08.10.12
18:46
Преди 7 месеца бях 94 гк! Сега съм 68. 178см съм и съм на 14 години. Свед отслабването ми остана бая свободна кожа по корема и въпроса ми е как да се оттърва от нея нали като изключим ножа и ще мога ли да докарам плочки? И може ли малко упръжнения? Като цяло от доло съм твърд, но от кожата не си личи :)
08.10.12
18:49
Силови тренировки. Продължава си по същия и си състави един равномерен хранителен режим.
08.10.12
18:55
Съгласен съм с горното мнение. Ще трябва да качиш мускулна маса в корема.
Режима ми е следния:
Сутрин: кисело мляко с трици или мюсли зависи
Обяд: нормално но не повече от 500гр.
Вечер: салата, но нали ако ми се яде много не се мъча и хапвам умерено
А някакви упражнения?
08.10.12
18:59
казано от Georgi Ignatov на 08.10.12, 18:55:
Режима ми е следния:
Сутрин: кисело мляко с трици или мюсли зависи
Обяд: нормално но не повече от 500гр.
Вечер: салата, но нали ако ми се яде много не се мъча и хапвам умерено
А някакви упражнения?
Бе недей се излага - вечеряй си като хората. И вкарай още две-три малки хранения.
Упражнения - прави коремни преси, вакуумни преси, планкове. В залата наблягай на уппражнения, където корема влиза като стабилизатор на тялото (клек, тяга, военна преста, ект.)
08.10.12
19:03
Момче ти си на 14 години... сега ръстеш... мани ги тия модели с плочките... хапвай си добре и не се притеснявай. Месо, сирене, яйца... повече протеин, варени картофи, ориз... каква е тая салата да не си заек (базик)... сега растеж...дефакто ти трябва храна!
Има такава робата, попринцип след тренировка вечер ям, но нали цял ден като съм седял съднъл и като не съм правил нищо защо да се тъпча излишно вечерта! Иначе ям нормално! Ще наблегна на корема! Попринцип преди като бях 94 и като ходих на фитнес нямах никакво рамо и не му обръщах внимание, а тази година като започнах да отслабвам му наблегнах и стана, е има още какво да се желае! Попринцип ми липсват основни мускулни групи и имам да наблягам много :)