Хубав въпрос, да ти кажа май е по-удачно да говорим за клитор :Д
Еее деба, нова страница... Сега по-малко хора ще видят на лординов дупето...
Мнението беше редактирано от ddd на 02.03.14 11:15.
02.03.14
12:17
Имахме дебат с едно маце чии задник е по-готин,затуй качвам снимки на задниците (но хомо за моя) и искам мнение,обективно :D
:D Един и същ гъз :D
02.03.14
14:05
Хяхяххяхях треше анкета да пусна :Д
02.03.14
14:10
Ванка почнаха ли да валят ЛС-тата :D Приготвяй лубрикант :D
02.03.14
14:11
Хахахахаххаха деба:333
02.03.14
15:14
Ваньо, имаш още да поработиш върху дупето.
/homo
Таз пролет възнамерявам да го изчистя почти дооо фибри,да е малък,но доста изпъкнал :D а пък другата есен ненормално клекове и тяга да стане 110-115см :D (което ще ми дойде зор,щото съм с яко тесен,ектоморфен таз)
Мнението беше редактирано от lordinario на 02.03.14 15:15.
02.03.14
17:22
Кой пидирас рипортна коментара за Блага да го изтрият :D
02.03.14
20:06
Ми мазничак деба :Д
03.03.14
14:54
Аз го забърсах, репорт нямаше. Махам и преразказа му.
Не знам дали усещате колко отдавна преминахте границите на нормалното, приличното и закачките.
Съществуването на този дневник е под сериозен въпрос.
Още мъничко ми трябва...
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 03.03.14 14:56.
Аз го забърсах, репорт нямаше. Махам и преразказа му.
Не знам дали усещате колко отдавна преминахте границите на нормалното, приличното и закачките.
Съществуването на този дневник е под сериозен въпрос.
Още мъничко ми трябва...
Ако изтриете този дневник сме обречени на скука :D.Не знам защо толко се правите , така обича да си води дневника човека и си прави кефа , а и хубаво чат-пат да има някоя простотия иначе става доста еднообразен форума.
03.03.14
15:19
Castilo, съжалявам, но идеята на форума не е да бъде развлечение от този тип и с подобно съдържание.
Този дневник отдавна е пример за впечатляваща толерантност от страна на екипа към този потребител.
Щом останалото съдържание на форума ти е скучно, можеш да споделиш тук процеса и резултатите от някаква хранителна стратегия, тренировъчен подход, прием на добавка или нещо друго от тази област. Ако не ти се занимава с това, значи имам още една причина да затрия този дневник.
Castilo, съжалявам, но идеята на форума не е да бъде развлечение от този тип и с подобно съдържание.
Този дневник отдавна е пример за впечатляваща толерантност от страна на екипа към този потребител.
Щом останалото съдържание на форума ти е скучно, можеш да споделиш тук процеса и резултатите от някаква хранителна стратегия, тренировъчен подход, прием на добавка или нещо друго от тази област. Ако не ти се занимава с това, значи имам още една причина да затрия този дневник.
Признавам си скучно ми е да гледам как 56кг момиче описва , че днес е правила 10 лицеви 5 клека и е яла 3 ябълки, малко шоколад и чаша кафе.Докато в тоя дневник има какво да се види , различно от някоя и дръга шега.Интересно беше когато Лординов примерно изчистваше , когато дигаше тежко и имаше резултати.Това че той пуска от време на време някоя простотия не значи, че не може да се види тренировъчен и хранителен подход.
Даже тук имаше най-интересният хранителен подход с 6-7к калории на ден :D
03.03.14
15:57
Честит трети март,национален празник на България!Да ни е жива и здрава страната, нацията, славната ни история да се помни вечно и да не забравяте кои сте!
Мнението беше редактирано от lordinario на 03.03.14 15:58.
03.03.14
16:35
Тренировъчен подход? Мисля, че е ясно - progressive overload + high volume, което ще рече че се опитвам да кача силата и да си подобря постиженията. Как го правя? Като периодизирам от по-леко и по-голям обем,към по-тежко с по-малък обем,понякога е нелинеен,което ще рече че редувам диапазоните на повторенията,интензивността и обема,помага ми да си ‘’объркам тялото’’ и да стимулирам нов растеж. Какво използвам? Базови,многоставни упражнения за цялото тяло. Изолирани рядко за акцент на изоставащи звена. Тренирам повече от две големи групи на ден, понякога цялото тяло (доста тежко), давам приоритети, като изтеглям движенията, които преценя,че конкретният ден съм силен на тях на преден план.
Хранителен режим? Много въглехидрати ми помагат да качвам чисто, сила ми дават и ги толерирам отлично. Какви въглехидрати, не ме грее особено, затова ям доста джънк. Когато чистя (ще чистя), ще подходя идентично. Просто ще вкарам сметки.
Хранителни добавки? Използвам само когато имам налични, сиреч рядко. Сериозни добавки (от креатин, амино, прот.) не съм ползвал за сега. За напред ще преценя.
Медикаменти ? Не употребявам. Не съм против тях, просто не съм решил, че ми е дошло времето, не бързам. Някои ще кажат - имаш малки амбиции, не имам малки средства и не желая да цикля на този етап, защото не знам в другиден какво ще е.
Друго от тази област? Питай.
:)
03.03.14
17:24
Май съм се инфектирал със салмонела...сметнах за 3 месеца съм изпил около 2000 сурови яйца...не знам,но симптомите са на лице...обезводнен съм,сух съм,повръщам като ям,нямам апетит,кашлям яко,боли ме тиквата ол дей и съм отпаднал,студено ми е,давя се...дано е просто настинка,въпреки че странно...доста лоша настинка ще да е ,а не съм настивал сигурно 4 години...нито пък съм повръщал толкова за 4 години общо,колкото повърнах последните 3 дни,ебаси...ще изям скапаната бактерия и ще я изпикая...:@
Мнението беше редактирано от lordinario на 03.03.14 17:25.
03.03.14
17:27
Пия 4 кафета след малко и отивам на зала...да я гън ит аутна.Не пиа антибиотици!
03.03.14
17:29
Нз,бро...
03.03.14
18:32
Ае пак...изядох си мийла преди трен и повърнах брутално,етей от нищото,нито ми е билс гадна храната,нито съм преяждал...но все пак,повръщал,неповръщал,болен,здрав отивам на зала !!!!
П.с ае махам снимката на повърнята,че е гадна...
Мнението беше редактирано от lordinario на 03.03.14 18:32.
03.03.14
18:34
Отвъд всичките щуротии и почти постоянни бъзици от този дневник наистина има какво да се научи и е един от тези, които наистина има смисъл да се следят. Хранителните и тренировъчните стратегии са немислими за 90% от потребителите, а в същото време носят желаните резултати.
Звучи като грипче. Беж при джипи-то и да оздравяваш скоростно, че тренировките чакат.
03.03.14
18:39
Сега отивам на зала и спрямо това колко ще вдигна ще преценя какво е.
03.03.14
20:40
Явно нещо дразни стомаха ми,сила си имам,издръжливост и съм надъхан,но след десетина серии се закашлях и повърнах кафето (единственото нещо в стомаха ми) и си викам край,отивам да почивам,ся ми се тренира.Дано отшуми бързо да натисна тежестите последните 3-4 седмици от качването и да запазя добра кондиция,за да продължа да слагам кила,дори когато чистя.
03.03.14
20:47
2000 сурови яйца за 3 месеца..втф. Бегай на доктор, че с тия неща шега не бива..
03.03.14
20:58
Бе забегал съм ти,те ако не знаят за туй,ще кажат че с 200 цели сурови за три месеца ще ритна камбаната...как да обясниш на доктор,че си изпил 2000 нали ще ме прати към психиатричното отделение.
03.03.14
21:01
Нищо им няма на яйцата 2000,ама не и сурови.Дано не те върне назад,че става гадно ..Мен едно такова разстройство ме върна бая назад и още си оправям метаболизма,че яко се крашна и както не качвах на 4000+калории почнах на 3000 да качвам лека по-лека лолз..
03.03.14
21:12
Нищо нема да върне,всичкото връщане е на психолохична основа,уж айде болен бях,отпаднал съм,да не си давам много зор,нямам много сила и енергия и т.н. Ти как виждаш силата да падне етей,тя да не е някакво чудо. Аз преди две години, 2 месеца бях спрял да тренирам,ядох малко,почти нищо,много се натоварвах психически заради изпити и т.н.,върнах се в залата и отпрах 215 тяга лесно на първата тренировка.Ся като се върна - рекорди :D
А метаболизма да ми падне съм съгласен,че сега е скайрокет... и аз да качвам като нормалните хора на 500-600 въглехидрат дневно,не кило...
Мнението беше редактирано от lordinario на 03.03.14 21:13.
03.03.14
21:17
Виж,загуба на кондиция и деадаптация към върховите постижения и максималното тежко има,но това не е загуба на сила,а загуба на кондишън.Връща се лесно,стига всичко да е ок.
03.03.14
21:18
Така е,ама ми е по-яко да ям малко,от финансова гледна точка първо и от времева и организационна.По-лесно е да приготвя 2 мийла за деня,отколкото 5 и то все безвкусни неща+някакви вкусни да замяза и айде отиват парите..
Лошото е,че тогава ще станеш като всички други,дето ги знам на химия с 200 въглен поддържа и като качи на 400 въглен за няколко дена и качва по 4-5 кила вода :D
03.03.14
21:22
Не знам аз в края на чистенето,когато открих кво работеше за мен,със яко загубена маса и кондиция,чистих скайрокет фаст на 250 въглехидрат от леща,плодове и овес + 1 пакет вафли фокус (демек 340-350 въглехидрат) и едвам ми стигаше.Сега ще е същото,но на 400-450 + зареждащ ден,после поддръжка на 500 и повечко мазнинки.
03.03.14
21:27
Ако правиш само това е лесно,в противен случай е зор.Поне на мен ми е много зор и ми е писнало от ядене вече..
Не е хубаво да имам много работа да съм на лекции цял ден и не мога да хапна и залък и после как да приема за 4 часа 4000 калории като имам и да уча .. Хич не е работа то,ами..
03.03.14
22:02
Докато в тоя дневник има какво да се види, различно от някоя и дръга шега. Интересно беше когато Лординов...
За теб говоря, не за това какво прави Лординов.
Него го виждам, виждам и много повече, от колкото предполагаш.
В този дневник се използват цинични думи. Преди около година предупредих трима потребители, че ще отстранявам всяко тяхно мнение, съдържащо такъв израз. Единият беше Лординов. Вчера отстраних откровено непристойна шега с друг потребител. Искаш ли да намаля толерантността до 0, за да видим какво ще се случи? Това ли ти е интересно? Отново казвам, че този дневник от много време върви по ръба и изобщо не ме интересува мнението на шепа хора, одобряващи този цирк.
Докато в тоя дневник има какво да се види, различно от някоя и дръга шега. Интересно беше когато Лординов...
За теб говоря, не за това какво прави Лординов.
Него го виждам, виждам и много повече, от колкото предполагаш.В този дневник се използват цинични думи. Преди около година предупредих трима потребители, че ще отстранявам всяко тяхно мнение, съдържащо такъв израз. Единият беше Лординов. Вчера отстраних откровено непристойна шега с друг потребител. Искаш ли да намаля толерантността до 0, за да видим какво ще се случи? Това ли ти е интересно? Отново казвам, че този дневник от много време върви по ръба и изобщо не ме интересува мнението на шепа хора, одобряващи този цирк.
Интересно ми е как тренира Лординов, защото е показал завидни резултати, а че пуска по някоя шега и цинична дума ми разнообразява времето прекарано в този форум и не ми пречи( за разлика на някои други вероятно).Също така мен не ме интересува какво ще намаляш и какво мислиш да правиш.Не разбрах какво имаш предвид за мен ?
03.03.14
22:30
...пуска по някоя шега и цинична дума ми разнообразява времето прекарано в този форум и не ми пречи (за разлика на някои други вероятно).
Форумът е публично място, макар и виртуално.
Съответно важат някои (поне основните) правила на възпитанието и елементарната етика.
Също така мен не ме интересува какво ще намаляш и какво мислиш да правиш.
Чудесно! (sun)
Не разбрах какво имаш предвид за мен ?
Написах го в прав текст:
Щом останалото съдържание на форума ти е скучно, можеш да споделиш тук процеса и резултатите от някаква хранителна стратегия, тренировъчен подход, прием на добавка или нещо друго от тази област.