15.07.12
14:21
Здравейте. Аз съм на 14 години, 83 килограма съм, висок 1.74. Ходя на фитнес от януари 2012. Трябва ми помощ, защото се спуквам от тежки тренировки, а няма ефект. Не спазвам диета и това може би е една от грешките ми. Не ям сладко, пържено, панирано и чипсове. 2-3 пъти в седмицата си позволявам да хапна някоя закуска, понякога дори и не кусвам. Ето ми я програмата:
Понеделник - ГЪРДИ + БИЦЕПС - 1км (9км/ч) в края на тренировката на 2 пъти по 600 и 400
Сряда - ГРЪБ + ТРИЦЕПС - 1км (9км/ч) в края на тренировката на 2 пъти по 600 и 400
Петък - РАМЕНА + КОРЕМ - 1км (9км/ч) в края на тренировката на 2 пъти по 600 и 400
Преди и след тренировка пия по 30г. протеин. Моля Ви, помагайте. Трябва ли да спазвам диета, кажете ми упражнения, програми.. диети за релеф/маса? Писах съобщение на Лазар Ангелов, той само ми отвърна, че трябват пари за да се съветвам с него. :Х
П.С: Програмата съм си я правил аз.
15.07.12
15:43
Първо ако искаш съвет за програмата дай да я видим.Второ без хранителен режим няма да стане,каквито и тренировки и програми да изпълняваш.Насочи се към някой хранителен режим според целите си и започвай!Другата причина за липсата на резултати е липсата на тренировки за крака!
Мнението беше редактирано от Станислав Николов на 15.07.12 15:45.
15.07.12
17:38
Все ми е на ума , че са тежки тренировки с тая липса на тренировка за крака :D Сигурно и тяга не правиш , че ще си увредиш кръста ?
15.07.12
19:23
Добре де Rasengang94, дай някоя програма за релеф за деца тогава. Бедрата ми са широки, ако правя упражнения за крака няма ли да станат още по-широки?
15.07.12
19:43
Ако в петък добавя и крака добре ли ще е?
15.07.12
19:44
Ако в петък добавя крака добре ли ще е?
15.07.12
19:50
http://www.bb-team.org/forums/viewforum/9 - Която и да избереш от маркираните , като ВАЖНИ - няма да сбъркаш.
Най-важно е храненето , без значение дали ще качваш или ще свалящ ! Виж статията за Периодично гладуване , както и НВД . Също така ти препоръчвам да се хванеш да четеш - започни от темите маркирани като важни във всеки раздел !! Дневниците също могат да са ти от полза , за да видиш , как се прилагат дадените хранителни режими и/или тренировъчни програми :)
Повече от това никой няма да ти помогне. Не стига , че имаш толкова много информация наготово тук в сайта , ама искаш и някой да ти я преразкаже... Радвай се , че не ме изпревари един чичко дето се води ловец на глави :) ;)
16.07.12
11:29
Първо изгради мускулна маса след това прави релеф!Сега няма на какво да правиш релеф!Различни програми за релеф и маса няма!Разлика идва от това как се храниш!
17.07.12
14:31
Сега съм на нова програма. Как е?
Понеделник: квадрицепси/задно бедро
- Клек
- Сгъвач
- Разгъвач
- Коремни преси
Вторник: гръб/прасци
- Мъртва тяга
- Повдигане на раменете
- Повдигане на пръсти за прасци (5 серии по 12 повторения)
Сряда: почивка
Четвъртък: гръб/бицепс
- Пулдаун зад врат
- Гребане за гръб от седеж
- Сгъване за бицепс (с права щанга)
- Бицепс на скотов стол
- Различни преси за бицепс с дъмбели
- Коремни преси
Петък: гърди/трицепс
- Лег
- Полулег
- Полулег с дъмбели
- Кофички
- Пулдаун за трицепс на горен скрипец
- Повдигане на пръсти за прасци (5 серии по 12 повторения)
Събота: почивка
Неделя: почивка