Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимНа бруста ми се разминават - като се подам над водата и свивам краката за ритник. Докато се гмурна, вече съм ритнал, изпъвам ръцете и краката и започвам загребването с ръце.
Дишам само от едната страна, защото не ми стига въздухът. Пробвал съм да редувам с дишане на 3, но много се задъхвам.
Днес кондиция със скачане на въже, набирания и лицеви. Довечера ще плувам.
Мнението беше редактирано от Петър на 27.06.17 15:38.
Днес:
- 4 пъти - 5@120 клек + 8 набирания + 8@28 преси с пудовки
Съботата бях на планина и имам лека мускулна. Миналата седмица основно плуване. Тренировките във фитнеса са леки.
Вчера плуване, днес през лостовете.
Успях да направя най-жилавото телешко на тиган.
казано от Петър на 19.07.17, 18:06:
Вчера плуване, днес през лостовете.
Успях да направя най-жилавото телешко на тиган.
Случва се ако правиш две или три парчета наведнъж,тоест да заемаш целия тиган.При телешкото е важно да се обработват на по-висока температура,а като сложиш повече месо температурата пада.
Стек или тбоун се правят по един на тиган.
20.07.17
01:36
Момчета,стек на тиган си е като да свариш спагети във фритюрник,а т-бон-а си е стек,така че “.......стек или т-бон....” си е като НДК-то или двореца на културата.
А да ви светна-т-бон стека е съвкупност от две различни меса,разделени с кост.Те имат различно технологично време за температурна обработка.
Тъй като едната страна е края на бон-филето,а другата страна е края на контра филето,не можеш да ги готвиш на една повърхност,започваш да готвиш заедно и изкарваш страната на филето от скарат да почива докато се зготви другия край,който се готви много по-бавно.......т-бон в тиган.....хм
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 20.07.17 01:52.
20.07.17
09:31
казано от nervak на 20.07.17, 09:21:
Пишеш си така...като за бирата.
Е, не дей де.
Както е да е.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 20.07.17 09:35.
Днес:
- преход в планината - не беше дълъг, но доста стръмен
- тренировка на стадиона - набирания, кофичи, гуми
24.07.17
20:23
Ти вместо ръце имаш крака. 😄
24.07.17
20:26
казано от Вероника Налбатска на 24.07.17, 20:23:
Ти вместо ръце имаш крака.
Абе и на ръки си е брутален :-)
24.07.17
20:28
И аз това казвам. 😄
Мерси 🙂.
Да взема да опиша нещо и аз. Тренирам усилено - повече лостове, но ходя и на фитнес. Продължавам активно с плуването. Подариха ми най-яките очила, поне от екипировка да го докарам.
Мнението беше редактирано от Петър на 31.07.17 18:41.
31.07.17
18:47
Като започнеш да плуваш повече от час и започне да ти доскучава,да си вземеш плеър,на сони за плуване,чупи мрака,аз си свалям аудио книги,убива скуката.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 31.07.17 18:48.
Да...няколко,но една от основните е връзката между двете “стъкла”...Направена е така,че при продължително ползване няма да ти травматизира и изгърби носа, почти всички плувци имат лека гърбица на носа...това в България де)))
Да. Също не пропускат вода и не се запотяват. Малко са затъмнени и стават за плуване на открито.
Вчера: плуване и лостове.
Днес: 5х5@120 клек и после лостове. 97 кг на гладно съм.
Мнението беше редактирано от Петър на 02.08.17 14:17.
02.08.17
14:25
казано от Петър на 02.08.17, 14:16:
после лостове. 97 кг на гладно съм.
Колко набирания можеш да направиш в нормален като разстояние надхват при тези килограми със СТ и не си изморен.
Днес лека тренировка:
- удари с медицинска топка по стена + преси с 28-ци + суинг с 28-ци + набиране
Във фитнеса има 5 кг медицинска топка. Довечера ще играя бадминтон.
Близо седмица не съм плувам и нямам търпение.
Днес:
- 4 пъти 5@120 клек + 5@64 преси
Тренирам леко във фитнеса, плувам. Събота бях на планина.
Мнението беше редактирано от Петър на 04.09.17 15:12.
казано от Петър на 04.09.17, 14:36:
Днес:
- 4 пъти 5@120 клек + 5@64 пресиТренирам леко във фитнеса, плувам. Събота бях на планина.
Хванал си светлината 😄
казано от Ангелова на 04.09.17, 15:47:
казано от Петър на 04.09.17, 14:36:
Днес:
- 4 пъти 5@120 клек + 5@64 пресиТренирам леко във фитнеса, плувам. Събота бях на планина.
Хванал си светлината
То не е много трудно да се хване свелтината, като си в такава форма. 😄
Да взема и аз да напиша нещо. Тренирам си редовно, но не напъвам, заради хернията.
Вчера правих военна преса редувана с набирания. Днес 6 серии клек със 100 кг. Спрях с плуването, защото подозирам, че водата в басейна дразни кожата на лицето ми. Качил съм малко тегло и се въртя около 99-100. Цъках бадминтон и мисля да го ходя, когато имам време.
Храня се все още по 2 пъти на ден, като увеличих малко зеленчуците и плодовете. Днес храната е към 700 грама агнешко, кашу, зелен боб, хляб, грозде, праскова.
Ще се радвам, ако някой сподели, къде в София могат да се намерят стъклени кутии с капак, който не пропуска.
Мнението беше редактирано от Петър на 05.10.17 00:28.
http://www.ikea.bg/cooking/Food-storage-and-organizing/Food-containers/fortrolig-46438/90233788/
Тази ползвах доста време.
казано от Петър на 04.10.17, 18:55:
Ще се радвам, ако някой сподели, къде в София могат да се намерят стъклени кутии с капак, който не пропуска.
Икея Пешо. Аз съм адски доволна от своята. Има различни големини, но са по-тежички.
Обяснимо, де 🙂
Мнението беше редактирано от ZshA на 04.10.17 22:18.
казано от Петър на 04.10.17, 18:55:
Да взема и аз да напиша нещо. Тренирам си редовно, но не напъвам, заради хернията.
Вчера правих военна преса редувана с набирания. Днес 6 серии клек със 100 кг. Спрях с плуването, защото подозирам, че водата в басейна дразни кожата на лицето ми. Качил съм малко тегло и се въртя около 99-100. Цъках бадминтон и мисля да го ходя, когато имам време.
Храня се все още по 2 пъти на ден, като увеличих малко зеленчуците и плодовете. Днес храната е към 700 грама агнешко, кашу, зелен боб, хляб, грозде, праскова.
Как си получил хернията, от фитнес тренировките ли?
Оперирал ли си се или ти предстои операция?
Също така бих се радвал ако споделиш в момента какви кутии ползваш, защото аз търся пластмасови но да са по- големи и по- дълбоки?
Най-вероятно съм я получил при тренировки с тежести, но я усетих при плуване. Не съм я оперирал. Ползвам стъклени от Метро, но затварянето им не е особено добро.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече