30.08.13
01:10
so hardcore
my man ;)
30.08.13
01:46
Пф.Не,сериозно.
едно време да не би да са имали микровълнова, грил и екзотични подправки? Не. Пекли са, яли са, това е.
Не че нещо, ама готварското изкуство го има още от древен Египет :D
ама няма лошо, щом ти е кеф, яж картонено филе :Д аз утре ще си направя чийзкейк със маскарпоне и смлени сурови какаови зърна
Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 30.08.13 01:47.
30.08.13
01:48
Ае шматка лягай е,два египета ще ти дам.
Мнението беше редактирано от lordinario на 30.08.13 01:49.
30.08.13
01:51
Ае шматка лягай е,два египета ще ти дам.
Do the sand dance first
30.08.13
11:43
Много хубаво,че можеш да ядеш безвкусни неща бързо и лесно,но повечето хора не са така и не може и да са така..А нещо,което те мъчи и пречи на ежедневието ти (тоест храната) като трябва да ядеш безвкусни неща по график и определен грамаж бързо би те отказало,защото не си вадиш хляба от това все пак,а видиш ли може да попречи даже да си вадиш хляба и тогава вече да нямаш такъв дерт за гадна храна,просто защото няма да има какво да ядеш.
30.08.13
14:23
Хората са измислили решение на това да си носиш гадна храна в кутия, да ядеш по график и потенциално да ти попречи на ежедневието по един или друг начин - фаст фууд :) бързо,лесно,вкусно. Всеки сам си избира дали да успее или не. Щото всяко резенче сиренце отгоре и всяко парче кашкавал и всеки сос добавят калории и натрий и т.н.
30.08.13
14:30
До преди няколко месеца жулеше джънк по цял ден без око да ти мигне,сега се притесняваш от две хапки сиренце.
А то фаст фууд може да ядеш,ако имаш пари,иначе мажеш една филия с майонеза и сол отгоре и ядеш това само :)) А това какви ползи ти носи фаст фууда (освен запълването на калории може би) не знам.
30.08.13
14:44
Точно там я бъркаш, не аз се притеснявам, мога да ям без нищо и нямам проблеми, те се притесняват, защото им е “гадна” храната на нежните вкусови рецептори и стомахчета.
30.08.13
17:48
АДЕЛЕ МААААААААЙКА ТИ ЗА ДЕТО НЕ МЕ ОТРАЗЯВАШ ВЪВ ФЕЙСБУК И МАЙКА ТИ ЗА ДЕТО СИ НА БЛОКИНГ МОУД ТАЯ ВЕЧЕР СЕ ПРИБИРАМ И ЩЕ ТЕ НАМЕРЯ С ГПС-А И ЩЕ ТЕ ГРЪМНА (WILD WEST С ДЪРТИЯ) 3 ПЪТИ С ЕДИН КУРШУМ !!!
ПС. ФУЛ ХОМО :*
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.08.13 18:03.
30.08.13
17:55
Зает съм с клиенти, за това не те отразявам във фейсбук,никой не отразявам всъщност.Телефона ми е на блокин моуд, за да спрат да ме търсят за кафета и заведения.
Ключовете за тавана са в теб нали?Ок.Имам пътуване извън града с влак,затова трябва да побързаме да не изтърва влака.Отивам да се къпя и да се епилирам сега.
Мнението беше редактирано от lordinario на 30.08.13 17:56.
30.08.13
23:40
За неразбралите, това в началото илюстрира как аз “ходя” до магазина,когато ми дойде зареждащият прозорец и отивам за джънк.
п.п и тоя снима с картофения си телефон от първата световна.
Мнението беше редактирано от lordinario на 30.08.13 23:41.
31.08.13
10:43
Кралят не кандидатства за университети, те кандидатстват за него :)
31.08.13
13:51
Казваш, че с 3 хранения и 3 тренировки на ден се възстановяваш без да взимаш добавки. Себе си или нас заблуждаваш ?
31.08.13
16:13
Темата вече я обсъждахме.
31.08.13
16:32
Кралят не кандидатства за университети, те кандидатстват за него :)
Да,голяма драма се разигра,но в крайна сметка Харвард спечели със своята очарователна покана и обещание (което в интерес на истината изпълниха...точни американци) да ми покриват таксите за мезонета, сметките по кабриолета, пълна, целогодишна стипендия, неограничен, безплатен (всъщност платен, плащаха на мен) да им използвам оборудванията, куп други работи и на последно място, но не по значение, изключителни социални привилегии.Жалко че се дипломирах преди 2 години.
Мнението беше редактирано от lordinario на 31.08.13 16:33.
31.08.13
16:35
Казваш, че с 3 хранения и 3 тренировки на ден се възстановяваш без да взимаш добавки. Себе си или нас заблуждаваш ?
Мене си.
По-назад в дневника си, каза че отговаряш на всеки нормално зададен въпрос сериозно.
31.08.13
16:48
По-назад в дневника си, каза че отговаряш на всеки нормално зададен въпрос сериозно.
Да,при това даже извършвам разговори по телефона,ако наистина някой има нужда от съвети (сериозно),но всичко това се отнася за въпроси свързани с хранене и тренировки. Матурите не са свързани с размера на гръдния ми кош,както и къде ще следвам няма общо с това колко процента телесни мазнини съм и как си структурирам диетата. Нещата са относителни и не намирам нужно да се “фукам” тук за глупости,било то какви да е,но не свързани с това,което споменах по-горе.
Мнението беше редактирано от lordinario на 31.08.13 16:50.
ей ти два сериозни въпроса Ванко:
1. При сериозно бълкване чийт мийла на колко дни би го сложил?
2. Подкрепяш ли тезата, че колкото си по-чист, толкова по-лесно качваш? И значи ли това, че ако някой няма достатъчно мускулна маса би му казал да почне да чисти
пп: и тоя чийт много малко бе човек. Наяде ли те поне?
31.08.13
17:31
ей ти два сериозни въпроса Ванко:
1. При сериозно бълкване чийт мийла на колко дни би го сложил?
2. Подкрепяш ли тезата, че колкото си по-чист, толкова по-лесно качваш? И значи ли това, че ако някой няма достатъчно мускулна маса би му казал да почне да чисти
Ето два сериозни и обширни отговора.
1. В интерес на истината при качване на тегло, предимно протеинов и саркоплазмен синтез.
“Бълк” не бих използвал като термин, означаващ покачване на маса, защото аз го асоциирам с това, което правих до преди диетата, сиреч качване на тегло без оглед на това какво качваш и точно колко ядеш (все пак не хаос, имам предвид да имаш някакви ориентировки тук-таме, римерно - сега трябва протеин да хапна,въглехидрати , преди лягане може по-бавен протеин и тем подобни,но нищо по-специално и конкретно, като примерно - само 500 калории сърплъс, 220гр. протеин,без чийт,без сол и т.н,демек отново стриткна диета,но в сърплъс,а не дефицит.
Така. Чийт мийл е много деликатна тема, защото едни хора свързват чийтването с вредни храни, други със бинджване (като мен), трети просто хапват правилно, но или не го смятат към макронутриентите си, или долу-горе знаят какво съдържа и успяват да я впишат в диетата си. Затова чийт храненето в интерес на истината не е чийтинг,което много си мислят. 1 сладолед може да ти се впише отлично в режима,дори когато сваляш, ДОРИ в подготовка за състезание, същото се отнася за почти абсолютно всичко, което ние обичаме и копнеем от време на време.
Според мен мястото на чийт храненето е по-подходящо в диети за сваляне, от колкото в диети, когато си на голям сърплъс. Сложени на подходящото място и време , биха ти донесли само плюсове, докато , когато си винаги на положителни калории , почти всеки боклук, а както обичаме да си викаме - еее, ма аз качвам, дай ще излеза ще хапна пица, едно парче, две, три, дай кола, това е много по-вероятно да ти се полепне, от колкото когато си бил на диета с 200гр въглехидрати, 40гр мазнини и 200гр протеин на ден, да кажем за 9 поредни дни и си тренирал тежко. Всеки спазвал стриктна диета и бил със стабилизирани хормонални нива, без метаболитен “демижд” би следвало да знае,че колкото по-навътре влизаш в диетата, толкова по-често може да чийтваш и по-малко да ти се отразява отрицателно на прогреса (в случай , че не го вписваш в режима си и се уливаш).
Според мен, ако всичко е наред, тези под 10%, могат да чийтват веднъж на седмица , брутално, за период от 1 час , С КАКВОТО И КОЛКОТО СИ ИСКАТ , без да им повлияе на изчистването, даже би им помогнало в някои случай, особено ако са по-зависими психологически.
Тези между 10 и 16-17% телесни, би било ОПТИМАЛНО да чийтват веднъж на седмица , но без да се уливат и то е добре да е в почивен ден.
Тези над 17% е най-добре да се въздържат и да се хранят чисто, зарежднията им да са на две седмици с чиста храна и малко повече въглехидрат, без никакви уливания.
Естествено ако си под 10%, можеш да го направиш 2 пъти на седмица и пак да продължиш с напредъка,въпросът е колко си готов да жертваш,защото като си много чист, водната задръжка от такива хранения е голяма и не е особено приятна.
По въпроса ти КОНКРЕТНО, при качване на тегло с правилна, оптимална диета, бих го сложил максимум 2-3 пъти на седмица, като е ХРАНЕНЕ, докато си сит, а не преяждане (така или иначе няма да можеш да изядеш колкото примерно, ако си бил 9 дни на диета), като бих го заменил с едно от следтренировъчните хранения.
Пример - тренираш крака - имаш след тренировка ориз и пиле, бам махаш го, отиваш - макдоналдс, кола, сладолед и си готов, после продължаваш по диетата, БЕЗ ДА МАХАШ ХРАНА И ДА ЯДЕШ САЛАТИ ИЛИ ДА ПРАВИШ КАРДИО С ЦЕЛ ДА “МИНИМИЗИРАШ” ПОРАЖЕНИЯТА.
и т.н.
На вторият ти въпрос - колкото я подкрепям, толкова и не я подкрепям, защото си казал “качваш”, без да изясниш какво качване. Мускулна маса се качва еднакво лесно с малки разлики, независимо дали си на 15 или на 7%, мазнини се качват по-трудно, когато си по-чист. По обясними причини, които бих изяснил,само ако има причина.
Начинаещ,който е пълен и няма мускулна маса (скинифет), бих го посъветвал да си пооправи първо метаболизма и хормоните. 6 месеца изграден режим, в който да може да се хранй с почти два пъти повече храна в края на тези (примерно) 6 месеца, без да е качил видимо голямо количество мазнини, комбинирано с тренировки, ще се окаче че
1. хем е по-чист
2. хем е по-силен и има повече мускул
3. хем се храни със много повече
и от там, той ще трябва да избира на къде да тръгне, да резне мазнинки и да качва, или да продължи да качва и после да направи по-голямо чистене и т.н.
31.08.13
17:33
Хехе, 7200 калории сметнахме по етикетите, лошо ми стана, щото бързах , уж за време, започнах в 20:20 точно и в 20:59 беше свършено,можех да скъся времето с 10-15 минути , ама колата ми свърши, нямах вода, а устата ми беше страшно лепкава и пресъхнала (който е ял супер много сладко,знае как е). И все пак 7200 калории за по-малко от 40 минути не е много зле.
31.08.13
19:42
Искам да кажа ,че ма надъха да правя тренировка с по-голяма плътност дето викаш,само дето няма да е собствено тегло и смятам да се разбивам с бая серии с основно базови упражнение в кръг. Гърди правя горен лег лег и кофички с тежест,рамо правя военна преса (или преса с дъмбели),разтваряне встрани ,някакво тласкане напред ,задно рамо и трапец нещо там..Крака клек тяга хек клек ,гръб тяга набирания и няк’ва машинка.На макс с 15 мин ще почна и ще стигна до 20-25..Все пак ще правя общо по над 60-70 серии вероятно за тия 20тина минути.Ок ли ти се вижда?
Относно чийта дето обсъждате,аз правя така- първо ям това,което трябва и после тъпча с джънк ,за да стигна калори сърплъс,иначе от чисти храни 4500-5000 калории няма да ги изям,освен ако цял ден не седя само това да правя БУКВАЛНО.
Мнението беше редактирано от Teen Power на 31.08.13 19:43.
Хехе, 7200 калории сметнахме по етикетите, лошо ми стана, щото бързах , уж за време, започнах в 20:20 точно и в 20:59 беше свършено,можех да скъся времето с 10-15 минути , ама колата ми свърши, нямах вода, а устата ми беше страшно лепкава и пресъхнала (който е ял супер много сладко,знае как е). И все пак 7200 калории за по-малко от 40 минути не е много зле.
за под 10 ще ги изям. Ако е без течност за 15-20.. и за още ще питам :) ( разликата във талиите ни обаче е много сериозна)
примера с парчетата пица беше мн правилен. Всеки път така кат тръгна да чийтвам така става... за тва всичко ми се лепи. Ама пък от чийта иа. полза на следващия ден в залата
а в Макдоналдс не съм влизал от години. Мн малки деа сандвичетата. Ще си оставя седмична заплата там и после ще ме е яд цял живот...
31.08.13
21:03
Искам да кажа ,че ма надъха да правя тренировка с по-голяма плътност дето викаш,само дето няма да е собствено тегло и смятам да се разбивам с бая серии с основно базови упражнение в кръг. Гърди правя горен лег лег и кофички с тежест,рамо правя военна преса (или преса с дъмбели),разтваряне встрани ,някакво тласкане напред ,задно рамо и трапец нещо там..Крака клек тяга хек клек ,гръб тяга набирания и няк’ва машинка.На макс с 15 мин ще почна и ще стигна до 20-25..Все пак ще правя общо по над 60-70 серии вероятно за тия 20тина минути.Ок ли ти се вижда?
Относно чийта дето обсъждате,аз правя така- първо ям това,което трябва и после тъпча с джънк ,за да стигна калори сърплъс,иначе от чисти храни 4500-5000 калории няма да ги изям,освен ако цял ден не седя само това да правя БУКВАЛНО.
Не ми се вижда много ок,мен лично (лично мнение) ми е кофти да ползвам супер малки щанги на базови упражнения и да ги правя бързо. Собственото тегло е просто различно, по различен начин тялото ти го разбира, не е толкова стрес. А 60-70 серии за 20 минути няма как да ги направиш, освен без никаква почивка и празни лостове, и пак няма да успееш и на всичкото отгоре файда няма да има. Не си ме разбрал какво визирах с плътност на тренировката, както и да е.
31.08.13
21:12
Еми ще има 20-30 секунди почивка между кръговете.Пак имам много серии много повторения за отрицателно време,нали това беше замисълът,със собствено тегло ще е 10 пъти по-зор,защото за повторения не правя,като мога да правя определени повторения слагам тежест,а набиранките са без тежест,понеже не съм правил набирания никога(освен няколко пъти ей така 2-3 серийки за всичкото време,което съм тренирал)
31.08.13
21:28
Аре,стягам се, стига съм ял по 7 хиляди калории чийт мийл през 2 дни и през 8 дни по фул чийт дей :Д че Калоян се завърна копелардото и влиза във форма, а аз трябва да съм най-нарязаният в тоя форум,а той е потребител :@
Мнението беше редактирано от lordinario на 31.08.13 21:29.
31.08.13
23:09
1. 6 цели яйца, 1 цял хляб “вита”, зелена ябълка
2. 220гр. филе, 100гр. кафяв ориз
3. 230гр. филе, 4 белтъка, 100гр. овес
50гр. мазнини, 310гр. въглехидрат, 200гр. протеин - 2490 калории
тренировките не съм ги записвал напоследък
днес - две тренировки
I.
1. Кофички (стандартни) - 60 50 42 30 20 15 14 16 12 13 10 8 7 3 18 6
2. 5 серии диамантени лицеви опори
3. ~200 набирания рандом в сс обратни кофички /набиранки/ на лост х отказ
II.
суперсерии от:
1. Обратни кофички на успоредка
2. Стандартни кофички на успоредка
доста серии с почивка между суперсетовете
десетина спринта хийт, парашутни скоци
Ваньо, като се сетя за всички гладни котенца, които съм оставил заради своя пусти глад за жълтъци, ме свива сърцето и се сещам за теб ;(
Говоря за животните :3
01.09.13
02:16
Витанец,аз съм дат дере лординеле,толкова богат душевно,почвам цикъл с дат дере яйчни белтъци.
01.09.13
02:19
Витанец,чистя на 300+гр въглехидрат и над 2500 калории (и дат дере боклуци яко от магазина),а не ходя на зала,имам по малко маса от теб,а ти на тея калории качваш.Не усвоявам храната нали?
Мнението беше редактирано от lordinario на 01.09.13 02:19.
01.09.13
02:26
Витанец,чистя на 300+гр въглехидрат и над 2500 калории (и дат дере боклуци яко от магазина),а не ходя на зала,имам по малко маса от теб,а ти на тея калории качваш.Не усвоявам храната нали?
по-скоро хабиш храната.
01.09.13
02:34
Не съжелявам,не изпитвам угризение,не ми е кофти.Имам Империя.
01.09.13
16:18
Защо ми се струва, че МНОГОТО приказки не са подкрепени от АДЕКВАТЕН снимков материал на евенруалния прогрес/регрес :P
01.09.13
21:05
Храната - 1.9.2013г.
480гр. пилешко бон-филе, 10 белтъка, 3 жълтъка, 200гр. леща, 100гр. едър овес, 100гр. кафяв ориз, 1 зелена ябълка, 1 банан, 10мл. зехтин екстра върджин
230гр. протеин, 230гр. въглехидрат, 40гр. мазнини - 2200 калории
Това е диетата вече всеки ден. Ако филето е 500гр. просто махам 1 белтък,ако е 450,слагам два,да ми фитне макротата...
01.09.13
21:11
Защо ми се струва, че МНОГОТО приказки не са подкрепени от АДЕКВАТЕН снимков материал на евенруалния прогрес/регрес :P
Защо ли ми се струва,че сайта заслужава едно интервю,тип статия с член на форума,направил огромен напредък (тип ТРАНСФОРМАЦИЯ) за минимално време,от 95кг дебел,до 77кг релефен за по-малко от полугодие.Без наркотични вещества и без хранителни добавки (освен 1 малка кутия Л-карнитин за 25 кинта). Интервюто да бъде разделено между снимков материал.
Мнението беше редактирано от lordinario на 01.09.13 21:12.
01.09.13
21:16
Колко имаш още от тая диета? Аре почвай да бълкваш,да не ми станеш отново 55 кг :@ :@ :@
01.09.13
21:44
Не бери грижа,дори и да се върна,което е невъзможно,ще ги върна за седмици,заради мъсъл и стрент мемори.
01.09.13
22:08
Можеш ли сега малко да кажеш какви са ти силовите резултати към момента след близо 6 месеца диета?Колко са спаднали?