Проблемът с клиповете го имам и аз.Не съм сигнализирал на екипа ,защото явно е глобален.Да се надяваме на скоростно отстраняване.
edit:
Еееееееееееееее ,сякаш трябваше да ти върна “новата страница” :D
Та ... 100+ клек искам да видя в нея! ;)
Мнението беше редактирано от sapuna на 07.03.15 19:09.
07.03.15
22:22
Спирам да пиша тогаз! :D `Щото много сериозна задача ми поставиха за тая нова страница, а си ми трЕбе време за подготовка! :D
07.03.2014/събота
Тренировката:
Сутринта - 8:15, в залата, (долна част):
- едностранно сгъване за задно бедро - 2х20х17кг/1х15х17кг на крак
- клек - 1х10х20кг/1х8х40кг/1х5х60кг/1х3х70кг/1х3х80кг
- 3х1х90кг/3х1х95кг (party)/1х1х92,5кг/3х1х90кг/1х3х80кг
- широк клек с дъмбел 20кг - 3х20
- аддуктор - 3х30х41кг
- тяга с прави крака - 3х15х45кг
- ходещи напади с малкия крив лост + 10кг добавена тежест - 3х20 на крак
- екстензии за глутеус - 2х 20 с 10кг диск на гърди+15 СТ
- пътека - 15мин, наклон 12, скорост 6,0
Храната:
150гр(с) пилешко филе на фурна, 260гр(г) пиле на грил, 2 варени яйца, 50гр овесени ядки, канела, мноооооого пълнозърнест сусамов тахан (blush) :D ( обаче съм си го сметнала всичкия :D ), 1/2 грейпфрут, 1 ябълка, 1 помело, 30гр мед, зелена салата Лоло Росо :D, зелен лук, корнишони, 1 с.л. зехтин
И след всичко това - fitday-а рече само 2550ккал (без тези от зеленчуците). Да се неначудиш! :D
Като цяло днес си беше много хубав ден!
Една малка победа с единичките клек на 95 кила.
И една голяма победа, че навих щерката да дойде в залата с мен. :) Яко се поизпоти детИто! :D Клекове с бамбуковия прът, качване и слизане на степера, бедрено разгъване, абдуктор и аддуктор, малко коремни и десеттина минути вело. Не съм и мислила аз нещата обаче, помолих инструктора в залата. Не смея с моя мизерен опит, защото не съм наясно нито кое след кое да прави, нито от кое по колко и с каква тежест. Важното е обаче, че иска пак, и че се раздвижи поне малко. Може пък това да е едно добро начало! :)
08.03.15
19:57
”Защо за всичко ни е нужен ден,
за всяко чувство – ден наречен;
и любовта ни – пламък висш, свещен-
раздаваме със мяра в час уречен.
Честитки днес валят – досущ порой,
по случай 8-ми март, най-женски празник,
мъжете в купом, след застой,
с цветя ни изкушават разни.
Еднодневно чудо ли е тя -Жената?
И днес ли само името й ви ухае?
Заради топлата й нежност и обятия,
признателност ежеминутна й желая.”
(Евелина Пашова)
Нека всеки един ден е празник за вас момичета! (F)
22.02.2014/неделя
Тренировката:
Сутринта - 10:00, с Vic и компания, на открито.
Комплексът: 15 минути нарастваща стълбица (1-2-3-4….) от скокове на стена + руски суингове с подовка + лицеви опори.
Стеничката - около 60 санта. Моята пудовка - 24 кила. Лицевите опори - чисти.
Резултатът ми: 12 цели кръга + 13 скока + 13 суинга
После интервален преден планк на лакти - 3 х 1 мин работа, 30сек почивка
И за завършек - 600м на стадиончето, с прилично темпо.
Много ме бавят тия лицеви! (dull) Държах да са чисти и от деветия кръг вече ги накъсвах - 5+4/5+5/6+5/6+3+3. Ако не го правех, може би щях да си довърша и тринайстия кръг. (dull)
Vic пък искаше да ме вдига на една ръка, ма аз като съм пъзла и врещях като прасе на заколение. :D И без туй тежа доста, пък и като ми се отлепиха краците от земята и си рекох, е те сега ме упусна и се пречуках на асфалта! :D Голямо съм шубе! (blush) Ако някога стана 60 кила, може и да ни се получи! :D Ма не защото не вярвам в неговата сила и възможности, ми `щото аз съм сбърканата! (blush)
Храната:
Празнично-безпаметна! :D
150гр(с) пилешко филе на фурна, 50гр овесени ядки, 3с.л. бобена яхния, 6 оризовки, 1 портокал, 2 ябълки, 1 банан, червено цвекло, краставица, няколко парчета от кекса на мама (inlove), ранна вечеря навън - зелена салата с гъби, печен пипер, печен лук и дресинг (сиренцата ми ги изядоха децата), панирани пилешки филенца с чеснов сос, няколко хапки от пицата на щерката и парче шоколадова торта, сусамов тахан с лен и мед.
Днеска голямо миткане. Преди обед на тренировка. После на пазар. След туй до мама. После пък ходих да снимам новото йога-студио на съпругата на брат`чеда и от там с тях и хлапетата на пицария. Спи ми се, намръзнах се, хвана ме мускулната треска на гъзо и краците. Пф...
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 08.03.15 21:14.
08.03.15
22:06
Явно наистина много ме е било шубе днес! :D
Вече имам две стресници на долната джука! :D :D :D
08.03.15
22:19
За сефте чувам, че така му се казва.
Но има мноооого логика. :)
казано от Златина Цонева на 08.03.15, 22:06:
Явно наистина много ме е било шубе днес! :D
Вече имам две стресници на долната джука! :D :D :D
И аз сутринта се събудих с една :) и то пак на долната устна. Ама сигурно е от плуването в събота (giggle)
10.03.15
22:21
Гадост... нямам нет и ще драскам през телефона. (dull) Така че, сори, ако имам грешки!
10.03.2015/вторник
Тренировката (17:30; в залата):
- загрявка и развъртане на ставите
- тръстъри с лоста - 1х15х15кг
- заден клек - 2-3 загряващи серии и 5х5х75кг
- хоризонтална лежанка с щанга - 2 загряващи серии + 4х5х50кг + 1х5х52,5кг ( инструкторът в залата, минавайки случайно, ми трупна тия 2,5кг отгоре, защото съм се била излагала с женските тежести :D )
- мъртва тяга - 2-3 загряващи серии + 5х5х85кг
- едностранно гребане с дъмбел - 1х10х25кг + 4х8х25кг за всяка ръка
- военна преса с лост (всяка серийка започва с обръщане от вис) - 5х5х30кг
- коремни преси на римско столче - 3х25
- пътека - 15 мин, наклон 12, скорост 6,0
Това е. Понатоварих се. Клекът доста си ми натежа. На лежанката - другия път повече. На тягата - също. Гребането трябваше да е с щанга, ма в последния момент реших, че не съм съвсем сигурна как точно се правеше и затова - с дъмбел. На военната преса също ще вдигна килограмите, поне с мъничко.
Абе, като цяло - опипвах почвата! :D
И щерката пак дойде с мен. :)
Храната ще си я опиша утре... ако имам нет. Ма да знаете, че не съм стояла гладна. :D
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 11.03.15 22:00.
казано от Златина Цонева на 10.03.15, 22:21:
И щерката пак дойде с мен. :)
Това повод за радост ли е или оплакване? :)
казано от Златина Цонева на 10.03.15, 22:21:
Ма да знаете, че не съм стояла гладна. :D
Не може да бъде! ;)
11.03.15
22:49
Ахаххаахахххаах, Бобиииии! :D :D :D
Чукнах 2650ккал! Можело, а?!? :D
11.03.2015/сряда
Тренировката:
Вечерта - 19:30
- 300 руски суинга с 16кг пудовка (15 мин) - 50/50/35/35/30/25/25/25/25
- интервален преден планк на лакти - 3х60сек работа/30сек почивка
Храната:
- 210гр(г) свински котлет на скара, 190гр(г) готвено пуешко с кисело зеле, 50гр овесени ядки с вода и канела, 6 оризовки, 9 маслини, 20гр суров слънчоглед, сварени броколи и брюкселско зеле, 1 портокал, 1 ябълка, 1 банан, 7 фурми - 1730ккал
Ядат ми се плодове и това е!
И сега - вечерната порция смях! :D
И поредният опит за самоубийство от моя страна! (grin)
Щарката мрънка, че не може да се набира. Аз се мъча да и обясня номера с качването на стол и задържане колкото може в горно положение и бавното спускане надолу. Обаче столът явно и идва нисък, щото и така не може да се изтегли до горе, за да се задържа. Сърди се, цупи се... И аз почвам да мъдря нещо друго. И измъдрям! :D Викам я в коридора, под лоста. Вземам си колана от хавлията. Премятам го през лоста. Обяснявам: “Ей така си го увиваш на ръцете, за да не се изплющиш, докато правиш обратното гребане!”. И таман да се набера - коланът се къса през средата и не друг, а аз се изплющявам яко по задник. Ама яко ви казвам. Направо въздуха си изкарах. :D Най-сетне видях ползата от това гъзО да ти е дебел, че ако беше само кокалаци, на 100%-та се бях потрошила. На щерката очите на паници! :D Уплашила се, `щот` решила, че съм изкъртила лоста! Колко му е! :D А аз седя долу, и де ли пъшкам и си разтривам гъзО, де ли се хиля! Да ми е живо и здраво дупЕто, че ми омекоти така “изпълнението”! :D Мозъкът ми се разтресе, ама то е пушка! И дори си направих заплануваните 300 суинга без проблем. (giggle)
Та така - вие не правете това у дома! Особено с колани от хавлии! :D Смешно е, ама боли! :D :D :D
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 11.03.15 23:04.
Замисляла ли си се да сложиш камери у вас и да предаваш пряко по интернет? :D :D
12.03.15
06:08
казано от Енев на 11.03.15, 22:55:
Замисляла ли си се да сложиш камери у вас и да предаваш пряко по интернет? :D :D
Хахххахахах , и от раз надминавам Джорджано по гледаемост! :D
В интерес на истината, това казах и на щерката! Викам и - е те сега, ако снимаше с телефона, както правиш понякога, щеше да е голям филм! За Оскар!... :D :D :D
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 12.03.15 06:08.
https://www.facebook.com/video.php?v=1233280670032860&pnref=story
:D Надявам се да не е било толкова болезнено.
казано от Златина Цонева на 12.03.15, 06:08:
... от раз надминавам Джорджано по гледаемост! :D…
Наложи да питам Гугъл кой е Джорджано и защо е гледан...
КО?! Не!
12.03.15
12:00
Оххх Злати смях се от сърце :D Дано не те боли мнoгo Д-то сега (F)
Мнението беше редактирано от Наталия на 12.03.15 12:00.
12.03.15
22:03
Eй, сладури! :D
Марги, почти го докарах, ама ако някой ми спретне подобен номер - гооооолям бой ще яде! (grin)
Vic, голяма грешка, мой човек! Голяма! :D Виж Марти как се варди! :D :D :D
Ох, Нати, и аз се смях, ама ме и боли, да му се не види и дупето! (giggle)
12.03.2015/четвъртък
- преден клек - 1 загряваща серия с 35кг и 5х5х55кг
- хоризонтална лежанка с щанга - 2 загряващи серии + 5х5х52,5кг (качих скромно килцата, само с 2,5)
- мъртва тяга - 1-2 загряващи серии + 5х5х90кг (тука с 5 килца отгоре, тежи си, неговата сметка :D)
- набирания - 5х3 с успореден хват (първото го стартирам от пръсти, другите - цели) + 10х1 с надхват, от пръсти
- военна преса с лост - 5х5х32,5кг (и тука с 2,5килца отгоре)
- повдигане на краката на стенд - 1х15 с изпънати крака + 2х15 със свити в колената крака
- пътека - 15 мин, наклон 12, скорост 6,0
Само с 5 часа сън и болезнено натъртен задник - толкова! :D
Тююю, тежат ми тия клекове значи. Единички мога и с повече, ма като трябва да са серийки, па макар и само по пет - зор голям! (dull)
Храната: 160гр(г) варено домашно пуешко, 4 яйца на омлет с малко наситнени кашкавал и луканка, 50гр овесени ядки с канела, 1 козуначена кифла ( загрявам за Великден :D ), 1 пакетче солети, 2 моркова, малко изостанали от вчера сварени броколи и брюкселско зеле, голяма салата от домати, краставици, зелен лук, хим.сол и 1 с.л. зехтин, 40гр суров слънчоглед, 1 грейпфрут, 2 ябълки - калориите не ги знам, дано не са много над 2000. Белтъчините - малко, въглехидратите - много, ма к`вото - таквоз! :D
Това е! Доглеждам си готвачите по BTV-то и си лягам. Може да не обичам да готвя, ма много обичам да гледам как някой друг го прави! :D Воайор до мозъка на костите! :D :D :D
казано от Златина Цонева на 11.03.15, 22:49:
Ах, защо си я подложила на това мъчение с набиранията :) То е запазена марка на дъртите (giggle)
Мнението беше редактирано от Zozo на 13.03.15 00:34.
13.03.15
20:38
Zozo, невинна съм! :D Тя сама изяви желание. Само дето мъченицата накрая бях аз! :D :D :D
13.03.2015/петък
Тренировката:
нЕма такава.
Боли ме всичко, а хем си мислех, че вчера не съм правила кой знае какво. Чак вратът ме боли, дори отпред... имам чувството! :D Все едно сефте стъпвам в залата. (dull) Пък тия набирания (вчера забравих да се оплача (giggle)), много тегави. Мястото за набиране ми е адски неудобно. Няма как да се набирам с подхват. Има дръжки за надхват и такива за успореден хват... То... сигурно е добре да се мъча надхват, ма и там ми идва прекалено широчко. Тъй де. :)
Храната: 300гр(с) пилешки гърди на скара, 115гр(г) свински котлет на скара, 3-4 парченца луканка, 5 белтъка, 1 жълтък, 50гр овесени ядки с канела, 50гр киноа, 5 оризовки, 50гр сусамов тахан с лен, 3 домата, туршия камби, моркови и карфиол, 1 ябълка ~ 2300ккал.
казано от Златина Цонева на 13.03.15, 20:38:
Все едно сефте стъпвам в залата.
Това искаш да прочета.Малко не слушаш ,ама ... Браво! ;)
14.03.15
18:17
Сапунчо, тъй, тъй - хич не слушам! :D Като ми кажат “няма да правиш така” и аз баш така ще направя! :D :D :D
14.03.2015/събота
Тренировката (8:30; в залата):
- заден клек - 1х5х35кг/1х3х65 + 5х5х75кг (този път значително по-лесно отколкото във вторник)
- хоризонтална лежанка с щанга - 1х10х15кг/1х5х35кг + 4х5х55кг/1х3х55кг (проклета, проклета, проклета лежанка (devil), напъвам се, качих си килцата, ама много ме е страх от нея (dull). На тягата ще пусна лоста, на клека ще го оставя на предпазителите, ако не мога да стана, ма на лежанката - само си мисля как ще се затисна.... пффффффф.... голямо съм шубе :D Ще си стоя на тия килца, докато 5-тичките ми не станат напълно уверени и сигурни.)
- мъртва тяга - 1х5х35/1х5х45кг/1х3х65кг + 5х5х90кг (гърбината ме болеше от трена в четвъртък, ма се заинатих и пак дърпах 90-те кила, а не по-леко, както си мислех отначало)
- гребане с щанга с подхват - 1х5х15кг/1х5х35кг + 5х5х45кг (тука можеше и с повече, ма... нищо де, другия път :))
- обръщане от земя+пуш преса - 5х5х35кг
За днес - толкова! Мускулната не ме е пускала, утре или ще се скатавам :D, ако комплексът на Vic е отборен (blush) или ще се довърша окончателно! :D :D :D
Храната: 150гр(с) пилешко филе на скара, 50гр овесени ядки с канела, 1 сусамов геврек, 4 оризовки, 115гр сусамов тахан с лен, 1/2 помело, 2 ябълки, 1 банан, 10 фурми, карфиол от туршия (това до момента). За вечеря планирам печено заешко със зелена салата, зелен лук, краставици и репички, хим.сол, 1 с.л. зехтин и балсамов оцет, зелен чесън - калориите грубо около 2500-2600.
Много въглен, много нещо... трябва да се стягам, че не отива на добре работата.
Доволен ден! (sun)Трен, хапване, “обади се на другарче” :D, ходене пеша, шопинГ. Какво повече му трябва на човек, за да е доволен?!?
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 14.03.15 20:02.
14.03.15
19:28
Ей, много се напъваш значи в тая зала. Културист ли ще те правим, кросфитър ли :) Раздавай го по-леко от време на време.
Няма ли здрави момчета за спотъри? Иначе и да те затисне лежанката- няма страшно - само да не е на врата, всичко друго се оправя-стягаш се здраво в корема и я изтъркулваш надолу до колената. То колко сеир си ни разказвала, едно затискане няма да е кой знае какво :) ;)
14.03.15
19:51
То, ако АЗ знаех каква искам да ставам - лесно щеше да е! :D Ма сега скачам като заек насам-натам, опитвам това, опитвам онова, искам от всичко да опитам. :) Ще ми се всеки ден да ходя в залата, ма те тогаз или окончателно ще се повредя или преди да успея - мъжО ще ме изгони от вкъщи! :D
Иначе, за спотърите - ще се намерят, ма там проблемът е в моя телевизор! Превръщам се в асоциален темерут! :D :D :D Ходя, блъскам, гледам лошо и изчезвам! :D
А това със затискането вече съм го тествала (и разказвала)! :D С първите ми опити за единички с 50 кила. Затиснах се, посмях си се и си ги изтърколих по тялото, докато успея да седна. Ма... пусто его и самочувствие! (blush) :D Как сега така да се излагам затискайки се, като ме мислят за яка?!? Пък като викна някой на помощ и той като вземе да ми говори (а понякога и без дори да ми говори), не само, че ме разсейва, ами и смешно ми става. Иди вдигай като въздухът ти излиза щот се хилиш. (dull) :D
Освен това, в събота, в 8 сутринта, сме само аз и чистачката в залата! Нормалните хора сигур` спят! :D Само ненормалната Златина помпи муШМули. :D :D :D Пък чистачката една слабичка, слабичка, като солета...
Ма, така ще е - сега малко “ще ставам яка”, после пак може малко да “почистя”, ще ям, няма да ям... и ще полудявам бавно, но славно! ;)
14.03.15
20:28
Ох, Злати, значи проблемът не е в мускулите, ами в главата ти :)
Докато ти харесва, давай смело, вдъхновяваш ни :)
Лошото е ,че не е само в нейната глава ,ами вече влиза в моята.
Златка е робот ,тя дере яко под час и не знам как издържа ... по скоро знам - яде! :D
15.03.15
21:34
Моят проблем ли бе Митаче? :D
И мразя да ми викат Златка! (devil) Но наистина обичам да ям... и това си личи! (dull)
15.03.2014/неделя
Тренировката:
Сутринта - 10:00, с Vic и компания, на открито.
Комплексът: отборно, по двама - аз и мъжО :D
Дружно трябва да направим 100 набирания, 100 руски суинга и 200 метра бърпи със скок напред. Редуваме се - 5 бройки единия, 5 бройки другия. Гърбината ми тая седица е мармалад, та набиранията ми си бяха повече от “бабешки”. С отскок, ама и за него не стигаше силата на моменти. (dull) Суинговете - с пудовка 28кг. На бърпитата - много ме бави тоя моят мъж! (devil) Едвам успявах да дръпна напред, та да не ни стигне отбора на Vic. :D Обаче имам напредък. Едно време много се задъхвах, накрая започвах да пълзя на колене, за да се изправя :D, а сега си скачам без никакъв проблем. При това вече успявам да скачам повече от 20 санта! :D :D :D
Времето ни - 17:35.
После интервален преден планк на лакти - 3х60сек работа/30сек почивка.
И за завършек - 1000м на стадиончето, с прилично темпо.
Добре беше! Щом успях да завлека цялото семейство и никой не успя да пукне, значи всичко е 6! :D :D :D
Храната:
- 150гр(с) пилешко филе на фурна, 115гр печено заешко, около 215гр(с) лаврак на скара, 3 варени яйца, 4 белтъка
- 50гр овесени ядки с канела, 7 оризовки, 200гр варени картофи
- около 10гр зехтин, 25гр маслинена паста
- зелена салата, зелен лук, краставица, зелен чесън, няколко парчета камби от туршия
- 1/2 помело, 2 ябълки
Тотал ~ 2040ккал
То се видя, че по-малко от сегашните ми 69-70 кг едва ли ще стана, та реших, че ще е по-добре да си ги поддържам такива, каквито са сега, пък всяко стягане и заместване на сланинка с мускулче, ще е добре, ама много добре дошло. Не знам само кой коефициент за активност да използвам, когато си смятам нужните за поддържане калории, ма за момента приех да стигам максимум до около 2200 (не, че няма да си имам моите издънки, де :D). Пък, ако взема отново да качвам, ще мисля вариант да ги намаля.
P.S.: А какъв синяк имам на трътката от онова обратно гребане! :D Направо е черно-син! Грозна гледка! :D :D :D
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 15.03.15 21:50.
