10.07.12
20:31
От около преди 10 дена се появя доста остра болка в дясната страна на кръста . Болката беше точно там където е мускула и се усещаше голямо разпъване на мускула при стреч.Преди около 4 дена се появи и такава малко по-различна болка и в лявата страна.Е горе-долу поотминаха, но като се наведа или клекна се усеща това разтягане на мускула съпроводено със съвсем лека болка.В момента съмв период на почивка и не съм ходил на фитнес от 10 дена някъде.Единственото ми натоварване е от общата работа която извършвам - общ работник (товарене , пренасяне , вдигане и т.н) Може би точно тези мускули са ми най-слабите , понеже много много късно започнах да ги тренирам и то единствено от клековете и няколко пъти да са правил хиперекстензии.Всеки ден се мажа с Индовазин и разтривам мястото .Малко след масажа поотпусна , но след известно време е същото. Искам да се връщам в залата , но това ме спира.Някакви предложения на какво може да се дължи това нещо и как и колко протича периода на възстановяване ?
20.02.13
23:19
Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.02.13 23:24.
Имах преди години болки в кръста (мускулни) Тогава си взех от аптеката волатен ретард. Това са хапчете и на мен ми помогнаха. Преди около 1 година пак се опита да ме боли кръста, но пак си ги купих и се оправиха нещата. Това ,което обече е важно според мен е и да им дадеш малко почивка на мускулите, които те болят