Me, myself and I

Прескочи до:

Много благодаря Vic!

02.04.2014/сряда
Като за последен ден от отпуската - сновах напред-назад из града.
Без тренировка. Само две 100 метрови обиколки със синковеца, за да го надъхвам преди трена му по плуване. :D
Не, че можех друго де! От вчера имам мускулна треска дори на предмишниците! :D

Храната:
- 3 варени яйца* с шарена сол
- 50гр бадеми, 20гр червени боровинки, 100гр печени пилешки гърди
- 1 банан, 1 ябълка
- 2 варени яйца*, 1 морков
- 245гр печен на скара свински врат, краставица, зелен чесън, 1 инка

Калории ~ 1840.

03.04.2014/четвъртък

Храната:
- 190гр печен на скара свински врат, 1 морков, 1 инка
- 1 ябълка
- 100гр ядки сурови микс (кашу, бадем, боровинка), 1 инка
- 2 ябълки
- 120гр печен на скара свински врат
- 3 варени яйца*, зелена салата със зелен лук*, около 15гр зехтин и оцет, зелен чесън, 1 инка
Калории ~ 2000.

Физическото:
100 бърпита + 100 руски суинга с 16кг пудовка
Разделих ги на 10 серии от по 10+10. За време - 14:06

Никаква сила и въздух нямах. Или поне така си мислех. Буквално се изненадах, че ги направих за по-малко от 15 минути. Мислех, че ще ги прескоча. Обаче си сравних предните “постижения”:
02.12 - 14:39
09.01 - тука имаше “срив” в системата и няма измерено време :D
28.01 - 16:07
13.02 - 16:00
27.02 - 17:03
11.03 - 15:00
и се оказа, че съм си напред с това време. Доволна съм! :D

04.04.2014/петък

Храната:
- 3 бъркани яйца*, 1 домат; 1 инка
- 1 банан
- 100гр ядки сурови микс (кашу, бадем, боровинка); 1 инка
- 2 ябълки
- 1 варено яйце*, 1 морков
- домати с хималайска сол, пържоли от пилешки бутчета на скара, гъби; резен суров ананас; 1 инка
Калории ~ 2030.

И утре ще си купя Бейк Ролс! :D Първобитните хора са го открили, значи се вписва в режима ми! :D :D :D

Теди Илиева

05.04.14
15:35

Нееееееее, не го купувай :D

05.04.2014/събота

Храната:
- 110гр пържоли от пилешки бутчета на скара (без кожата), 1 домат; 1 инка
- “физическото”
- 1/3 банан, 1 ябълка, 1 резен ананас; 40гр лешници*
- 200гр пържоли от пилешки бутчета на скара, 100гр гъби; 1 инка
- 20гр лешници*, 3 фурми (без захар, поне според опаковката); 1 ментов чай
- 200гр пържоли от пилешки бутчета на скара, огромна салата от леорда с около 20гр зехтин, оцет и хималайска сол; 5 фурми
Калории ~ 1910.

Физическото:
1. SDHP - 1х5х20кг/1х5х25кг/1х5х30кг/5х5х35кг - тежаха ми и дясната ми китка негодуваше
2. Преден клек - 1х5х20кг/1х5х25кг/1х5х30кг/1х5х35кг/5х5х40кг/и после 1х1 с 45, 50, 55 и 60кг -  тук пък честно казано не очаквах, че мога да клекна ( и да стана :D ) с 60 кг. При това всичките ми клекове бяха ATG, както е модерно да се казва. :D Че не ме и душеше толкова, както преди.
3. Раменна преса - 1х5х20кг/1х5х25кг/4х5х30кг ( последното повторение от последната серия беше наполовина преса, наполовина пуш. Вдигнах го до някъде, но после нямаше на къде! (blush) )1х5х25кг
4. Заден клек - 1х15х20кг
5. Лежерен кростренажор :D - 15 мин със скорост около 10км/час

:( Искам и аз да си имам фитнес-другарче! Ама не, за да си бъбрим (мразя да ми говорят, докато тренирам), а да разбира нещата, да следи за техниката ми, да ми помага и да ме пази на по-тежките серии, защото сега въобще не смея да вдигам тежестите, като не съм сигурна кое как го правя. :( Мрън, мрън, мрън! :D

06.04.2014/неделя

Храната:
- 1 банан, 1 ябълка, 1 портокал; 20гр лешници*; 1 инка
- “физическо”
- 185гр варено пуешко месо, домати със съвсем мъничко зехтин
- 5 фурми, 15гр лешници*, 20гр орехи*, 1 ябълка; 1 инка
- 145гр варено пуешко месо; доста готвено прясно зеле (с домат, морков, магданоз и малко зехтин); няколко скилиди чесън
- 10 фурми; 1 инка
Калории ~ 1835 (без тези от зелевата манджа на вечеря)

Физическото:
Тренировка с Vic и компания в “Богоров”
- едни спокойни 200м със синковеца, за да се стоплим докато чакаме началото
- загряване на ставите, малко борцови подскоци, малко совалки
- комплексът:
100м бягане + 75 скока на около 60см + 100м бягане
Последвани от 5 рунда от:
растяща стълбица 1-2-3-4-5 от набиране с подскок, лицева, руски суинг с пудовка 28кг (grin) + 200м бягане
Моето време - 29:50 мин.
Весито вика, че времето ни било “потресаващо” :D, ама аз се кефя, че без малко да я стигна на последния спринт. Ама като тупуркам като стадо бизони и пуфтя като парен локомотив, на... Усети ме и ми се изплъзна! :D
Като цяло бягам странно и мразя да бягам! (dull)
Скоковете - невероятно, но факт, си ги изскачах всичките! Кеф! :)
Лицевите опори първите 3 кръга ги правих стриктни, 4-тият - от колена, а петият от 1 до 4 - стриктни, последните 5 - от колена.
Суинговете... мани, мани... Като ми даде Vic тая пудовка от 28 кила, се припотих преди още да съм започнала! :D Голям зор видях, ама можело! Ама много трудно! Ама пък можело! :D :D :D Ама така е, като му надух глвата, че искам да отслабвам, сега ще ми го изкара през... :D
И после вместо да дремна следобед, водих хлапетата да гледаме “Rio 2”. Още докато вървяхме към МОЛа бедърите ми протестираха. Гърбът ми и той се одърви. Утре ще съм голяма гледка! :D

07.04.2014/понеделник

Храната:
- 1 банан; 25гр лешници*; 1 инка
- 10 фурми, 1 ябълка
- 4 варени яйца*; 1 инка
- 1 ябълка, 80гр червени боровинки
- 240гр печено пиле на грил, домати; 5 фурми
Калории ~ 1935

