Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимОтворено писмо до тези, които късат салатата за да не повредят витамините в нея:
- А бе, как не ви е съвестно докато дъвчете?
- Цел на кредита?
- Яйца за Великден...
- Одобрени сте!
- Защо винаги не става така, както искам?
- А ти какво искаш?
- Ох, не знам...
Щастлив семеен живот- това е, когато ядеш, спиш и гледаш сериали с човека, с когото преди години си правил с*кс
“Всяка дупка в асфалта първо е малка. И колкото повече гуми влизат вътре, става по-широка и дълбока. И после почват да я заобикалят”
Наблюдение на бай Пешо от Пътното
- За да заспя, броя жените с които съм правил с*кс!
- А защо не овце?
- ....е, то беше веднъж
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак
казано от Dymag на 25.03.23, 19:22:
“Всяка дупка в асфалта първо е малка. И колкото повече гуми влизат вътре, става по-широка и дълбока. И после почват да я заобикалят”
Наблюдение на бай Пешо от Пътното
Потвърждавам :D
ЗАЩО БЪЛГАРИНЪТ ПИЕ РАКИЯ? Отговорът на този въпрос от векове е закодиран в името РАКИЯ - съставено от думи както следва: - „РА“ - означава слънце, Бог, владея; - „КИ“- вътрешна енергия; - „Я“ - аз. Обобщено, става: - „АЗ ОВЛАДЯВАМ ВЪТРЕШНАТА ЕНЕРГИЯ“. Забележка: - Това се наблюдава при по-малки количества. При по-сериозна консумация, енергията става много голяма и допринася за развитие на фолклора. Тогава думата „ракия“ има друг прочит: – „Вътрешната енергия овладя мен“. Разликата между двата превода е около 500 грама. Наздраве!!!
казано от Dymag на 08.04.23, 00:05:
аз пък ракията я спрях
Ми, не е смешен тоя виц)))
казано от nervak на 08.04.23, 11:45:
казано от Dymag на 08.04.23, 00:05:
аз пък ракията я спрях
Ми, не е смешен тоя виц)))
Ххахаха :)))
Що - кратък виц. На мен ми е смешен :)
- Имаш болнав вид, какво става?
- От една седмица водя здравословен начин на живот
казано от Dymag на 08.04.23, 22:18:
Що - кратък виц. На мен ми е смешен :)
- Имаш болнав вид, какво става?
- От една седмица водя здравословен начин на живот
В интерес на истината, не съм се замислял но познавам немалко хора, които рязко сменят начина на живот и свалят много килограми. Чак не мога да ги позная. Изглеждат като тяло добре, обаче наистина всичките имат един уморен и измъчен вид. Това предполагам е от диетите, може би са някакви агресивни.
По-скоро е от “рязко”-то
Двама приятели пият в кръчмата:
– Брат, никога не забравяй откъде си тръгнал!
– Що?
– Щото после не можеш да се прибереш
Защо винаги, когато съм в добро настроение, всички ми викат:
- Я ми дъхни?!
- Скъпи, искаш ли да се облека като Снежанка, а ти да ме любиш до съмване?
- Марче, надценяваш и двама ни...
В Перник намерили дете, възпитано от вълци. Засега това е първият случай на възпитано дете в Перник
- Шефе, може ли да си тръгна по-рано от работа, имам уважителна причина ...
- Каква?
- Писна ми!
Пластичен хирург:
- Сине, търси си умна жена, всичко останало можем да го оправим
Оня ден в антиквариата попаднах на стара книга с рецепти за изгонване на дявола. Набавих си жаби, животински очи, клюнове, нокти, сушени корени и още някои необходими неща. Вкъщи ги смесих хубаво, направих отвара, с която се намазах и напръсках стените. Вследствие на моите действия жена ми вдигна страхотен скандал, разфуча се, събра си багажа и се изнесе. Искам да кажа, тия стари рецепти наистина действат...
14.06.23
07:24
Заблуда е, че смехът лекува всичко!Например, при диария не помага...
Два комара си говорят:
- Хората вече не са като едно време - сега са пълна химия!
Виждам следния виц:
Женска логика: “Исках да обуя високи токчета, но ме мързеше да си мия косата, затова отидох на работа с маратонки”.
... и питам жената дали го е разбрала, а тя ми отговаря че не е виц и е логично, защото за високите токчета е необходимо да се прави подходяща прическа
Жена, какво си сложила в кекса?
- Тайна, мило...
- Казвай веднага, че съм в интензивното и докторите питат...
Катерица и плъх били гаджета.
Отишли на лекар и му се оплакали:
- Докторе, колко пъти опитваме - не можем да имаме деца. Това да не е защото сме катерица и плъх, докторе?
Докторът прегледал и двамата и казал:
- Не, не е защото сте катерица и плъх... момчета.
12.07.23
22:09
- Госпожо, вдигнете ръкава за да ви сложа инжекцията.
- Докторе, не може ли в дупето?
- Може, но първо инжекцията!
Не казвам, че в стаята ми е жега, но два хобита току-що хвърлиха пръстен в нея
21.07.23
09:30
https://vm.tiktok.com/ZGJVye4TV/
- Ти си мома, а аз съм ерген... Сещаш ли се какво имам предвид? - Че сме грозни и двамата?
01.08.23
20:26
Един път съм ходил на фитнес и то беше да питам защо не работят дюнерите отсреща.
- Интересен експонат. Символизира ли нещо?
- О, да! Символизира смелост, храброст, сила, радост и любов
- На мен ми прилича на казан за ракия...
- Е то е казан за ракия
- Здравейте, искам да се запиша на фитнес.
- Новогодишно обещание?
- Да!
- Заповядайте, имаме еднодневни курсове с 4 селфита!
За да отслабна добавих и клекове към тренировката. Наредих бирите на най-долния рафт на хладилника.
Отслабването буксува, но затова пък дебеличкият слой сланина около моята прекрасна фигура надеждно ме пази от студ, глад и разврат!
- От кого вашето дете е наследило такава жажда за знания?
- Жаждата от баща си, знанията от мен
- А такова хубаво ребро беше ... - заоплаквал се Адам на змията в Рая
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече