Мнения за програмата ми за отслабване

18.07.12
09:11

Ето малко инфо за мен:
-момче
-17 години
-ръст 173 см
-тегло  63 кг
-подкожни мазнини според една формула в един сайт рпиблизително 15%
-тренирам от 2 години с няколко прекъсвания като от 6-7 месеца не тренирам в зала, това което ми трябва имам вкъщи.

Целта ми е за 2-3 месеца да направя плочки за тази цел трябва да се отърва от малкото останали подкожни мазнини, като искам да постигна това не чрез диети защото това прецаква организма и може след месец пак да си върна килограмите.
—————————————————————————————————————————————————————————————————————-
Ето и моята програма по която ще тренирам всеки ден до 15 септември после ще има промени с разреждане на тренировъчните дни

1.08:00-09:00 каране на колело
2.09:00-09:45 тренировка за крака:
              А)напъди (бедра)      4 серии  8-10 повторения
              Б)клякане(бедра,прасец)  4 серии  8-10 порторения
              В)повдигане на пръстите на краката (прасец)  4 серии 8-10 повторения
              Г)бягане на място  30 мин     
3.тренировка за корем правя упражненията от този клип http://vbox7.com/play:71cb2943     правя ги точно както са в клипа и почивките и повторенията

Следващта тренировка е за горна част на тялото и я правя към 16:00 ч. Няма какво да говоря за нея.
—————————————————————————————————————————————————————————————————————-
Мисля че това е добра комбинация за отслабване чрез горене на мазнини , давайте мнения какво  да променя ако ако нещо има нужда от промяна.

Темата беше редактирана от Стоян Петров на 18.07.12 09:16.

18.07.12
10:33

момче, да не смяташ да се самоубиваш???
я посмятай малко - 63кг си, 15% мазнини са 9.5кг, освен тях махаш тегло на скелет, карантия, течности, кожа, други неактивни килограми ... и колко кг месо остава да имаш по себе си? на какво ще заприличаш ако отслабнеш? плочките, който евентуално имаш, на скелета ли ще ги залепяш?

18.07.12
11:28

Проблема идва от там , че всяко момче иска плочки защото “мацките” са луди по тях.Много малко обаче осъзнават че ако едно момиче ги харесва само заради тялото значи от самата вързка м/у тях двамата няма да излезе нищо повече от едно НИЩО ! :)

Поздрави !!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1