08.04.2014/вторник

Храната:
- 115гр печено пиле на грил, 1 домат, 5 фурми; 1 инка
- 100гр сурови ядки микс (бадеми, кашу, боровинки); 1 инка
- 145гр печено пиле на грил, 1 домат
- “физическото”
- 3 фурми
- голяма зелева салата с около 15гр зехтин, 2 варени яйца и ... (blush) 10 фурми
Калории ~ 1880

Физическото:
- загряване на ставите
- набирания - от много изпънати пръсти, подхват - 10 единички
- трицепсови кофички с ръце и крака на две лежанки - 2х10/2х7
- мъртва тяга - 1х3х30кг/1х3х40кг/1х3х50кг/1х3х60кг/1х3х70кг/1х3х80кг - до тук надхват.
                После със смесен хват - 3х1х85кг/3х1х90кг
                И отново с надхват - 1х2х80кг/1х1х80кг/1х3х75кг/1х3х70кг/1х3х65кг/1х3х60кг/1х3х55кг/1х3х50кг/1х3х45кг/1х3х40кг/1х3х35кг/1х3х30кг
- лежерни 15 минути на кростренажора с около 10км/час
- малко разтягане

- а като се прибрах у дома - страничен планк - 6х30сек/по 3 на страна

Доста пратки на работа. Дори закъсняхме, в резултат на което се озовах с 30-40 минути по-късно във фитнеса, който за мой кошмар беше ужасно пренаселен. Мразя! (devil) Стойката за клек беше заета, затова реших да правя съботната тренировка днес, а днескашната да я оставя за тогава. Да, ама нямаше как да снова между лоста и стойката за кофички, затова и се наложи ново префасониране. После поне се постарах на мъртвата тяга... колкото можах... (blush). И заради цялата гъчканица, преместих планка за после, когато се прибера.

А като си гледам яденето - Тия мои първобитни хора, явно са били тревопасни! :D :D :D Все към плодовете ме влече ( фурмите хич няма и да ги коментирам (blush) ), в резултат на което, дори и да не са ми чак толкова високи приетите калории ( не, че са и ниски де (dull) ), въглехидратите ми са в небесата. Протеините ми се въртят около 1-1,5 гр/кг тегло, но не знам това достатъчно ли е. Не, че се оплаквам от нещо де! Не съм по-гладна от преди! :D Ама не знам така ще отслабна ли въобще... Или първо да си изям кутията с фурмите и после вече да му мисля?!? :D :D :D

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 08.04.14 21:54.

09.04.2014/сряда

Храната:

- 10 фурми, 1 инка
- 1 банан, 2 ябълки
- 2 варени яйца*; 50гр орехи*
- 10 фурми ( край! изядох ги! :D ), 1 инка
- 370гр (blush) свински котлети на скара, салата от домати, краставици и зелен лук с около 10гр зехтин
Калории ~ 2130 (без тези от зеленчуците)

Без тренировка, само час разходка край морето, докато чакаме малкия да свърши с тренировката по плуване.

10.04.2014/четвъртък

Храната:
- 1 ябълка, 1 банан, 1 инка
- 80гр сурови ядки микс (лешници, кашу, боровинки, стафиди)
- 130гр свински котлет на скара, 1 домат
- 100гр сурови ядки микс (бадеми, кашу, боровинки); 1 инка
- “физическото”
- 270гр риба тон на скара, краставица, чесън, 50гр лешници*, 1 инка
Калории ~ 2365

Физическото:
5 кръга 3мин AMRAP / 1мин Rest
-6 Руски суинга с 16кг-ова пудовка
-6 лицеви опори
-9 клека СТ
Резултат:
1 рунд с чисти лицеви опори: 6 кръга
2 рунд с чисти лицеви опори: 5 кръга + 6 суинга + 6 лицеви опори + 2 клека
3 рунд с лицеви опори на колене: 5 кръга + 6 суинга + 6 лицева опора + 4 клека
4 рунд с лицеви опори на колене: 5 кръга + 6 суинга
5 рунд с лицеви опори на колене: 5 кръга + 6 суинга + 6 лицева опора
Тотал: 180 суинга + 72/102 лицеви опори цели/от колена + 240 клека

И още 3х10 суинга до вертикала с пудовка 16кг.

От вторник имам кошмарна мускулна треска на гърба. Не мога да си събера плешките, не мога и да си извия ръцете назад, за да си разкопчея сутиена (примерно). Опитах да правя цели лицеви опори, ама след втория кръг просто не исках повече! :D Ама и на това съм доволна. Не бях много бавна, та все пак е нещо!
И мисля, че имам психологически проблем с храната! (dull) Или имам глисти! :D Непрекъснато съм гладна. А не е да няма за какво да мисля и какво да правя през деня. Т.е. не мисля за манджорето, ама коремът ми мине не ми не време и пуска цигулките. Ям достатъчно като калории (дори предостатъчно). Опитвам се да се храня максимално изчистено, с достатъчно месо, ядки ( днес направо се олях!!! :D ), зеленчуци и плодове... Дали е заради тия пусти фурми, заради които въглехидратите ми доста скочиха или си е проста лакомия?!? (blush) Пфуууу, цял живот гладна и все дебела! :D :D :D

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 10.04.14 21:28.

11.04.2014/петък

Храната:

- 135гр свински котлет на скара, 20гр лешници*, 1 инка
- 1 ябълка, 60гр лешници*, 1 инка
- 130гр риба тон на скара, 1 краставица
- 1 ябълка, 80гр сушени червени боровинки
- 155гр риба тон на скара
- 270гр варено пуешко месо*, голяма салата от леорда с около 20гр зехтин, 50гр лешници*, 1 инка
Калории ~ 2700

12.04.2014/събота

Храната:
- 1 банан, 25гр лешници*, 1 инка
- “физическото”
- 285гр печено пуешко месо*, 1 домат, 25гр лешници
- 2 ябълки, 1 банан, 1 инка
- 2 варени яйца, 1 домат
- 1 инка
- ...............
Калории ~ до момента 1540, но довечера сме на гости и въобще не знам какво точно ще има за ядене... Много възможно е дори да си наруша режима и то не просто да приема в повече калории, а и да ям нещо, което съм изключила от храната си вече от 10 дни ( кога минаха толкова, бе (wasntme) )... Пфу... Не, че не бях твърдо решила, че на Великден ще ям козунаци! :D Обожавам ги и хич не ме интересува къде ще ми се залепят! :D :D :D Ама да не си почна празничното плюскане седмица по-рано, че ще стане зле!!! (grin)

Физическото:

- загряване на ставите
- Power Clean - 1х10х20кг/1х3х25кг/30кг/35кг от стоеж/3х1х40кг от земя
- Back Squat - 1х10х20кг/1х3х30кг/40кг/50кг/60кг
- СС Power Clean/Back Squat - 10х2хобръщане с 35кг/заден клек с 50кг
- Back Squat - 1х5х40кг/1х8х30кг/1х10х20кг
- Bench Press - 1х10х20кг/1х3х25кг/30кг/35кг/40кг/10х1х45кг
- 2х15 повдигане на свити в коленете крака на стенд
и толкова, щото трябваше бързо да се прибирам у дома. (blush)

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 12.04.14 16:11.

Първо да си допиша вечерята от вчера:
- салата домати, краставици и лук (гледах да не си сипвам от поръсеното сирене), свинско и пилешко месо, готвени в гювеч, варено яйце, салата от печено червено цвекло с чесън, олио и оцет (много ми допадна) и ... (blush) ... едно парче домашна торта със заквасена сметана и сиропирана с компот от кайсии ( също много ми хареса :D ).

13.04.2014/неделя

Храната:
- 1 банан, 1 инка
- “физическото”
- 3 варени яйца с шарена сол, салата от домати с около 10гр зехтин, 1 огромна ябълка
- 20гр стафиди, 20гр орехи*, 1 инка
- голяма зелена салата със зелен лук, репички, оцет и около 15гр зехтин, 375гр печена агнешка плешка, зелен чесън*, 260гр ягоди
- 1 инка, 50гр стафиди
Калории ~ 2155 (без тези от зеленчуците)

Физическото:
Тренировка с Vic и компания в “Богоров”
Максимален брой рундове за 15 мин - Нарастваща стълбица от скок на 60см + суинг с пудовка 28кг + лицева опора
1 + 1 +1/2 + 2 +2 и т.н до където устискаш :D
Аз: 12 рунда + 10 скока от тринайстия

Скоковете - супер! До 5-тия рунд включително лицевите опори бяха чисти, после вече от колена. Просто с тая тежка пудовка нямах сили за нищо повече. Непрекъснато мислех как да си стягам тялото, за да не изхвръкна с нея напред. Момчетата искаха да ми я вземат, ама аз не си я дадох! :D В десетия рунд суинговете бяха 5+5, а в единайстия - 6+5, в дванайстия обаче стиснах зъби и - и сама не знам как ги изкарах и 12-те повторения наведнъж. (wasntme) Чух, че времето изтича и си рекох - “Сега или никога!” :D и поне успях да захапя тринайсетия рунд.

После интервален преден планк - 20сек работа/10сек почивка, 8 интервала

Снимки от “събитието” - тук.

14.04.2014/понеделник

Храната:
- 1 банан, 30гр стафиди, 1 инка
- 1 банан
- 100гр сурови ядки микс (кашу бадеми, боровинки), 1 инка
- 1 ябълка
- 100гр сурови ядки микс (кашу бадеми, боровинки)
- 1 домат
- салата домати с около 10гр зехтин, пържоли от пилешки бутчета на скара, 3 пилешки крилца на скара, зелен чесън, 30гр стафиди
Калории ~ 2500

15.04.2014/вторник

Храната:
- 1 ябълка, 1 инка, 60гр пържола от пилешко бутче на скара
- 180гр фурми (blush) :D
- 210гр пържола от пилешко бутче на скара, 1 домат
- 70гр сурови бадеми, 1 инка
- голяма зелена салата със зелен лук*, репички, оцет и около 20гр зехтин, 1 пилешко крило на скара, 2 варени яйца, 90гр от някакво телешко филе с подправки, зелен чесън, 1 инка
Калории ~ 2280

Физическото:
- загряване на ставите
- мъртва тяга - 1х5х30кг/1х3х40кг/50кг/60кг/70кг/10х2х80кг-  с надхват
- тръстър - 1х5х20кг/1х3х30кг/10х2х35кг - всяка от двойките започва с обръщане от земя
- набиране - 10х1 - с подхват, стъпила на изпънати пръсти
- интервалин преден планк - 8х20сек работа/10сек почивка
- хиперекстензии - 3х15
- наклони в страни с 15кг диск в ръка - 3х10 на всяка страна
- 10мин кростренажор

Не можах да си направя СС от тяга и тръстъри. Стойката за клек беше заета и нямаше как да прицапам и двата лоста. Затова и си направих десетте кръга с по две повторения по отделно. Напоследък рядко успявам да си следвам точно програмата. (dull) Ама няма нищо лошо, че хората искат да тренират и ходят на фитнес. Просто... защо по дяволите уцелват моето време?!? :D :D :D
Исках да опитам тръстър с 40кг, обаче още на 35-те кривото ми дясно рамо ме заболя, а без стойка, от която да ги вземам - нямаше да мога да ги обръщам. :( Иначе може и да успея да ги ставам и най-вече, да ги избутам над главата си.
В понеделник нещо се намръзнах сутринта и сега гърлото се опитва да ме заболи... Бляк! Дано не се скопосам точно преди празниците! (dull)

16.04.2014/сряда

Храната:

- 1 банан, 1 ябълка, 30гр орехи*, 1 инка
- 35гр годжи бери, 1 инка
- 110гр от телешкото филе, 2 варени яйца, 2 домата
- 2 ябълки
- 80гр сурови ядки микс (кашу, бадеми, боровинки)
.......
- зелена салата със зелен лук*, репички, оцет и зехтин, лаврак на скара, зелен чесън*, 1 инка
Калории ~ без тези от вечерята 1560

15.04.2014/вторник

Храната:

- 1 ябълка, 1 банан, 1 инка
- 2 ябълки, 5гр годжи бери, 1 инка
- 165гр лаврак на скара, 3 домата
- 80гр сурови ядки микс (кашу, бадеми, боровинки)
- “физическото”
- 30гр свинско филе “Елена”
- салата домати с около 10гр зехтин, сигур къмто половин печено пиле (blush) - 370гр, 10 фурми, 1 инка
Калории ~ 2600

Физическото:
Нарастваща стълбица 1-1-2-2-3-3-4-4-5-5-... за време 15мин от Суинг до вертикала с 16кг и Бърпи
Завършени: 13 кръга + 14 суинга
Т.е. общо 105 суинга до вертикала и 91 бърпита

Като започнах си мислех, че ще стигна максимум до десетия кръг, после обаче си виках - още време има, още има, айде още малко... И то стана по-прилично!

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 18.04.14 11:16.

18.04.2014/петък

Храната:
Доста ядене, макар и режимно - няколко инки, печено пиле, варени броколи, карфиол и моркови, сурови ядки микс, фурми, зелена салата със зехтин, няколко парчета свинско филе “Елена”, ябълка, банан, стафиди
Калории ~ 2845… Много... (dull)

19 и 20.04.2014/събота и неделя
Потресаваща хранителна вакханалия... Хич няма и да я описвам. (blush) Отядох си на козунаци, ярешко, салати и... шоколадови глупости... (blush) Буквално се натъпках и едвам спах първата вечер, щото чак ме заболя шкембето. :D И разбира се, движението беше преместване от софра на софра. Добре поне, че в неделя ходихме да гледаме състезанието на племенника по спортно ориентиране и се качвахме с него до старта, което си беше има-няма 800 метра нагоре по баира в една гора недалече от Търговище. Че, ако и толкоз стръскване нямаше, буквално можеше да гръмнем! Напече ни слънцето, надишахме се с чист въздух, разходихме се - не беше никак зле!

21.04.2014/понеделник

Храната:
- 1 инка
- път с колата към Варна и малко квартално “физическо” като се прибрахме
- 2 варени пуешки яйца* и 1 варено пътпъдъче* такова (пукнати “жертви” от шаренето в събота)
- 13 фурми
- около 2 часа следобедна дрямка
- 1 инка, 1 ябълка
- голяма зелена салата* със зелен лук*, оцет и около 20гр зехтин, 4 варени кокоши яйца*, 1 стрък зелен чесън*
Калории ~ 1290

Физическото:
Като се прибрахме  (къмто 10 и 30) завлякох малкия в училището дето е до нас, за да потичаме малко, че в събота е на състезание и освен плуването, ще трябва и да бяга. Каката и тя дойде и тотално ме изненада, като хукна да бяга с нас, че и мъничко упражнения правихме. Хем искам да и казвам колко се кефя, че иска да се движи (днес например, миналата седмица пък си правела в къщи след училище лицеви опори и бърпита), хем тя се нерви и мърмори и не смея, че да не я притеснявам и да не вземе да се откаже. Луда работа!
Та, днес:
- 800 метра тичане (в спокойно темпо)
- още 800 метра тичане
- 10 скока с два крака на ниска стеничка (до под коляното)
- 10 чисти лицеви опори
- 10 клека СТ
- 10 бърпита с чиста лицева опора
- последни 800 метра тичане (от последната обиколка извървях къмто 50 метра)
Нищо работа, ама се файдица! :D Тресеше ми се и шкембето, и гъзето докато се носех в умопомрачителния си свински тръст по стадиончето! И се потресох от себе си! :D :D :D
И най-тържествено се заричам, че много ще внимавам с храната, особено с калориите й, че чисто хранене, чисто хранене, ама с по 2800 ккалории дневно няма как да сваля килограмите, които съм си наумила. (dull) Днес беше добре, даже повече от прилично! Дори малко, мен ако питате :D, ама след всичкото това тъпкане - просто не бях гладна! Утре и вдругиден пак ще наблягам на яйцата, че има доста и ако не ги изям аз, ще трябва да ги хвърлим. Ама по-добре така, че да не трябва да му мисля кво да ям.

И не уцелих бияча, ама детитата ми направиха тематична поставка за яйце! :D

22.04.2014/вторник

Храната:
- 35гр орехи (предварително накиснати за няколко часа), 1 банан, 1 инка
- 2 ябълки
- 5 варени яйца* с шарена сол
- 2 ябълки
- голяма зелена салата* със зелен лук*, оцет и около 25гр зехтин, 3 варени яйца*, 40гр филе “Елена”
- “физическото”
- 1 инка
Калории ~ 1630

Физическото:
Някаква бърза импровизация след вечеря, че днес нямаше време за нищо, заради родителската среща на щерката.
5 минути максимален брой повторения от изхвърляне (Snatch) с 16 кг-ова пудовка. Правих ги в серии от по 3 броя, като редувах дясна и лява ръка. Резултат - по 7 серии за дясна и за лява ръка. Май се пообърках малко, щото дърпах пудовката от земята, пред краката ми, директно нагоре, а не ползвах онова суингоподобно залюляване напред, с което да улесня изхвърлянето. Както и да е. С дясната ръка се справям без забележки. Лявата обаче ми е много куца! :D Явно продължавам да завъртам пудовката по по-странен начин, в резултат на което тя се чука в ръката ми 4-5 пръста над китката и утре 100% пак ще имам синяк. С дясната ръка този проблем го нямам. Плюс това, че явно ми е по-силна и като цяло по-лесно изхвърлям пудовката с нея. Не съм сигурна и дали не трябваше тези 5 минути да са не общо, а 5 минути за лявата и 5 минути за дясната ръка, ама като за начало - това е!
И по дяволите - не свършват тия варени яйца и това е! :D Днес изядох 8 в опит да докажа, че не са “смъртоносни” в такова количество! :D :D :D Обаче и за утре имам! (dull) Никой вече не ще да ги яде, само аз си ги “чукам” в главата! (grin)
Ае, отивайте да спите! :D

23.04.2014/сряда

Храната:
- 50гр лешници* (предварително накиснати за няколко часа), 1 банан, 50гр стафиди, 1 инка
- 1 ябълка
- 3 варени яйца* с шарена сол
- салата от домати, краставици и зелен лук* (без мазнина), 290гр пилешко на скара
- “физическото”
Калории ~ 1625

Физическото:

Колкото да не е без хич! 3х5 чисти лицеви опори, 3х10 лицеви от колена

24.04.2014/четвъртък

Храната:
- 40гр кашу, 40гр стафиди, 1 инка
- 2 ябълки
- 225гр пилешко на скара, 2 доматчета, 1 краставица
- 1 ябълка
- “физическото”
- 20гр стафиди
- салата от домати, краставици и зелен лук* с около 15гр зехтин, 140гр пилешко на скара
- 20гр орехи* (предварително накиснати за няколко часа), 40гр стафиди
Калории ~ 1770

Физическото:

12 кръга от:
- 20сек максимален брой суинг до вертикала с 16кг пудовка
- 20сек преден планк от лакти
- 20сек почивка
Суинговете ми бяха: 11-11-13-13-12-12-12-13-12-12-12-12, т.е. общо: 145бр
И после газ към басейна, за да се окаже, че няма късна тренировка и, че малкия тръгва за състезание утре, а не в събота, както си мислех! :D Много съм разсеяна, значи! :D :D :D Поне му купих нов бански, а сега отивам да му стягам багажа.
Ае, лека!

А, да - много поздрави от Ванката, за групата на Vic!

25.04.2014/петък

Храната:

- 20гр сурово кашу, 50гр стафиди, 10гр годжи бери, 1 инка
- 1 ябълка
- 120гр печено пилешко на скара, 75гр филе “Елена”, 2 доматчета, 1 краставица, 1 инка
- 1 ябълка
- зелена салата сас зелен лук*, оцет и около 20гр зехтин, 1 варено яйце* + 2 белтъка*
- 50гр бадеми (предварително накиснати), 40гр стафиди, 1 банан, 1 инка
Калории ~ 1760

Без физическо.
Хвана ме нервата заради пътуването на малкия. Баба му забравила да му сложи сандвич и на обяд ял някакви глупости, добре поне, че на вечеря хапнал както трябва. Тююююю, вече за трети път пътува заради плуването и все се притеснявам, не мога да свикна и това е. (dull)

26.04.2014/събота

Храната:

- 1 банан, 50гр стафиди, 40гр орехи* (предварително накиснати), 1 инка
- ..............
Калории ~ ........

Довечера сме на сватба. Ще гледам да не се оливам с яденето у дома днес, че поне калориите ми да не скочат до небето. Дано да има хорца, та да тропна малко, че иначе голяма почивка ще му ударя. :D И за първи път ще вляза в католическа църква. Чакам го с нетърпение, щото ми е интересно да видя ритуала и обстановката.
После ще си дописвам манджите, а сега отивам да чистя! Ае!

26.04.14
11:09

Със сигурност “бабата” е свекървата? (wait) :D

Аххаххааххахах, не, моята майка е, ама това не и пречи да е също толкова разсеяна! :D Все пак и аз трябва да приличам на някого! :D

26.04.14
14:31

Хахаха, затова пък си супер забавна :D

26.04.2014/събота

Храната:
- 1 банан, 50гр стафиди, 40гр орехи* (предварително накиснати), 1 инка
- ..............
Да си допиша манджорляка! :)
- 1 варено яйце*, 2 ябълки
- 200гр варено пуешко месо*, 2 домата
- на сватбата - шопска салата без сол и мазнина, 1 мъничко черно хлебче, 3 рулца от шунка с някакво крема-сирене вътре и за основно пилешко с различни задушени зеленчуци.
- 1 банан, 1 инка
Калории ~ 1330 без тези от вечерята

Много ми хареса сватбата! И булката, и църквата... Направо да ти се прище да станеш католик - една светла и свежа църква, с големи прозорци, без икони и стенописи по стените, само високи сводове в светло жълто. Не е като нашите, мрачно, опушено, с много образи, с много свещи, мистично. С риск някой вярващ да ме анатемоса - сякаш нашите църкви още от прага те карат да наведеш глава, да се преклониш и като, че ли да всеят страх и боязън в сърцето ти, а при тях не е така. И песни ни пяха в нея, и ориз хвърляха на излизане... Хем и те християни, хем и ние, пък толкова различно... И ми се дощя да отида на някоя Коледна литургия при тях, сигурно ще е супер да си седиш на ония дървени пейки и да слушаш песни, като на концерт! А и “падрето” (не знам така ли им се вика) беше много забавен. Пристигна на мотор, с расото под мишница и току пускаше по някоя шега по време на литургията! :D

27.04.2014/неделя

Храната:

- 1 банан, 30гр лешници*, 1 инка
- “физическото”
- 135гр печено пуешко бяло месо*, домати с хималайска сол, 1 банан
- около час моткане пред и из МОЛа, да разглеждаме “Флора”-та
- 8 фурми, 1 ябълка
- 295гр свински ребра на скара, доста задушено червено цвекло с чесън, оцет и около 15гр зехтин, задушени гъби (без мазнина), 8 фурми, 1 инка
Калории ~ 2200 без тези от гъбите и цвеклото на вечеря

Физическото:
в “Богоров” с Vic и компания
- загряване на ставите, совалки, разучаване на турско изправяне - без тежест, с 5, с 8 и с 12 кг ( на последното - зор! треперят ми ръчичките! :D )
Основният комплекс, отборно по 2 души - аз и Григор:
100 Бърпита с набиране - 30 сек. работа / 30 сек. почивка, с редуване на съотборниците.
Отборно се справихме за почти 8 мин. (blush) (15:22)

После:
100 Руски суинга с пудовка 32 кг (party), пак отборно, 30 сек. работа / 30 сек. почивка, с редуване на съотборниците.
Врме на отбора: 2:40минути (5:10)

И за финал :
Предна опора - 8 пъти в интервали 20/10 + 1 обиколка на стадионтчето (200м) в свински тръс!

От суинговете си съм много доволна! :) Ама от набиранията - хич! То голямо канене и дупене преди всеки скок! Добре, че беше Гришата, та да не сме съвсем на опашката на класирането! :D Имах пясък в косата, в устата, в сутиена! :D :D :D Луда работа! За времената не съм сигурна, Vic трябва да каже правилно ли съм ги сметнала!

Следобед пък отскочехме до МОЛ-а, да позяпаме цветатя. Тази година не ми се видя нищо особено “Флората”. Ама цъкнах тук-таме по някой троскот, да не е без хич! :D

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 28.04.14 06:36.

28.04.2014/понеделник

Храната:
- 1 банан, 35гр лешници*, 1 инка
- 9 фурми
- 165гр свински ребра на скара, 170гр задушени гъби (без мазнина)
- 3 ябълки
- 300гр свински ребра на скара, домати, краставица, 50гр стафиди, 5 фурми, 1 инка
Калории ~ 2325

29.04.2014/вторник

Храната:
- 40гр суров слънчоглед (поради липса на други ядки), 40гр стафиди, 1 инка, 1 мандарина и половина
- 2 ябълки
- 10 фурми
- “физическото”
- 2 ябълки, 1 инка
- зелена салата със зелен лук, оцет и около 25гр зехтин, 80гр печено пуешко бяло месо*, 3 варени яйца*
Калории ~ 1750

Физическото: тренировка у дома
Нарастваща стълбица 1-1-2-2-3-3-4-4… и т.н. за 15 минути от суинг до вертикала с 16кг и бърпи.
Докарах ги до 13 пълни кръга + 14 суинга, т.е. общо - 105 суинга и 91 бърпита.
И после още 3 серии от:
- 10 руски суинга с 2 ръце с 16кг
- 10 суинга до хоризантала с дясна ръка
- 10 суинга до хоризонтала с лява ръка

Днес трябваше да ходя в залата, но се преработих на работа (dull) и буквално не ми се мърдаше. Дори не ми стигна времето да си изям варените яйца на обяд, та си ги върнах в къщи и си ги ядох на вечеря! Обаче... хвана ме срама втори ден нищо да не тренирам и си викам - няма да стане тая, я поне малко да поразмятам пудовката. Припотих се, уморих се... доволна съм, ще спя спокойно! Ае! :)

30.04.2014/сряда

Храната:

- 2 варини яйца*, 5 фурми, 30гр стафиди, 2 мандарини, 1 инка
- мнооооооооого фурми, къмто 165гр, 1 инка
- 180гр сурови ядки микс (кашу, бадеми, боровинки)
- 255гр сьомгова пъстърва на скара, зелена салата със зелен лук*, краставица, оцет и около 15-20гр зехтин, 1 инка
Калории ~ 2580

01.05.2014/четвъртък

Храната:
- 6 фурми, 150гр сьомгова пъстърва на скара, 1 инка
- 70гр сурови бадеми
- 160гр сьомгова пъстърва на скара, 30гр стафиди, 1 инка
- 1 ябълка, 1 банан
- салата домати с около 15гр зехтин, много печен агнешки бут (къмто 330гр), 1 ч.л. мед
Калории ~ 2015

Калориите ми отново скочиха над 2000, че и доста над тях! (dull) Глад мори добитъка! (grin) Последните дни не сколасвах да си накисна ядките и ги ядох така, направо от пакетчетата.

