03.05.05
20:46
Привет, регнах се в този форум тъй като имам някой въпроси относно фитнес тренировките.
Значи, тренирам от 3 месеца, отначало правих почти всички мускулни групи в един ден. От скоро почнах да спазвам програми за трениране. Тренирах седмица на следната програма:
1 ден: Гърди – 4 серии, 8 повторения
Бицепс – 4 серии, 8 повторения
3 ден: Гръб – 4 серии, 8 повторения
Трицепс – 4 серии, 8 повторения
5 ден: Рамо – 4 серии, 8 повторения
Корем – 3 серии, 30 повторения
Крака - 3 серии, 20-30 повторения.
82 кг съм и съм висок 1.78. Тази седмица наблягам на гърди и рано тъй като са ми най малко оформени. Имам маса на гърдите но искам да ги оформя и в двете части доста добре, в смисъл да не изглеждам като недъгав ама да ги оформя а не да ми стърчи зърното :lol:
Искам да кажа че тази седмица ще правя само гърди и рамо и от другата седмица почвам да спазвам програмата в сайта за по напреднали(3-9месеца). Дали ще претоваря гръдния и раменния мускул с тази измислена програма.
И освен това ако може да ми кажете упражение което да ми стегне най-вече долната част на гърдите. Благодаря :wink:
програмата дет си я написал е добра,но е задължително да почиваш неможе всеки ден да тренираш сложи по 1 ден почивка ако още ша я ползваш примерно
1-трен
2-почивка
3-трен
4-почивка
5-трен
6-почивка
и повтаряш може да тренираш само гърди и рамо ,но не всеки ден а към 3 пъти в седмицата ма за 1 седмица няма да видиш резултат тъй че няма смисъл тренирай или както ти писах или по програмата която си избрал от сайта
а за упражненията кофички или има в някои зали едни халки дет ги дърпаш
Програмата ти е доста добра, стига теб да те удоволетворява :wink: Аз тренирах по такава и имаше резултат, прави ги през ден тренировките и мисля че всичко ще е ок :wink:
Кофички мога да правя към 5 и падам, едвам правя едно набиране с подскок според мен са ми много килата, след завършване на даскало на 20 юни почвам да тичам всяка сутрин. Ставам, разсънвам се 30 мин и ще тичам 30-40 мин. килата са ми много според мне. На 16 години съм... Ако има с какво да ми помогнете пишете и благодаря :wink: