26.12.12
13:31
Плевенчани много тежко го раздават обаче(те са и половината форум де). Ама тоя коментар с “красотата” изби рибата, просто няма втори... Не искам да обиждам никой, защото и аз съм пълен трол във фейса, ама обаче на първо място човек трябва да има реална самооценка, защото понякога се получават такива смешни коментари.
Ваньо, ти наркотици взимаш ли бре...
Аз освен, чв всички сме чекиджии, друго не разбрах.
И стига с тази маса бе човек...Сашо е нисък, надали ще порасне до 1,80, просто така е роден!!!...80 кила ли да стане...как, защо???? Категорията му е идеалната за размерите и лифтовете. Постепенно ще се качи в горната, ще трупа сила, ще качи още 4-5 кила и ще смазва всичко. А ако дърпаше тяга както му падне и заради светкавици в бб-тийм, сега щеше да стои при някой чакръкчия да му намества кокалите.
И ти обаче, баш на тези дето могат да ти помогнат, най-много им се напъваш...
Изключвам Животното...на него сигурно плакати си му направил.
Ако така се държиш и на улицата, ще те поцепят от бой...гарантирам ти, ако ще и 300 да дръпнеш...или си стой в Стара Загора и си налягай парцалите или си помисли за отношението изобщо към хората. Сигурно наживо не си такъв, но тук се държиш скандално зле.
Точно тва си мисля.. дали си толкова отворен и на улицата. И ако е така искам да попитам, колко пъти са ти трошили главата, колко лоста са огънали в нея?
И още един въпрос. Клек и лег?
Мнението беше редактирано от Дока на 26.12.12 13:57.
Ваньо, ти наркотици взимаш ли бре...
Аз освен, чв всички сме чекиджии, друго не разбрах.
И стига с тази маса бе човек...Сашо е нисък, надали ще порасне до 1,80, просто така е роден!!!...80 кила ли да стане...как, защо???? Категорията му е идеалната за размерите и лифтовете. Постепенно ще се качи в горната, ще трупа сила, ще качи още 4-5 кила и ще смазва всичко. А ако дърпаше тяга както му падне и заради светкавици в бб-тийм, сега щеше да стои при някой чакръкчия да му намества кокалите.
И ти обаче, баш на тези дето могат да ти помогнат, най-много им се напъваш...
Изключвам Животното...на него сигурно плакати си му направил.
Ако така се държиш и на улицата, ще те поцепят от бой...гарантирам ти, ако ще и 300 да дръпнеш...или си стой в Стара Загора и си налягай парцалите или си помисли за отношението изобщо към хората. Сигурно наживо не си такъв, но тук се държиш скандално зле.
Слави, ти за кво си мислиш, че тея пури ги пуши сам пред компютъра у тях ?
26.12.12
14:28
Браво бе,Славко. Има някаква тенденция при теб да се държиш така и да ме нападаш, за 5-6 път го забелязвам. А аз лично към теб никога не съм се отнасял така,даже последния път когато си писахме по фейсбук ти беше леко разтроен,не помня поради каква причина и си писахме напълно нормално и на приятелски основни с добър тон, доста време. А след известно време щях да ти пиша за нещо да те поздравявам и търся Славко във фейсбук и гледам спонтанно съм махнат от “приятели” о.О, дори без едно чао,без едно махам те.. :)
Мнението беше редактирано от lordinario на 26.12.12 14:29.
Съгласен с горното,но също толкова и несъгласен :)
Ще дам един пример : Мен примерно Славко и Веско Дойчев много ме впечатляват,макар да нямат медал от CF Games или от Олимпията ... отговорете си сами защо!
Човекът описан в горния пост,няма да ме впечатли ако ще и 4 х ЛТ да дръпне :) Собственикът на този дневник също.
Това е от симпатии не мислиш ли ;)
Ще дам един пример : Мен примерно Славко и Веско Дойчев много ме впечатляват,макар да нямат медал от CF Games или от Олимпията ... отговорете си сами защо!
Човекът описан в горния пост,няма да ме впечатли ако ще и 4 х ЛТ да дръпне :) Собственикът на този дневник също.Това е от симпатии не мислиш ли ;)
Не,не мисля...но мисля,че ти мислиш тесногръдо :)
ПП:Има един лаф: По дрехите те посрещат,по акъла те изпращат! ;)
26.12.12
14:44
Я се успокойте, бой съм щял да ям на улиците, скандално държание...Защо се изнервате, всичко е една постановка, един фарс тук, нито съм наркоман, нито алкохолик, нито някакъв със скандална липса на възпитание. Всъщност съм човек с много добра репутация и адски много познати хора, които ме уважават. От абсолютно никой не съм чул (поне ако е имало, никой не ми е казвал) лоша дума за мен. Не съм се карал с никой с времето. В училищната среда съм сериозно уважаван от почти всички учителни, имам абсолютно пълен успех и държание на примерен човек. Я се стегнете и не се взимайте на сериозно и си ретроспектирайте случилото се:
Постнах клип - сашко се заяде (за втори път от 3 дни, първия му коментар беше изтрит, не по моя молба) - аз му отговорих и такааам до тук 2000 гледания и 50 коментара за 1 ден. В крайна сметка ако не беше писал,а беше направил дори ЗАБЕЛЕЖКА,щеше да бъде приет топло и да няма нищо фрапантно. Но не, трагедйя е, закво се излагате, ако правите, правете го като хората, да еба....
26.12.12
14:48
Всъщност за клипа (който е типично нормален, нито се правим на здрави, нито даваме всичко от себе си) го правихме около час и 30 мин, трима души. А каква беше реакцията, 2 гласа на коментара за половин де 1 заядлив коментар на Сашко (без причина изцяло) и той със 6 гласа. ХХХААХХАХХААХХААХХАХАХААХ Това ако беше в т-нейшън можеше да има критики, но щеше да има бол, браво, постарали сте се, хубава музика сте избрали, харесва ми ъгъла от който снимате, това онова пф нали съм пускал клипове там.
Мнението беше редактирано от lordinario на 26.12.12 14:48.
Чакай сега.. това не е т-нейшън, нито пък някога ще бъде. Достатъчно голям си и би трябвало да осъзнаваш действителността в България и местните форуми. Нищо изненадващо не виждам тук.
26.12.12
15:06
Май иска да е българският Кристиян Тибодо :D
26.12.12
15:07
Чакай сега.. това не е т-нейшън, нито пък някога ще бъде. Достатъчно голям си и би трябвало да осъзнаваш действителността в България и местните форуми. Нищо изненадващо не виждам тук.
(y)
Браво бе,Славко. Има някаква тенденция при теб да се държиш така и да ме нападаш, за 5-6 път го забелязвам. А аз лично към теб никога не съм се отнасял така,даже последния път когато си писахме по фейсбук ти беше леко разтроен,не помня поради каква причина и си писахме напълно нормално и на приятелски основни с добър тон, доста време. А след известно време щях да ти пиша за нещо да те поздравявам и търся Славко във фейсбук и гледам спонтанно съм махнат от “приятели” о.О, дори без едно чао,без едно махам те.. :)
Не го приемай като нападка. Приеми го като съвет. Единствения път, когато истински съм си испускал нервите тук, беше заради Станимир.
А и по-скоро, защитавах Сашо...не защото има 220 тяга, а защото знам що за човек е. Иначе и аз си му сипвам де, като почне да се взема прекалено насериозно.
А за фейсбук...май доста народ са те махнали...на мен лично 2-3 изречения са ми достатъчни, а след фарса в така наречения ти дневник, ти какво очакваш...
Теодор разправя, че не си такъв дървеняк...аз не споря, казвам ти как звучи и изглежда на нас 99% от чекиджиите...вервай ми!!!
А за разстройването...ми, да-може да си ме хванал в някой кофти момент.
Човекът описан в горния пост,няма да ме впечатли ако ще и 4 х ЛТ да дръпне :) Собственикът на този дневник също.Това е от симпатии не мислиш ли ;)
Не,не мисля...но мисля,че ти мислиш тесногръдо :)
ПП:Има един лаф: По дрехите те посрещат,по акъла те изпращат! ;)
В крайна сметка по характера ли ги оценяваш или по постиженията.Ще дам и аз пример:
Няма как да ме убедиш,че няма да те впечатли човек който вдига както ти каза 4хЛТ.Все пак тук си във фитнес форум не в кварталната кръчма(където се оценява по характер).Това се едно сега да кажа,че Стоичков за нищо не е ставал(нищо,че е взел златната топка)понеже по акъл го няма ;).Дано си схванал накъде бие тесногръдото ми мислене и да не извъртиш пак разговора на друга страна.
26.12.12
15:32
Не го приемай като нападка. Приеми го като съвет. Единствения път, когато истински съм си испускал нервите тук, беше заради Станимир.
А и по-скоро, защитавах Сашо...не защото има 220 тяга, а защото знам що за човек е. Иначе и аз си му сипвам де, като почне да се взема прекалено насериозно.
А за фейсбук...май доста народ са те махнали...на мен лично 2-3 изречения са ми достатъчни, а след фарса в така наречения ти дневник, ти какво очакваш...
Теодор разправя, че не си такъв дървеняк...аз не споря, казвам ти как звучи и изглежда на нас 99% от чекиджиите...вервай ми!!!
А за разстройването...ми, да-може да си ме хванал в някой кофти момент.
1. К, ти си знаеш.
2. Ти доста настървено защитаваш, ами в твоя дневник , дето започна да се заяждаш за тъф енъф теста, дето нищо не бях казал, нека го оставим него...
3. Доста народ? Само ти си май единствения ,мене по принцип ме добавят, по 5-6 всеки ден. (там от твоята гилдия, ако съм имал някой , който ме е махнал незнам може).
4.Теодор разправя това и може би има право, но няма как да разбереш по форумите, а да вярваш на хората, не е най-добрия начин да разбереш дали човек е такъв или онакъв и ти дали си мислел правилно или грешно за него. Дори и да съм мега пич за него, за теб пак може да се окажа дрисльо , сеш се.
5. Бе беше бая сериозен тоя момент, аз поне такива нямам, винаги съм си на кеф, дори сега. Не е хубаво, отделят се ненужни хормони, които влияят зле на кондицията и т.н.
п.с Дори незнам кой е Станимир, да ме извини....
Мнението беше редактирано от lordinario на 26.12.12 15:39.
Ами да ти кажа,със Стоичков не си пием ракията заедно,но също ме дразни...защото е тъпак,взел се прекалено на сериозно,сини буркани,данъци,отричане от родината и прочие...мисля,че тези неща ме бодат в очите повече от това,да му се възхищавам,че е добър футболист :)
Мнението беше редактирано от Jikata на 26.12.12 16:36.
Е значи аз ли съм тесногръд или ти сега.
@Тесногръд: Който няма широко схващане за нещата; ограничен,дребнав.
Е значи аз ли съм тесногръд или ти сега.
@Тесногръд: Който няма широко схващане за нещата; ограничен,дребнав.
И ти наричаш това дребнавост...? :D :D
Да ти имам широкото схващане на нещата (giggle) явно няма граници..или има,но си ги определяш както ти е удобно!
26.12.12
17:10
Добре де... явно аз съвсем съм изперкал и окончателно съм загубил реална представа за нещата.
За какво става въпрос този път?
Сашо (Madboy) прав ли е в забележката си (на въпросното клипче техниката на изпълнението правилна ли е или има недостатъци)? Ако забележката му е уместна, то може ли да знам какви са причините толкова много хора да се правят на ощипани госпожички? Като ще вдигате щанги - правете го както трябва - тогава и само тогава можете да сравнявате резултати. Ако Сашо не е прав в забележката си - хайде да си понесе критиката тогава. Бъдете малко повече мъже, това предлагам аз. Готови сте щедро да сипвате на хора преди да сте видяли собствената си чиния. Останалото ви е казал Славко.
Когато човек дава за пример хора които са постигнали нещо,но ги разграничава заради характера за мен си е дребнавост.Човек може да избира хората с които да общува,но не може да омаловажава постиженията на другите заради това,че на него не му харесвали като хора.За да защитя мнението си се превърнах в адвокат на Madboy :).
“Постнах клип - сашко се заяде (за втори път от 3 дни, първия му коментар беше изтрит, не по моя молба) - аз му отговорих и такааам до тук 2000 гледания и 50 коментара за 1 ден. В крайна сметка ако не беше писал,а беше направил дори ЗАБЕЛЕЖКА,щеше да бъде приет топло и да няма нищо фрапантно. “
В крайна сметка, за теб май стана по-добре, че Сашко написа тоя коментар, получи 2000 гледания и 50 коментара. Според мен това ти е целта - да получиш внимание на всяка цена, е ... успяваш !
Когато човек дава за пример хора които са постигнали нещо,но ги разграничава заради характера за мен си е дребнавост.
Аз не виждам да съм дал такъв пример...казах,кой ме впечатлява и кой не,а ти ако зачетеш писанията на тези хора,ще разбереш защо!Или казваш,щом е постигнал нещо трябва да забравим негативите а?Съжалявам,но избора кой да харесвам си е мой!
ПО темата: Тягата от клипчето може да не е перфектна,но не е и трагедия!
Мнението беше редактирано от Jikata на 26.12.12 17:53.
Аз не съм се заяждал, според мен наистина техниката куца доста, на когото му харесва да вдига така нека си действа. Но да си крив на тежест с която правиш 10 ки за мен няма нищо похвално, аз разбирам ако си се напънал на 101 % .
И нали каза, че няма да пишеш в дневника, или не е толкова важно да си държиш на думата ?
За мен е ясно, че коментара не ти харесва, и ще го приемеш за заяждане. Тук не вярваш на коментарите, намери във фейсбука и драсни на треньора на Украинците, лесно откриваем е, но ако ти каже същите неща спокойно можеш да дойдеш и да се извиниш на всички, които си губят времето да ти пишат в дневника :)
П.С. за да си як, и като цяло да си трибоец не е нужно да си шишко. Ти щом се харесваш с много такава маса добре, аз не бих искал да изглеждам по подобен начин и 1 тон да вдигам перфектно на тягата.
Мнението беше редактирано от Madboy на 26.12.12 17:53.
26.12.12
18:18
Много сте забавни (y) Трябва по-често да се зачитам из мъжките дневници, но трудно намирам началото на дискусиите, които са се заформили :D
p.s Съжалявам за спама и един съвет най-вече към собственика на дневника - не взимай толкоз навътре коментарите на останалите съфорумници. Това е просто един форум, все пак. След като тягата си ти харесва, чувстваш е добре, какъв ти е проблема? Този спор, който сте захванали е безсмислен. И най-малкото, което е, след като ти е такова мнението за Madboy (не го познавам, нямам нищо лично към него) защо обръщаш такова внимание на коментарите му?
Мнението беше редактирано от Danniii :) на 26.12.12 18:19.
26.12.12
18:34
Коментар за клипа: и двамата, към края почват да окръгляват долната част на гърба, не се вижда хубаво при собственника на клипа, но при момчето се забелязва... Това правилно ли е? И не е ли счупване на техниката? Може ли да се контузиш, нараниш, ако правиш така тягата?.... Кой ще отговори?
Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 26.12.12 18:43.
allwillendinterror, щом толкова много изгаряш от желание да ти харесват коментарите и клиповете, направи си един профил в един от онези тийнейджърски сайтове за запознанства и може да събереш много привлекателни коментарчета и да събереш много харесвания от малките момиченца, които ще останат очаровани от силата и визията ти ,или поне може да се надяваш , че ще е така.. ;)
26.12.12
20:07
За 4 дни , 4 тренировки във фитнес-а на цялото тяло, 3 пъти мъртва тяга. Днес 220кг не ги усетих (без колан,но със солидна мускулна треска) на тяга, но не се брой, защото не заключих колената,нищо че стоях прав 10-15 секунди.
Мнението беше редактирано от lordinario на 26.12.12 20:07.
26.12.12
20:16
За 4 дни , 4 тренировки във фитнес-а на цялото тяло, 3 пъти мъртва тяга. Днес 220кг не ги усетих (без колан,но със солидна мускулна треска) на тяга, но не се брой, защото не заключих колената,нищо че стоях прав 10-15 секунди.
Каква тяга, какви 5 лева, това твоето не е тяга, ти не заключваш коленете, това е някакво измислено упражнение с няквва щанга, стоиш със 220 кг. прав и леко присвити колене, за да правиш статик холд, малко ДОГГКРАП трейнинг стайл хаухуаухааху.
26.12.12
20:20
Ти беше на един метър от мен,неможе да не признаеш, че бях крив като гума с котешка гърбица и още по-лошото е, че тръгвам с прав, а после го кривя защото ми е невъзможно тежко. :D
Мнението беше редактирано от lordinario на 26.12.12 20:21.
26.12.12
21:51
Свирках си малко на 220 прав,обаче с незаключени колене.
26.12.12
21:51
Без да взимам страна,но тук никой не може да отрече,че се е случвало в теми двама души да кажат едно и също нещо по сравнително сходен начин,но единия коментар да събере 2-3 гласа,а другия над 30 гласа. Като пиша това се сещам за такава тема.
ред. хахах... даже сега поне 10 човека ще се съгласят с мене,но няма да лайкнат ... ; ))
Мнението беше редактирано от donsir на 26.12.12 21:55.
26.12.12
22:21
Ако не беше казал последното,наистина нямаше да имаш лайкове. Чувстват се гузни сега. :D
26.12.12
22:39
Пичове продължавайте в същия дух да си вдигате !Не сте шиб**и полър лифтери ,че да зимате насериозно коментарите и техниката на някой си ....
Мнението беше редактирано от SprateXtream на 26.12.12 22:41.
Без да взимам страна,но тук никой не може да отрече,че се е случвало в теми двама души да кажат едно и също нещо по сравнително сходен начин,но единия коментар да събере 2-3 гласа,а другия над 30 гласа. Като пиша това се сещам за такава тема.
ред. хахах... даже сега поне 10 човека ще се съгласят с мене,но няма да лайкнат ... ; ))
Това е така и няма нищо лошо. Защото понякога не словата са от значение, а личността, която стои зад тях:
“Нравствената стойност на една постъпка се определя не от подбудите й, а от съзнанието за последиците й.” / Д. Димов/
Разбираш ли... подбудите може да са еднакви, но съзнанието за резултата от казаното при отделната личност да е различен.
Мнението беше редактирано от Lyubomir на 26.12.12 23:00.
26.12.12
23:16
Ти беше на един метър от мен,неможе да не признаеш, че бях крив като гума с котешка гърбица и още по-лошото е, че тръгвам с прав, а после го кривя защото ми е невъзможно тежко. :D
После се чудиш що те мислят за клоун :D ;)
26.12.12
23:16
Ясно,значи иронията вече прави човек да прилича на клоун?
26.12.12
23:18
Каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи ;) Никой не ти е създал клоунският имидж, ти сам го направи ;) И продължаваш :)
26.12.12
23:19
Дебел,млъквай е.
26.12.12
23:19
Това е така и няма нищо лошо. Защото понякога не словата са от значение, а личността, която стои зад тях:
“Нравствената стойност на една постъпка се определя не от подбудите й, а от съзнанието за последиците й.” / Д. Димов/
Разбираш ли... подбудите може да са еднакви, но съзнанието за резултата от казаното при отделната личност да е различен.
Принципно е вярно,но интересното при темата,за която се сетих е,че и двамата потребителя са близки до форума ; )
Този който получи над 30 гласа се изказа малко по-грубо,също така добавяйки и субективни елементи в тезата си,а първия беше по-обективен и неутрален - той получи под 5 гласа когато втория мина 30.Дали тук не проличава и стадната психика на част от аудиторията.Дали това не е някакъв подсъзнателен стремеж към групиране на лагери или по-точно този подсъзнателен стремеж към групиране на лагери не е на свой ред стремеж за преодоляване на психическата слабост на отделния индивид.
Мнението беше редактирано от donsir на 26.12.12 23:26.
26.12.12
23:21
Дебел,млъквай е.
Кажи ми го с пакистанския си акцент, с който говориш на английски ;) Или поне се опитай де :D