16.03.15
21:52
16.03.2014/понеделник
Тренировката:
почивен ден
Само преди вечеря едно предно планкче от лакти - 4:00 (party) Леко рекордьорската! :D
Храната:
- 150гр(с) лаврак на скара, 150гр(с) заешко на фурна, 3 варени яйца
- 50гр овесени ядки с канела, 6 оризовки, 50гр киноа
- 100гр суров микс (кашу, бадеми, червени боровинки)
- домати
- 1 банан, 2 ябълки
Тотал ~ 2200ккал
Яко ми се спи днес. Хвърлям последен поглед на форума и отивам да се тръшкам.
Лека ви нощ прекрасни! :)
P.S.: Ууууу, пък щерката к`ва книга ме накара да й купя, не е истина. :D “Стъпи на тая страница, намажи другата с храната, която яде на вечеря, очертай пръстите на краката си на третата, залепи мъртви буболечки на четвъртата, напълни петата с нецензурни изрази” WTF?!? и т.н, и т.н., и т.н. Явно съм безвъзвратно, ама много безвъзвратно остаряла (dull). По моето време четяхме книгите, не “дъвчехме страниците” и не ги “влачехме вързани на въженце по улицата”. :D :D :D
Ма да не решите, че детИто не чете! Чете, не мога да се оплача! Просто на моменти ме тушира с желанията си! :D
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 16.03.15 22:18.
казано от Златина Цонева на 16.03.15, 21:52:
По моето време четяхме книгите, не “дъвчехме страниците” и не ги “влачехме вързани на въженце по улицата”. :D :D :D
Май си забравила лексиконите от едно време с какви глупости ги пълнехме. :D
17.03.15
20:49
Ахахахахах, Боби, вЕрно, че имаше таквиз неща, ама чак буболечки, манджи и сдъвкани дъвки не помня да са ми оставяли за спомен! :D
17.03.2015/вторник
Голям съм тъпунгер значи! (dull) :D Така и не мога да си натаманя тежестите, с които да тренирам.
- заден клек - 1х10х20кг/1х3х40 + 1х5х60кг/1х3х70кг/1х2х80кг/1х1х90кг + още 4х1х90кг
- раменна преса (започвах с обръщане от земята, че стойката за клек беше заета) - 1х5х20кг/1х5х25кг/1х3х30кг/1х3х35кг/5х1х40кг (толкова лесни единички с 40 кг, че чак се изненадах и няколко пъти броих тежестите)
- мъртва тяга - 1х3х40/1х3х60кг + 1х5х80кг/1х3х90кг/1х2х100кг/1х1х110кг + още 4х1х110кг
- СС - 2 х обръщане от вис 5х35кг + тръстър 5х35кг
- СС - 3 х бедрено разгъване 10х51кг + разтваряне встрани за задно рамо с дъмбели - 10 с 2х7,5кг
- преден планк на лакти - 2х2мин, с почивка от минута между тях
Пълен шах и мат съм с тия тежести! :D Единичките клек с 90 кг бяха лесни. Имах чувството, че и със 100 ще стана единичка без проблем. Обаче не съм сигурна, че ще мога 2х90кг. Та сега въобще не знам как да си вдигна тежестите за следващата подобна тренировка. (dull) Аналогична е ситуацията и с тягата. (giggle) Вероятно ще си дръпна 1х115кг, ама 2х110 - едва ли. Туш! :D
После пък се обърках с тия обръщания и тръстъри. Едно на ръка, че трябваше с 40кг да пробвам, ами и след първото обръщане забих на тръстърите, та докато се усетя, те 5-те бройки свършили! :D Затова и първата серия реално беше 1 обръщане + 5 тръстъра + 5 обръщания.
Като цяло съм озадачена от тренировката - не се задъхах, не се изпотих, докато бях в залата - никаква умора не почувствах (може би само на тягата имаше малко замайосване на единиците), щом и планка по 2 минути го правих без проблем... :) Обаче в момента, в който се прибрах у дома на топло, все едно ми пуснаха щори на очите! :D Клепачите ми сами се затварят, клепам, клепам - като мишка в брашнян чувал! :D Ще се видя к`во припикано мушкато ще съм утре! (grin)
Храната:
- 300гр пушено пуешко филе (не съобразих манджата, та се наложи), 200гр(с) пуешко на скара, 3 варени яйца
- 50гр овесени ядки с канела, 1 пакет оризовки (130гр)
- 1 с.л. зехтин, 50гр суров слънчоглед, 30гр маслинена паста
- домати, краставица, червена пиперка, зелен лук
- 1/2 грейпфрут, 1 ябълка, 6 фурми
P.S.: + 2 бонбона After Eight с мента (inlove). Направо не знам как са оцеляли до сега, при положение, че ги взех от миткането у Румънско преди време! (giggle)
Тотал ~ 2170ккал
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 17.03.15 22:12.
Ти си клекни 2х90 и дръпни 115 ,па после пак си се страхувай!
Колко сила има в теб ,колко сила!!!
18.03.15
16:50
Златина, прочетох за прасците от първия пост. Как оправи положението там? На мен всяка част от тялото ми се поддава на моделиране, с изключение на прасците. Може и при мен да е от баскетбола. Ужасно ме болят и като слезна на равни обувки. И не зная като ги натоварвам на тренировка дали права добро или лошо за тях. Има ли специфични упражнения за намаляване на обиколката или някакви други мерки?
18.03.15
19:56
казано от Rosina Rori на 18.03.15, 16:50:
Златина, прочетох за прасците от първия пост. Как оправи положението там?
Здравей,
не можах да открия какво точно съм казала за прасците си! Вероятно съм се оплаквала, че са огромни! :D
Какво да ти кажа - аз обувки на ток не нося. Винаги съм карала с ниски обувки, предимно гуменки и маратонки. Харесвам токчетата, но имам проблем с едната става, която свързва палеца с крака и ме боли, когато съм на високо.
С времето, и най-вече с тренировките, свикнах с прасците си :D и започнах да си ги харесвам. Не мисля, че се смалиха, но пък бедърът ми се пооформи и вероятно визуално стоят по-добре. Вярно, напоследък се поизчистиха, но реално не съм правила кой знае какви и кой знае колко редовни упражнения за тях. Май само - повдигане на пръсти, на един крак, като при спускането петата ми слиза под нивото на пъстите. Правила съм го със СТ и с дъмбел в едната ръка. По 3-4 серии от по 15 повторения и толкова. Не се сещам да съм правила друго... Обаче клякам с колкото тежко мога, правя мъртва тяга с колкото тежко мога и кондиционни тренировки с бягане, скачане и т.н всяка неделя. Вярвам, че всичко това също има голямо значение.
Това е! Не знам колко съм била полезна, ама... :)
казано от Златина Цонева на 17.03.15, 20:49:
Ахахахахах, Боби, вЕрно, че имаше таквиз неща, ама чак буболечки, манджи и сдъвкани дъвки не помня да са ми оставяли за спомен! :D
Злати, вчера купих на малката щерка една игра - “Чайка за късмет”. Изпили ми мозъка да и я купя, защото и я видяла на реклама. Та, въпросната чайка я стискаш под опашката и тя “изплюва” едно л..но върху хавлия. Та не знам за големите какви щуротии измислят, ама и за малките не са по-малки :)
Мнението беше редактирано от Zozo на 18.03.15 20:12.
18.03.15
21:12
казано от Zozo на 18.03.15, 20:10:
Злати, вчера купих на малката щерка една игра - “Чайка за късмет”. Изпили ми мозъка да и я купя, защото и я видяла на реклама. Та, въпросната чайка я стискаш под опашката и тя “изплюва” едно л..но върху хавлия. Та не знам за големите какви щуротии измислят, ама и за малките не са по-малки :)
Ужас! Какво ли ме чака и мен.. (headbang)
18.03.15
21:15
“Чайка за късмет”.
Ахахахахха! А какво точно ака тая птица, ако мога да запитам?!? :D
19.03.15
07:53
казано от MartiG на 19.03.15, 07:48:
Дали искаш да знаеш ... :D
Честно ли?
Да! :D
`Щото ми е интересно с какво точно са натъпкали горкото птиче! :D
19.03.15
09:37
Боже господи, не е възможно това да е истина- пластмасова птичка да ти нас’ре масата със силиконово ако ????? И това нещо струва 35 лв? НЕНЕНЕ :)
казано от Златина Цонева на 18.03.15, 21:15:
“Чайка за късмет”.
Ахахахахха! А какво точно ака тая птица, ако мога да запитам?!? :D
Нещо като пяна :-) че и на цвят са го докарали :D
Да добавя, че и пяна се продава отделно като консуматив (giggle)
Мнението беше редактирано от Zozo на 19.03.15 09:42.
Вече предпочитам да платя втора Лего арктическа база .... бахти играчките ....