17.10.12
01:45
Здравейте :).Занимавам се с фитнес от доста време вече(станаха 5 години и повече).На 22 години съм 1.88 .В момента съм около 76 килограма,но преди да започна текущата ми работа бях 82-83 кг.Най-вероятно причината е умората и нежеланието за тежки тренировки(моите любими) от моя страна, както и невъзможността да се храня както преди.Както и да е ...
Решил съм да си върна формата и дори да я надмина.До сега никога не съм целял да бъда повече от 83 -84 кг като основен акцент в тренировките ми беше покачване на силата(с доста добри постижения за моите кг-ми :) ).Отново си взех добавки и съм много мотивиран може би дори да стига 90 килограма.Чудех се как да протичат моите тренировки -дали сплит,дали нещо по различно.Изкарвал съм различни системи както за сила така и за физическа издръжливост та дори и за маса.Наскоро попаднах на една статия this и се чудех дали някои е пробвал нещо подобно и каква мисли за такъв тип тренировка :)
Задължително по - здрави :)
17.10.12
10:50
Здравей :) Тази програма е наистина много добра. Аз самия тренирам по подобна програма в момента и наистина се качва стабилно. Смятам, че ще успееш да повишиш и издръжливостта и сила, а и маса.
Успех :)