Нене стана ми гузно. del.
Мнението беше редактирано от Acework на 26.12.12 23:48.
26.12.12
23:38
казано от Acework на 26.12.12, 23:34:
казано от allwillendinterror на 26.12.12, 23:19:
Дебел,млъквай е.
HeadshoT
По-точно “автогол” ;)
27.12.12
01:11
казано от allwillendinterror на 26.12.12, 23:19:
Дебел,млъквай е.
Owned, humbled, hummiliated.
казано от SprateXtream на 26.12.12, 22:39:
Пичове продължавайте в същия дух да си вдигате !Не сте шиб**и полър лифтери ,че да зимате насериозно коментарите и техниката на някой си ....
По- добре шибан поверлифтер, или вдигач на тежести от колкото само шибан :D :D :D :D
Пичове продължавайте в същия дух да си вдигате !Не сте шиб**и полър лифтери ,че да зимате насериозно коментарите и техниката на някой си ....
Ами като не са “шиб**и полър лифтери” защо качват клипове , на които се пънкат да вдигат тежки щанги и се надяват да се възхитят хората на това ? ! Да си правят там бицепсово сгъване и някоя друга кофа и да си траят ;)
27.12.12
01:37
Have you heard of powerbuilding ever? The ones that care not only about their strength and power, but also about their physique as well?
Мнението беше редактирано от lordinario на 27.12.12 01:37.
казано от Кънин на 27.12.12, 01:34:
Ами като не са “шиб**и полър лифтери” защо качват клипове , на които се пънкат да вдигат тежки щанги и се надяват да се възхитят хората на това ? ! Да си правят там бицепсово сгъване и някоя друга кофа и да си траят ;)
ЗАЩОТО е мега як звяр : )
Мнението беше редактирано от Madboy на 27.12.12 01:54.
27.12.12
01:41
казано от Madboy на 27.12.12, 01:16:
По- добре шибан поверлифтер, или вдигач на тежести от колкото само шибан :D :D :D :D
Сашко, по-добре да четеш във форумеско, отколкото да четеш и пишеш.
27.12.12
01:48
Малко Сашенце, дали така остро щеше да приказваш ин риал лайф, или си просто кийборд уориър ?
Мнението беше редактирано от Калоян Чолаков на 27.12.12 01:51.
Адвокате... Адвокате се пееше в една стара чалга :D
Иначе сте си мега яки, без ирония. Супер сте !!!
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИИИ !
п.с. за да не се чудиш защо не ти отговарям, ще използвам полезната функция на форума за блокиране, за да не се депресирам от задаващите се клипове !
П.С.2 Като излезе ДВД то, ще се радвам да ми пратиш едно с автограф. Ще го гледаме с приятели, с пуканки както си му е реда !
Мнението беше редактирано от Madboy на 27.12.12 02:01.
27.12.12
04:36
Блокирвал :D Че кой те е карал да гледаш и още повече да коментираш клиповете.За ДВД-то го имаш обещавам 100%,но автографа ще е с червено червило, че ме възбуждаш. Хетеро съм,но има и момичета с къса коса, нали знаеш, не бих направил особена разлика. После - пук,пук,пук,пук,пук,пук. :)
Мнението беше редактирано от lordinario на 27.12.12 04:37.
казано от allwillendinterror на 27.12.12, 04:36:
Хетеро съм,но има и момичета с къса коса, нали знаеш, не бих направил особена разлика. После - пук,пук,пук,пук,пук,пук. :)
И сега представяме на аудиторията същата снимка, но под нов ъгъл.
пп: щях да рисувам и сърца по нея.. ама това вече щеше да е прекалено. :)
Весели празници !
Абе това с лайковете са пълни глупости, всеки си има ‘кочинка’ и си е събрал прасенца вътре и ако ще някой да напише: “Днес се насрах от пиене и ми беше мега густо”, кочинката ще лайкне.
Приятели сме, четем си дневниците, подкрепяме се, мисля, че и доста тренираме, така че не си чешем само езиците.
Аз лично подкрепям тези, които правят сходни на моите тренировки, защото ми е познато натоварването и доста често се случва да кажа: “Брех, баси кучиту!” - Лайк!
Все едно аз да започна да се чудя и да се муся, защо някоя кифла има повече лайкове от мене, а дига със 70 кила отдолу на моя макс?!
Ама няма как да е другояче, като тя го прави един път, а аз го правя всеки ден, хората ми знаят възможностите и знаят, че дигам много на всяка тренировка или правя някоя извратена кондиция, не защото мога и искам да се покажа на форума, а защото трябва ;)
Коментара ти е типичен пример за това,че така наречените групи четете каквото ви изнася ;).
Тук ставаше въпрос за сходно написани коментари и различни симпатии ;).Едно е да лайкнеш за това,че някой ти е приятел и му се кефиш и друго да лайкваш неща само на приятели нищо,че коментара е сходен с предния.Надявам се схващаш на къде бия.
Ами не, не схващам.
Вие ако лайквате само коментари на приятели, аз лайквам на хора, чиито тренировки харесвам, или са направили добра тренировка.
Може да видиш по-нагоре, че съм харесала няколко коментара на Madboy, дето ме е обиждал неколкократно относно външен вид и каквото се сетиш. Просто защото е казал нещо, което и аз смятам за вярно.
Защо се почувства лично нападната.Говорех като цяло каква тенденция има.Не ми пука дали сте ми лайкнали 1 път или 100.Но когато някой каже прасе и получи 100 лайка,а преди него коментара е свиня и има 1 е малко странно ;).Остави тренировките на страна,там се знае кой колко може и защо има лайкове.Стига съм се правил на умник,че Кольо ще трябва пак да ни мъмри :).
27.12.12
11:34
Aз пък забелязвам някаква форумна мода тук. Когато прелистя страниците от преди 3 години виждам на мода ВВД диетите, последвани от НВД с много тичане и адските добавки. Плюс, разбира се, билдърските сплитове. Малко след това идва на мода 5х5, която обещава(или по-скоро автора на темата във форума го обещава), че може лесно да се качи маса, да се свалят мазнини, да се качва сила и въобще всичко в едно. Няма как хората, които са с по-малко знания от Юли да го отрекът, защото той има своите “форумни приятели”, които го подкрепят независимо какво казва и в крайна сметка всички залитат към тази програма. След като всички виждат, че не е възможно 100 неща да се постигнат наведнъж, търсят друг начин, но пак със същите цели и отиват на “новите диети”(Високо мазнинна, ЦХ)след това откриват нови тренировки и пак с надеждата да постигнат всичко само с един вид тренировки и хранене. Всеки път нещата стават все по-ясни и все по-логични затова винаги има хора, които да се хванат на въдицата. Нека вземем за пример Славко - той е с едно много добро тяло и когато ви каже, че го е постигнал с тази програма и този хр. режим, дали няма да го послушат половината форум ??? Мисълта ми е, че всяка програма която изредих има своите плюсове и минуси и винаги ще има “Подръжаващи”, които както казаха по-горе ще лайкват без причина, ще се имат за нещо много във форума и при един спор те ще го спечелят, защото са “Модерните”, а не защото са прави. След 2 години, примерно, ще дойдат нови диети, нов тренировъчен режим с нов “Водач”, който ще покаже уникално тяло, уникална сила и т.н. обаче никой не забелязва, че те са постигнати с 20 години тренировки и експериментиране на различни режими, а не с 1 година сляпо подръжаване на “модерния режим”.
Не влагам чувства, сами виждате, че това ми е 2-рия коментар и не съм на никоя страна. Това са просто наблюдения.
Съгласен съм с горното,но все пак никой не кара никой на сила да следва каквото и да е.Всеки сам избира пътя и целите си.Рекламата е в световен мащаб.Нормално е като пробваш 5 програми да оцениш коя за теб е най-добра.Опита е + за всеки.
казано от allwillendinterror на 27.12.12, 04:36:
Блокирвал :D Че кой те е карал да гледаш и още повече да коментираш клиповете.За ДВД-то го имаш обещавам 100%,но автографа ще е с червено червило, че ме възбуждаш. Хетеро съм,но има и момичета с къса коса, нали знаеш, не бих направил особена разлика. После - пук,пук,пук,пук,пук,пук. :)
Е, от самия факт,че постваш клипове, би трябвало да очакваш, че ще има коментари... явно просто не си готов да понесеш негативните изказвания и започваш да hate-ваш наред. Вместо да се вслушаш в тези, които се занимават с същото, ти само ги храниш и тропаш.
И да.. хората за да ти харесат нещо, то трябва да си ги впечатлил с нещо и ти не само с съответния клип или пост... това е дневник... има много страници.. много твой изкавания и всичко е комплексно. Може би, ако дневниците бяха направени така, че да се качват само цифри на съответната тренировка, можеше да се лайкват повече. Но те виждат, колко си прост и това ги дразни. Як си що годе, но си тъп, щом се заяждаш с хора, които могат да ти помогнат.
27.12.12
15:22
Ама пишете си бе,боли ме...само не приказвайте 1.небивалици, 2.измишльотини и 3. да се заяждате за глупости. Аз съм готов да понеса критика и съм го правил,но заяждане и глупости,които не са вярни вече няма как.
27.12.12
19:32
И този човек не заключва колената на тяга и клек, стой с леко присвити крака изправен м/у реповете... Днес 130х9 no belt, raw bodybuilder???
27.12.12
20:43
Кристиян Иванов - това което каза,го знам и съм го установил преди доста време,може още по-подробно с примери и обяснения да се изяснят работите,но това няма значение,след като се знае схемата,по която вървят нещата,релсите, по които върви влака. От 2008 края чета този форум,регистриран потребител съм от 2009 началото,нагледал съм се на доста неща, а най-глупавото е да подкрепяш някой сляпо или да си мислиш,че е нещо велико,само защото е постигнал нещо, за което ти си мечтаеш примерно. И т.н. Един човек ми беше казал,че като си със слаб характер си търсиш “водач”, който да те мотивира, доста водачи се появиха в този форум, а слабите хора (немотивираните) изобилстват, и ако се опиташ да поспориш с някой или да му говориш на различно от “господарю,прав сте” всички ти се нахвърлят.Нормално, стадото пази своите вождове. Дреме ли ми тази мода както я нарече? Не. Влияее ли ми? Не. И т.н.
Мнението беше редактирано от lordinario на 27.12.12 20:45.
27.12.12
21:13
Приятелю, без да се обиждаш, но щом се палиш така, значи ти пука. На място като форума, където никой не може да ти бие един шамар и да ти каже “Ей, моя, осъзнай се”, е съвсем логично всеки да е такъв, какъвто РЕАЛНО Е. В училище нещата са мноооого по-различни. Така разсъждавам аз, дали е вярно не мога да кажа. Виждаш ми се печен, с голямо самочувствие(дали е редно да е така или не също не мога да кажа- не те познавам)заради силовите ти постижения и толкова, друго не мога да кажа за теб.
27.12.12
21:14
Бали мааму, за тея неща може и да се засягам ,но аз говорих за това,че не ми пука за тези , които следват водачи и си търсят мотивацията другаде.
казано от Кristiqn Ivanov на 27.12.12, 11:34:
обаче никой не забелязва, че те са постигнати с 20 години тренировки и експериментиране на различни режими, а не с 1 година сляпо подръжаване на “модерния режим”.
Аз затова не трия нищо от дневника, за да се вижда какво, кога и защо съм правил. Нещата се развиват, променят, има си общи принципи и правила-биомеханика и физиология са относително ясни и изследвани поняития и зависимости. Другото е практика и себеусещане. От тук ще вземеш нещо, друго ще махнеш и така...за съжаление не можеш да върнеш времето назад.
Но можеш да направиш така, да не те е срам да се обърнеш назад.
Тук не говорим за техниката на Ванката и другото момче, а за поведението му като цяло, на което пък обсъждане сложихме точка.
А това за водачите и овцете...може да се транслира от форума в по-голямата картинка и да се направят някои следствия и изводи...но е твърде дълго и надали ще достигнем да нещо позитивно.
Нали Вие младие сте тия, дето променят нещата и работят за нещо по-добро...къде сте бре?!?!?!? Че Вие в един форум, не може 3 изречения да свържете без да обиждате и псувате...за кви 5 лева ми говорите?
Изчитайки последните 4-5 страници констатирам, че коледният дух е дошъл и в българските форуми по един специфично български начин :D
28.12.12
19:33
казано от cocobutt на 28.12.12, 18:03:
Просто ме разби отвсякъде :D Ако дискусията тук продължи още някоя страница, най-вероятно ще изкарам плочки от смях :D
Ето тук още едни здрави момчета са си направили подобно ДВД което чакам с автографче.
Мнението беше редактирано от Madboy на 28.12.12 19:55.
28.12.12
20:03
Това кажете сега не е ли неуважително отношение?Блокира ни, но продължава с простотии? Това не е ли мега жалко?
Мнението беше редактирано от lordinario на 28.12.12 20:03.
28.12.12
20:10
Току що бяхме нахранени от Сашо Смъртта, Сашо безсмъртният, а.к.а. Конан, дъ кинг оф кингз, седнал на трона на трибойците, който се чувства безсмъртен пред компютъра си и подкрепен от плевенските кросфитъри. Той е толкова велик, че интергалактическите му медали оправдават държанието му.
ПС А.К.А. тази дребна мишчица.
ПС2 Целия този пост трябваше да го събера в едно:
“Малък, млъквай е”
Мнението беше редактирано от Калоян Чолаков на 28.12.12 20:33.
28.12.12
20:17
Е ние се спряхме, мънинкото Сашинце продължава да се прави на голямо Сашинце.
Чувал съм, че Дан Колов като си дошъл в БГ постоянно го предизвиквали по улиците, кръчмите и залите, некви непознати хора да проверят дали наистина е толко як или всички е само реклама. Наскоро Кубрат Пулев го интервюираха в Борисовата след мача с Устинов и веднага се намери некъв да го бутне?? Добри Делев го спукаха от ебавки преди да им покаже, че наистина може. То не беха вежди, песни, манджи.. Тука не е ли нещо подобно. Момчетата вдигат, имат прогрес и се кефят. Кой не би се кефил ако си е изпълнил плановете за годината? Не са най-големите, но пък и всички останали не сме. Обаче се намира некой да клъвне и почват турските сериали в реално време. Тоя приятел на оня, третия на петия и всичко си такова мамата, а забавлението лека-полека минава от думи на шамари. Що винаги така става в БГ форумите? А всъщност, главния герой прави добро шоу, нещо средно между Слави, комиците и пълна лудница, което не може да се нарече естетично, но пък печели публиката. Също така попрочетох темата и съм сигурен, че е умно копеле и фитнеса му е само хоби, което му дава поле за допълнителна изява. След време ще се нацепи яко и тогава ще остане само да му обяснявате колко е тъп, но нещеш ли ще изкара некоя тапия, я от Менса, я от некоя докторантура и ще стане интересно.. Всъщност хора като него гледат да се усъвършенстват във всичко, докато междувременно се правят на идиоти за да ги подценяват другите и като ги набарат да не знаят от къде им е дошло. Незнам тая мода дали дойде от “Белите не могат да скачат” или от “13тия войн”, но гледам все повече такива случаи.
П.П. Най-странното, което съм виждал е да се скарат хора във форум за аквариуми и да почнат да си пращат на лични, кой колко е як, какво е тренирал, какъв арсенал има в къщи и какво го чака другия като го набарат?
И пак стигаме до там, че целта на занятието е някой по някакъв начин да бъде впечатлен, премъдрий НАСО.
Най се усъвършенстват тия, които не си губят времето за практика в безсмилени спорове и опити за преждевременно самодоказване.
Не ме ласкай, само мъдър стига, чак като остарея може да премъдрея.. Всъщност няма преждевременно самодоказване, както и безмислени спорове. Във всеки спор се ражда истината и всяка изява води до някакво себедоказване. По твойта логика човек не трябва да се явява на състезание преди да е сигурен, че ще стане първи?
28.12.12
22:45
казано от Калоян Чолаков на 28.12.12, 20:10:
Току що бяхме нахранени...
Каквото повикало - такова се обадило.
От София съм.
казано от HACO на 28.12.12, 22:42:
..... Във всеки спор се ражда истината и всяка изява води до някакво себедоказване. ....
Това, че в спора се ражда истината съм го чувал, но никога не съм го виждал :)
Мнението беше редактирано от Storm на 28.12.12 22:49.
казано от HACO на 28.12.12, 22:42:
Не ме ласкай, само мъдър стига, чак като остарея може да премъдрея.. Всъщност няма преждевременно самодоказване, както и безмислени спорове. Във всеки спор се ражда истината и всяка изява води до някакво себедоказване. По твойта логика човек не трябва да се явява на състезание преди да е сигурен, че ще стане първи?
Обръщението “премъдрий” беше проява на иронизиране в отговор появата на обемен пост от твоя страна по тема, която се изчерпа преди няколко дни. С такава демонстрация на висша аргументация и склонност към чисто философстване не е изненада становището, което защитаваш. Разбира се, такива смехотворни и демонстративни изречения можем в развитието на този диспут да употребим само аз, ти и авторът на дневника. Моите действия нямат логично обяснение, затова понятието “моя логика” няма да използвам. Едничката цел на моя отговор на поста ти беше да стана “на всяка манджа мерудия” :D
Това по повод правенето на “шоу” по форумите :D
Мнението беше редактирано от cocobutt на 28.12.12 23:01.