12.12.12
12:25
Ако продължиш в същият дух ще измислиш нов тренировъчен принцип :)
Грешките на Апостол Петър - “Трижди отричане на тежестта ” :D
Грешките на Апостол Петър - “Трижди отричане на тежестта ” :D
ххахаха, звучи като булеварден бестселър :D - идеално бъдещо заглавие на дневника ми (като ми писне сегашното :D 8-))
Мнението беше редактирано от Петър на 12.12.12 23:13.
Днес - 12.12.12 - О.о!
ден без тренировка
09:00 - протеин, креатин, мед
11:00 - овес с мед
14:30 - 2 мариновани в портокалова марината пилешки пържоли от бут (350-380 гр), 250 гр. салата “Каракас” (ситно нарязани варени картофи, царевица,майонеза, черен пипер)
18:00 - овес с мед, протеин
21:00 - (там някъде) няколко мандарини, банан и снакс
00:00 - 6 варени яйца, 150 гр. сирене
Колкото и да ми се тренираше днес (доста), се въздържах. Кръстът добре до усещам. Ще се кляка утре :)) (преден).
От днес реших да махна от менюто изварата. Отделих 15-тина минути в магазина да разгледам всички извари - четох на всяка от тях етикета - “Бони”, “Забърдо” - все с по 4% протеиново съдържание, за останалите нищо не пише (откъм съдържание на белтък). Калориите на всички на 100 гр. бяха между 50 и 80ккал. Тоест, ако се съди по етикета и енергийността, то и в тези извари едва ли има повече от 5-6% белтъчно съдържание -тук влизат “Родопея”, “Елит”, тая отвратителна марка “Бор-чвор” и т.н.
Единствено на Маджаров и Дядо ви Либен изварите бяха с ясно упоменати макронутриенти на етикета - на Маджаров, мисля, протеина беше 17 гр., а на Дедо ви - 20 гр. - съответно енергийността беше между 150 -180ккал. Но пък цените на тези извари гонят сиренето, та въобще няма смисъл хем да ти е гадно, хем да даваш маса пари за това (по-добре сирене - поне го обичам). Та така - известно време съм се залъгвал,че приемам протеин с изварата...Карай колкото-толкова...Минавам на сирене вече.
За пореден път се убеждавам, че трябва много внимателно да се четат етикетите на продуктите...
Едит: Забравих да се похваля - запазих си билети за “Хобит” - другата седмица отивам! :)
Мнението беше редактирано от Петър на 12.12.12 23:39.
И аз доста време преди години се мъчех да преглъщам триците наречени извара уж, за да си увелича белтъчния прием...
Защо трябва да се измъчваме бе Пепи :)?
Защо трябва да се измъчваме бе Пепи :)?
Ъ, де! Питай ме! Щото някой някъде е казал, че е хубаво...да го таковам в лешпера :D .
Хаха, а Рамончо буха по половин кило извара на ден и му пръщят ушите, че и вкусно му било... въпрос на вкус :)
Хаха, а Рамончо буха по половин кило извара на ден и му пръщят ушите, че и вкусно му било... въпрос на вкус :)
Той е малък още, не разбира :D :D
В Лекси е най-добрата извара според мен - “Мероне”, пробвай я. Скъпичка е в сравнение с другите - около 6лв/кг. Но ако трябва да избирам между сирене от 6лв и извара от 6лв, бих избрал изварата. А и не е лоша на вкус, най - много се приближава до домашната от всички други. По съдържание е 22гр/ прот. А тая Дядо Либен яко ми горчи на фалшив протеин човек, баси :D . Маджаров - пълно аки...а съдейки по качеството на сиренето под 10лв/кг, бих предпочел да не го ям въобще...
Бе пробвай “Мероне” преди да се отказваш :)
А в тези другите от по 2лв/кг съм виждал соя :D
И още нещо - в Пловдив бая бабки продават мляко бре, може да си правиш сам.
Мнението беше редактирано от Lyubomir на 13.12.12 00:31.
Незнам за какво говорите ама изварите- Родопея, Кутела и Мероноето са най-добрите. :D Запържете ги с масло в тигана оформете ги на нещо като питка поръсете с подправки и гарнирайте. Не ме гледайте мене ,че съм като говедо и ям всичко от 1 купа :D Иначе като ценови диапазон тука са така- Родопея- 2.90кг , Кутела - 4.20/кг , Меронето -1.60 за бр (около 530гр) . Забелязал съм ,че Мероне и Родопея имат еднаква консистенция и вкус, което ме набеждава на мисълта, че имат и едни и същи хранителни стойности- от порядъка на 14-18гр протеин и 60-80ккал/100гр.
Щандовете с пилешко и извара ги подминавам с 200 в магазина, толкова съм ги ял тия неща, че ми става лошо като си помисля за тях, ако не са приготвени по някъф мазен начин и объркани с нещо друго ги ям само в краен случай... Същото с ориза и картофите трябва да са на манджа или мазнички :)
Дали “културистичните” списания, книжки и статии не са ми ебали мамата за 10г...
Хахаха :D Все едно,че аз съм го писал това (rock)
Толкова пасирана извара със степчета и постно пилешко съм изял. . .
Забелязал съм ,че Мероне и Родопея имат еднаква консистенция и вкус, което ме набеждава на мисълта, че имат и едни и същи хранителни стойности- от порядъка на 14-18гр протеин и 60-80ккал/100гр.
Как ве, Рамончо - 18 х 4 = 72 ккал само от протеин, а във всяка извара има лактоза поне 3-4-5 гр. на 100 демек още около 20 ккал. и няколко грама мазнини (2-3) - 27 ккал и става минимум около 120 ккал, а ако изварата е кашкавалена (каквато аз си вземам), сметките отлитат в космоса
За да има 60 ккал - П - 5гр. (20 ккал), В- 3гр. (15 ккал), М- 3гр. (27 ккал) = 62 ккал.
Такива бяха моите бързи сметки в магазина, които ме отказаха да си купувам извара с енергийност 60-80 ккал.
Има го и другия филм- нали знаеш ,че повечето произведители бичат всевъзможни простотии по етикетите :) На жълтуша изварата я дават 756ккал/100гр . Доближава се по калоричност до маслото, а ме съмнява да си подбиват пазара така ;)
Днес - 13.12.2012
ТРЕНИРОВКА
КРАКА и РАМЕНЕ “Б”
1. Преден клек
Клекове с ЛТ, 1 х много с лоста
1х6х50 кг
1х6х50 кг
1х5х80 кг
Дропсерия 1х115 кг+3х105кг (с колан)
1х6х95 кг (с колан)
1х6х95 кг (с колан)
Надявах се кръстогъзът да не се обади на предния клек, но не би. В загрявката (първите три серии) всичко беше ок. Реших да се пробвам на обичайните килограми (ако си бях посвил малко егото, можеше и да не се обади тоя органел, но тъпо и упорито...). Още при ваденето на щангата на 115 усетих, че положението издиша. Бях се прищвъкнал :D като пчеличка с колана,но пак не помогна. Имах един неуспешен опит на ваденето - разконцентрирах се заради кръста и закачих щангата от едната страна в куките. На втория опит ваденето беше ок, но тежеше много повече от обикновено - 115- те ги клекнах на полуклек. В долно положение кръстът бая започна да дърпа. Същото се отнася и за 95-те - шестици (а не 10-ки както обикновено), тях “до тревата” чат-пат, но на шестите повторения вече болежката се поусили и бих спирачки.
Иначе до тренировката кръстогъзът почти не го усещах. Да го е*а, ще трябва да се пие нещо...
2. СУПЕРСЕРИИ от Бедрено разгъване (Р)-и Бедрено сгъване от лицев лег (ЛЛ) - редувам краката и на двете - тежестите по-долу са на един крак. Без почивка никъде.
1х8х71 кг (Р) + 1х6х12,5кг (ЛЛ)
1х7х77 кг (Р)+ 1х7х12,5кг (ЛЛ)
1х6х77 кг (Р)+ 1х7х12,5кг (ЛЛ)
3.Раменна преса седнал с дъмбели -тежестта е на ръка
1х6х25 кг
1х6х25 кг
1х7х25 кг
Щеше ми се военна, но реших са си свия сърмите тоя път и взех дъмбелченца. Можеше и 27,5 да взема, но за всеки случай реших да не се изсилвам. Тук някакъв младеж ми предложи да ми помогне да ги вдигна в стартово положение - аз отказах, започвам да се чудя толкова ли имам вид на нуждающ се, че ми предлагат помощ мине-немине всяка седмица. :D
4. Пек-бек
1х10х77 (П-Б)
1х10х83 (П-Б)
1х10х83 (П-Б)
Нищо интересно.
ХРАНА:
08:30 - протеин, креатин, мед
10:30 - овес с мед
13:30 - 2 мариновани пилешки пържоли от бут (350-380 гр) и 350 гр. картофено пюре с масло
18:30 - протеин, банан, мандарини
19:10 - 19:45 - Zzzzzzz, след това кафе и 1 банан
21:00 - 22:15 - ТРЕНИРОВКА
22:30 - 2 банана, 2 дози протеин
00:00 - 5 яйца с 200 гр. сиренце
Много натоварен ден (в резултат - храната е малко) - целия ден яко бях подпалил (а и попреклих с кафетата :D, бройка не знам - до толкова не мога да броя :D) - по едно време имах чувството, че чак започнах да гледам стерео :D.
Иначе днес започнах да стъкмявам (поръчах първият компонент) едно тест бууст стакче за след Нова година (живот и здраве (dull)). Утре ми свършва първото половин кило креатин, мисля да си дам известна почивка и след Нова година за 6 седмици започвам това стакче. Да видим какъв ще е резултата. Креатинът подновявам след въпросните 6 седмици (някъде към средата на февруари), за да мога да разгранича ясно ефекта от тест бууста. Изследвания на хормони няма да правя - по усет ще го карам. Такива са плановете. Това за тестостерона го правя главно от любопитство - за да видя ефекта върху тялото - либидо, сила и .т.н.
До Коледа планирам иначе по-айляшки тренировки заради кръста. Ще давам огън само на гърдите и гърба (на тренировката с набиранията), тяга и заден клек излитат с първа космическа от програмата, крака (преден клек) ще пробвам още веднъж - може би идния четвъртък или петък, но извън сегашния протокол - с леки килца и повечко повторения - ей така поплажно му. :D
Мнението беше редактирано от Петър на 13.12.12 23:35.
Днес 14.12.2012
Ден без тренировка
08:00 - протеин, креатин, мед
10:00 - овес с мед
13:30 - голяма маринована пилешка пържола от бут на скара (около 250 гр.), 5 варени яйца, около 200 гр. сотирани в масло картофки
18:00 - протеин, овес с мед
19:30 - 20:00 -Zzzzzzzz, след това кафе и 3 банана
22:30 - протеин, кроасан
00:30 - 2 татарски кюфтета от телешка кайма, 4 варени яйца, 250 гр. салата “Каракас” (ситно нарязани варени картофи, царевица, майонеза, черен пипер)
Цяла вечер се чудех кво да ям - най-накрая ми светна идеята, че искам татарски кюфтета - сега отивам да омесвам каймата и квато стане за час и половина (до полунощ) - такава, че от сега яко ми престъргва. Взех някакъв странен, много..хм...неугледно изглеждащ италиански кашкавал - на етикета пише натурален, със 26 гр. мазнини и 26 гр. протеин, но пък излезе много як на вкус - по-различен от българския - има съвсем лека нотка на накиселяване, като същевременно и ясно изразен аромат и вкус на мляко, също така е и доста мазничък...Абе доволен съм. Ще го видим как ще е на кИфтаците. Сега изплюсках един кроасан, че иначе не се търпи глада и ще изям каймата сурова.
Това е.
Пак яка под пара на работа и към 17:00 ч. вече тотално изпуших и почнах да ръся само глупости и простотии. Утре си взех почивен ден! Добре че! Не е човешко да отработваш преди Коледа!
Мнението беше редактирано от Петър на 14.12.12 22:49.
14.12.12
23:54
19:30 - 20:00 -Zzzzzzzz, след това кафе и 3 банана
Zzzzzzz ??? (wasntme)
Нали така по комиксите едно време (”Мики Маус” :D) отбелязваха, когато някой кърти и хърка :D
Мнението беше редактирано от Петър на 14.12.12 23:59.
Минавам за кратко да се похваля, че преди 50-тина минути спечелих тиган в Карфур! 8-) :D.
На всеки кръгъл час на случаен принцип, един клиент на касата е избиран да участва в томбола - хвърляш 3 зара и в зависимост от това какъв е сборът от трите числа - печелиш различни награди (всички възможни сборове печелят) - най-голямата е ЛЕД ТВ.
Аз съм се озовал на касата в 18:00 ч. - късмет :).
Та, обръщам специално внимание на моите комшии (те си знаят кои са :D) да слизат до Карфур и да си купуват нещо (няма значение кво - аз си взех само банани) и да са на касата в кръгъл час. Може пък да се сдобият с нов телеФизор за Коледа :)
Мнението беше редактирано от Петър на 15.12.12 18:56.
15.12.12
20:21
Това на всичките каси? До кога е промоцията?
Това на всичките каси? До кога е промоцията?
Май до Коледа.
Всичките, всичките, колко да са всичките - днес работеха 2, иначе само на една е печелившият - това му е случайното на принципа. Или ти или колегата отсреща. :)
Отиваш на касата в 17.55 примерно,и почваш да вадиш продуктите баввно и спокойно ;) ако видиш ,че няма да се получи работата леко и небрежно пръскаш на тезгяха 1-2 пакета леща и почваш да метеш с ръка :D и хоп,то станало 18.00..
Отиваш на касата в 17.55 примерно,и почваш да вадиш продуктите баввно и спокойно ;) ако видиш ,че няма да се получи работата леко и небрежно пръскаш на тезгяха 1-2 пакета леща и почваш да метеш с ръка :D и хоп,то станало 18.00..
И вземеш, че спечелиш един течен сапун (или нещо, което много намязваше на такова) - най-евтиното - язък ти за лещата и метененто :D.
Отиваш с две шепи стотинки и почваш да броиш на касата - :D - 2 в 1 - хем ще се отървеш от “жълтиците”, хем квото и да спечелиш - все ще е на кяр!
Днес -15.12.2012
ТРЕНИРОВКА:
ГЪРДИ и ТРИЦЕПС “А”
1. Бенч -
1х много повторения с лоста
1х6х50
1х6х50
1х5х70
Дропсерия 1х105 кг + 3х95 кг
Дропсерия 1х105 кг + 3х95 кг
1х10х85
1х10х85
Днес като цяло не се чувствах кой знае с къв прилив на сили, още повече като влязох в съблекалнята и нещо ми се прецака кр. захар - та почна да ми се вие свят, дланите ми станаха студени... Това продължи и на лежанката, та ми куцаше бая концентрацията, но пък инатът ми беше на макс. За пръв път правя две десятки на 85! Доволен съм :). Миналата седмица - в последната серия -7 повт., днес - 10.
2. Повдигане на дъмбели от лег - пиша кг на единият дъмбел, другият е идентичен
1х6х32,5
1х7х35 кг
1х6х37,5 кг
Нищо интересно
3. Тесен лег
1хмного х лоста
1х8х50кг
1х7х60 кг
1х6х70 кг
1х8х75 кг
За сефте избутах осмица на 75. Доволно, другият път ще пробвам на 80.
Около 35-40 мин без загрявката. Добре тренировка се получи като цяло, въпреки че мозъкът си не го усещах на 6. Виенето на свят приключи някъде след дропсериите на лега, но концентрацията не се повиши кой знае колко. Най-добре откъм концентрация бях на тесния лег.
От известно време забелязвам нещо странно...стрелката на кантара тръгна надолу...То че папането е недостатъчно е факт, но пък чак толкова...Ще наблюдавам до Коледа как е положението.
ХРАНА:
12:30 - протеин
14:30 - овес с мед
18:30 - 3 банана, бая мандарини, протеин
21:00 - 22:15 - ТРЕНИРОВКА
22:30 - 2 дози протеин, 2 бананa
00:30 - Два татарски кюфтака от телешка кайма (100% телешко), чиния пикантен боб яхния, може и няколко яйца,но за тях не съм сигурен.
КИфтаците вчера станаха разкошотийка. То бяха по скоро “мечешки лапи”, отколкото кюфтета. Днес пак така ги предвиждам. Сега готвя боба (от няколко дни ми се яде боб на манджа) , дано стане до полунощ, че бая съм гладен. Днес яденето не е много (после що стрелката била тръгнала надолу), но следобяд ме мързеше да си правя квото и да било и само плодове намичах...
Мнението беше редактирано от Петър на 15.12.12 22:47.
Днес 16.12.2012
5 дни до края на света! О.о! :D
Все се каня тематично да си пусна “2012”, може тая вечер да го направя! :D
ТРЕНИРОВКА:
ГРЪБ и БИЦЕПС “А”
Чудех се днес като няма да правя тяга как да видоизменя тренировката. Нищо не измислих и реших, че музата ще ме споходи в залата като вляза. Та музата “роди” следната работа:
Загрявка - Придърпване на вертикален скрипец
1х5х47
1х5х47
1х5х71
1. Набирания успореден раменен хват
1х14хСТ
1х8хСТ
1х10хСТ
1х10хСТ
Музата роди опит за максимална бройка в първата серия, но не загрях достатъчно и не се нахъсах също достатъчно - имаше възможност за още около 2, макар и по-кривички, повторения. Карай, толкова за сега. Реших тренировката да е подобна на ГРЪБ “Б”, но с набирания с повечко хватове и без тежести тоя път. Само собствено тегло - ей така за разнообразие. От известно време ми се върти идеята за такава тренировка в главата. Явно днес й дойде реда.
2. Набирания максимално широк надхват
1х8хСТ
1х8хСТ
1х8хСТ
Хватът е една идея по-широк от обичайния ми широк хват - за сами края на ръкохватките се хванах. Не помня във втора и трета серия колко бяха набиранията или по 8 или по 10. Затова - 8 !
3. Набирания на V ръкохватка
1х8хСТ
1х6хСТ
1х8хСТ
Във втората серия нещо се издъних. На тия набирания вече всичко отказа - бицепси, предмишница, гърбина...
4. Гребане с дъмбел
1х6х45 кг
1х6х45 кг
1х6х45 кг
Пф, тоя дъмбел днес тежеше повече от обикновено.
4. Скот с дъмбел
1х10х15 кг
1х10х15 кг
1х10х15 кг
Нищо интересно. В последна серия лявата ръка отказана 8-мото, та й помогнах с дясната...
Общо около някъде 40-45 минути беше тренировката (без загряваката).
Интересно ми е сега дали ще имам утре мускулна треска. На предмишницата - със сигурност. Не я бях виждал така червена и натегната...За гърбината обаче ми е интересно...Ще видим утре...
Странно е - набиранията с тежест са ми някак си по-лесни от набиранията без тежест. Не мога да го опиша или обясня точно...Луда работа...
ХРАНА:
10:00 - протеин
13:00 - Шоколадова еклерова торта в “Неделя”(inlove)
17:00 - боб манджа, протеин, банан
20:30 - 21:30 - ТРЕНИРОВКА
22:00 - 2 дози протеин, 2 бананa
00:30 - Два татарски кюфтака от телешка кайма (100% телешко), чиния пикантен боб яхния
Днес се претеглих пак - +1 кило от вчера. Тоя кантар в залата е абсолютна смехория...Така или иначе явно стрелката не е тръгнала надолу...Следващите няколко тренировки пак ще се меря - да видим (най-често показваната стойност ще взема за вярна :D), и в края на седмицата ще тегля и един сантиметър - да проверя, ако случайно не свърши светът, с какви мерки ще посрещна Коледното папане (ще има и след него мерки) - преди и след :D.
Това е! Мързелива неделя.
Мнението беше редактирано от Петър на 16.12.12 22:35.
Интересно ми е сега дали ще имам утре мускулна треска. На предмишницата - със сигурност. Не я бях виждал така червена и натегната...За гърбината обаче ми е интересно...Ще видим утре...
Странно е - набиранията с тежест са ми някак си по-лесни от набиранията без тежест. Не мога да го опиша или обясня точно...Луда работа...
На предмишниците не помня да съм имал мускулна треска или поне не е било скоро... интересно ще ми е квое усещането :)
Но за набиранията и аз съм така и като цяло упражненията с ЛТ. Като съм с тежест или с жилетката си давам много повече зор...
На предмишниците не помня да съм имал мускулна треска или поне не е било скоро... интересно ще ми е квое усещането :)
Но за набиранията и аз съм така и като цяло упражненията с ЛТ. Като съм с тежест или с жилетката си давам много повече зор...
Цял ден нямах никъде, чак сега - към 17:00 - 18:00 се появи треската - смятай кво ми е възстановяването...но то със 6 часа сън на нощ...Та сега имам на предмишниците и на гърба (целия без трапеца), но не е кой знае колко силна.
Мускулната теска на предмишницата се усеща точно пред сгъвката на лакътя, особено при максимално сгъната или изпъната ръка е неприятно усещането. (затова и като правех преден клек с такава треска ми се крампираше много гадно именно предмишницата...)
______
Тц, тц, тц , днес нямам време да вляза да видя кво става тук... :x :@
Мнението беше редактирано от Петър на 17.12.12 18:04.
Днес - 17.12.2012
Ден без тренировка
08:30 - протеин
13:30 - 2 кроасана с масло, боб на манджа, 5 яйца, мандарина (обядът ми е буквално манджа с грозде :D )
18:30 - протеин, овес с мед
21:00 - 2 банана
00:00 - 2 пилешки пържоли от бут (в смисъл 2 бута направени на пилешки пържоли :D), картофено пюре, 3 яйца.
преди лягане (02:00) - може би протеин още един...ще видим
Днес - страшно много работа - предавам един проект след 2 дни и както винаги на финала ти се разкатава фамилията. Нито имах време да си глася нещо за обяд, нито нищо. Добре, че яйцата сами се варят, та сутринта, докато пия кафе и се къпя и бяха готови. Иначе нищо интересно сякаш...
Щях да казвам май нещо, ма не помня кво...ако се сетя, ще направя включване...Това е!
Мнението беше редактирано от Петър на 17.12.12 23:48.
.
Направи 5,4,3,2,1 и още 10-ина 1 ци през 10 сек. на широка тяга без фитили + някое набиране и ела да споделиш ;)
Фитили не съм ползвал от много, много години :) Проблема ми е потта иначе си държа 200+ в смесен хват. На набиранията никога не ми е пускал хвата.
Широката тяга, да определено хвата е определящ, но чак мускулна... ще пробвам някой път ще се изкефя да я усетя наистина :)
Днес - 18.12.2012
ТРЕНИРОВКА:
ГЪРДИ и ТРИЦЕПС “Б”
1. Кофички
1х8х СТ
1х8х СТ
1х6х10кг
1х6х15кг
Дропсерия 1х45кг+3х25кг
Дропсерия 1х45 кг+4х25 кг
1х10х20кг
1х8х20кг
25 кила вече са ми леки за 5ПМ. Сигурно с тях и 10-тина повторения мога да направя...Тук идва проблемът обаче с тежестите...Ако окача на веригата още един (примерно и един диск от 5 кила) стават три диска между краката ми и този, дето е дроп диска (20 кила в момента) не може да се задържи стабилно и ще падне...Ще го мисля другия път...може да взема дъмбел от 30 кила да закача на веригата, странно ще е с дъмбел и диск, но може да пробвам...
За пръв път правя две серии с 20-те кила. В последната серия бая понатежаха и 9-тото повторение не можах да го изкарам до горе...
2. Полулег с дъмбели (пиша единият колко е, другият е идентичен)
1х6х32,5 кг
1х6х35 кг
1х6х35 кг
Днес 35 доволно тежеше, предполагам двете последни серии на 20 кила на кофите бая ме поизтощиха, та не взех 37,5 кг тук.
3. Суперсерия от разгъване на скрипец за трицепс с “Λ” - образна ръкохватка (Р) и седнал калф (СК) - Никакви почивки - от началото до края.
50 повдигания на пръсти със СТ
1х15х20 кг (СК)
1х10х59 кг (Р) + 1х15х45кг (СК)
1х10х65 кг (Р) + 1х15х45кг (СК)
1х8х65 кг (Р) + 1х15х45кг (СК)
тук имаше една почивка от около 30-60 секунди, колкото да забърша морно чело. (whew) :D
1х12х45кг (СК)
С пет кила горница на калфа. Заради мързела ми :D - не ми се търсеше втори диск от 20 кила (на калфа бяха сложени един от 20 и един от 25кг), та с тях. Малко тежичко ми идваше, но таман да се гърчат прасетата. 3-4 крампички - ядва се :D. Интересно ми е сега като спрях креатина дали крампите ще продължават - на цялото тяло и на прасетата в частност. Ще наблюдавам.
Това е - 40 мин. (без загрявката). Бива. Кръстогъзът почти не го усещам...
ХРАНА:
08:30 - протеин,
13:30 - 2 мариновани в портокалова марината пилешки пържоли от бут, 200гр.карт. пюре с масло
18:00 - 2 кроасана с кокос (inlove), 2 бананченца, протеин
19:15-19:55 - Zzzzzzzz, след това още едно бананче :D и халба кафе
21:00 - 22:30 - ТРЕНИРОВКА
22:15 - 2 дози протеин, 2 банана
00:30 - 2 татарски кюфтака (около 350 гр.), 200 гр. картофено пюре с масло
Тоя обяд днес ми дойде бая късичък. Май трябва вече потри пържоли да си вземам и повечко гарнитурка (пюре). А всъщност може и яйца да добавя - примерно 3…
Пак ми се ядяха татарски кюфтища, та си взех тоя път кайма смес - 60/40 теле към свиня. Не си падам по тия смески (нямам им особено доверие в спазване на съотношението), но реших пробвам да видя кои кюфтаци ще са по-вкусни - с тая кайма или само от теле (по-голям фен съм на телетата, но да видим...)
Иначе, пак натоварен ден, но му се вижда края (утре) :) .
...Крайно време е да завали сняг...18 декември и дъжд (dull)...
Това е от днес!
Мнението беше редактирано от Петър на 18.12.12 23:14.
С пет кила горница на калфа. Заради мързела ми :D
Предният път не знам колко кила отгоре заради грешка, сега пет заради мързел... Това е тенденция, да знаеш!
Предният път не знам колко кила отгоре заради грешка, сега пет заради мързел... Това е тенденция, да знаеш!
Ааа, тоя път тия кила не се броят :D, тежаха ми прекалено и се усетих, че не спусках до долу...Та нечисто изпълнение - от мързел. Ако беше чисто, щях да напиша, че съм доволен... и без това забелязвам, че имам навика да го повтарям често :D
Дойде времето,в което да си пожелаеш,гадният сняг да спре да вали :D Ето,сбъдна ти се желанието,заваля. . .ама стига вече де :/
Мнението беше редактирано от Иван П. на 19.12.12 19:35.
Как бе, нищо не вали от следобяд! :( Ти в кой Пловдив си ? :D Само кишата остана...
Миналата Коледа бях на една вила висооооко, високо горе в планината и ме затрупа сняг един метър там ! Искам и сега да е така :) (и там, и тук)
Мнението беше редактирано от Петър на 19.12.12 19:39.
Как бе, нищо не вали от следобяд! :( Ти в кой Пловдив си ? :D Само кишата остана...
Миналата Коледа бях на една вила висооооко, високо горе в планината и ме затрупа сняг един метър там ! Искам и сега да е така :) (и там, и тук)
Живо садо-мазо си,да знаеш ! :D
Иначе съм около Пловдив . . .на 25км,встрани. Тук също е кишаво,но вали (dull)
Снегът е хубав,но високоооо горе в планината.И ако може да си безгрижно на топло с чаша в рака.Обаче тук в цивилизацията,да натрупа 1 метър си е равносилно на края на света.Поне в България де.
Обаче тук в цивилизацията,да натрупа 1 метър си е равносилно на края на света.Поне в България де.
Ами, е, де, 21.12.2012 - кво искаш :D.
Вчера - 19.12.2012
Ден без тренировка
08:00 - протеин
13:30 - 2 мариновани в портокалова марината пилешки пържоли, 300 гр. картофено пюре с масло
18:00 - протеин, 2 банана
19:30 - овес с мед
и от 20:30 до 00:30 - фирмено парти - 2 ракии, овчарска салата (400 гр.), луканки, свински вратове, сирена, кашкавали, палачинка , пълнена с пилешко, 2 големшки пил. пържоли от бут с картофи соте и някъв сос, 2 парчета торта, кола.
Това е, принципно не си падам особено по фирмени партита, но тазгодишното беше голям купон (скъсал съм се от смях :) ). Иначе екшънът в офиса вече свърши и всички са предотпускарско настроени.
Мнението беше редактирано от Петър на 20.12.12 11:12.