22.01.15
21:56
Бай Иван отишъл в близкия град за покупки. Отначало купил едно менгеме, а след това на пазара спазарил една кошница и една патка. Накрая много му харесали две кокошки, но нямало как да ги носи. Тогава предвидливият търговец го посъветвал:
- Какво толкова - сложете менгемето в кошницата, в другата ръка вземете патката, а двете кокошки сложете под двете мишници и сте готов.
Бай Иван направил както му казал търговецът и тръгнал към дома. По пътя стигнал една монахиня, която го попитала дали знае къде живее попа в тяхното село.
- Отец Онуфрий живее точно до нас - отговорил Бай Иван. - Аз знам една близка пътека и ако тръгнете с мен, ще ви заведа точно до неговата къща.
- Как да вървя с вас? - спонала се монахинята. - Аз съм безпомощна жена, как да Ви повярвам, че Вие ползвайки се от моята слабост, няма да ме заведете в някое пусто място, да ме хванете през кръста, да ми вдигнете полата и да ме изнасилите?
Бай Иван я погледнал с насмешка и рекъл:
- Дявол да го вземе, сестро! Вижте ме само! В кошницата ми има тежко менгеме, в другата ръка - патка, а под мишниците ми - две кокошки. Как да направя всичко това, за което се страхувате?
Монахинята се замислила за момент и хитро погледнала бай Иван:
- Как да не можете?! Ще сложите патката на земята, ще я покриете с кошницата, а отгоре ще сложите менгемето, за да не избяга.
- Ами кокошките? Какво ще правя с кокошките, а?! – отвърнал не на шега сърдития вече бай Иван.
- Какво толкова кокошките, та кокошките?! Голяма работа! Ми не мога ли да ги държа аз?!
Некролог на мутра: “... Едно голямо сърце и две силни ръце спряха да бият завинаги.”
25.01.15
23:09
НЕ МОГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
шепочина
- К’во ?!!!!
- Ти, к’во, диви ху*чета не си ли виждала?
- Ми не, покажи ми!
Отворило джуджето куфара, а той наистина пълен с х*йчета. Мърдащи.
Полюбопитствала шапчицата за какво служат. Джуджето затворило куфара, дръпнало шапчицата на страни и възпитано й обяснило.
- Като кажеш „люляк”- то почва да те оправя. Като кажеш „круша” – спира.
Шапчицата измолила едно х*йче за себе си, и подсвирквайки си из гората продължила към баба си. По някое време решила да пробва -„люляк”-иииии голяма КЕФФФФ, казала „КРУША” и х*йчето спряло. Люляк-круша-люляк-круша-люляк-круша..и се спънала в един корен, и забравила думата за спиране. Ами сега. Върви си тя към баба си, ама вече не и е готино и сълзи текат от очите й. Влиза при баба си и от прага вика:
- Бабо, кажи ЛЮЛЯЯЯЯК!!
Бабата казала люляк и на стари години и се натресло нещо дето не е и очаквала. Легнала бабата да мре. Влиза Кумчо Вълчо.
- Бабо, ша тъ ЯМ!
- Кажи първо люляк и после каквот’ искаш ма прави.
Казал вълчо думата и му се отяло, х*йчето го почнало здраво. Хукнал той из гората и насреща му ловеца. Хукнал вълчо към ловеца.
-Кажи люляк и ме застреляй! Моля ТЕЕЕ!
Ловеца го погледнал учудено, ама казал люляк. Забравил и пушка, и вълк. Ходил като замаян из гората, блъскал се в дърветата и накрая седнал в един поток. Три дена седял там и успял да удави х*йчето. Върви си ловеца из гората. Всичко го боли. Целия свят му е крив. И к’во да види. Насреща му едно дребно, грозно джудже, влачи един огромен куфар.
-К’ВО НОСИШ В ТОЯ КУФАР, БЕ, ГРОЗНИК? -изръмжал ловеца.
-Ми диви х*йчета.
-Я да видя!
Отворило куфара. Навел се ловеца и погледнал.
-МАЙКО МИЛА!!! КОЛКО МНОГО ЛЮЛЯЦИ!
Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 25.01.15 23:12.
28.01.15
11:56
Иванчо пита баща си :
- Тате, какво е виртуален секс?
Бащата се обръща към приятелката на Иванчо:
- Марийке, би си легнала с някого за 10 000 лв?
- Ами да, защо не?
После се обръща към жена си:
- Жено, ти би ли спала с непознат за 10 000 лв?
- Разбира се.
Накрая се обръща към своя баща - дядото на Иванчо:
- Тате, би ли дал на някого да те бодне отзад за 10 000 лв?
- С тая пенсия няма и да се замисля.
Бащата погледнал Иванчо, потупал го за рамото и прошепнал:
- Ето това е виртуален секс. Виртуално имаме 30 бона, а реално имаме 2 к#рви и един дърт педер@ст..
Учителката изпитва децата в класа. Ядосана е:
- Петърчо?!
- К’во?
- Ще ти кажа аз на тебе “к’во”! Дяволите ще те вземат! Стани, когато говориш с учителката! Колко е 2 и 2?
- 5.
- Идиот! Няма да стане от тебе инженер! Двойка! Седни си!
- Драганчо?!
- К’во?
- Ще ти кажа аз на тебе “к’во”! Дяволите ще те вземат! Стани, когато говориш с учителката. Колко е 2 и 2?
- Ами... 3.
- Идиот! Няма да стане и от тебе инженер! Двойка! Седни си!
- Иванчо?!
- Да, госпожо?
- Колко е 2 и 2?
- 4.
- Браво! Ще стане от тебе инженер!
- Госпожо?! – продължил Иванчо.
- К’во?
- Ще ти кажа аз на тебе “к’во”. Дяволите ще те вземат! Стани, когато говориш с инженер!
28.01.15
18:50
На урок в пети клас учителят пита:
- Деца, кое е това нещо, което възбужда най-много човека?
От първия чин се обажда Иванчо:
- Голата жена!
- Иванчо, веднага напусни часа и утре да дойдеш с баща си!
...На следващия ден учителят влиза отново в клас и гледа, Иванчо седи на последния чин, а от баща му ни следа
- Иванчо, ти защо не си на първия чин? И къде е баща ти?!
- Баща ми каза, че ако Вас не ви възбужда вида на гола жена, то тогава сте пе*ераст и че трябва да стоя по-далече от Вас, Господине.
29.01.15
21:28
- Докторе, боли ме черният дроб!
- Покажете си езика!
- Абе, докторе, казах ви че ме боли черният дроб!!
- Покажете си езика!
- Докторе, шегувате ли се?!
- Добре тогава, покажете си черния дроб...
29.01.15
22:31
Старо, но много добро.
мАкедонски СМС
Заљубена девојка праќа СМС со многу љубов на мобилниот телефон на својот сакан:
Љубов моја,
Ако спиеш, прати ми го твојот сон,
Ако се смееш, прати ми ја твојата насмевка,
Ако пак плачеш, прати ми ги твојте солзи.
...…Те Сакам!
Дечкото одговара:
Љубов моја,
Серам…. Што да ти пратам???
31.01.15
10:34
Седят на пейката пред блока бабките и си говорят:
– Мали Сийкееее, да знаеш какви ги вършат т`ва днешните млади!
– К`ви ма, Пенке?
– Ух, остави се! Правят „френска любов“!
– Френска ли, и к`во е това, ма Сийке?
– Ами … дето пикат, там лижат!
– Не думай, ма! А капака барем дигат ли го?
БУМ!
31.01.15
11:00
На международен медицински симпозиум американски професор пита българския си колега:
- Колега, във вашата страна, имали ли сте случаи, да лекувате един болен от някаква болест, а после при аутопсията да се окаже, че е била съвсем друга.
- Не, разбира се. У нас от каквото ви лекуват, от това си умирате.
02.02.15
00:51
Запознанство в чата:
Тя: - Ще познаеш ли точните ми килограми?
Той: - Поне ми подскажи първата цифра.
Тя: - Единадесет ...
02.02.15
08:00
- Попитах го: Язе или Астрата!
- И?
- Само чух кЪ запали, препяка, препука и огасна, после са върна при мене и ми каза, че и двете сме пълни боклуци...
02.02.15
18:54
Който шпреха английски да гледа :)
Виц е....
06.02.15
14:13
Каква е разликата между македонеца и бесарабина? Първият идва и на български ти казва, че не е българин, а вторият идва и на руски ти казва, че е българин.
09.02.15
01:22
10.02.15
18:01
Как да спечелиш мъж в 10 стъпки
1-ва стъпка - свали си дрехите
... и направи 9 стъпки към него
Един мъж имал сериозен проблем. Понеже бил искючително надарен все късал презервативите.
След поредния гаф той се изнервил, отишъл в аптеката, извадил си атрибута, ударил го в щанда и казал:
– Е за тоя к@р искам един презерватив!
А аптекарката го поогледала, пооблиззала се и тъжно му казала:
– Хммм надали има толкова големи презервативи в България, трябва да идеш до Франция – там яко се перкат и сигурно има такива!
И понеже бил отчаян човека хванал първия полет и право в Париж. Там се засилил към първата аптека и повторил упражнението с удрянето в щанда!
Като го видяла аптекарката директно му казала, че във Франция такъв размер няма и да ходи в Африка, че негрите са надарени и там може да има.
Като кацнал в Африка отчаяният човек отишъл в аптеката и със сетни сили стоварил атрибута на щанда и попитал:
– Имате ли такаиваааааа?
А тамошният аптекар се провикнал:
– Мохамеееед донеси един от детските презервативи!!
В аптеката нахлува ядосан мъж, прережда всички и започва да крещи на аптекарката:
- Какъв е тоя презерватив, който ми продадохте? Скъса се! Знаете ли до какво може да доведе това? Дайте ми книгата за оплаквания!
Докато пише, от опашката стар дядо се обажда:
- Пиши, младеж, пиши. И аз в последно време попадам само на дефектни - огъват се, боклуците!
17.02.15
18:40
:))
казано от Вероника Налбатска на 17.02.15, 18:40:
:))
американците имат и термин за това нещо: Dutch Oven :D
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=dutch+oven
“The act of trapping a person under bed covers after releasing vile ass fumes” (giggle)
———————————-
Баба купува гумени галоши за мъжа си. На сергията нямат торби и я препращат в отсрещната аптека.
Продавачката: Останаха ни само от тези рекламни торбички с надпис “Durex”. Искате ли от тях?
- Щом са без пари, чедо - давай!
Прибира се към вкъщи. Съседката я среща и я заговаря:
- Бабо Минче, ма няма ли да са ви много ма?
- А, той дъртия много лесно ги протрива... старите останаха за вкъщи да ги доизносва, а пък тез ще са като ходим по гости.
20.02.15
12:57
Ако Азис и Фики Стораро се давят и имате време да спасите само единия, какъв сандвич ще си направите?
Зима. Цигане мръзне на гарата. Минава полицай и го пита:
-К’во става бе?
А цигането вика:
-Бате видиш ли ме лятото на сянка удари ми един шамар.....
Меркел тайничко си чати с Путин:
“И без това ще трябва да ти наложим някакви нови санкции, ами не може ли поне да нахлуеш и в Гърция, че ни писна от тях...”
Закусвай като цар.
Обядвай като цар.
Вечеряй като цар.
И помни! Ти не си дебел! Ти си цар!
23.02.15
19:41
Пролет иде. Изпод леглата плахо се подават първите кантари...
:D
23.02.15
20:05
Автобус на градския транспорт. Майка с момиченце на около 5 г., а срещу тях седи мъж.
Момиченцето си играе с кукли Барби и Кен . В един момент Барбито е надупена, а Кен изправен зад нея и я блъска здраво...
- Нали знаеш ,че така Барби ще има малки барбита ...казва мъжа .
- Глупости - ебе я в гъза .... отговаря момиченцето ...
01.03.15
13:28
Американска военна база в пустинята. Полковник от Вашингтон извършва ревизия на имуществото. Намира в гаража вързана камила.
- Сержант, каква е тази камила?
- Ами, полковник, като ни се прииска секс...
- Веднага да я махате! - прекъснал го полковникът - Не ви е срам!
Минал месец, а ревизията продължава. Полковникът вече не издържал без секс и попитал сержанта:
- Какво стана с онази камила?
- Вързал съм я зад гаража.
- Ще ми кажеш ли как го правите?
- Целуваш я па муцуната, тя кляка и е готова!
Отишъл полковникът и целунал с отвращение камилата, а тя с готовност клекнала. Минал той отзад, но тя станала. И така няколко пъти.
Отишъл полковникът при сержанта:
- Аз ли нещо бъркам, ама не се получава!
- Какво толкова сложно има? Целуваш я, тя кляка, качваш се и на три мили оттук има бар с мадами.
Връзкарщината и шуробаджанащината в тая скапана държава вече достигат неизмерими размери.
05.03.15
07:45
Сръбска църква. Жена влиза да се изповяда:
- Дедо попе, я съм грешна.
- Що си сторила бре, жено ?
- Е па, я съм друг муж погледнала.
Отваря дядо поп “Престъпление и наказание”, прелиства и отсича
- Погледнала друг муж - една седмица пости.
След две седмици същата жената пак отива при попа да се изповяда
- Отче, я съм много грешна.
- Сега що сторила си бре, жено ?
- Е па, я съм друг муж целивала
Пак отваря дядо поп книгата, чете и отсича
- Друг муж целивала - две седмици пости.
След един месец жената пак отива при попа
- Отче, я съм много, ама много грешна.
- Що стана бре, жено ?
- Па я съм кур*ц джвакала.
Отваря дядо поп “Престъпление наказание” , търси къде е това “джваканье на куре*”, ама не може да го намери. Изпаднал в затруднение пита колегата си - поп в същата църква:
- А бре, попе, за джваканье на кур*ц що сме давале ?
- Е па, ако е била лепа жената и по 200 динара сме давале..
05.03.15
18:21
Отдел Убийства, слушам.
- Тук старшина Петров. Докладвам за случай на нападение: 38-годишен мъж с 6 прободни рани от нож, нанесени от майка му, защото стъпил на измитото.
- Прието. Майката задържана ли е?
- Не, подът още не е изсъхнал.
08.03.15
08:07
2018 България-Аржентина на световното.
Аржентинците казали:
– Абе, к’во ще играем с тия слабаци.
Меси:
– Вие отидете да пиете, аз ще играя сам.
Аржентинците отиват в кръчмата пускат телевизора 5 минута 1-0 за Аржентина. Казали си, че Меси ще ги разсипе. Пускат мача 89 минута 1-1. Връща се Меси:
– Момчета простете ми надцених се. Аз съм виновен.
– Няма нищо все пак си срещу цял отбор.
– Не наистина много съжалявам. Простете ми!
– Добре де! Какво толкова стана?
– Ами как какво! В 10-тата минутата съдията ми даде червен картон.
09.03.15
11:59
Съд. Гошо съди голема сладкарска фирма за нанесени телесни повреди, що техен камьон ги блъснал на едно кръстовище.
Фирмата се представлява от нахакан адвокат, и он рипа:
- Господине, верно ли а, че сте казале на старшината, дека е дошъл на местопроишествието, че сте добре и нищо Ви нема?
Гошо почва.
- Значи тоа фтрорник я качих Цецка да а водим на пръч…
- Ква Цецка бе? – прекъсва го адвоката – Отговарай точно кво питам.
- Така де, значи Цецка ми е най-добрата коза, сеамска, с вити роги. Абе коза един път…
- Стига с таа коза бе! Казал ли си на полицая, че си добре или не?
- Начи товарим аз Цецка…
Адвоката па го прекъсва и се обръща към съдята:
- Господин Съдя, опитвам се да докажа, че на ищецо му не е имало нищо, а сеа съди клиенто ми, че уж имало. Тава е опит за измама.
Съдята зело да му дотега, ма му и станало интересно що оня се Цецка та Цецка. Обрънал се къде Гошо и му рекъл да продължи.
- Та натоварил съм Цецка и леко – полека тръгнааме. Спирам на расклона, гледам налево, гледам надесно….и като ме изющи тоа шашкънин с камьоно – направо ма прекина.
Като са освесих манко – я съм у канафката и ме боли сичко, а кво ме не боли изтръпнало и го не усещам – дече ли не е мое. Не моем да мръднем ич.
Цецка отфръкнала през улицата у другата канафка. Не моем да а видим, само а чуам къ мъца жално. Да ти скине сръцето. Ич не беше добре. Сигурен бех, че нема да а бъде.
У тоа момент, гледам спира полицаю и слаза от колата.
Он пръво чу Цецка…отиде, намери я…виде ква а работата…извади пищова и я гръмна да са не мъчи.
Рипна после веднъга, иде къде мене, пищова още му дими у ръката и вика:
- А ти кък си? Добре ли си?
Да му ебем макята гусин Съдя, ти да беше – къ би отговорил на тоа въпрос?
Мнението беше редактирано от Георги Милев на 09.03.15 12:02.
Разлях върху клавиатурата ракия... и сега, каквото и да натисна, изписва три главни букви: ОЩЕ!
11.03.15
13:32
Хубавите прасета ябълките ги ядът! Фукушима...
#тематично
13.03.15
16:59
… Византийците нападнали Ахелой и почиващите се разбягали…
Избрано от ученически, учителски, кандидатстудентски, студентски и пр. бисери на различни теми.
Източник
^Византийците са провалили туристическия сезон :D
———————
2 часа през нощта. В хола нахлува сънено дете по пижама, събудено от музиката.
- Абе тате, ти си бил голям двуличник. Казваш ми да не ям захар, вредна била, не знам си кво, а сега с твойте приятели тайно си похапвате, а? Толкова ти харесва, че и с нос я ядеш?!
——————-
Срещат се момче и момиче, съученици от гимназията. Момчето попитало: .
- Как си, какво ново? .
- Ами омъжих се в Германия – казала тя. – Имам две деца, успешна кариера! Ти? .
- Аз съм тръгнал да си плащам интернета… .
- Аха…а иначе? .
- Иначе ще ми го спрат!
Мнението беше редактирано от Pavel D на 13.03.15 21:47.
13.03.15
22:19
В първоначалния си вариант Кама Сутра било наръчник по гръко-римска борба. Но някой дорисувал пишки и те така...
14.03.15
19:46
Стара класика ;)
Мъж среща жена на улицата, която ронела сълзи, ридаела и се тръшкала на тротоара.
– „Жено, кажи защо плачеш? Да не е умрял мъжът ти?“
– „Не, нееее!“
– „Да не е болно детето ти?“
- „Не, нееее!“
– „Да не те е обрал някой?“
– „Не, нееее!“
– „Гладна ли си, жадна ли си?“
– „Не, нееее!“
– „Е, тогава за къв х.й плачеш?“
– „За къвто и да ееее….“
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече