17.10.12
20:41
Здравейте, занимавам се с фитнес от 1 месец. На 15 години съм, висок съм 173 см и съм 53 кг. Искам да кача килограми, но не става макар че ям по 7 пъти на ден: 7:00; 10:00; 13:00; 16:00; 18:30; 19:00 и 22:00. На фитнес ходя понеделник, сряда и петък. Правя кръгова програма. Първо правя от лежанка 3 серии по 8 повторения, после отивам на скрипец и правя за гръб 3 серии по 8 повторения, след това правя упражнение за рамо от седнало положение с два дъмбела 3 серии по 8 повторения, после правя упражнение за трицепс като ето това http://www.youtube.com/watch?v=Kn4h8gY7raQ 3 серии по 8 повторения; накрая правя упражнение за бицепс http://www.youtube.com/watch?v=qq8_MS0en10 /само че с крив лост/ 3 серии по 8 повторения. Понякой път правя за крака и корем. За сега добре ли е ???
17.10.12
21:08
За един месец няма как да качиш чак толкова видимо килограми. То казваш, че ядеш 7 пъти дневно, но е важно и какво е качеството на това дето го ядеш все пак. Иначе при добро хранене и качествени тренировки, а както пишеш са си доста добри, смятам, че нямаш проблем. А да ти кажа - важно е да си тренираш крака и корем заедно с другите мускулни групи, за да не ти изостават и да изглеждаш неравномерно трениран.
Не.Гледай сега.Отиваш понеделник и правиш:
1.Клекове с щанга.Не се напъвай много,прецени си силите и прави 5х10
2.Напади с дъмбели .Пак 5х10 Това ти е тренировка А
Прибираш се и казваш на майка ти да ти изпече пържоли.Хапваш 2-3 пържоли до края на деня.С тях си ядеш хляб,ориз,картофи,каквото ти е вкусно.И десертче си хапваш.И яйчица ,и мляко.Общо взето,каквото видиш в хладилника ядеш,само гледаш всеки ден в храненето ти да има месо и мляко/яйца.
След това отиваш в сряда и правиш:
1.Набирания 5х колкото можеш
2.Лежанка 5х10 (ако искаш можеш вместо лежанка да правиш кофички)
3.Повдигане на краката от вис/стенд 3х10
4.хиперекстензии 3х10 Това ти е тренировка Б
След тренировка правиш същото като в понеделник с храната.
После отиваш в петък на фитнес и правиш тренировка А. Събота и неделя почиваш.В понеделник правиш тренировка Б и така нататък.