Премахване на бенки

Прескочи до:
BU

27.08.10
22:47

Здравейте.
Случайно попаднах на тази тема , за мое щастие.И аз имам бемки по тялото и лицето.Не са големи за мое щастие.Чудя се дали и аз да си ги премахна ? Като гледам , че има смъртни случай , заради бемки направоо no comment…
Иначе , като малък ( 1-2 клас ) си спомням една бемка на ръката ме дразнише и без болка я очоплих цялата.Тя изчезна.Сега май още не се е появила и все още съм жив.Дали да не отида на дерматолог да ме види как съм съм  , че нали най - малките бемки били най - опастни ?

Поздрави.

28.10.12
21:55

Познавам една жена, която премахва с лекарство, ако някой се интересува мога да му дам координатите и на ЛС. Тя е в Пловдив, но идва всеки месец и до София. Аз си махнах при нея, доволна съм и други хора познавам, които са доволни. Има в интернет много информация, по принцип за единственият безопасен метод се счита хирургичното отстраняване, но всеки сам си решава :)

01.03.19
12:24

Моля, уважавайте българския език! Тук пишем грамотно.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 01.03.19 12:53.

казано от Ronnie-Coleman на 30.05.06, 15:43:

В Бургас също има един “Местен шаман” и той е от моя блок. :lol: Познавам го много добре човека махал ми е над 10 бемки без значение какви просто ги мажи с една течност пари стават на коричка и след 10 дена падат като остава малък белег.Нямам никакви оплаквания и почти всеки пут когато минавам покрай неговия апартамент(живее на 1 етаж) има хора който си чакат реда.До колкото знам няма човек който да се е съжалявал....Но всеки си знае за себе си...както решите :D

Здравейте, може ли телефон за връзка

ДЕ

01.05.20
17:40

казано от Камелия Любомирова на 01.05.20, 17:08:

Здравейте, може ли телефон за връзка

Не виждате ли, че цитираното от Вас мнение е от преди 14 години.

RR

01.05.20
17:48

не ползвайте разни врачки с чудо мехлеми! Всяка една бенка(групи) трябва да се изследва преди махане!!!

01.05.20
20:52

Нека ги махат, меланомата е най-бързият влак в неопластичните...

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1