09.10.12
20:35
Здравейте ! Досега не ми се беше случвало,но днес когато тренирах за трицепс от лег с тесен хват усетих доста неприятна и така да се каже тъпа болка в лакътя..загрявам както трябва,не се мяткам на големи тежести,т.е като тренирам постепенно ги покачвам..някой има ли идея на какво се дължи и евентуално да ми препоръча някакво мазило или знам ли аз какво..
Фастум гел или дийп релиф. 3 пъти мазане на ден + тренировки с ластичен ръкав + 1 седмица възстановителен период
11.10.12
07:24
Ramon,
виждам, че си му предписал рецепта, само си забравил да сложиш в горния десен ъгъл Rp (recipe), а отдолу да напишеш Da tales doses: Дай такива дози.
Иначе на подпис си го докарал. Morituri te salutant : Мъртъвците те поздравяват.
След такъв подпис рецептата е завършена и няма как да не те послуша.
Абе ей тъпчо, направи ли си труда да провериш точно 15 теми по-надолу кой е пуснал същата тема за болка в левия лакът? И кой съответно сам е намерил решението на проблема. Не мисля че 2 пъти мазане с ибупрофен може да убие някой!
11.10.12
18:21
Първо и основно - казаното от мен бе по-скоро в рамките на шегата и никъде не съм имал за цел да те обидя с нещо, като не смятам за нужно да се ровя в целия сайт или във всички твои писания преди да пусна мнение.
Второ: Никъде и никога не съм използвал обидни епитети срещу който и да е от форума, а камо ли лично към теб, за да реагираш така.
Трето: Кремовете, които си му “изписал” са два противоположни аспекта в лекуването на наранени и възпалени тъкани и се използват в различни периоди от лечението им, като объркването в последователността ако не да навреди, защото както каза маз с ибупрофен (фастум гел съдържа кетопрофен, но все пак беше близо) няма да го убие, то поне няма да помогне така както трябва.
Четвърто: Факта, че ги знам тези неща,а ти не и въпреки това не те обиждам с нищо, говори че не аз съм тъпия.
Пето: Зная тези неща, защото съм лекар.
Шесто: Не ми се разправя с теб.
Мнението беше редактирано от Камен Илиев на 11.10.12 18:23.
11.10.12
22:14
Та по темата - добре е малко да го оставиш да си почине самото място. Иначе за мазане примерно можеш да пробваш с Диклак(или нещо друго на основата на диклофенак), другия вариант са Фастум гел и подобните противовъзпалителни мази.