Бихте ли ме насочили към правилната хранителна добавка и как ще ми се отрази това ?

26.08.12
13:49

Здравейте! На 18г висок съм 176см и тежа 69кг, физическите данни са ми: Бицепс: 31.5, Гръден кош: 103, Бедро: 47, Прасец: 37. Ходил съм на фитнес по 1-2 месеца но поради различни причини трябваше да спирам, сега взех лежанка, лост с тежести и гири + правя коремни, лицеви, набирания и кофички, от около 3-4 месеца тренирам сериозно и редовно, спазвам хранителен режим но не мога да кача мускулна маса (вероятно защото тичам прекалено много). Изчетох доста теми и съм на мнение че креатина ще ми помогне да постигна целите си а именно искам да направя гърдите и ръцете по-обемни и релефни.
Та бих искал да ми кажете креатина ще ми помогне ли да постигна тоя ефект? какъв креатин да взема? само креатин ли да взема или да го комбинирам с нещо ? ако трябва да го комбинирам с какво ?
ПС: и от някъде съм чувал че от него ставаш по тромав това така ли е ?

С тези килограми и мерки изобщо не си за креатин, трябва ти храна, мислиш че ядеш достатъчно , но съм сигурен , че не е така . Опиши си хранителния и тренировъчния режим и ще видиш , че не само аз съм на това мнение.

Noctis Caelum

26.08.12
14:31

Креатин не ти трябва.Най-много някоя протеинова пудра.

Поздрави.

26.08.12
15:54

Футболист съм и не мога да си позволя да ям пържено или много мазни храни

Закуска: Мюсли с кисело/прясно мляко + банан; сандвичи + банан
Обяд:  Паста/Ориз/Картофи, пилешко/свинско месо/риба, 2 порции по 600гр + хляб
Вечеря: Паста/Ориз/Картофи, пилешко/свинско месо/риба, 1 порция 600гр + хляб
и между закуска-обяд и обяд-вечеря ям плодове

тренировъчни режим:
Понеделник, Вторник, Четвъртък, Петък - зависи как съм с футбола сутрин или вечер
както казах тренирам в домашни условия и правя всеки път:
Лежанка
Флайс с дъмбелите
Бицепс с дъмбелите
коремни преси
лицеви опори
в почивните дни правя кофички и набирания

Мнението беше редактирано от oppss на 26.08.12 15:55.

26.08.12
16:12

Смени мюслито с чисти овесени ядки.
Разнообрази си силовата тренировка. Тренирай не само за гърди и бицепс. Тялото ти е едно цяло и трябва да мислиш за него като такова. Лично според мен натрупването на мускулна маса в гърба и раменете например,  по никакъв начин няма да ти попречи на футбола, напротив даже ще ти помогне в единоборствата, така че помисли и за тях.

Старай се в часовете след силовата тренировка да ядеш въглехидрати, а непосредствено след нея протеин.

Категорично не ти трябва креатин.

28.02.13
16:02

Аз взимам Metadrol и съм супер доволен. Качваш бързо и изгаряш мазнините. Мн добра добавка, не съм имал досега проблеми никакви.

28.02.13
18:54

казано от tyanko picha Stoyan на 28.02.13, 16:02:

Аз взимам Metadrol и съм супер доволен. Качваш бързо и изгаряш мазнините. Мн добра добавка, не съм имал досега проблеми никакви.

Този Metadrol HGRX-3[2-Hydrxy-3-Methox OH2] какво точно представлява?

01.03.13
15:20

Много културисти я пият,дава ти енергия за тренировки, спомага за качването на телесна маса и в същото време изгаря мазнините. Не е от най-евтините, но си заслужава, особено ако си сериозен  и тренираш редовно. Прегледай на тяхната страница може да има някакви промоции. успех

01.03.13
17:27

казано от tyanko picha на 01.03.13, 15:20:

Много културисти я пият,дава ти енергия за тренировки, спомага за качването на телесна маса и в същото време изгаря мазнините. Не е от най-евтините, но си заслужава, особено ако си сериозен  и тренираш редовно. Прегледай на тяхната страница може да има някакви промоции. успех

Аминокиселина ли или? Как точно действа?

01.03.13
20:35

казано от ZEX Power на 01.03.13, 17:27:

Действа гарантирано. Взимаш няколко не особено интелигентни тийнейджъра, които не са внимавали в училище и не могат да четат формули, обещаваш им невероятен ефект, те се връзват, взимаш им парите и това е.

Жокер: в тази формула има очевидни грешки...няма нищо общо с аминокиселина, а по-скоро с нещо за лекуване на зависимости. Но каквото и да пиша, съм установил че файда няма...

02.03.13
15:47

казано от Solomon Kane на 01.03.13, 20:35:

Действа гарантирано. Взимаш няколко не особено интелигентни тийнейджъра, които не са внимавали в училище и не могат да четат формули, обещаваш им невероятен ефект, те се връзват, взимаш им парите и това е.

Жокер: в тази формула има очевидни грешки...няма нищо общо с аминокиселина, а по-скоро с нещо за лекуване на зависимости. Но каквото и да пиша, съм установил че файда няма...

:D :D :D Очаквах да е нещо подобно... Затова го питам знае ли малко поне какво пие.

02.03.13
21:02

казано от Solomon Kane на 01.03.13, 20:35:

Но каквото и да пиша, съм установил че файда няма...

Оо, пиши, пиши, за съжаление все по-рядко го правиш..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1