20.06.14
22:44
МУСКУЛ трЕба, МУСКУЛ
Едит: Добро начало на новата страница хаха
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 20.06.14 22:45.
Днес по време на тренировката ми стана доста лошо, но реших да стисна зъби и да продължа до край. Беше доста интезивна и след нея захарта ми падна адски много. Имах чувството, че ще си глътна езика, цялото ми тяло изтръпна. Едвам се завлякох до нас ии нямах търпение да хапна:
13:30 - 125гр. пъстърва; 2 яйца; 4 маслини
14:00 - 100гр. шоколад
17:00 - парче от Ватиканския хляб
18:30 - още от него ... да ми се брои половин тава! :D
Иии мисля да няма нищо повече, че стана много. Не ми се смятат калории, че 100 % минават 3000. За първи път се почувствах така, след като съм яла шоколад. Сега наистина го оцених! Имах чувството, че съм се надрусала. Иии някак си тялото ми се пробуди. Сериозен удар по метаболизма (в добрия смисъл).
Мнението беше редактирано от Fighter на 21.06.14 18:52.
23.06.2014
13:30 - тренировка
15:30 - яйце; 100гр. пилешко роле; 200гр. извара с лъжица кис. мляко; кисело краставички
20:00 - оранжада без захар
23:00 - омлет от 2 яйца. 100гр. роле и 30гр. сирене; 10 маслини; краставица
00:30 - 200гр. ягоди
Сутринта 2 кафета с мляко
Имах здрава МТ на гърба и краката, така че тренировката беше 30 мин. ХИИТ + корем.
Мнението беше редактирано от Fighter на 24.06.14 22:25.
24.06.2014
11:30 - салата - домат,краставица, яйце, пилешко роле и сирене (макс. 50гр.)
21:30 - пил. бутче, 150гр. пъстърва, 30гр. сирене, домат,краставица, нектарина...
22:00 - череши
ЕДИТ: Зверски глад за сладко, задоволен със 100гр. кисело мляко с 1/2 доза протеин + няколко ореха около полунощ...
Охх от къде го вадя тоя апетит и аз нз... Днес цял ден съм изключително гладна...
Мнението беше редактирано от Fighter на 25.06.14 00:30.
24.06.14
22:43
Еми нормално имаш огромно разстояние между храненията, а първото ти хранене е малко..
25.06.2014
11:30 - тренировка - 20 мин. ХИИТ + комплексни
14:00 - 2 яйца; 8 маслини
00:15 - 100гр. пилешко, 120 гр. кашкавал, 2 парченца ябълка
През деня 2 кафета с мляко и вода. И започнах отново да пия Омега-3.
Мнението беше редактирано от Fighter на 26.06.14 00:48.
26.06.14
13:25
Защо си спряла да ядеш
Защото искам да разкарам тая мазнотия от корема си! Пак си похапвам стабилно... поне така ми се струва, като гледам калорийките. А и така ми се яде шоколааааааад.. охх тъкмо спря да ме влече и сега пак се започна, но ще устискам. Дано е ПМС. (tmi)
Мнението беше редактирано от Fighter на 26.06.14 13:43.
26.06.14
13:48
Аз се храня по-стабилно от теб в момента ;))
26.06.14
14:15
С глад няма да разкараш мазнотията от корема си, даже напротив..
Знам го това, Ади. Права си. Лошото е, че много добри съвети давам, но аз не ги спазвам много добре :D Сега един приятел ми обяснява, ако искам да изчистя, трябва да огранича мазнините, защото от тях се произвеждал хормон, който ме кара да трупам по коремчето?! Не знам... нямам намерение пак да си спирам цикъла. Мисля да си взема Л-Карнитин и бърнър...да видим какво ще направя с тях.
26.06.14
15:15
Изобщо не го слушай. Жена без мазнини НЕ може и НЕ трябва да седи - знаеш го от личен опит !!! Просто трябва да намериш едно постоянство в храненето, да го направиш балансирано.. което явно на теб ти е много трудно :( Тогава всичко ще си дойде на мястото..ти всеки ден сменяш радикално всичко и организмът ти е в постоянен стрес.. затова трупаш
Да...само сменям режими. НВД, ВВД, РБД, Войснки ... абе тотално се обърках вече. Не се задържам на нито един от страх, че няма да подейства и най-вече, че ще стане по-зле. От друга страна си знам, че ВХ не ми действат зле, но съм си обременена и не мога да ги ям спокойно. Чувствам се зле на НВД, при по-интензивни тренировки получавам хипогликемични пристъпи, но се опитвам да се придържам към нея някак си. На всичкото отгоре май съм си докарала гастрит или нещо подобно, но не е ок положението със стомаха ми. (dull) Поне се понаучих да се контролирам. И все пак съм готова да се придържам към стриктен нисковъглехидратен режим, само за да имам по един чийт дей в седмицата, в който да се самоунощожавам с шоколад. Само за него си мечтая... ох Милкааааааааа с цели лешнициии (inlove)
Днес храната беше следната:
13:00 - омлет от 2 яйца, 50гр. сирене и 1/4 авокадо
20:30 - 200гр. свинско филе на скара
23:00 - 200мл. мляко с по-малко от 1/2 доза протеин и около 20-30гр. кашу
Мнението беше редактирано от Fighter на 26.06.14 23:27.
27.06.2014
11:00 - 12: 00 - тренировка на PowerPlate (много ме болеше кръста и се чудех дали да тренирам, та реших да рискувам и се оправих)
12:30 - 100мл. мляко, 1/2 доза протеин, лъжичка кафе’ 5 черешни
14:00 - 2 яйца; краставица
20:30 - 200гр. пил. филе на скара; зелена салата с 4 маслини; 1 орех
И ето ... 2рото ми провалено излизане благодарение на коремчето ми.. В супер настроение бях, облякох се, запътих се към огледалото и просто реших, че в този вид няма да мръдна от нас. Ако не беше работата, нямаше да отида никъде по-длаеч от фитенса. Хах.. тренирам, гледам да ям нормално... свалям от дупето,, от лицето, ноооо гадния,скапан,мазен корем си седи! Баси никога не съм имала корем :Х Даже преди на тия кг талията си ми беше супер тънка и готина и вс ми беше в бедрата и дупето. Какво да направяяяя вече не знам. Накрая лягам под ножа и да се приключи с тая глупсот. Офффф... :(
28.06.14
00:12
С мрънкане нищо няма да стане така,че по-добре спри да се оплакваш.Иска се воля просто си следи храната,тренирай си това не ти ли доставя удоволствие.Прави всичко с любов и се стегни.. просто се иска време и постоянство и ще видиш колко доволна ще си от резултата ;) :)
28.06.2014
10:00 - 100мл. мляко с 1/2 доза протеин и кафе; голяма ябълка; 5 ореха
16:00 - капучино
23:30 - мляко с какао
01:00-03:00 - дискотека—> 150-200 мл. Somersby
Мисля да си взема малинови кетони. Някой мнение да изкаже? Или това Tropical Thin с африканско манго и малинови кетони.
29.06.14
08:27
Дари, не си давай парите за глупости. Просто си оправи храненето..няма никакво значение какво ще пиеш, знаеш,че магически хапчета няма и ако храната не е ок.. все тая, например вчера си седяла гладна цял ден.
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 29.06.14 08:27.
29.06.2014
Легнах в 7,станах в 10:30 - кафе с мляко; 1/2 доза протеин; 4 бразилски ореха; 4 лешника; ябълка
12:30 - 3 ФПХ със сирене; половин ябълка
18:00 - голямоооо парче (250-300гр.) бяла риба на скара; краставица (супер тежко ми стана)
После може да потренирам в нас.
30.06.2014
09:30 - кафе с мляко; протеинов шейк
11:30 - 13:00 - тренировка
13:30 - ягоди
14:30 - 2 яйца; 1 много мини филийка ПХ; 20-30 гр. нещо между нискомаслено сирене и кашкавал и още ягоди (общо около 400гр.)
16:00 - капучино
00:30 - 300гр. кис. мляко 2%; 1/2 доза протеин; ябълка и шепа ягоди
И да се похваля, заредиха ме с домашни яйца, кисело мляко и сиренцееее... мммм (inlove)
Мнението беше редактирано от Fighter на 01.07.14 01:50.
01.07. 2014
11:45 - 13:00 - тренировка на PowerPlate, преди нея изпих 1 кафе с мляко
14:00 - 1/4 протеин, 100мл. мляко, 2 ч.л. нес кафе, 2 череши
15:15 - 3 малки дом. яйца, плочка дом. сирене, краставица и 2 домата (пак домашни)
20:00 - 3 яйчица (много са мъничкии, но засищат), 100гр. дом. кис. мляко, 8 маслини, домат,краставица и мъъъничко хляб
23:00 - огромна зелена ябълка
Докато не спра да се тъпча положението с корема няма да се оправи! Като цяло не мисля, че е толкова много храната, но се чувствам претъпкана и преяла. Иначе съм доволна от краката, дупето и ръцете. Новоизникналите ми гърди също са си на мястото поне :D
Тия дни нямам никаква енергия ... тренировките са ок, но през останалото време съм мн. изморена. Постоянно ми се спи, прозявам се и се наливам с кафета, но и те не помагат вече. Сигурно е от жегите.
Радвам се, че поне вече устоявам на сладкото, но не е вярно, че гладът за сладко минава. Много ми се яде, чак ми се реве.. винаги когато съм гладна ми се яде само шоколад, само и единствено шоколад. Мога да живея на това, но просто съм си поставила някаква цел... даже нз защо го написах тва :D
Мнението беше редактирано от Fighter на 01.07.14 23:10.
Лятото вече пристигна, подготвяте се за почивка, но все още имате зимните килца, с които не изглеждате много добре на плажа. Нямайте грижа, с Динената диета, излишните килограми ще изчезнат експресно бързо. След като се чу за тази загадъчна диета, тя веднага се превърна в истински хит и все повече хора се насочват към нея, когато искат да се върнат във форма. Защо не биха опитали и вие.
Прочетете, отслабнете и споделете с други!
Понеделник
Закуска: Кажете “добро утро!” на домашните, уведомете ги, че от днес започвате с фантастичната Динена диета.
Обяд: Отидете пеша до пазара на другия край на града, купете две дини, поставете ги под мишници и се върнете пеша вкъщи.
Вечеря: Изпийте чаша топла вода.
Вторник
Закуска: Вземете аспирин, ако възпалението на мускулите е непоносимо, вземете два.
Обяд: Извадете си дини на разходка. Покажете им забележителностите в града, докато ги носите под мишница, и когато приключите с обиколката, върнете у дома, отново пеша.
Вечеря: Малка чаша неподсладен градински чай.
Сряда
Закуска: Вземете едната диня в ръка, изпънете пред себе си ръце с нея и направете 20 клякания.
Обяд: Застанете с дините в подножието на някоя околна планина и започнете да ги търкаля нагоре към върха. На връщане ги пуснете надолу и тичайте по тях. Можете да обядвате 2-3 пъти.
Вечеря: Застанете пред огледалото и се усмихнете. Положителната нагласа е най- добрата вечеря!
Четвъртък
Закуска: Легнете на пода, поставете ръце над главата държейки диня. Направете 5 серии по 20 коремни преси.
Обяд: Изведете вашите дини на следобеда разходка. Носете ги под ръка, докато им разказвате история.
Вечеря: Половин домат и прясна зелена маслина. Чаша вода и усмивка, разбира се!
Петък
Закуска: Качете се на кантара. Досега би трябвало да сте загубили около 9 кг. Споделете радостната вест с домашните, а сега вече е и добър моментът за първото селфи във Facebook с новата фигура.
Обяд: Ями, ямиии! Обядът в сряда ви харесва, нали? Текат ви лигите, докато си спомняте ... помечтайте си и повторете това невероятно гурме преживяване!
Вечеря: Мислете за храна около 15 минути.
Събота
Закуска: Хванете динята с крака, с ръце хванете се за хоризонтален прът и повдигайте крака така - направете 3 серии по 10 повдигания. Ако все още сте гладни, можете да направите още една серия.
Обяд: Нарежете първата диня и изжте 3 семена. Останалата хвърлете директно в контейнер на другия край на града. Движете се с подскоци.
Вечеря: Мислете си, че сте красиви и стройни. Ще помогне, ако си представяте своето стегнато тяло, оформени мускули и бронзов тен край морето.
Неделя
Закуска: Покажете своята линия на домашните.
Обяд: Нарежете втората диня и изяжте парче от средата. Останалата занесете в контейнер, отивайки на ръце до другия край на града.
Вечеря: Важно е вечерята да не се прескача. Затова вземете 3 бадеми и един лист от маруля. По желание свободно подправете с вода.
Ако сте спазили всички съвети и не сте се залъгвали( с пръжки, бира и сте се излежавали в креслото), би трябвало да сте стопили невероятните 15 кг чисти мазнини! Бъдете щастливи и горди, задължително публикувайте нов статус на Facebook. А когато стигнете до плажа, очаквайте и много погледи! :)
:D :D :D :D :D
02.07.2014
Без тренировка, ПМС-меню:
09:30 - 1ф. ПХ с пуешко и кашкавал
13:30 - 2 филии, сирене,кашкавал,домат,3-4 маслини
19:00 - 50гр. шоколад
21:00 - половин фрапе, 100мл. фреш грейпфрут
23:30 - мазалооооо—-> 4-5 филии Вита, кашкавал,сирене,пуешко, 1ч.л. мед ...
Мнението беше редактирано от Fighter на 03.07.14 00:36.
Пълно отчаяние.. пробвах какво ли не.. положението с корема не се оправя. Започнах нова работа и съм по няколко часа на висок ток. Супер много ме болят краката и кръста и с тренировките се поизложих последните пъти, а и като цяло нямам много сила, може би от жегите. Май ще си мина на плодове и кисело мляко. Верно тия диетки от списанията прецакват, ама преди се хранех по подобен начин и имах страшно коремче! Цикъла тоя месец още не ми се дошъл, и ако до 10ти го няма почвам пак с Дуфастон. Чувствам се като балон! И едно секси целулитче изникна...хах как можа за 1 месец да се съсипе всичко, за което се борих 2 години... (tmi)
08.07.14
01:16
Може би неуместен въпрос, нооо... на такава слаба физика възможен ли е целулит?
08.07.14
01:48
Може би неуместен въпрос, нооо... на такава слаба физика възможен ли е целулит?
Много слаби, дори кльощави жени също имат целулит. Появява се при висок процент подкожни мазнини/заседнал начин на живот/генетично и задържане на течности- те не зависят от килограмите. Имам приятелки по 47-8кг със супер дълбок и обширен целулит :D
П.С Мила, все пак 2години си се борила, сега със сигурност е малко и като мине МЦ и спре задържането на вода- ще изчезне. (F)
08.07.14
08:29
Дам, целулита няма общо с килограмите, а с мазнините в тялото
И аз съм виждала супер слаби жени с ужасно много целулит. Дори бих казала, че те имат повече целулит понякога, заради липсата на мускул. Иначе съм виждала дебели, но все пак с някакъв мускул и повече тонус. Целулитът няма нищо общо с килограмите. Аз по едно време след рязко отслабване и рязко качване също имах целулит. Мисля, че след йо -йо, тялото клони към събиране на мазнина и образуване на целулит.
Моля да не ме цитирате :-) Просто така си го обяснявам с мои думи :)
Амии талията ми е към 70см, което не е нормално за мен ... и не е само вода, щото след миналия МЦ не се оправи...
Започвам пак да пия ябълков оцет сутрин. Преди ми помогна, дано и сега си свърши работата. Пробвах да не ям след 6, но просто начина ми на живот, работата и т.н. не позволяват да имам такъв режим. Мислех за някакви хапчета, но засега само го мисля, първо да видим докъде ще го докарам с оцета.
Лека вечер :)
Мнението беше редактирано от Fighter на 11.07.14 02:58.
Ей как сте машинкии?
Лекарката ми направи режим с около 1000 калории на ден. Да видим дали ще свърши работа.Единственото, което ще си позволявам извън режима са протеинови шейкове след тренировка или вместо закуска. От утре ще си вписвам храненето и тренировките да си ги следя как ми се отразяват. И пак Дуфастона влиза в играта, че без него нещо.... йок.
Хубава вечер! :)
15.07.2014
Ден 1: Попринцип имам примерно меню за седмицата, но мога да си размествам дните, както и обядите и вечерите.
09:30 - филийка ПХ с резен кашкавал и половин яйце; домат; кафе с мляко
12:30 - 150гр. пил. филе на скара; домат
15:30 - 3-4 кайисии; 1/2 доза протеин
18:30 - малка пъстърва на скара; 2 краставици
19:30- Тае бо
22:30 - 200мл. мляко 1 % с мед и канела
Умирааам от глад. Цял ден ми е криво и лошо. Чак след трен. се оправих. Но съм си пак гладна. Нищо, първите 3 дни са най-трудни, после ще свикна. То е нормално, като съм свикнала да се тъпча и редовно си минавам 2500 калории (tmi)
Мнението беше редактирано от Fighter на 15.07.14 22:52.