Нямаше и тренировки. В четвъртък обаче откарахме близо 7 часа на Tall Ships Regatta 2014. Шест часа в обикаляне по всички възможни ветроходи, на които пускаха да се качваме, плюс още час зинзякане на едно корабче, щото обещах на детитата да се разходим из Варненския залив. Като застъпихме в 10:30, успяхме да се приберем чак в 17:30. Умрях от глад, добре че си носех пакетче с бадеми. Подбиха ни се краката от мотане и катерене по тия трапове и палуби. Ама пък беше готино!

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 02.05.14 22:35.

02.05.2014/петък

Храната:

- 140гр печено агнешко бутче, 2 инки, мноооооого фурми
- 90гр сурови ядки микс (кашу, бадеми, боровинки), 1 инка
- половин ябълка
- салата домати, краставици и зелен лук с около 10гр зехтин, 2 яйца* в гювече с печен пипер, домашен доматен сок и 70гр луканка
Калории ~ 2100 (без тези от зеленчуците на вечеря)

03.05.2014/събота

Храната:
- 1 банан, 1 инка
- 180гр сурови ядки микс (кашу, бадеми, боровинки)
- 70гр луканка, 220гр домати, 30гр суров слънчоглед, 1 инка
- “физическото”
- 5 сушени смокини
- 2 варени яйца*, 50гр луканка, 15 маслини, салата от домати, краставици и лук с около 15гр зехтин, 7 сушени смокини и 10 фурми
Калории ~ 2870 (без тези от зеленчуците на вечеря)

Физическото:
За време:
1-2-3-4~10 СТХП + клек с пудовка пред гърди (с пудовка 16кг)
5 мин скачане на въже (нямаше как да стане у дома, та замених с jumping jack и имитации на скачане на въже с двата крака заедно и от крак на крак
10-9-8-7~1 СТХП + клек с пудовка пред гърди (с пудовка 16кг)
Времето трудно определимо, щото спирах, почвах, пусках таймери, спирах ги... Сериите с пудовката ги правих за около 5:47 и двете, т.е. общо сигурно ми е излязло около 17 минути. Никаква сила нямах на клековете, ама така е, който не е клякал от 100 години какво да очаква?!? (dull)

После:
12 рунда от:
20сек макс суинг до вертикала с 16кг пудовка
20сек преден планк от лакти
20сек почивка
Общо планкове: 138 броя

Като цяло тия почивни дни хич не ми се отразяват добре. Много ям и повечко почивам. Дразня се от себе си вече!(dull)
Добре, че излизаме с хлапетата насам-натам, та поне вървене да има. Днес ходихме да изпращаме корабите и да зяпаме “Парада на ветрилата”. Писна ми вече от тия ветроходи! :D

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 04.05.14 09:57.

04.05.2014/неделя

Храната:
- 2 банана, 5 сушени смокини, 1 инка
- в мидената къща “Дълбока” - салата зеле с моркови и порция (450гр) миди с ориз по Бургаски
- 1 ябълка, 6 фурми
- 4 варени яйца*, домати, 8 фурми, 1 ябълка, 1 инка
Калории ~ не ги знам колко са, надявам се, че не са много (wasntme)

Без трен. Пак само миткане. С мъжО и детитата ходихме до Мидена ферма “Дълбока”, до Яйлата, до Камен бряг и до Шабленския фар. Голямо миткане, голямо нещо. Като тръгвахме от Варна - студено, облачно, а там такова слънце ни пече, сварихме се! Пак 6-7 часа бяхме навън. Много див обаче тоя моя малкия, убих се да го вардя да не се приближава много до скалите, луда работа! (devil)

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 04.05.14 21:42.

04.05.14
21:38

~ 1500 kcal (wait) :D (wasntme)
Имаш много добро “око” на фотограф! Снимките са много красиви! (clap)

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 04.05.14 21:42.

казано от Кико Сан на 04.05.14, 21:38:

Имаш много добро “око” на фотограф! Снимките са много красиви! (clap)

Благодаря! И аз си ги харесвам! :D

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 04.05.14 21:51.

05.05.2014/понеделник

Храната:
- 60гр орехи* (предварително накиснати), 1 банан, 7 фурми, 1 инка
- 4 варени яйца*, 2 домата, 1 инка
- 2 ябълки, 10гр годжи бери
- голяма залена салата със зелен лук, репички, оцет, около 20гр зехтин и 15гр поръска за хляб сурови лен, сусам, слънчоглед и мак), 305гр печен агнешки бут, 10гр годжи бери, 1 инка
Калории ~ 2330

06.05.2014/вторник

Храната:
- 80гр орехи* (предварително накиснати), 1 банан, 1 инка
- “физическото”
- 5 фурми, 140гр пъпеш
- 140гр пържола от пилешко бутче + задушени зеленчуци ( в “Българската кухня” в МОЛа)
- 1 ябълка, 7 фурми, 1 инка
- задушени пилешки гърди (много (blush) 400гр в сурово състояние) + 200гр гъби + 145гр бейби моркови, с 20гр зърниста горчица, черен пипер и сол, 200гр домати
- 4 фурми, 40гр орехи* с мнооооого мед (сигур къмто 85-90гр), 1 ябълка, 1 инка
Калории ~ потресаващите 2720 (blush) (blush) (blush)

Физическото:
на Весито загрявката е моята тренировка! :D :D :D

3 кръга с пудовка 16кг от:
- 5 руски суинга
- 5 суинга с дясна ръка
- 5 суинга с лява ръка
- 5 обръщания с дясна ръка
- 5 обръщания с лява ръка
- 5 изхвърляния с дясна ръка
- 5 изхвърляния с лява ръка
Без пускане на пудовката в рамките на всеки един кръг.

5 кръга от:
- 3 набирания подхват ( първия кръг от много изпънати пръсти, след това с отскок)
- 6 цели лицеви опори
- 9 клека СТ

3 кръга от:
- 10 гребания с пудовка 16кг с дясна ръка
- 10 гребания с пудовка 16кг с лява ръка
- 10 СТХП с пудовка 16кг
- 10 лицеви опори от колена

Много ядох днес! (dull) Първобитните ми хора намериха кошер с мед и стой та гледай! :D :D :D Въобще оливация-осерация от където и да го погледна! От утре, ах това прекрасно “от утре”, се стягам, че пак се освинчих! (dull)

07.05.2014/сряда

Храната:
- 1 банан, 1 ябълка, 1 инка (в 5:45 сутринта)
- 2 варени яйца* с шарена сол, 1 банан (чак в 18:00 следобед)
- “физическото”
- 2 варени яйца*, 195гр печено пиле, салата от домати, краставици и лук с около 15гр зехтин, 5гр годжи бери, 11 сушени (ама яко пресъхнали :D сини сливи, които намерих в една кутийка останала от Бъдни вечер), 1 инка
Калории ~ 1270 (без тези от зеленчуците на вечеря)

Физическото:
В нов фитнес и затова толкова хаотично и неорганизирано! (dull)
- загрявка на ставите
- мъртва тяга - 1х5х20кг/25кг/30кг/40кг, 1х3х60кг/70кг, 3х3х80кг с надхват
- обръщане - 1х5х20кг/25кг
- 1 обръщане + 5 предни клека - 5 серии с 30кг
- раменна преса - 1х5х20кг/3х5х25кг - всяка серия си започваше с обръщане
- хоризонтален лег - 1х10х20кг, 1х8х25кг, 1х5х30кг, 1х3х35кг, 1х3х40кг, 10х1х45кг
- коремни преси на римско столче - 3х15
- наклони в страни с дъмбел 12кг в ръка, на всяка страна - 3х10
- хиперекстензии - 3х15
- и таман започнах да се разтягам, когато видях, че малкия излиза от басейна и се изтрелях навън.

Странен фитнес. Не ми хареса. (dull) Малък, натъпкан с уреди, пък нямат стойка за клек. Пълно с “каки” дето се мотат насам-натам, хихикат и пърхат с мигли на инструктора! :D Влизам аз и почвам да се озъртам какво аджаба бих могла да свърша, по едно време си мислех, че ще трябва само да крача на пътеката. За щастие съзирам един свободен лост, че другите бяха хванати за някакви си машини (смит ли са, кви са, не знам). Тежестите малко странни. Едни по тънки дискове и нямат отвори, за които да ги хващаш спокойно. Ама както и да е. Започвам да си товаря щангата. Къмто 40тия килограм инструктора пристига и ми носи колан, ако ми трябвал! :D Усмихнах се, казах, че не дърпам повече от 80кг и си продължих. Последва коментар с някой от присъстващите, че съм вдигала повече от някой си друг младеж, ама дори и не разбрах за какво точно иде реч. Странни хора! Странен фитнес! 80 кила били много... Много странни хора! :D :D :D

Днес по план трябваше да прибираме къмто 13-14 палета стока в склада. Тя пък не дошла. Ще я чакаме утре! Т.е. - утре може и да не тренирам! :D И както хем ни е изпразнен склада, пак изпратихме суматия си пратки и си изядох нещастните яйчица чак като се прибрах у дома. Ама по-добре така, че след прекаляването вчера, стомахът ми нещо не беше ОК. Ставах няколко пъти през нощта, болеше ме корема, раз`лабих се (blush). Днес сутринта също не беше много наред, та тези 12 часа промеждутък между храненията ми се отразиха добре.

Ми, това е! :D Лека ви!

8-9-10.05.2014
Без тренировки, храната доста, на 9-ти вечерта и 10-ти сутринта с прегрешения - пица правена у дома с бяло тесто, шпеков салам, сирене, кашкавал, царевица и домашна лютеница.

11.05.2014/неделя

Храната:
- 1 банан, 5 фурми, 1 инка
- “физическото”
- още доста фурми ( сигур къмто 20 (blush) ), 15гр от някакъв колбас тип бирена пръчица, 2 палачинки със сирене
- 2 ябълки, 1 банан
- зелена салата от маруля, леорда, зелен лук, репички и краставица, с хим.сол, оцет и около 25гр зехтин, 1 варено яйце, 1 жълтък, 235гр печено пиле
- 183гр пъпеш и няколко лъжици течен шоколад (blush) (blush) (blush)
Калории ~ не ги знам! Голямо съм прасе напоследък! (dull)

Физическото:

Тренировка с Vic и голяма :D компания в двора на “Богоров” - Ламята
5 рунда за време:
Растяща стълбица 1-2-3-4-5 повт. от следните движения:
- набиране с отскок
- лицева опора - повечето чисти, от колена само 5-те повторения в първия кръг и в последия пети кръг - 3-те, 4-те и 5-те. (dull)
- “колена-до-лакти” - или по-скоро колена до гърди (blush)
- руски суинг с пудовка - 24кг
- 200 м бягане - този път поне си избягах повечето бягане, извървях само половин обикалка в четвъртия кръг

Е, Ламята ме изяде! :D :D :D Потресаващото ми време е 29:22 (puke) Никаква сила за нищо, не можех даже да подскоча да се набера. Излязоха ми стотици пришки. Само на лявата ръка преброих 6. А при това съм си вечната скатавка и се набирам с подскок откакто свят светува! Пънах се поне лицевите ми да са чисти, ама не ми се получи съвсем! (dull) Мммм, да... Три дена ядене и лежане - те ти тебе трътка 100 кила дето не мога да я повдигна на лоста! (devil)

Пуснах тема в Здравословния раздел. Получих ценни отговори на лични - Много благодаря, за което! (F) Но ще постна линка и тук - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/73793 , че на някой може да му хрумне още нещо!

12.05.2014/понеделник
без тренировка

13.05.2014/вторник
Физическото:
трябваше да е в зала, но много закъснях на работа и се прибрах у дома, та набързо:

1. 100 руски суинга с 16кг пудовка, като всеки 30сек започват с 5 лицеви опори (събраха ми се 15 цели + 25 от колене) - време 4:25
Първата серия суингове бяха 30, после вече времето не ми стигаше за повече от 9-10 броя.

2. 12 рунда - максимум бройки от суинг до вертикала с 16кг пудовка, 20сек / преден планк, 20сек / почивка, 20сек

3. Страничен планк на изпъната ръка - 3 х 30сек за всяка ръка + 30 крънч коремни преси

Храната е пълен ... да не казвам. Не ям боклуци, ама ям много. Купих си бурканче пълнозърнест сусамов тахан и сега докато не го изям - явно няма да мирясам! :D
На тренировката в неделя нещо съм си контузила лявата длан, в основата на палеца. Боли ме когато се натисна върху ръката си, та лицевите и планковете не ми бяха кой знае колко комфортни, ама си ги направих.

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 14.05.14 06:00.

Тук съм, жива съм! :D
Последните дни - липса на тренировки, които за сметка на това компенсирам с много ядене! :D :D :D
В резултат съм отекла като плондир и вече ще почна да се търкалям! (dull)
Пак мъдря разни схеми и планове, ама да видим де ще му излезе края! :D
Тая седмица се очертава пак без особено натоварване, че имам ангажименти, ама ще се опитам да се пораздвижвам в къщи с пудовката. По 100 суинга да правя, все файда ще е!
После ще дописвам за днес!

19.05.2014/понеделник

Храната:

5:30 - 1 инка
9:00 - 2 зелени ябълки
12:15 - около 300гр готвено прясно зеле с домати, моркови, магданоз, подправки и малко зехтин, къмто 45гр пушен свински бут, 1 инка
18:00 - 1 варено яйце, 1 зелена ябълка
“физическото”
20:00 - 50гр ципура на скара, 20гр варени скариди (чистени), 1 варено яйце, зелена салата* със зелен лук*, сол, оцет и зехтин, задушено червено цвекло с пресен чесън*, оцет и зехтин, 1 стрък пресен чесън*
Калории ~ 850 (без тези от зеленчуците)

Физическото:
Колкото да не е без хич! (blush) С пудовка 16 кг.
- за загрявка - 50 завъртания на пудовката между краката, със смяна на ръцете - вкарваш с едната ръка отпред, изваждаш с другата отзад и т.н., приклякайки при всяко минаване на пудовката между краката
- 2х50 руски суинг
- 1х10 снач с дясна ръка
- 2х5 снач с лява ръка
- 5х5 за всяка ръка обръщане
- 1х10 чисти лицеви опори

20.05.14
08:37

Загрявката ти се казва “фигура 8” и си е доста добро упражнение за бедра, а ти му викаш “загрявка” (rock)

20.05.2014/вторник

Храната:
Ставане в 5:30
До 17:15 часа - 2 инки, 2 зелени ябълки
Прозорец за хранене - от 17:15 до 21:00 часа
- 80гр сурови ядки микс с боровинки и стафиди
- зелена салата* със зелен лук*, зехтин и оцет, задушено червено цвекло със зелен чесън, оцет и зехтин, около 200гр варено пилешко* с няколко лъжици кисело зеле* (мама го е готвила (inlove) , с олио), 320гр пъпеш
Калории ~ 1610 (без тези от зеленчуците)

21.05.2014/сряда

Храната:
Ставане в 6:30
До 19:00 часа - 2 инки, 3 червени ябълки
Прозорец за хранене - от 19:00 до 21:00 часа
- около 125гр варено пилешко* с няколко лъжици кисело зеле*
- 1 банан
- салата от домати, краставица и червен лук (без мазнина), около 190гр печено пиле, 170гр пъпеш
Калории ~ 1240 (без тези от зеленчуците)

Два дена без тренировки. Непрекъснато приемаме и изпращаме стока на работа, тъй, че не съм се заседявала, ама това хич и не ме оправдава. (blush) Два дена след работа миткам по магазините да търся подарък за малкия, че е рожденик в неделя. Хаосът в къщи още не съм го подхващала... Въобще - тотална липса на организация. Добре поне, че с храната внимавам, че...
Както всъщност е видно, се опитвам да спазвам някакъв войнски режим на хранене, с цел да не прекалявам с калориите, щото вечер така или иначе обичам да си хапвам доволно! :D За сега ми се получава... като че ли... и нямам проблеми с глада... Е, позволявам си по 2-3 ябълки през периода без храна и не знам това много редно ли е, но ще се опитам да махна и тях.
Това е! Лека и мека! :)

21.05.14
22:43

Злати, всеки път си го мисля и вече ще си го кажа: Страхотен фотограф си!

О, благодаря! (blush)

22.05.2014/четвъртък

Храната:
До 17:20 часа - 1 инка
Прозорец за хранене - от 17:20 до 21:00 часа
- 2 червени ябълки, 1 банан, 1 инка
- 2 варени яйца
“физическото”
- голяма зелена салата* със зелен лук*, краставица, репички, жълти и червени чери доматчета, оцет и около 25гр зехтин, 150гр печено пиле, 335гр череши
Калории ~ 1080 (без тези от зеленчуците)

Физическото:

- 5 мин максимален брой изхвърляния с пудовка 16кг, на серии от по 3 повторения, с редуване на ръцете. Обърках им бройката, но мисля че направих минимум по 10-11 серии на ръка.
- 5х20 суинга до вертикала с пудовка 16кг

Заболяха ме всички мазолчета! (dull) С гладуването през деня - никакви проблеми!

23.05.2014/петък

Храната:

До 17:20 часа - 2 инки
Прозорец за хранене - от 17:20 до 21:00 часа
- много фурми (къмто 170гр)
- 1 домат, 150гр печено пиле
- голяма зелена салата* със зелен лук*, оцет и около 20гр зехтин, 220гр печени свински котлети на скара, 2 нектарини
Калории ~ 1530 (без тези от зеленчуците)

24.05.2014/събота

Храната:

Ставане в 7:00
До 17:20 часа - 2 инки, 2 ябълки, 1 банан
Прозорец за хранене - от 19:30 до 21:00 часа
- домати, зелен чесън, сварени брюкселско зеле, карфиол и моркови, 155гр печени свински котлети на скара, 410гр ягоди
- 80гр сурови ядки микс с боровинки и стафиди, 1 инка, 35гр мед
Калории ~ 1300 (без тези от зеленчуците)

25.05.2014/неделя

Тука отивам да се срамувам в ъгъла! :D Омазвация с всякакви сладко-тестени неща още от 11 часа, та чак до вечерта. Синковеца - рожденик и аз като не видяла! (blush) :D :D :D

26.05.2014/понеделник

Храната:

До 19:30 часа - 2 инки, 2 ябълки
Прозорец за хранене - от 19:30 до 21:30 часа
- 60гр сурови ядки микс с боровинки и стафиди
- салата домати, краставица, червен лук, само със сол, 7 маслини, 185гр печена на скара пъстърва
- 210гр ягоди*, 90гр сурови ядки микс с боровинки и стафиди
Калории ~ 1350 (без тези от зеленчуците)

Абе, мисля си, че тия калории като цяло са ми малко. Трябва къмто 1700 да се въртя, нали? Че може и малко повече. Ама само вечер да ги омахам всичките - трудна работа. Пък и съчетавайки го с палео-режима - ептен съм затруднена!... Ама си размишлявам де, не че чувствам глад някакъв. Явно си имам периоди, в които мога буквално да изям света и такива, в които, необичайно за мен, ми липсва потресаващия апетит. :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1