Лординарио

Темата е заключена.
Прескочи до:

28.12.12
23:34

Стига си философствала бе,нищо не е изчерпано,човека говори обективно,всички сте субективни и не ме познавате,а дрънкате тук 3 страници за 1 клип (който всъщност е готин и добре подреден), където дребния се обади , аз си изказах мнението (което всъщност беше вярно) и така до днес.

29.12.12
00:01

29.12.12
02:18

Елитен powerlifter и про бодибилдър в натуралната дивизия, но не се брои, не заключва коленте и се гъне като настръхнала котка

СК

30.12.12
12:21

Яко си бътхърт, щом още се пулиш на тая тема.

30.12.12
15:55

Вие още ли сер*те в дневника на момчето :D Не ви ли омръзна тая тема вече ...

30.12.12
23:21

Днес си купих креатин,скоро 250кг тяга за повторения (без колан естествено,баси гада),също ще обиколя залите,ако намеря грапав лост и без фитили ще ги правя. Не че имам някакъв проблем с хвата , 300 кг си ги държа,но за гланцираното е някак кофти,а в тая зала то достига прекалено навън. Набирания,кофи с 60кг, бицепсово 33кг дъмбел чисто,скрипците с по два дъмбела вътре в/у магазините... Също днес започнах да пия разклонена верига и протеин... Пролетта ще чистя до 6-7% мазнините и ще ставам douchebag, but rich as fuck.

Мнението беше редактирано от lordinario на 30.12.12 23:22.

30.12.12
23:52

Защо без колан? Не виждам кое му е гадното.. на мен ми дава даже. Сега колко % мазнини си, защото май са непосилни за теб тези цели.

30.12.12
23:59

казано от Никола Добрев на 30.12.12, 23:52:

Защо без колан? Не виждам кое му е гадното.. на мен ми дава даже. Сега колко % мазнини си, защото май са непосилни за теб тези цели.

Защото съм гад. Не че е гадно с колан,яко е,но без колана е по-голяма гадина,а и не си правя труда да си го слагам,изисква усилия,мързи ме.

Относно целите: Оооо...напълно постижими са лек , от друга страна за теб биха били непосилни, не знам (заради яденето на треви,не за друго). Но взимайки предвид възможности ми (чисто физически,финансови и мотивационни),потенциала и знанията е напълно възможно.Че даже и надолу...

Мнението беше редактирано от lordinario на 30.12.12 23:59.

31.12.12
00:27

Да не се изчезнеш само, че загубата ще е непрежалима :D
Аз мисля, че подобна метаморфоза трябва да я филмираме, ББ-Тийм да станат спонсори и така ще спечелиш пари, които поради своето изключително великодушие ще дариш на Джеймс Хинкс, на когото се възхищаваш най-дълбоко, и така ще си имаме още едно състезание, тоз път на Тракийска територия!

31.12.12
01:18

казано от cocobutt на 31.12.12, 00:27:

Да не се изчезнеш само, че загубата ще е непрежалима :D
Аз мисля, че подобна метаморфоза трябва да я филмираме, ББ-Тийм да станат спонсори и така ще спечелиш пари, които поради своето изключително великодушие ще дариш на Джеймс Хинкс, на когото се възхищаваш най-дълбоко, и така ще си имаме още едно състезание, тоз път на Тракийска територия!

Тук допусна няколко сериозни грешки в опита си да бъдеш интересна,затова ще бъда обективен:

1.Ти незнаеш на колко процента съм сега и как изглеждам на голу,ама въобще дори ръка не си виждала,да не говорим за тяло или крака.Така,че това е много субективно,още повече - иронията ти с филмирането е тъпа и глупава. Също никъде, никога не съм споменавал за какъв период от време смятам да го направя, както и с какви средства смятам да се запася и какви субстанции мисля да употребявам, помисли си добре.

2.Нямам нужда да печеля пари от сътрудничество с ББ-Тийм,имам си други начини на приходи и печалба.

3. Джеймс Хинкс... моля те не приказвай глупости...не му се възхищавам...сигурно аз съм човека от форума, който най-малко му се възхищава (затова и не съм му препоръчал дневника, за разлика от теб, все още не ме е впечатлил достатъчно), нито пък съм очарован. Също така не съм го виждал как изглежда и как вдига. Иначе за пушенето го препоръчвам, защото той от своя страна ми препоръча добри марки cigars от готини уебсайтове (някои от които вече пробвах).

И...няма да изчезна, успокой се, малката (освен ако не пукна от пушене). :)

Мнението беше редактирано от lordinario на 31.12.12 01:19.

31.12.12
01:25

казано от allwillendinterror на 30.12.12, 23:59:

казано от Никола Добрев на 30.12.12, 23:52:

Защото съм гад. Не че е гадно с колан,яко е,но без колана е по-голяма гадина,а и не си правя труда да си го слагам,изисква усилия,мързи ме.

Относно целите: Оооо...напълно постижими са лек , от друга страна за теб биха били непосилни, не знам (заради яденето на треви,не за друго). Но взимайки предвид възможности ми (чисто физически,финансови и мотивационни),потенциала и знанията е напълно възможно.Че даже и надолу...

Бааа брат, момчето ти казва, че са “непостижими” за %те, а ти тука се заяждаш с него за вегитарианстото... Кат го гледаш е с нисък процент на мазнини.
Честно сдържах се от коментар в дневника ти, защото много лайна се изсипаха върху тебе, ама много ме издразни и реших да изкажа мнение.Ти си луд, честно. Ти провокираш хората, да те тропат и да се заяждат с тебе. Аз няма да коментирам дали е по силите ти това да се изчистиш до тоя процент... Просто искам да видя резултата и да ти кажа едно голямо браво.
Съветвам те като четеш нечий коментар, пак да го прочетеш и пак, и пак, и пак. Осмисли го хубаво.... изчакай 10 мин  и тогава коментирай... 
П.с. и на моя коментар отговори чак след като наистина разбереш какво имам в предвид. Ако ли не... просто го остави така и си живей живота

31.12.12
01:45

Какво викаш,а?

31.12.12
02:06

Храната за днес: (от време на време ще я записвам, да се следя)

250 грама овесени ядки, 10 филии хляб, 1 литър енергийна напитка, 170 грама кашкавал,1 консерва риба тон, 500 грама извара, 2 дюнера със всякакви подправки, 1 литър прясно мляко + още едно/две хранения предстоят подобни на тези.

Добавките за днес:

2 дози протеин, 4 дози креатин, 3 дози разклонена верига.

(rock)

Мнението беше редактирано от lordinario на 31.12.12 02:07.

31.12.12
07:56

Добавям 4 парчета пица към режима и мисля скоро да си лягам, преди лягане протеин. Също мисля да преспа нова година, направо в другиден да стана, така или иначе утре нямам тренировка.

Мнението беше редактирано от lordinario на 31.12.12 07:56.

31.12.12
15:04

Намери и ти с кой да си мериш чурката...ако щеш и по препоръки на дневника :)
Само да те светна, че много обичам да си трия мегапрепоръчани и високоценени профили и дневници. Истинските неща в живота не се мерят с препоръки на дневника, нито с виртулани приятели, нито с клипове с главен герой гъзар от село, нито с тренировъчни постижения и сертификати от организации. Помни го тва от дъртия ;)

Весело изкарване на Новата година на всички ! :)
Здраве, щастие и късмет !

31.12.12
18:18

Точно заради дневниците, профилите, виртуалните надписи и други работи не мога да кажа, че се възхищавам на даден човек, само заради тях. Защото те са маловажни, или по-скоро не толкова стойностни и второстепенни. Аз бих се възхищавал на човек, който познавам и който го е заслужил по един или друг начин, помогнал ми е да преодолея някаква пречка, бил е с мен в трудностите винаги, подкрепял ме е в неблагоприятните обстоятелства или просто е допринесъл съществено за да се развия. А не на някой, който е як като вол и много разбиращ, но не му знам косата руса ли е, черна ли е. :)

31.12.12
19:27

———————————————————————————————————————————————————————————————————————

31.12.12
19:27

От новата година ще започвам да тренирам по нова схема, която сега разработвам, изцяло насочена към покачване на мускулна маса и увеличаване на силовия капацитет на мускулите (като второстепенна част). Сега тренирам от 2 седмици редовно като навлизам просто във форма и се адаптирам към упражненията. Преди това имах 6 седмици почивка (като тренирах няколко пъти леко през тези шест седмици). Целта е да пийкна максимално, докато не започна да правя супер продуктивни тренировки. Чувствам се доста силен и зареден, тежестите са ми леки. Качването по предварително сметки ще е до март месец някъде като не се надявам на много, най-много 90-92кг да стана но да си запазя структурата и процента подкожни мазнини (който всъщност е най-малко в момента от целия ми тренировъчен стаж, с изключение на състоянието ми преди да започна да тренирам едно време).

п.п Също така отбелязвам 3 години сериозен тренировъчен стаж днес.

237.5кг х 4 мъртва тяга (без колан)
180кг х 3 клек (на теория без колан)
50кг х 4 лег с дъмбели
45кг х 8 лег с дъмбели
30кг х 5 чисто бицепсово с дъмбели
+55кг х 3 набирания, 40 набирания собствено тегло
+60кг х 3 кофички, 54-55 кофички
83 лицеви опори
(може да има леко разминаване тук там,по помен пиша)

...са постигнатите постижения само за 3 години тренировки (без стероиди). Като започках в началото преди 3 години бях 55кг на 16 години...

Мнението беше редактирано от lordinario на 31.12.12 19:35.

31.12.12
19:44

А в момента колко тежиш?

31.12.12
20:22

Може да се каже 86 на 181-182.

Мнението беше редактирано от lordinario на 31.12.12 20:22.

01.01.13
01:27

Качи някоя снимка,ако имаш възможност,че ми стана интересно. (не се заяждам,просто проявявам интерес :) )

01.01.13
02:20

Нямам никакви голи, наистина нямам. Всъщност имам една в гръб от пролетта миналата година, но е с лошо качество (майка ми ме снима след баня) и  тогава бях спрял да тренирам нещо, имах проблеми и бях в гадна форма, доста по-зле от сега.Все пак ще я кача.Мисля, че там съм със 122 гръдна обиколка, 41-42 ръка и сигурно 86 талия.

Мнението беше редактирано от lordinario на 01.01.13 02:21.

02.01.13
15:01

push workout:

0. Загрявка на ставите и раздвижване (включващо 115,155,205кг х 5 мъртва тяга към нея)
1. Полулег с дъмбели - 40кг х 8
2. Лег с дъмбели - 40кг х 7
3. Кофички - собствено тегло (високи повторения)
4. Преси с притискане от полулег - 20кг х 8
5. Флайс
6. Преси над глава с дъмбели - 30кг х 4
7. Разтваряне в страни с дъмбели
8. Хеликоптер - 40кг х 10
9. Френско разгъване с лост - 40кг (суперсерия)
10. Разгъване с дъмбели от лег - 10кг

mealz:

1. 4 дюнера, 1 литър енергийна напитка
2. 250 грама кафяв ориз (сурово състояние), 250 грама извара,
3. 3 филии препечен хляб, консерва риба тон, 300 грама катък, 50 грама свинско
4. 2 дюнера, малък айрян
5. 250 грама кафяв ориз , 250 грама извара

supplementz:

1. creatine.

Мнението беше редактирано от lordinario на 02.01.13 15:03.

03.01.13
04:19

Последните десетина пъти в които съм ходил на зала, съм правил мъртва тяга (абсолютно всяка една тренировка) с над 200кг за серия. Да не говорим и че съм правил 2 пъти крака. Истински гад. Но вече ще я правя само в деня за крака (тоест два пъти на седмица д/г), да поотвикна, белким ме хванат някакви трески, че я усещам супер в гъза и задните/вътрешните бедра.

03.01.13
15:10

Много стабилна тренировка направих,всичко ме боли.Такива бавни повторения по 6 секунди няма.

pull workout:

0. Загрявка и динамично разтягане от лег и стоеж
1. Пуловър на машина - 105кг х 12
2. Хамър-стрент горна машина - 45кг х 6 (на ръка)
3. Хамър-стрент долна машина - 85кг х 6 (на ръка)
4. Гребане с дъмбел - 45кг х 10, 10
5. Гребане с щанга (задно рамо) - 60кг х 8
6. Мъртва тяга (за гръб) - 150кг х 8
7. Двойно сгъване с дъмбели от стоеж - 15кг
8. Концентрирано сгъване от седеж - 10кг

Навсякъде много бавно,контролирано и със задържане секунда в пиковата контракция. Пълна възможна амплитуда.

Ако всяка тренировка е продуктивна като тази, 3кг мускулна маса на месец са гарантирани (минимум), взимайки предвид и че яденето ще е адски стабилно и правилно (довечера ще го пишем).

03.01.13
15:15

Ебал съм ти кирливото клатене с мизерните големи тежести,нищо не става от тях,уморен си,а мускулите са си отпочинали,деба тъпото “силово-скоростно” вдигане. Очаквах да вдигам по-малко,ама аз цепя рекорди и то с темпо и амплитуда с които се предполагаше да съм на 50%. Майката му е силово, БАШ силово, бавно вдигане,а не инерция, моментъм и кинетична енергия. Ще снимам видео скоро, да ви покажа за какво иде реч скоро. Прилича на бодибилдинг, но е хардкор и тежко ас фък. Билдерите ряпа да ядат.

Мнението беше редактирано от lordinario на 03.01.13 15:17.

03.01.13
22:16

Озадачи ме с тия тренировки. Някакви по-специфични принципи ли ще използваш? Бавни повторения, тежки негативни, откази?
Така ли ще тренираш или това е някакво вработване?

04.01.13
03:29

казано от 6th на 03.01.13, 22:16:

Озадачи ме с тия тренировки. Някакви по-специфични принципи ли ще използваш? Бавни повторения, тежки негативни, откази?
Така ли ще тренираш или това е някакво вработване?

Да,просто до сега съм тренирал винаги експлозивно и тежко с генериране на сила и инерция. Сега променям принципите доста. Пак ще вдигам тежко, но ще контролирам тежестта през цялото движение, използвайки пълна амплитуда и възможно най-силна контракция в пиковата точка. Няма да ползвам мускулни вериги и кинетична енергия, а ще се старая да дърпам изцяло с целевите мускули, доколкото е възможно.

Ще тренирам по 5-6 пъти на седмица, като ще въртя 3 тренировки, а тяхната цел е да ме натоварят максимално с едни тежки , бавни, плавни и стабилни повторения. Повечко серии правя там, където това не е от такова значение (примерно на задното рамо и бицепса правих повечко вчера).

Вработването ще е просто да привикна към този стил на трениране и да, така ще тренирам, като с времето ще се опитам да изчистя техниката и да използвам, естествено по-големи тежести. Но тук преходът ще е плавен, а не изведнъж и повторенията ще ги държа константни, ако ли не ги вдигам (или тежестта, но по-скоро повторенията, че с тях е малко по-различно от колкото просто да сложиш 10кг отгоре).

Също, примерно ако правя тежко форсирано повторение, след като съм стигнал до отказ, моят човек ме оставя и негативната я правя сам, въпреки че вече съм преминал физическите си възможности за контракция. Двойни-тройни серии, гигантски серии, дроп серии няма да правя почти, не ми харесват тези методи. Абе, нещо доста подобно на тренировките на Дориан, хай-интензити.

Целта на всичкото това е да кача мускулна маса, но да не е само в краката, гъза и гърдите, каквото чистите силови биха продуктирали основно, също и малко плазма да се налее (че съм само миофибриларна тъкан почти) по-симетрично така от чисто естетична гледна точка, без да се пренебрегват силовите показатели, даже напротив, да се подобрят чрез различни техники.

Мнението беше редактирано от lordinario на 04.01.13 03:31.

04.01.13
11:46

Тягата те е ударила точно там, където трябва - задната верига.

Ако ще я правиш два пъти на седмица...остави си едната тренировка наистина тежка 90 и 90+%-ови опити, другата само я маркирай в петици на 80-80%...

Тягата е ок, но много ресурс заминава с нея.

По-скоро, натискай на клякането.

04.01.13
13:02

Тягата ще я правя 5-6 на седмица, промених си решението, не два :) Разбира се, всяка тяга, всеки път трябва да си знае предназначението, я сила, я груба маса, я изолация задни бедра, я изолация гръб и т.н...

Днес крака (трябваше утре, но утре пътувам затова днес)

legs workout:

0. 5 минути кардио, динамично разтягане и загрявка
1. Разгъване на бедрата на машина - целият магазин х 10 (бавно със задържане горе)
2. Хакен клек - 160кг х 2 (само да я пробвам, за втори път я правя), 130кг х 6
3. Лег преси - 350кг х 6 (дълбоко...)
4. Бедрено сгъване § разгъване (суперсет) - 70кг § целият магазин  х 8
5. Римска тяга - 80кг х 10, 10

Едвам си тръгнах след залата, като привикна може още 1 упражнение да се добави, иначе така е перфектно. В дърпащата тренировка ще добавя тежко гребане с щанга към всичкото, а в бутащия ден ще изнеса изолиращо в началото за при-екзауст и вработване. Ще я пригодим няма къде да ходи, иначе много хляб има... :)

Мнението беше редактирано от lordinario на 04.01.13 13:03.

04.01.13
13:08

казано от slavko на 04.01.13, 11:46:

Ако ще я правиш два пъти на седмица...остави си едната тренировка наистина тежка 90 и 90+%-ови опити, другата само я маркирай в петици на 80-80%...

Тягата е ок, но много ресурс заминава с нея.

Тежката тяга я правя като кардио, т.е. в по-високи повторения 6+ в пирамида, т.е примерно 140-170-220кг. Ако правя двойки сигурно при вработване 240-250 ще ги прасна за дабъл, ама няма смисъл от толкова ниски повторения. Смисъл има де, но в момента аз няма смисъл да ги правя. Всичко с периодизирането ще си дойде. А и като целим максимално маса, няма смисъл да хабя ресурс за двойки, щото колкото много товарят, толкова и малко дават (стимул).

04.01.13
13:52

казано от allwillendinterror на 04.01.13, 13:08:

Тежката тяга я правя като кардио, т.е. в по-високи повторения 6+ в пирамида, т.е примерно 140-170-220кг.

Тва ше стане кардио когато я направиш като мен - без почивки и стъпка 20 кила, от 10-ка до двойка, измъчена двойка :) Ако не можеш - да ти дам ръкавиците ? :D

Мнението беше редактирано от James Hinks на 04.01.13 13:54.

04.01.13
13:53

Виж как се заяжда сега, човек майтап да не си направи. :D

05.01.13
07:18

Станал съм в 4 сутринта, до сега съм изял 3 препечени филии хляб, 100гр панирана риба, 1 геврек и 2 литра мляко.

06.01.13
17:04

push workout:

1. Преси с притискане (полулег) - 30кг х 8! (при-екзауст)
2. Преси от полулег с дъмбели - 40кг х 8
3. Преси от равен лег с дъмбели - 40кг х 7
4. Кофички - +20кг х 8, 2 х собствено тегло х отказ
5. Преси с притискане и флайс (суперсет от полулег) - 15кг
6. Преси над глава с дъмбели - 20кг
7. Разтваряне на дъмбели в страни - 15кг + дроп сет
8. Хеликоптер - 46кг х 10 + четири дроп сета
9. Гилотина (равен лег, дооста бавно) - 60кг + три дроп сета
10. Френско разгъване с лост и дъмбели - 40кг х 10 + 12кг (суперсет)
11. Лицеви опори (собствено тегло) - 3 х 8 :D

Мнението беше редактирано от lordinario на 06.01.13 17:05.

06.01.13
17:11

Незнам колко ви впечатляват тренировките с големите тежести дето правих преди, 10 повторения на тренировка, но тази дето направих днес съм написал сигурни 1/5 от всичките серии, обема не е никак зле, а и отначало има и бая тежко, като цяло съм трошнат :D фор дъ масс. Като ненормален качвам маса, може 95кг да стигна сравнително чист. Всъщност най-замазненият ми участък е корема (нормално, все пак никога почти не е трениран) и дори там не съм доста мазен, корем нямам и има зачатъци на преса (особено горе) и скоро ще излезе още преди да съм почнал да чистя, че много интензивно го давам и яденето е доста по-добре от преди...

06.01.13
20:57

Поредните скъпи слушалки изгърмях (препрограмирал съм драйверите на Galaxy Note II-то и се чува с 60 дицебела, вместо 40 или 45 и  баса е унищожителен, като на система, само дето само ти го чуваш) и ходих да си купя нови, междувременно направих 50 набирания (широк хват,бавни) + 1 литър прясно мляко след това!

07.01.13
07:05

allwillendinterror и ти си от Ивановците,нали :D
Жив и здрав приятелю. . .на теб ти пожелавам да ти се сбъднат всичките мечти,защото знам че не ти липсват !

07.01.13
08:54

Честит имен ден! Пожелавам ти да си здрав и силен.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1