Мнение за режим + програма ?

12.09.12
12:56

Здравейте :) На 16 години съм - спазвам хранителен режим и ходя на фитнес. Бих искал да чуя вашето мнение относно програмата, която използвам. Тренирам 4 пъти в седмицата (мога и повече). Гледам да не правя упражнения, които да ми намалят растежа.

Понеделник – Гърди + Трицепс + Крака
Сряда – Бицепс + Рамо
Петък – Гърди + Трицепс
Неделя – Бицепс + Гръб

Храня се през 3 часа. Избягвам газирани напитки, сладко, сол, олио, пържено и т.н. Ям доста месо. Бягам 1-2 пъти в седмицата + корем.

Благодаря за вниманието :)

12.09.12
13:01

Много често правиш бицепса прави го 1 път в седмицата..

Мнението беше редактирано от El Talanto на 12.09.12 13:03.

12.09.12
13:15

казано от Симеон АСД на 12.09.12, 12:56:

Гледам да не правя упражнения, които да ми намалят растежа.

И кои са те? Само не казвай клек или тяга, щото е смешно.

казано от Симеон АСД на 12.09.12, 12:56:

Понеделник – Гърди + Трицепс + Крака
Сряда – Бицепс + Рамо
Петък – Гърди + Трицепс
Неделя – Бицепс + Гръб

Първо, това е само сплит, програма не виждам.
Второ - правиш бицепс преди гръб? Ръце и гърди 2 пъти седмично, а крака и гръб, които са най-големите и важни мускули само веднъж и то на края на тренировката?

Нека позная - сигурно стажа ти е няколко месеца, пропуснал си всички програми за начинаещи, като директно си се хвърлил на някакъв измислен от теб сплит с по 4-5 упражнения за всеки мускул? И като всички тинейджъри, искаш големи бицепси и гърди? И ако може плочки, нали?

Мнението беше редактирано от Петко К на 12.09.12 13:15.

12.09.12
14:33

Арнолд Шварценегер на твоята възраст се е състезавал в турнири по вдигане на тежести, но пораснал твърде висок за щангист и затова се пренасочил към културизма. Поуките са две:
- Щангите не са попречили на растежа му
- Преди да стане културист, той е имал сериозна сила - 150кг обръщане-изтласкване, 310 кг тяга

12.09.12
15:41

Да, стажа ми е малък. Ако може да подобрите програмата или да дадете друга подходяща за начинаещи. :)

AS

12.09.12
15:51

А защо не потърсиш сам?В сайта има предостатъчно програми.

Цел имали тази “програма + режим”  и какво трябва да се случи след 3 месеца например?

12.09.12
23:09

Гледам да не правя упражнения, които да ми намалят растежа.

С този сплит само човек на химия може да има добър ефект дори и да е грозен на края.Не ми се мисли и какви упражнения си вмъкнал в програмата си.

Понеделник - Гърди и Бицепс
Сряда - Гръб и Трицепс
Петък - Рамо
Неделя - Крака

Ето това е един стандартен сплит,опитай с него.
П.П Размера на трицепса трябва да е по-голям от този на бицепса.Все пак трицепса е по-голямата мускулна група.В този случай с твоята програма,ако случайно имаше ефект,гледката нямаше да е много приятна.Имаш ли големи гърди,трябват ти и големи рамене.Имаш ли големи бицепси,трябват ти още по-големи трицепси...просто така е устроена човешката физика,не знам защо искаш обратното.

13.09.12
00:10

казано от Иво Илиев на 12.09.12, 23:09:

Понеделник - Гърди и Бицепс
Сряда - Гръб и Трицепс
Петък - Рамо
Неделя - Крака

Ето това е един стандартен сплит,опитай с него.

С лека корекция: Петък-крака, рамо;

13.09.12
06:50

Благодаря ви за мнението :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1