05.08.12
13:25
Привет.
Бих искал да се поразвием малко баниците относно моята програма.Напоследък съм в застой.Даже гръдните ми мускули се топят.
ето и как тренирам.
3 дневен сплит.2 дни тренирам 1 ден почивам,1ден тренирам -1ден почивам и пак отначало.
парви ден-гърди и (трапец трапеца не го считайте)
упражнение 1-наклонена лежайнка за горна част с дъпели 3х10
упр2-изталскване на щанга от хоризонтален лег 3х10
успоредка 3х10
и последно пек дек 3х12
2-ри ден груб бицепс-тук всичко си е наред.
3-ти ден трицепс рамо и тук спори тренировката.
вапросът ми е какво да правя с гърдите.Винаги са ми спорели.От няколко месеца близо година губя маса там.програмата ли да променя с по големи тежести ли да тренирам.защото в момента тренирам хоризонтална лежанка с 70-80кг но правя движенията супер правилно.при положение 4е изтласквам 140кг.
на 22 години съм.90кг.тренирам от много години.не сриозно просто поддържам форма.
Ако 140 кг имаш предвид, че са ти максимално постижение и тренираш със 70-80 кг.. Вдигни тренировъчните тежести. Колкото и бавно и правилно да изпълняваш упражнението, разликата е твърде голяма между двете.
Поразрови се из тренировъчните програми в сайта, намери нещо, което се различава от твоя начин на тренировка и го приложи. Вероятно си в застой, за да го избегнеш, само промяна на упражненията, броя серии и повторения, би ти донесъл резултат.
ПП пиши ако обичаш по-грамотно и използвай препинателни знаци. Някои фрази (не мога да ги нарека изречения) ги четох по 3-4 пъти, за да ти схвана идеята.. Ако искаш помощ, задавай коректно проблема и въпросите си.