Роси търси баланса :)

Прескочи до:

06.02.13
10:56

Разбира се,че много неща стават с хубава храна и постоянство,а още по-добре е и с умерена редовна физическа активност.И при теб става и ще става,просто си дай време.Щом няма да ти е проблем да си броиш калориите,прави го,даже може пък и да ти помогне.Аз си го правя защото си ми харесва,в момента не гоня някакви цели,но като цяло ми се получава понякога лек дефицит.А и аз не вярвам на тези препоръки навсякъде и формули да приемам по 2000+калории.Така ми е екстра,даже понякога нямам особен апетит,но пак ям.
Всичко ще постигнеш,но като начало успокои психиката си,защото тя ни вреди най-вече,като не я контролираме правилно.
Сори за спама :)

06.02.13
10:56

Ивче, вярвай ми минавам те - аз съм 1,49 м :D

06.02.13
11:28

Puma, и аз съм в твоето положение, от кръста нагоре лесно, ама надолу .... не е нищо, ама и не е това което искам. Като сложиш и бричовете от мама, представи си ...

Мнението беше редактирано от Deskameska на 06.02.13 11:53.

Деска вярно ме мина :D Както е писала Деситка ще се получи, ама психиката наистина е важна. Ако си викаш както аз правя в момента като се замисля, че не върви на никъде и се чудя как да постъпя. Хич няма и да тръгне. Ще мислим позитивно, поне колкото е възможно. И аз все не знам как да опозная тялото си това винаги ми е било чудно. Не мога да преценя кога е добре и кога не. :D
Наистина страшен спам ти направихме :)

06.02.13
12:58

Да поспамя и аз.... и на мен бедърите са ми проблем, голям проблем :( Не си ги харесвам изобщоооо!
Пума, заради се с търпение и бъди постоянна.Все някога волята,постоянството и т.н, ще бъдат възнаградени (hug)

Мнението беше редактирано от Danniii :) на 06.02.13 12:59.

06.02.13
13:27

@All: Не е спам...нека има и малко мрънкане в този дневник :)

@Desitka: Не че ми пречи да ги броя калориите само се ядосвам, че излиза, че искам да ям повече от колкото ми е КБ. Гледам да ям хубава храна, стигам си лимита и съм си гладна :( Явно при мен дефицит означава да съм гладна...

@Deskameska, Ивчето: За първи път се чувствам толкова висока :D

@Danniii: И аз мисля, че волята и постоянството са ключът. Никога не съм залагала на тях. Досега все започвам нещо, минават 2-3 седмици и се отчайвам, че нищо не ставало, започвам да чета дневници и статии и да се филмираm, при което минават седмица или 10 дни без трен.  Променям си програмата и айде пак. Затова идеята на новогодишната ми цел е да издържа поне 2 месеца с едно и също ез прекъсване. В момента обаче съм във фаза отчаяние...

Знаеш ли, колко ми  е струвало да съм търпелива. И аз почвам и спирам и пак така. От изминалата година, обаче някак си психически се настроих и спрях да обръщам внимание на резултатите.Просто правех нещата и в един момент, като се обърнах назад, ми то резултатите са дошли без да съм усетила. Не само относно здравето, тренировките, ами и за училището(изпити едно друго имах) . Спирах и почвах.И в един момент си давам сметка, че нищо не правя въртя си се на едно место.  Обаче някак си и аз не знам как се настроих тогава. И сега се опитвам да го направя, за да не се отчайвам толкова лесно. Е, сега е минал 1 месец от както съм на нов режим по различен  и като не виждам резултат и аз се ядосвам, отчайвам и искам да спра и да почна друго. Обаче ще изчакам поне още един месец. Вярно с мъка ще го стигна особено ако когато пак ми дойде на акъл да търся резултата него пак го няма.  Просто не го мисли толкова, прави си нещата както до сега и в един момент резултат ще е дошъл, без да си се усетила. Не знам и аз сега се чудя как съм го постигнала това. Тогава във всеки един момент на отчаяние са били моите момичета до мен да ме подкрепят. Много е важно да си подкрепян и резултатите на другите, те мотивират още повече. Та Пума от мен едно не търси резултатите, ами прави нещата както трябва съсредоточи се в това и нещата ще дойдат в даден момент. Май и аз трябва да направя така :)

06.02.13
15:08

Виж,вероятно организмът ти на този етап е свикнал на повече калории,не ги намаляй от раз,прави го плавно.Не е нужно още от първия ден да си в калориен дефицит,а още по-важно е да се опиташ да ограничиш боклуците,които влиаят зле на всичко.Прави нещата постепенно,така няма да изпитваш глад и с времето ще промениш навиците си :)

06.02.13
19:01

казано от Ивчето Пивчето на 06.02.13, 14:54:

Та Пума от мен едно не търси резултатите, ами прави нещата както трябва съсредоточи се в това и нещата ще дойдат в даден момент.

Това е много ценен съвет! Както казват “пътят е целта” :) Дано да ми уври главата :)

казано от Desitka * на 06.02.13, 15:08:

Виж,вероятно организмът ти на този етап е свикнал на повече калории,не ги намаляй от раз,прави го плавно.Не е нужно още от първия ден да си в калориен дефицит,а още по-важно е да се опиташ да ограничиш боклуците,които влиаят зле на всичко.Прави нещата постепенно,така няма да изпитваш глад и с времето ще промениш навиците си :)

И аз си мисля, че съм свикнала на повече храна, а ние тапишоните трябва да ядем по-малко (dull) За последователността съм напълно съгласна. Затова сега пак ям млечни, защото ако целя и дефицит, пък и не искам млечни и сладко и кафе и става много за спазване :D

06.02.13
22:29

Да си запиша за вчера и след малко за днес...

5.02.2013 /Вторник/ - без трен

7:00 - Закуска: пушена сьомга; маслини; 2 сушени кайсии и 3 резенчета сушена ябълка; 30г бадеми; чаша зелен чай с жасмин

чаша черен чай

12:30 - Обяд: тиквичка с плънка от тиквичка, домати, чесън, пармезан и моцарела; 2 варени яйца с пастет от слънчоглед, чесън и подправки; свинска шунка; 50г бяло сирене с червен пипер

зелен чай; мандарина

мандарина

глад преди вечеря: парче Elbländer; 2-3 саламчета с орех

21:00 - Вечеря: мариновано свинско котлетченце (котлетите бяха с нормална големина, но като ги мариновах и опекох се свиха) на фурна; маслини; зелена салата с лук и зехтин

глад след вечеря: 20г бадеми и няколко резена сушена ябълка

Калории: 1787, от които Б - 88.6г(20%), В - 84.6г(18%), М - 121.9г(61%). Имам дефицитче от 165 калорийки и то благодарение на това, че имам малко изгорени с карането на колело към работа и обратно...

Вода: към литър + чайове

Добавки: рибено масло; комплексни витамини; витамини за очи

06.02.13
23:34

6.02.2013 /Сряда/ - без трен

7:00 - Закуска: овесени ядки заляти с гореща вода и смесени с: ленено семе, сусам, кокос, пшеничен зародиш и малко сироп от агаве; чаша зелен чай с жасмин

чаша черен чай

12:30 - Обяд: 2 мариновани свински котлетчета на фурна; бяло сирене с червен пипер; маслини; чери домати

зелен чай; мандарина

мандарина; шепа смесени сурови ядки(орех, бадем, кашу, лешник)

3 резенчета сушена ябълка; 2 сушени фурми

21:00 - Вечеря: маринован котлет от сьомга на фурна; броколи на пара с малко масло и индийско орехче; маслини

200г манго

Калории: 1726, от които Б - 89.4г(21%), В - 133.7г(30%), М - 94.7г(49%). Дефицит: 285кал.  Можеше и повече да е, но след вечеря ми се ядеше още нещо(както и преди нея, разбира се) и след много мислене и триумене дали да ям въглехидрат или мазнина, реших да ям въглехидрат, т.е. плод вместо сирене. Може да е против законите за неядене на въглехидрати вечер, но все си мисля, че опцията с мазнината е по-кофти, защото след малко се бухвам в леглото...

Добавки: рибено масло; комплексни витамини; витамини за очи

След работа трябваше да купя някои неща и установих, че ми се яде много нещо сладко, тъй като се заглеждах по някакви бисквити и вафли и после се самоубеждавах, че те са лоши и вредни. Явно събота и неделя ще трябва да направя или ядкови бонбони или някакъв пълнозърнест сладкиш. Дано да издържа до тогава (dull)

Мнението беше редактирано от Роси на 11.02.13 13:41.

06.02.13
23:41

Ще изсържиш много ясно :)

Като почнах да водя дневник и четях дневниците на другите след твоите постове все си мислех колко си стриктна в тренировките и храната. Може би напоследък просто не ти е най-добрият период, но не се отчайвай: всичко ще се нареди (и после пак ще е кофти и пак ще е супер и така... живот :D )

06.02.13
23:48

Стриктна :D Сигурно аз съм човекът дето е прекъсвал повече пъти от колкото е тренирал :) Мерси все пак :) Хубавото в цялата работа е, че със спорта нямам проблем - харесва ми и се чувствам по-добре като се движа. Храната ми е слабото място :) Аааа да и главата много ме хапе ;)

07.02.13
23:05

7.02.2013 /Четвъртък/

5:20 - 6:15 - трен:

Долна част
3 кръга:
split squat x15
sissy squat x15

3 кръга:
pistol squat x15
goblet squat х15@5кг

3 кръга:
three way lunge x15
good morning х15@5кг

3 кръга:
one leg dead lift х15@2х3.5кг
бедрено сгъване с швейцарска топка х12

Кардио
Red Light Green HIIT Cardio Workout - 18 минути. Мразя бърпи и катерач!

7:00 - Закуска: филия пълнозърнест хляб с пастет от слънчоглед, чесън и подправки; пушена сьомга; маслини; 20г бадеми; банан; чаша зелен чай с жасмин

черен чай; 10-12г шоколад 90%

12:00 - Обяд: телешки стек с гарнитура: малко картофи на фурна + доста зелен боб; зелена салата с краставица и домат

зелен чай; мандарина

шепа смесени сурови ядки; мандарина

21:00 - Вечеря: 2 варени яйца с пастет от слънчоглед и чесън; свинска шунка;  маслини; зелена салата с лук, чери домати, маслини и зехтин. Малко по-късно, защото съм си гладна: 15г суров бадем; 2 сушени кайсии; 3-4 резена сушена ябълка; 2 сушени фурми....и пак си останах гладна де. Трябва да направя нещо с яденето си следобяда. Времето от обяда до вечерята ми е твърде много и към 18.30, когато си тръгвам, огладнявам много въпреки, че ям обикновено ядки следобяд. И аз не знам какво да измисля....Също така много се чудя като съм гладна късно вечер какво е най-добре да ям - ядки ли, плод ли, сирене ли? Обикновено с тези се триумя...

Калории: 1796, от които Б - 95.6г(22%), В - 133г(28%), М - 99.2г(50%). Дефицит - около 300кал, но истината е, че съм гладна. Дори сутринта докато тренирах усетих глад, въпреки че винаги тренирам на гладно и досега не съм имала проблем. Днес стомахът ми стържеше...

Вода: към литър + чайове и сега пия ментов

Добавки: рибено масло, комплексни витамини, витамини за очи

08.02.13
01:11

И аз напоследък съм гладна вечер. Ей сега направо бих изяла половината хладилник, ако нямах самоконтрол. Странно е, защото докато бях на циклично хранене, въобще не съм изпитвала глад. Къде да търсим решение/отговори на тези проблеми?

08.02.13
21:35

казано от Radost_nezemnA на 08.02.13, 01:11:

И аз напоследък съм гладна вечер. Ей сега направо бих изяла половината хладилник, ако нямах самоконтрол. Странно е, защото докато бях на циклично хранене, въобще не съм изпитвала глад. Къде да търсим решение/отговори на тези проблеми?

Преди си мислех, че може да е, защото не се храня достатъчно качествено през деня. Сега обаче го правя, но вечер съм си гладна. Преди малко вечерях и в момента мога да изям още толкова. Отново се чудя ако ям какво да е, но вече ми писна да се чудя  и май ще си седя гладна :(

09.02.13
11:16

8.02.2013 /Петък/

Кръгова за цяло тяло
3 кръга:

раменни преси х10@5кг
супермен х10
повдигане на дъмбел от лег х20@2x5кг
чуково сгъване х20@2х5кг
кик-бек х15@2х5кг
планк @30сек
страничен планк (дясно) @30сек
страничен планк (ляво) @30сек
клек х20@2x5kg
глутеус мост х40

Кардио
21 минути At Home HIIT Workput Program for Fat Loss

Кръговата я направих доста бързо - за около 25 минути. С кардиото имах проблем, защото на моменти краката ми просто отказваха. Доста бързо се изморих. Мисля, че може да се дължи на това, че ги тренирах по-сериозно предния ден и имах и мускулна както винаги.

7:00 - Закуска: йогурт с ленено семе, сусам, пшеничен зародиш, кокос, динкелови ядки и лъжичка мед; чаша зелен чай с жасмин

капучино

12:00 - Обяд: тилапия на фурна с малко сос от копър; няколко варени картофа; доста зелен фасул и малко броколи; зелена салата с краставици

чаша зелен чай;

50г крекери от лимец с маслини и подправки - бях много гладна, а си бях забравила ядките вкъщи и купих тези крекери от един био магазин. Оказаха се вкусни и нямат някакви компроментиращи съставки :)

20:00 - Вечеря: 2 яйца на очи с 5-6г масло; 2 парчета свинска шунка; маслини; тофу. Принципно не обичам тофу - опитвала съм един път и хич не ми хареса. Вчера обаче намерих някакво с див чесън и реших, че той може да прикрива истинския му вкус. За съжаление  не беше така - изобщо не се усеща и пак си остава гадно (puke) Имам още малко и не знам как ще го изконсумирам. Ако някой има идеи как да го направя, така че да не му усещам вкуса :), да свирка :)

И така, до тук калориите ми бяха 1700 и имах дефицит от 300 и няколко, тъй като днес освен тренировката имах и към час разходка. За съжаление след вечеря си бях гладна. Реших, че няма да ям, каквото ще да става, и затова започнах да се наливам с вода. Към 23.00 обаче отидох да си правя чай в кухнята и видях кокосовия чипс - айде 4-5 хапки от него. И след това последваха 4-5 сушени кайсии, банан, 5-6 резена сушена ябълка, шепа бадеми - като невидяла. Не се притесних, че дефицитът ми ще отиде на кино, а за това, че бях като невидяла и нагъвах въглехидрати точно преди лягане. В дългосрочен план това хич не е добре (dull) Искам да съм в дефицит, но нещо трябва да направя по разпределението на храната през деня. Тази седмица си я изкарах всеки ден гладна вечер и вчера всичко изби. Това е вече крайност...Подтискането на апетита не е добра идея (wait)
Преди да си легна имах и емоционален срив - той пък изби от потискане на емоции. Нали баба почина преди Коледа и от тогава няма ден, в който да не си мисля за нея и да си спомням някакви неща. Еми снощи просто спомените ме замеряха и заливаха и всичко изби в рев. Та подтискането на емоциите също не е добра идея (wait)

Вода: малко над литър + чайове

Добавки: комплексни витамини, рибено масло, витамини за очи

09.02.13
12:03

казано от Radost_nezemnA на 08.02.13, 01:11:

С пазаруване на дрехи! (nmuchfun) (inlove) (nlove2) (nlove10)

09.02.13
14:02

Всичко идва от психиката ти.Защо се опитваш да се вманиачаваш по това да си в дефицит.Точно защото много го мислиш,съзнанието ти е обзето само от това,а това провокира и глад.Ума ти се бори с/у тялото и обратното.Другия път просто яж качествено през деня,ако си гладна вечер хапни нещо протеиново,аз набивам извара например (giggle)
п.п.Не казвам,че си вманиачена,но е добре да се опиташ да не се затормозяваш толкова.Да ти призная когато цял ден се опитвам да ям толкова,колкото съм си определила за деня,цял ден съм гладна и мисля само за това и никога не ми се получава.Затова мисля,че е по-добре да не си поставяш някакви определени граници,а някакъв ориентир.Иначе като не успееш да спазиш,това което си си определил се демотивираш и се случват подобни неща.А когато си хапвам това,което искам,без да робувам на определени норми се чувствам добре,даже понякога нямам апетит :P

Мнението беше редактирано от DS* на 09.02.13 14:04.

09.02.13
14:09

@Кико: Добра идея, само дето аз не се кефя много да пазарувам дрехи - малко съм скарана с модата :D

@Деси: Права си и за съзнанието, и глада. И аз мисля, че има нещо такова. Решила съм да си следя калориите, защото наистина си хапвам доста и щом искам да свалям без броене май няма да стане :( Вчера се рових да търся какво е добре да се яде, ако си гладен вечер и да - най-добрият вариант е нещо протеиново. Аз обаче май съм скарана с високопротеиновите неща :( Тук се продава само cottage cheese, което много хора обичат, но аз не мога да се науча да го ям. Смесвах го с какво ли не и все не ми харесва. Същата работа и с тофуто, което споменах по-горе. Май остава варено яйце, тъй като другата опция - сирене, е доста богата на мазнини.

Мнението беше редактирано от Роси на 09.02.13 14:10.

09.02.13
14:14

Puma, сприятелете се (handshake) (nmuchfun) (nlove) (nlove2) (nlove10)

09.02.13
15:05

Кико, отдавна се опитвам ама все не става :D В Германия ми е даже по-трудно - в 90% от случаите като си харесам нещо, размер 34 и XS да се скъсам не мога да намеря. Обикновено процедурата: малко ходене по магазините колкото да си харесам нещо. После следва търсене на съответното нещо в нета, защото там лесно се намират малки размери. Третата стъпка е поръчка и така след една седмица си имам нови дрехи. Слoжно е :D

Мнението беше редактирано от Роси на 09.02.13 15:11.

09.02.13
15:08

Puma, сега сериозно. Според мен от обяда до вечерята наистина имаш много време. Аз бих те посъветвала да вечеряш в 18.00 или 17.30, но не по-късно от 18.00.  Мисля, че този момент е повратен като цяло за цялостното ти усещане за ситост през останалата част на деня.
Също мисля, че между тая закуска в 07.00 и обяда имаш много време. Също мисля, че много рано закусваш. Защо не изтеглиш закуската в 08.00 да речем и после в 10.30—11.00 да имаш втора закуска—и то засищаща—брецел с масло, филия с шунка, каквото и да е. Ако искаш ти пак си яж в 07.00, ама по-малко и после втора част в 10.30—11.00.  После следобедни междинни да няма, щото нали затова вечерята да е по-рано.  И после ще видиш, че хванеш ли го тоя момент между 17.00—18.00 стабилно, после в 20.00 няма да си толкова гладна, но ако искаш може да си пиеш протеин тогава. Аз точно така правя, само че ям три пъти: 10.30, 13.30 и 18.00 + понякога в 06.00, ако трябва да ставам рано и съм на дефицит. Ама за всеки е различно де, просто това ми е наблюдението при теб.
Мисля, че добре хапваш, ама в грешните часове един вид...

*Е, щом носиш този размер—ти нямаш проблеми, душа :D

**Пак да кажа—закусваш в 07.00, а вечеряш в 21.00—нещо не се връзва тука, кога си лягаш?
На тая закуска отива да вечеряш в 17.00—18.00. В 20.00 може да си тренираш и 22.00 да си лягаш :)
Това значи, предполагам и да си я носиш вечерята на работа, най-вероятно.

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 09.02.13 15:14.

09.02.13
15:42

Няма как да стане...Сутрин от 7.30 - 7.45 до към 9.00 съм на път. Сандвичът е удобен за ядене по път, но аз не искам сандвич за закуска. Често ям овесени ядки, например, които няма как да си забъркам с вода или мляко и да ги нося или поне на мен ми се струва странно. По принцип от 7.00 до 12.00 огладнявам, но по-малко и ме успокоява мисълта, че следва обяд :D Вечерям късно, защото пътувам пак час и нещо до вкъщи и отделно искам да вечерям с приятеля ми. Цял ден като не сме се виждали, все искаме да си разкажем какво-що на вечеря :) Вечеря в 18.00 не е опция за мен - първо трябва да си нося храната, а аз си нося и обяда, а също и лаптоп ;) Второ - много е рано. Не мога да се бухна в 21.00 - 22.00 в леглото. Напоследък успявам 23.00 и е ок.
Това, което си мисля е да намаля малко калориите на обяда или вечерята и към 18.00 да ям нещо междинно, което е засищащо. Все още не съм го измислила обаче :)

09.02.13
16:10

Еми и аз така си мислех, аз откакто зарязах приятеля затова се чувствам по-добре :x

09.02.13
17:02

Кико, снощи се рових за някакви рецепти из форума и тази ми грабна окото. Видях отдолу коментара ти и преди малко я изпробвах. У-н-и-к-а-л-н-о! Филаделфия с какао и мед (sun) Със сметана сигурно също ще е хубаво, но мисля, че щеше да ми стане много тежко.

Мнението беше редактирано от Роси на 09.02.13 17:03.

09.02.13
17:12

О, браво. Тази рецепта трябва и аз пак да си я направя, макар че, там чисто и просто съм се заяждала със Силвето в 60% от коментарите.
Има една филаделфия 0.5 % мазнини.
С нея яко заслабнах по едно време във всякакви сладки комбинации.

09.02.13
23:51

9.02.2013 /Събота/ - без трен

9:30 - Закуска: овесени ядки, заляти с гореща вода и смесени с лъжица ленено семе, лъжица сусам, кокос и лъжичка мед; зелен чай с жасмин

пазар

30г бадеми

пазар

14:30 - Обяд: макарони от лимец с риба тон и маслинова паста

50г сирене “Филаделфия” с лъжичка какао и лъжичка мед; банан

разходка и 300мл фреш от портокал

ок. 30г крекери от лимец с маслина

преди вечеря: няколко ленено-бадемови крекера със сусам - по рецепта на Деситка :)  Станаха страхотни. Сложих им риган, мащерка и малко сол за подправки :)

22:00 - Вечеря: купичка зеленчукова супа(нямаше картоф :) ) с парче сирене, разтопено вътре - любима комбинация (sun); свинска шунка

Калории: Ми май са над 2000. Днес се олях макар и със сравнително здравословни неща. Лакома съм (dull) А сега май ще мушна и още малко сирене с червено вино...

Вода: липсва

Добавки: no

Снощи търсих разни интересни рецепти за по-здравословни десерти и тези, които си харесах бяха все с кокосово олио и брашно. Днес реших и аз да инвестирам в тях и си закупих (sun) Тъпото е, че по-късно като се разхождахме видях същото брашно на доста по-ниска цена, както и кокосово олио на по-ниска цена :( Здраве да е...

Teddy

09.02.13
23:55

Еее.. искам и аз такива крекери, но нещо не разбрах много добре рецептата. Ще кажеш ли ти как точно ги направи? :)

10.02.13
00:00

казано от TeddyBear на 09.02.13, 23:55:

Еее.. искам и аз такива крекери, но нещо не разбрах много добре рецептата. Ще кажеш ли ти как точно ги направи? :)

Смесваш 100г смляно ленено семе, 100г смляни бадеми, 20-30г сусам и 1 яйце. Добавяш вода, за да се получи тесто. Иначе сместа е много суха и няма как да я използваш. Слагаш каквито искаш подправки. После разстилаш тестото в тава върху пекарска хартия и печеш 15 минути на 180 градуса. Изваждаш ги и ги оставяш на решетка да изстинат. Това е :) Става много бързо и лесно :)

10.02.13
00:39

Добавям и още ленено-бадемови крекери, за да чета утре и да си напомням, че съм лакомия. Има и чаша сок от ябълка към тях.

Teddy

10.02.13
00:44

Благодаря много за рецептата! :) Но аз ще направя в по-малко количество, защото и аз съм една лакома, а ми се виждат доста калорични като за 1-2 хапвания :D

10.02.13
09:40

Аз нали ти казах,че стават много бързо и лесно!А колко са вкусни,и хич не им мислете толкова тия калории.По-добре крекерче,отколкото някой геврек или от онези купешки крекери.А колко много и най-различни варианти има... ;)

10.02.13
13:57

Къде си броиш калориите? С някой сайт или приложение?

10.02.13
14:03

казано от Кико Сан на 10.02.13, 13:57:

Къде си броиш калориите? С някой сайт или приложение?

fitday.com, но тази сутрин като си помислих да спра да броя калории изпитах една безнадежност как няма да знам колко съм изяла и реших, че това вече е налудничево. Затова преди малко го затворих тоя фитдей, пък ще видим. По-добре с тлъсти бедра и стабилна психика отколкото слаба и мислеща само калории и ядене!

10.02.13
14:07

Да, на всичкото отгоре, ако все мислеш за ядене и калории—пак не е гаранция, че ще си слаба. Определено правилен избор.
И аз така много ги броях тия дефицити, мисля, че излишно, обаче, натоварват.

10.02.13
14:09

Брой си, имай в предвид, ама на око.
Не яж толкова често.
Не се изпускай гладна около 18.00.
И на обяд яж повече въглехидрати, за да не трябва да наваксваш после.
Ако си погледнеш в дните, които си яла брецел, скоунс и други “забранени”—калориите ти са доста по-малко.

10.02.13
23:12

10.02.2013 /Неделя/

10:15 - 12:00 - трен:

Кардио
35 минути вело. Започнах с 5 минути на най-ниската степен, после 10 на втора и 10 на трета и последните 10 намалявах

Долна част
3 кръга:
плие х30@5кг
напади х20@2x5кг

3 кръга:
клек с топка и дъмбели х20@2х3.5кг
“Добро утро” х20@5кг

3 кръга:
клек с дъмбели х20@2х5кг
глутеус ритник х 30 на крак

3 кръга:
тръстър х15@2х5кг
глутеус мост х50

3 кръга:
глутеус мост на един крак х40 на крак
leg lift с тежест 2кг x50 на крак

3 вида коремни по 50 повторения

стреч

12:30 - Закуска: плодова салата от 1/2 банан, 1/2 ябълка, няколко какаови зърна, чиа и лъжичка мед

14:00 - Обяд: купичка зеленчукова супа(морков, лук, кафяв ориз, целина и малко картоф); маслини; свинска шунка; ленено-бадемови крекери

разходка около час и нещо

шепа бадеми

експерименти в кухнята и от тях: 1 сладка от бадемово брашно и сусам; 1 и 1/2 гофретка от кокосово брашно; 1-2 лъжички гуакамоле. Отделно си направих и още една доза крекери, че са мнооого вкусниии (inlove)

22:10 - Вечеря: салата  от морков, червено цвекло, лимон, тиквени и слънчогледови семки. Към това сигурно ще има малко свинска шунка и маслини

Вода: малко над литър

Добавки: не

И снимчица на кокосовите гофрети(изглеждат недоръфани, но са много вкусни :) ):

Мнението беше редактирано от Роси на 10.02.13 23:13.

10.02.13
23:15

И тъй като не ми се играе да намалям, снимка на сладките от бадемово брашно със сусам:

11.02.13
22:20

11.02.2013 /Понеделник/

Горна част
3 кръга:
“Арнолд” преси х10@2х5кг
повдигане на дъмбел напред х10@5кг

3 кръга:
супермен х10
едностранно гребане х10@5кг
ball bridge x10

3 кръга:
флайс х10@2х3.5кг
лицеви опори на колене х10

3 кръга:
бицепсово сгъване (с редуване) х15@2х5кг
кик-бек х10@2х5кг
кофи на пейка х10

Кардио + корем
30 минути HIIT Cardio and Abs Workout

7:00 - Закуска: пушена сьомга; 2 лъжици гуакамоле; 3 малки маслинки; 3 големи маслинища; 2 малки мандаринки; чаша зелен чай

9:00: черен чай

10:00: шепа бадеми; 1 сладка от бадемово брашно и сусам

12:00 - Обяд: свинско с малко кафяв ориз; чери домати; маслини; ябълка

12:30: зелен чай

15:00: капучино

17:00: ленено-бадемови крекери (inlove)

20:30 - Вечеря: зелена салата с нискомаслена моцарела, семена, чери домати, маслини и зехтин;
свинска шунка; 2 варени яйца с маслинова паста. Още съм гладна, но не знам какво да ям. Може някое сирене, но ще видя.

Добавки: комплексни витамини, рибено масло, витамини за очи

Днес някаква муза за снимки ми дойде и затова реших да споделя мъката си:

Мнението беше редактирано от Роси на 27.09.13 14:45.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1