Добър вечер :)
Започвам отново да си пиша из дневника за да си следя храната. Нямам особен напредък, не съм тренирала от месец. Онзи ден правих клекове...е до 10 издържах...аз дето бях супер зарибена! Но пък дупето ми съвсем не е изгубило форма. Дори се е повдигнало още, а не правя нищо? Обмислям да лягам под ножа за да отстраня отпуснатата кожа по корема - това нещо няма да се махне по друг начин...нито режими, нито тренировки ще го оправят. Относно храната - храня се по мой си начин. Отказвам сладкото и като цяло не ям много, понеже не ми се яде нищо друго освен боклуци, хапвам колкото да отбия номера, а и от 1 салата ми става тежко и ми се гади .. но в напитките съм ненадмината - постоянно се наливам с нещо = води, кафета, фрешове, фрапета.
Това е в общи линии, да видим до къде ще я докарам тоя път!
22.08.2014
09:30 - мляко с нес с 1ч.л. мед, малка ябълка и круша
13:00 - 2 домата, краставица, 20гр. сирене, 6 маслини
14:00 - круша
16:30 - 100 мл. мляко с малко какао и мед
18:30 - Сладолед Mr.Zero
21:30 - чаша бяло вино; половин пилешка пържола с маруля и няколко гъби
22:30 - скрежина пъпеш без захарен сироп
01:00 - 3 малки ябълки
Мнението беше редактирано от Fighter на 23.08.14 01:06.
23.08.2014
Събудих се към 8 с гадене и виене на свят. Въртях се в леглото и поспах още малко до 11.
11:00 - малка ябълка; нес със 100мл. мляко и лъжичка мед
13:30 - 3 домата; 10 маслини
14:30 - тренировка
16:00 - доза протеин
18:30 - смути малина
22:00 - 2 домата, краставица, 100гр. моцарела, 100гр. пуешко и 2 филии хляб
По-късно може малко грозде.
Лека вечер :)
26.08.2014
- мляко с нес с лъжичка мед
- пъстърва на скара; 50гр. варено пилешко; краставица
- Редбул без захар
26.08.14
00:38
Наблегни на водата, разкарай фрешовете, фрапетата и прочие :) Ако искаш резултати де :)
Водата по едно време я понамалих и напълнях, а сега пак минавам 10 литра и я увеличавам с всеки изминал ден... нон-стоп съм жадна, а ако не пия вода - пия нещо друго... Някой ако може да ми обясни ... пробвам се да не пия, но ми става лошо, имам чувството, че не мога да дишам, нямам сили и всички симптоми на ниско кръвно (?!)
26.08.14
09:35
Жаждата е симптом и за други неща :) Като например диабет. И определено постоянните фрапета и фрешове не ти помагат. Едва ли е толкова сериозно положението, но следва да ги изключиш и да минеш на вода и евентуално чайове (с малко захар, а дори ако можеш и без никаква) за известно време и според мен нещата ще се нормализират.
26.08.14
20:05
Отделно според мен не е зле да си пуснеш едни пълни изследвания, ако скоро не си го правила:)
Преди пиех само вода и пак си пиех толкова. Проблема не е във фрапетата и фрешовете. Проверявала съм си кръвната захар - наред си е. Единствено имах анемия на последните изследвания, но тя няма нищо общо. Забравих да отбележа, че си самоназначих Сиофор - реших, че може пак да ми се е вдигнал инсулина и за това да не мога да изчистя корема. Последните изследвания бяха ок, но не са ми правли обременяване с глюкоза, така че....
26.08.2014
Исках да направя фаст и ядох към 23ч. салата от Хепи - маруля, яйце, авокадо и малко пил. филе на скара. Това е :)
Мнението беше редактирано от Fighter на 27.08.14 13:07.
27.08.2014
13:30 - 2 яйца; 50гр. домашно сирене; краставица
16:00 - Редбул без захар
17:00-18:30 - тренировка и към 19 - 1/2 протеин
21:00 - пилешка кълцаница (бяло месо) около 150гр.; 1 голям домат
Мисля да пробвам Аткинс за известно време да видим какво ще стане...
28.08.2014
14:00 - 100гр. ребърца; св. шишче
16:00 - 1/2 краставица; 50гр. бекон и 50-60гр. пил. филе на скара
23:30 - 4 мънички домашни яйчица; краставица и малко сирене