28.04.05
22:34
Тренирам вече 7 месеца, а гърдите не растат и бая изостават спрямо другите М.Г. :evil: тренирам ги веднъж седмично, преди правех по 4 упр. и предположих че ги претренирам и за тва не растат. Вече от 2 месеца права по 3 упр. и пак не растат :evil:
Са мисля да почна да редувам упражненията:
1ва седмица
лег 4х6-8
полулег 3х6-8
лег с дъмбели 3х8
2ра седмица
лег 4х6-8
полулег с дъмбели 3х8
кофички с тежест 3х8-10
Флайсове и кросовъри не права щото немам кво да оформям.
Как мислите дали ше има некъв ефект по тая програма
би трябвало да има,и аз тренирам гърдите по подобен начин(втория) и след кофичките направо ги усещам как се издуват,може и да удряш по две-три загряващи серии лицеви опори.а да не би проблемът да е в нещо друго,как си с храненето,почиката
[quote author=“westdogg”]Тренирам вече 7 месеца, а гърдите не растат и бая изостават спрямо другите М.Г. :evil: тренирам ги веднъж седмично, преди правех по 4 упр. и предположих че ги претренирам и за тва не растат. Вече от 2 месеца права по 3 упр. и пак не растат :evil:
Са мисля да почна да редувам упражненията:
1ва седмица
лег 4х6-8
полулег 3х6-8
лег с дъмбели 3х8
2ра седмица
лег 4х6-8
полулег с дъмбели 3х8
кофички с тежест 3х8-10
Флайсове и кросовъри не права щото немам кво да оформям.
Как мислите дали ше има некъв ефект по тая програма
Ако тренираш това 7 месеца по този начин без да променяш поне поредността на упр. нищо чудно че не растат.И защо не правиш флайс и кросовър.Даже би имал по-добър ефект ако започваш с някое от тях за предизтощаване.Не е лошо да го опиташ и ти давам гаранция че ще имаш напредък.И понеже не знам какъв ти е сплита вземи и ги отдели и ги тренирай само тях.По възможност да са след почивен ден
имах в предвид че от 7 месеца хода на фитнес, а не че 7 месеца тренирам по една и съща програма :D
3 месеца ги тренирах заедно с трицепса - по 4упр. за гърди и 2 за трицепс
2 месеца ги тренирах само тях в една трен. по 4упр.
2 месеца вече ги тренирам с предно и странично рамо по 3 упр. за гърди и 2 за рамо
Винаги правя гърди в понеделник- а събота и неделя са ми почивни дни
А аз имам в предвид да променяш упражненията или поне тяхната поредност.Използвай различни техники суперсерии а и може и трисети.Просто шашкай ги постоянно.Иначе самата програма не е лоша
29.04.05
15:53
Това дето Миле ти го е казал е вярно. Обърни внимание също на това дали правиш упражнението правилно. При грешна техника нищо няма да расте. Ако са ти много килограмите може да ги понамалиш колкото да правиш всичко правилно. Дроп-сериите много помагат. Може и сряда и четвъртък по малко лицеви упори да правиш.
ok ше почна да права лицеви в сряда и четв. , ама се притеснявам дали няма да ги претренирам шибаните гърди. 2-3 серии достатъчни ли са и до отказ ли да ги права.
В петъка права ръце, няма ли да му дойде множко на трицепса от тия лицеви в четвъртък
29.04.05
17:52
[quote author=“westdogg”]ok ше почна да права лицеви в сряда и четв. , ама се притеснявам дали няма да ги претренирам шибаните гърди. 2-3 серии достатъчни ли са и до отказ ли да ги права.
В петъка права ръце, няма ли да му дойде множко на трицепса от тия лицеви в четвъртък
Сряда и четвъртък казах, защото това ти е по средата между 2 трен на гърди. Може да си ги правиш когато искаш. Не до отказ. Аз бих ти препоръчал, ако макса ти е 50 повт., да правиш 2 серии по 20 повт. - нещо то този род, просто да са винаги във форма и това съм забелязал, поне при мен, качва килограмите на лег :wink: