Моля за съвет :)

09.07.12
23:48

Здравейте! Занимавам се със спорт от 3 години, сега съм на 16години(58кг,1.75) и всеки ден правя кросове по 20мин., а след това и упражнения(лицеви,коремни,спринтове...), но имам проблем - макар активния ми начин на живот и здравословното ми хранете, все пак искам да се изчистя от малко мазнини! Моля ви, съветвайте ме! :)

RD

10.07.12
02:31

Напиши си ръста и килограмите или просто пресметни телесната си мазнина и виж първо дали въобще трябва да сваляш нещо. http://www.scientificpsychic.com/fitness/diet.html

29.07.12
12:26

Насочи се към интервална тренировка и забрави за кросове. Многократно е писано в сайта за превъзходството по отношение на изгорените калории на една 15 минутна интервална тренировка пред 60 минутно кардио, а като се има предвид, че твоите кросове са по 20 минутки, е просто безсмислено да се съпоставят.
За повече инфо виж това и това.
Пишеш, че се храниш здравословно, но те съветвам все пак да погледнеш тук и тук, също така да се поразрови из форума за циклично хранене.
Успех.

Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 29.07.12 12:29.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1