега се направих релефен. Трансформации просто.

Ето ме преди да стана ‘’дебел’’ (преди да започна да тренирам)

15-16 годишен - 58кг без грам мазнина по мен,ест. промених се като порастнах.

Мнението беше редактирано от lordinario на 05.08.13 00:23.

05.08.13
00:45

Ох,а това е без грам мазнина и сега също си така не искам да мисля :D Принципно го казвам..И на мен и е хард да качвам на 600 въглен,ама това не означава,че имам добър метаболизъм. Бил съм мазен(а то мазен и дебел голяма разлика има все едно:)) и съм се мъчил кат’ грешник на 200 или даже на 100 въглен на ден да свалям.

05.08.13
00:57

Не се подлъгвай по размазаната снимка,правена е с картоф,тогава имах вени около зоната на пъпа,но просто нямах грамче маса,а и не бях тренирал. 6-8-10 процента на 60кг и  на 90кг са абсотно различни понятия.

И без да ти се мисли, в момента със сигурност съм и по-релефен и по-як и по-масивен от теб.Убеден съм.

А това че си се мъчил да сваляш на 100гр. карб нищо не значи, освен че си със смотан метаболизъм,аз мога и на 450 въглехидрат да свалям (при 30-40гр. мазнина макс), но няма да мога да чийтвам през ден,защото ще съм с високи нива на гликоген и лептин.

Мнението беше редактирано от lordinario на 05.08.13 00:59.

05.08.13
01:01

Е аз ти казвам преди как съм бил,в момента с повече мускулна маса и по-различни тренировки мога да ям по 800-900 на ден и пак ще качвам бавно. Имам чувството,че и на 2 килограма въглен да карам ще кача 3-4 кила бързо вода и леко мазно и ще спра да качвам нищо друго освен мускулна маса,демек или качвам мускул или нищо.А свалянето лесно на 500 въглен и 100-150 мазнина при тегло като твоето приблизелно(малко под 79 кг на гладно сутрин)
За по-як определено СИ,аз не тренирам с такива цели,за останалото не съм абсолютно сигурен.

05.08.13
01:07

Да идим до строителния някоя вечер и на огледалата до банката да позираме,лек.

05.08.13
01:09

Хахаха,на огледалата до банката да позираме :))) Е че ти от къде си,че да се видим ,бре

05.08.13
01:17

стз

05.08.13
01:29

И аз съм родом от там,иначе съм студент ВТУ Велико Търново.
Споко ,лек,аз си преценям къде печеля и къде губя,въпреки размазаните снимки на тъмно и като цяло минимален снимков материал.Най-вероятно единствено в гърба ще има голяма разлика ,като твоят е по-голям(достатъчно),но на мен талията ми е малко по-малка.
А иначе най-важното краката до сега не си ги показал,само чета за легендарни клекове 150х11 и 180х3 ,ама няма подкрепа от снимков материал.

05.08.13
01:55

Краката,въпреки че са релефни,са големички и по-специално адукторите и гъза,иначе са по-слаби от тези на аватара ти,но са близо толкова сухи и изцепени (просто не складирам мазно там,ген). Клековете не са легендарни,защото са ги виждали доста хора. Питай Калоян в скайп,неколкократно е бил свидетел на клекове с щанга над 170кг.

Снимки нямам,просто нямам.Ей тази е от зимата,преди да почна диетата,мазни бяха. Снимката е ужасна,но поне се вижда че не са кльощави за човек с моето телосложение. Предполагам 69-70 са там,като максимален размер са били 71-72 (когато правих обемни клекове),сега са 5-6см. по малки,но изглеждат наистина по-големи,заради релефа.

05.08.13
01:59

Прасците обаче ги нямам,релефни са с вени,но просто са слаби. Комбинация от много дълъг мускул (не топчест,а продълговат по наследство,въпреки че баща ми имаше огромни прасци), генетика и липса на тренировки за тях.

05.08.13
02:34

Отивам да тренирам със собствено тегло и високи повторения (да се всмучи по-усилено с притока на кръв,пизядения въглехидрат през деня в мускулите) и преди лягане 250гр. овес с канела,от утре диета.

Мнението беше редактирано от lordinario на 05.08.13 02:35.

05.08.13
11:54

казано от Teen Power на 05.08.13, 01:29:

А иначе най-важното краката до сега не си ги показал,само чета за легендарни клекове 150х11 и 180х3 ,ама няма подкрепа от снимков материал.

С Цар Клек ли спориш за мега здравите клекове тип “добро утро с широк разкрач”, но за сметка на това до паралела :D

Мнението беше редактирано от James Hinks на 05.08.13 11:54.

05.08.13
16:02

казано от A.W.E.I.T на 05.08.13, 01:59:

Прасците обаче ги нямам,релефни са с вени,но просто са слаби. Комбинация от много дълъг мускул (не топчест,а продълговат по наследство,въпреки че баща ми имаше огромни прасци), генетика и липса на тренировки за тях.

Аз съм същия :Д
един приятел ми вика аре да видим прасеца е,той стяга и аз стягам,неговия с 50 санта сухожилия и целия мускул става на гюле,а мойто сухожилие 15 санта и прасеца мяза на няква риба...
генетикс :S

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1