28.09.12
15:47
Здравейте. Казвам се Михаил Димитров и съм на 18 години. Тежа 74.6, висок съм 1.76. Спортувам от малък, с едногодишно прекъсване поради една нелека операция, но това не би трябвало да е от значение за тази тема. :) В залата тренирам от 3 години. Харесват ми всички видове тренировки - силови, кардио, както и такива, които включват гимнастически движения (ако това е точният термин) със собствено тегло. Отне ми доста време да свикна да се храня правилно, правил съм много грешки, но смятам че също така съм научил разни неща.
Винаги съм предпочитал в тренировката ми да има повече движение и интензивност. Това ме накара да се ориентирам към бойните спортове преди около година и половина, когато започнах да тренирам бойно самбо в София и за известно време занемарих залата, като тренирах само със собствено тегло (което впрочем ми се отрази много добре). Също така съм тренирал и кикбокс, но само за около 2 седмици. По-късно реших отново да включа тренировките във фитнес залата като добавка към основния спорт. Попитах един човек от форума, и той беше така добър да ме насочи към тази силово-кондиционна програма http://www.bb-team.org/forums/viewthread/52949#p-661158. Тренирах известно време по нея и останах много доволен, но тъй като тази есен заминах да уча в един университет в чужбина, не мога да продължа по гореспоменатата програма, защото условията не позволяват. Тук в Уелс се уредих да ходя на бокс 2 пъти в седмицата, а в трите оставащи дни ходя на фитнес.
Молбата ми е вие, хората от форума да ми препоръчате подобна силово-кондиционна програма, като тази за която споменах. В залата за вдигане на тежести разполагам с лежанки, лост за набиране, скрипци, смит машина, стойка за клекове и тяга, както и доста свободни тежести.
Не мога да се похваля с добри максимални постижения, но в периодът, когато тренирах усилено в залата по една трибойска програма, бяха следните: клек 130, лег 100 тяга - 100, винаги ми е била адски слаба...
Това е първата тема която поствам, постарах се да се запозная с препоръките, но искрено се извинявам ако по някакъв начин не съм се изразил правилно.
28.09.12
16:06
Специално тая програма може да се изпълнява с елементарно оборудване. Но като ти гледам постиженията не си и за нея...