казано от Kath на 19.12.12, 17:09:
...53-4 кг на 168 височина, според мен е далееече от “грозно слабо”
За мен една сериозна атлетка, освен ако не е бегачка на дълги разстояния, не би трябвало на този ръст да е по-ниско от 62-3 кг (+/- 5 кг в зависимост от структурата).
На мен пък ми харесва една снимка от галерията,под която пише 2011 г , на плажа..
Местя поста с храната и тренировките напред
19.12.2012 - Силова + кардио
DAY 27
Коментар:
Добро утро (coffee)
Пак не спах кой знае колко - към 6 часа - но е оправдано от факта, че нямах търпение след вчерашния мързелив ден, да стана и да тренирам! Днес е ден за силова + кардио, като кардиото вече е направено рано сутринта, на гладно (че как иначе..?!).
Вчера беше мнооого chill-ващ ден, нищо не правих в общи линии. Горда съм, че нямаше нииикакви джънкове, въпреки празника.
Донесоха ми 2 кашона с ябълки, така че предстои да се превърна в една същинска ЯБЪЛКА! :D :D :D
Онзи килограм е бил от водна задръжка :). Но от какво (nrespect)
Workout :
Кардио
100 high knees with 5 kg. in hands
10 standing ups + jump
100 butt-kick jumps
15 swings with 10 kg.
10 side kicks+side punch with each leg and hand
100 high knees with 5 kg.
10 standing ups + jump
20 pendulums (for each side)
10 swings with 10 kg
—-REPEAT—-
КОМЕНТАР: Това е една от старите ми тренировки. Сега гледам назад в дневника, че съм я изпълнила за 16 мин...е, нямам особен напредък - този път тотала е 15 мин и 40 сек..
Силова
ПЪРВА ЧАСТ - 3 кръга:
1. Лиц. опори на 1 крак х 10
2. Ренег. гребане х 10
3. Диамантена опора(от колене) х 10
4. Коремни преси “knee hugs” x 10
5. Кофички х 10
ВТОРА ЧАСТ - 3 кръга:
1.Пуш-преса х 10
2.Биц. сгъвания х 10
3.Кик-бек х 10
ТРЕТА ЧАСТ - 3 кръга:
1.Плие с тежък дъмбел х 10
2.Глутеус мост на 1 крак х 10 (за всеки крак)
3.Напад+страничен ритник х 10 (за всеки крак)
ЧЕТВЪРТА ЧАСТ - още малко кардио:
Хаотично подбрани аеробни упражнения, 15 мин, без спиране (high knees, jumping jacks, squat-jumps….)
Undereating :
1. 1 ябълка и 3 мандарини
2. 2-3 кафета ще има (за целия ден) с мляко/сметана
Overeating:
1. 800 гр. салата зеле и моркови
2. 1 коф. кисело мляко + 4 яйца бъркани яйца с 20 гр. масло
3. 400 гр. извара + 30 гр. какао + 20 гр. кокосови стърготини - това го направих на бонбони “Рафаело”, по тази рецепта (качвам снимка)
Течности, добавки,лекарства:
1 табл. комплекс витамини на АбоФарма, 2 табл. “Цетебе”, фолиоева киселина, метформин, противозачатъчни
Кафе, чай, за сега към 800 мл. вода (а е едва 6:08 ч.....ето защо не отчитам водата :D)
Едит: Още мнооого вода и чай :)
П.П. ПРЕЦАКАХ си вчерашния пост и съм го писала наново...ужас :@ :X :D
Мнението беше редактирано от Kath на 19.12.12 17:27.
Батко Вик, просто си представи, че не всички жени във форума искат да са сериозни атлетки.
Не вярвам някой от форума да се кефи на жени с повече подкожни... мисля, че това е по-важно от това колко кг са.
Всеки си има вкус де... нали се сещате за лафа с дебелата жена ;)
казано от bruskach на 19.12.12, 14:46:
Не че ще ми обърнеш внимание на коментара хейтвай ме и ако искаш , но си грозно слаба : ) 1300 калории на веднъж били много ? Пробвай 2500
Не че нещо, но това го пише човек, на който в профила му се мъдрят 180 см. и 66 кг. А и аз лично, още помня как се хранеше ти навремето, от страх да не загубиш случайно някоя плочка ;)
Вярно, може да качи още няколко килограма мускули тук и там (че и малко мазнини), но чак болезнено слаба не е. Също така, наистина може да подобри храненето, но поне за разлика от много хора, избягва да се тъпче с боклуци, знае какво съдържа храната, както и какво горе-долу е добре да се яде.
Аз примерно на нейната възраст се хранех с торти и банички или пък се увличах по глупости като вегетарианство :D
Остава да преодолее страха си от кантара и да приеме, че мазнините и калориите не са и враг ;) Но за някои неща трябва време и не стават от днес за утре. Тя е малка още, има достатъчно време за научи нещата ;)
казано от Vic на 19.12.12, 17:14:
За мен една сериозна атлетка, освен ако не е бегачка на дълги разстояния, не би трябвало на този ръст да е по-ниско от 62-3 кг (+/- 5 кг в зависимост от структурата).
Erin Stern - 173 см, 61 кг.
http://contest.bodybuilding.com/bio/92702/
E вярно, фитнес Олимпия не са много сериозни атлетки, не обръщат по 200 кила ;)
Но както каза gotcha - не всички са атлетки, и още по-малко пък силови атлетки.
Мнението беше редактирано от Петко К на 19.12.12 20:40.
казано от Петко К на 19.12.12, 20:37:
...
казано от Vic на 19.12.12, 17:14:
Erin Stern - 173 см, 61 кг.
http://contest.bodybuilding.com/bio/92702/
E вярно, фитнес Олимпия не са много сериозни атлетки, не обръщат по 200 кила ;)
Но както каза gotcha - не всички са атлетки, и още по-малко пък силови атлетки.
За “атлетичната сериозност” на бикини-фитнес моделите си прав - те са известни с добрата си генетика и изчистена физика, а не със сила, експлозивност, техника, издръжливост и т.н. ;)
“На вкус и цвет товарищей нет”. Затова изрично казвам:
1. “За мен...” т.е. изразявам лично мнение и не го налагам.
2. “Сериозни атлетки”
3. “+/- 5 кг в зависимост от структурата”
Малко ТТДанни на сериозни атлетки - топ състезателки по кросфит :
Annie Thorisdottir - 170/67
Julie Fucher - 162/59
Talyana Fortunato - 170/67
Camille Leblanc-Bazinet - 157/57
LINDSEY VALENZUELA - 167/68
REBECCA VOIGT - 175/66
ELISABETH AKINWALE - 170/72
JENNY DAVIS - 1.65/67
Ще ми отнеме повече време да ровя за олимпийски атлетки, но резултатите ще са сходни.
Значи ли това, че е уместно 18 годишно момиче да се сравнява с професионални (и предимно назобани) атлетки?
Мнението беше редактирано от Петко К на 20.12.12 01:41.
казано от Петко К на 20.12.12, 01:38:
Значи ли това, че е уместно 18 годишно момиче да се сравнява с професионални (и предимно назобани) атлетки?
Тъкмо това щях да попитам....? Само дето, не 18-те ми години са фактор, а по-скоро факта, че не съм професионален атлет.
Мнението беше редактирано от Kath на 20.12.12 06:42.
20.12.2012 - Тренировка по бокс
DAY 28
Коментар:
Добро утро! :)
Спах г/д добре - към 6ч. и 30мин.
От 2 дни ставам рано, тренирам рано, къпя се рано, бързам да стигна навреме на училище, и накрая се оказва, че не е имало смисъл, защото всички са си тръгнали и няма хора, няма учители..... ?!?! :@ Направо побесняяяявам! В полу-фалирало училище съм (частно) и сме само моят клас, който е със състав от скрооооомните 10 човека. Само 5 от тях редовно ходим на училище, а напоследък и 1 не стъпва. Аз уча, подготвям си редовно проектите, бия път на отиване 1 час на студа (в трамвай номер 23, където ми излиза пара от устата!) и накрая трябва пак да бия същия този път обратно...... Та - чудя се сега, да тръгвам ли изобщо, да не тръгвам ли (nbad).
Днес ще ходя на бокс...ммм :)
Бокс :
Тренировката беше ВЪРХОВНА! Правих си спаринг с треньора за първи път (party). Радвам се най-вече на думите на треньора “Бърза си,пъргава, имаш здрава ръка..идеална си за състезателка”. Да чуеш подобни думи от професионалист си е мед за ушите...ето, че труда, който полагам, има съществени резултати.
Иначе цялостното натоварване през този час и половина ми се стори направо брутално в сравнение с предишните тренировки,които бяха с начинаещите. Тоооолкова ми харесааааа :)
Undereating :
1. 2 ябълки и 1 мандарина (качвам снимка)
2. 3 кафета с мляко
Overeating:
Започвам го към 14:00, ще приключи към 16:30-17:00
1.Салата от 3 краставици с малко зехтин,сол и оцет
2.200 гр. запечено пилешко филе с горчица
3.Кюфтета от тиквички (3-4 тиквички и 5 яйца)
4.250 гр. заквасена сметана със Стевия и какао
1 табл. комплекс витамини на АбоФарма, 2 табл. “Цетебе”, фолиоева киселина, метформин, противозачатъчни
Кафе, чай, вода
Мнението беше редактирано от Kath на 20.12.12 22:22.
20.12.12
09:39
Ще споделиш ли какво се промени, когато започна да спиш повече и по-качествено?
Вик, с Тоди гледахме някви клипове от игрите, а сме гледали и снимки де, миналата седмица стана въпрос за теглото на Аниито.
Тоди каза, че е минимум 75-76кг.
А и на мен така ми изглежда. Просто тези бутове и тази талия...
Може официално да се води 67, но на в действие е поне 75.
казано от Kath на 20.12.12, 06:39:
казано от Петко К на 20.12.12, 01:38:
Тъкмо това щях да попитам....? Само дето, не 18-те ми години са фактор, а по-скоро факта, че не съм професионален атлет.
И защо не :)? Говорим за телесно тегло, не за постижения, нали? Просто на едни и същи килограми про-тата ще са в пъти по-силни и издръжливи от аматьорите, едно, че са натренирани и второ, че са “суплементирани”.
Кат си се харесва тънка, няма проблем, стига да е здрава.
казано от Grey Knight на 20.12.12, 09:39:
Ще споделиш ли какво се промени, когато започна да спиш повече и по-качествено?
Витамини, изтощителни тренировки, доза “don’t give a fu*k a lot”...знам ли :D
Не мога да не поздравя......... :x(h)
И част от нещо авторско:
УСТРЕМЕНА
От днес полита душата ми,
като хищна птица, с крясък свиреп.
В устремителен полет
ще заплува в небесата,
със сърце на жена
и с душа на поет.
Ще се носи нагоре,
въздуха ще пори,
над горите ще се рее,
с вятъра ще си говори.
Ще се радва,
когато слънцето грее,
ще бъде щастлива,
както тя си умее.
Понякога
ще се уморява неусетно,
но ще се бори...
Ще продължава да лети,
ще мечтае.
Ще рони тихо сълзи...
..със силен глас ще ридае.
Но ще е щастлива,
защото ще знае -
че е свободна,
тъй, както тя го желае.
21.12.2012 - Силова тренировка
DAY 29
ЧЕСТИТ ДЕН НА СВЕТОВНИЯТ КРАЙ (nhappy) (nhappy)
”Светът не свърши, което е добра новина. Лошата е, че си остава същият.”
Коментар:
Здравейте :)
Спах малко тази нощ - 5-6 часа, които със сигурност не чувствам да са ми достатъчни, особено след тренировката по бокс, а имайки предвид и днешната тренировка... Имам някакво напрежение - може и да е заради цикъла ми, който вчера ме навести. Ето защо е била и водната задръжка.
Психически се чувствам идеално, денят е приятен, а довечера съм на коледен концерт! (sun)
Workout:
Тренировката се състоеше от 3 части, всяка с по 5 упражнения, изпълнени по 4 пъти, т.е. 4 кръга. Почивах само при смяна на частите от тренировката - за цялата тренировка (общо) съм почивала максимум 4 минути. Беше много изтощителна и плътна. Изпълних я за 36 мин. и 40 сек.
1.Ренегатско гребане х 10
2.Лиц. опори х 10
3.Кофи (първите 2 кръга с 10 кг, после без тежест) х 10
4.High knees x 100
5.Mount. climbers x 100
1.Коремни преси с 10 кг. на гърдите х 40
2.Сумо тяга х 15
3.Хибридни арнолд преси х 10
4.Burpees x 15
5.High knees x 50
1.V-abs x 10
2.Лег с дъмбели (5 кг., но ми бяха леки) х 10
3.Mount. climbers x 50
4.Sumo squat jumps x 15
5.Burpees x 10
Undereating :
1. 3 малки ябълки
2. 3 кафета с мляко
Overeating:
1.800 гр. салата от зеле и моркови
2.400 гр. тофу, направено на сладкиш с 4 яйца, (ще поясня всичко по-късно, когато ще публикувам рецептата)
3.300 гр. заквасена сметана с 2 с.л. какао и подсладител
Кафе, чай, вода
Качвам снимки на сладкиша с тофу и яйца :)
Мнението беше редактирано от Kath на 21.12.12 16:49.
Стихотворението е готино, само че “като хищна птица” по-приляга на песен на Ивана. То лошо няма де, ама трябва да се решиш дали да е селска поезия, чалга или духовна лирика. Иначе, освен виртуозната употреба на глагола “поря” и всичките му производни, за което вече ми е ясно, че си даровита, ми харесва като цяло замисълът на стихотворението и посланието му—че си постигнала един вид душевен катарзис, да речем. Много често, се случва да робува човек на римата и в нейно име да загърбва смисъла.
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 21.12.12 16:23.
казано от Кико Сан на 21.12.12, 15:31:
Стихотворението е готино, само че “като хищна птица” по-приляга на песен на Ивана. То лошо няма де, ама трябва да се решиш дали да е селска поезия, чалга или духовна лирика. Иначе, освен виртуозната употреба на глагола “поря” и всичките му производни, за което вече ми е ясно, че си даровита, ми харесва като цяло замисълът на стихотворението и посланието му—че си постигнала един вид душевен катарзис, да речем. Много често, се случва да робува човек на римата и в нейно име да загърбва смисъла.
Наистина ли единственото, с което свързваш израза “хищна птица” е някаква чалга песен!? :D (чийто текст не съм чувала...и не искам (shake) )
Мнението беше редактирано от Kath на 21.12.12 16:59.
Ами в интерес на истината—в оригинал е “хищна хиена” :)
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 21.12.12 23:44.
казано от Kath на 20.12.12, 16:53:
Не мога да не поздравя......... :x(h)
......
това е любимата ми песен (h)
П.С. и дневникът ми е любим
Мнението беше редактирано от aly art на 21.12.12 23:33.
И аз да се включа тук в дискусията. Кат, не си профи атлетка, но отскоро добави още тренировки в графика си. Професионални или не, калории се горят. И тези 1200-1300 калории не ти стигат, убедена съм на 100%. Просто скоро ще усетиш, дано е навреме. Преди да е започнало “Защо ми причерня вчера” или “Косата ми започна да пада”.
Аз съм се абонирала за някои странички във фб със снимки на жени от бойни спортове: цък, цък, цък.
Весели коледни празници!
казано от Anelia на 22.12.12, 05:47:
И аз да се включа тук в дискусията. Кат, не си профи атлетка, но отскоро добави още тренировки в графика си. Професионални или не, калории се горят. И тези 1200-1300 калории не ти стигат, убедена съм на 100%. Просто скоро ще усетиш, дано е навреме. Преди да е започнало “Защо ми причерня вчера” или “Косата ми започна да пада”.
Аз съм се абонирала за някои странички във фб със снимки на жени от бойни спортове: цък, цък, цък.
Весели коледни празници!
Мерси за съветите! Вече въртя калориите между 1400-1500,защото вкарах малко повече мазнини от заквасена сметана и масло...а покрай Коледа баба ми прави домашно печени орехи с килиграми,поръчала съм си да ми остави поне едно 600 грама сурови. Наистина е по-добре така. Все пак,увеличавам ги само дотолкова, че да поддържам здравословното си състояние на ниво, и в същото време да не качвам килограми. Наистина целта ми за момента е поддръжка.
Весели празници и на теб!
Мнението беше редактирано от Kath на 22.12.12 08:38.
22.12.2012 - Тренировка по бокс
DAY 30
Коментар:
ОПИСВАМ ДЕНЯ НАНОВО, понеже си прецаках поста. Коментара не го помня изобщо, описвам само по-важните неща ....
Тренировка:
Днес бях на чувалите и се разбиииих (party)
Тренировката протече г/д по следния начин:
1.30 мин загрявка на ставите, леко тичане, разни клекове и подскоци
2.5-10 мин скачане на въже
3.6 рунда чували (най-вече прави удари, малко ъпъркъти и крушета) - 2 мин работа, 1 ми почивка
4.30 мин кръгова тренировка, много интензивна - суингове, клекове с тежест, набирания, лицеви опори, скоци върху кутия, коремни преси и т.н.
Undereating :
1.2 ябълки
2. 2 кафета с мляко
Overeating:
1.700 гр. салата
2.100 гр. пълнозър. хляб
3.200 гр. пилешко филе
4. 6 бъркани яйца с 25 гр. масло
Кола Zero (половин-един литър), кафе, вода, чай...
Мнението беше редактирано от Kath на 23.12.12 12:05.
23.12.2012 - Нетренировъчен
DAY 31
Коментар:
Привет :)
Прекарах прекрасна нощ, но за съжаление утрото е покъртително гадно :D. Не че пих много, напротив (само 2 малки бири), просто се прибрахме на сутринта и съм спала само 4 часа. За съжаление има доста работа, която мен чака и не мога да спя повече, и да искам.
Днес няма да тренирам, просто е абсурд.. След тренировката онзи ден, а и вчерашната тренировка, цялото тяло ме боли, а особено силна е мускулната треска на дупето и гърба.
Тренировка:
Няма
Undereating :
1. 3 малки ябълки
2. 2 кафета с мляко
3. Още 1 силно кафе с 2 сметани
Overeating:
Започвам го рано - в 13:00, защото съм умрялааа от глад, приключвам го към 16:15:
1.700 гр. салата с малко зехтин
2.400 гр. свинско с лук и гъби (на снимката)
3.300 гр. заквасена сметана с 3-4 сушени кайсии
4.2 варени яйца
Кола Zero (май се пристрастявам...ужас), кафета, вода, чайове...
Мнението беше редактирано от Kath на 23.12.12 16:02.
24.12.2012 - Тренировъчен
DAY 32
Коментар:
Добро утро (F)
Този път поспах стабилно - към 8 часа здрааав сън.
Към 7:00 станах и около 30 мин по-късно запонах тренировката, която впрочем беше буквално предколедно БРУТАЛНА :D !
Днес съм решила да не ям никакви ябълки през undereating-а, за да може фаста да е почти пълен и изичистен. Ще пийна само към 100-тина мл. прясно мляко, към кафетата.
Довечера нито калории ще броя, нито ще се ограничавам, ще си хапна както си трябва. Смятам, че съм си заслужила малко гуляй :D.
Overeating фазата ще започне, предполагам, към 16:00..
Тренировка:
Първа част - 4 кръга:
1.Ренег. гребане от позиция за планк, 5 кг дъмбели х 8
2.Лицеви опори, с крака върху стол - “elevated push ups” х 8
3.Повдигане на рамене за трапец, 5 кг. дъмбели х 8
4.Лег на шв. топка, 10 кг. диск (обаче ми беше лек..) х 8
5.Повдигане на ръце встрани от наклон, за гръб с 4,5 кг. дъмбели х 8
Втора част - 2 кръга:
1.Трицепсови лиц. опори със “търкаляне” и колене към лакти х 10 , ето видео към упражнението.
2.Суинг с 10 кг. диск х 15
3.High knees x 100
4.Sumo squat jumps x 15
5.Butt-kick jumps x 100
Трета част - 4 кръга:
1.Биц. сгъвания с 4,5 кг. дъмбели х 8
2.Арнолд раменни преси с 4,5 кг х 8
3.Кофички (първите 2 кръга с 8 кг. тежест) х 8
4.Повд. на ръце встрани за рамо, 4,5 кг. х 8
5.Кик-бек, 4,5 кг. х 8
Четвърта част - 2 кръга:
1.Коремни преси с 10 кг. диск на гърдите х 20
2.Повдигане на крака за долни кор. мускули х 10
3.“Knee to elbows” x 20
4.V-abs x 10
5.Knee hugs x 15
Пета част - 4 кръга:
1.Мъртва тяга 2 дъмбела по 10 кг. х 10
2.”Ритници” встрани х 10 (за всеки крак)
3.Плие с 10 кг. х 10
Шеста част - 3 кръга:
1.Sumo squat jumps x 10
2.High knees x 100
3.Butt-kick jumps x 100
4.Pendulum jumps x 40
TOTAL: 51:35
Undereating :
1. Прясно мляко
Overeating:
Е, какво да се прави - от 15:30, до 20:00 изядох:
1.3 парчета сладка баница
2.3 парчета солена баница
3.2 купи с боб
4.2 парчета баклава и 1 парче питка
5.200 гр. печени орехи
6.3 чаши вино и 2 сърми
Аз съм ужасна грешница!!!!
2 зелени чая, вода, 1 л. Кола “Derby” без захар
Мнението беше редактирано от Kath на 25.12.12 12:30.
24.12.12
12:32
Мисля,че наистина сме заслужили “гуляй” по празниците ! ;D
Anyway…тренировката много ми хареса!Наистина си е разбиване.Надявам се нямаш нищо против да си я съхраня за някой пъклени издевателства :}.
казано от Lucifer на 24.12.12, 12:32:
Мисля,че наистина сме заслужили “гуляй” по празниците ! ;D
Anyway…тренировката много ми хареса!Наистина си е разбиване.Надявам се нямаш нищо против да си я съхраня за някой пъклени издевателства :}.
С удоволствие бих ти предоставила идеята си за тренировка,ако обещаеш после да описваш въпросните издевателства, ще чета с интерес, хоохохох. Весели празници ти желая и приятен гуляй :)
25.12.2012 - Тренировъчен
DAY 33
Коментар:
Спах 7 часа.
Чувствам се повече от ужасно...преядох като свиня и снощи, че и днес...Сега е 12:30 и реших овърийтинга да ми е между 11:00 и 12:00, ще опиша всички долни, мизерни прегрешения :Д.
Официално слагам КРАЙ на коледните прегрешения. От сега започва следващата ми ъндърийтинг фаза, а довечера, така като гледам, май ще цъфна във фитнеса..
Тренировка:
Сутринта правих 11 мин ХИИТ с интервали 30 сек. работен, само 5 секунди почивен. Упражненията бяха хаотични - коремни преси, лицеви опори, кофички, много подскоци, butt kick jumps, sumo squat jumps и други от този род.
СИЛОВА
Пет кръга:
1.Гребане за гръб х 10
2.Лиц. опори х 10
3.Чуково сгъване с дъмбели х 10
-100 скока с въже
-50 планински катерача
-100 скока с въже
-50 пл. катерача
-100 скока с въже
-50 пл. катерача
Пет кръга:
1.Раменни преси х 10
2.Придърпване на долен скрипец х 10
3.Повдигане на крака от вис х 15
-100 скока с въже
-50 планински катерача
-100 скока с въже
-50 пл. катерача
-100 скока с въже
-50 пл. катерача
Пет кръга:
1.Повд. на ръце встрани за рамо х 10
2.Бицепсово сгъване х 10
3.Хиперекстензии х 15
-100 скока с въже
-50 планински катерача
-100 скока с въже
-50 пл. катерача
-100 скока с въже
-50 пл. катерача
Три кръга:
1.Коремни преси с 10 кг. диск на гърдите х 50
2.100 скока с въже
3.Повдигане на крака за корем х 10
Undereating :
Overeating:
Между 11:00 и 12:00 сутринта:
1. 4 парчета баклава
2. 3 парчета солена баница
3. 200 гр. фъстъци
4. 1 протеинов бар (!??!?!)
5. 4 сърми
6. 5 шоколадови бонбона
........няма да коментирам......................
До тук имам 1 литър вода и 2 кафета
Мнението беше редактирано от Kath на 25.12.12 19:58.
казано от Kath на 24.12.12, 10:50:
Аз съм ужасна грешница!!!!
Ужас! Как можа! ;( Въпреки всичко Сергей Любавин ти прощава :)
Поздрав (inlove)
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 25.12.12 15:57.
Весели празници и от мен на всички! Бъдете много щастливи и позитивни, но на първо място - здрави!
Коментар за изминалите дни:
Много ядох. Факт. Е, вместо да се самосъжалявам, взех, че се самонаказах с тежки тренировки. Хубавото е, че с толкова много джънк, преливах от енергия от сутрин до вечер! И на 24.12, и на 25.12 бях много активна - освен тренировките имаше и много разходки и обиколки из родното ми градче.
Със сигурност ще има качени килограми, но с малко повече усилия ще се отърва от тях.
От днес възобновявам приема на Л-карнитин, измина половин-един месец пауза.
Мнението беше редактирано от Kath на 25.12.12 20:44.
26.12.2012 - Тренировъчен
DAY 34
Коментар:
Легнах си в 10:00, станах в 7:00, което ще рече, че съм спала 9 часа :O !!! Супер, супер (party)
Надявам се след аспирините, които изпих, мускулната треска на корема, след фитнеса снощи, да ми мине малко, защото ми се иска днес да ида на бокс.
Overeating-a от вчера в 12:00, до сега, продължава успешно. След няколко часа ще станат 24 часа фаст. Е, сутринта хапнах 3 малки ябълки, понеже се събудих болна и трябва да се надрусам хууубавичко с лекарства, че иначе не виждам как ще я карам...но както и да е, ябълките са си ябълки - идеални за undereating.
——> Реших да не ходя на бокс, понеже мускулната треса на корема се засили още повече. И все пак, чувството ми харесва :D
Тренировка:
60 Sec – Flutter Kick Squat
60 Sec – High Knees
60 Sec – Burpee
60 Sec – Jumping Jacks
20 Sec – Rest
50 sec – Flutter Kick Squat
50 Sec – High Knees
50 Sec – Burpee
50 Sec – Jumping Jacks
20 Sec – Rest
40 Sec – Flutter Kick Squat
40 Sec – High Knees
40 Sec – Burpee
40 Sec – Jumping Jacks
20 Sec – Rest
30 Sec – Flutter Kick Squat
30 Sec – High Knees
30 Sec – Burpee
30 Sec – Jumping Jacks
20 Sec – Rest
20 Sec – Flutter Kick Squat
20 Sec – High Knees
20 Sec – Burpee
20 Sec – Jumping Jacks
20 Sec – Rest
10 Sec – Flutter Kick Squat
10 Sec – High Knees
10 Sec – Burpee
10 Sec – Jumping Jacks
20 Sec – Rest
И преди съм правила тази тренировка. Помня, че тогава ми се стори трудна. Този път обаче ми дойде доста лека, имам мноооого енергия, жалко, че имам мускулна треска.
Undereating:
1.3 ябълки
2.Кафета с мляко
Overeating:
Между 14:30 и 17:00:
1. 700 гр. салата от китайско зеле с малко зехтин и 200 гр. тофу
2. 300 гр. печено пиле в масло (2 бутчета + малко от гърдите)
3. 300 гр. заквасена сметана със 100 гр. сушени кайсии и 1 с.л. какао
Кола Derby с подсладители, кафе с мляко (2-3 за целия ден), чайчета, вода...
Снимка на пилето
Мнението беше редактирано от Kath на 26.12.12 15:17.
Здравей!
Аз също имам (имах :) ) проблеми със спането, макар, че ядях достатъчно.
Стрес през деня, компютри, бб-тийм и т.н. ... докато (wait) не открих един чай
на базата на валериан и маточина. (clap) И да не намериш такъв чай, можеш да пробваш
да си купиш тезо билки, 2:1 валериан към маточина са + малък процент листа от маракуя, но
и без тях предполагам не е фатално.
(Маракуята има леко упояващи успиващи свойства също и помага при безсъние. Преди лягане една маракуя просто помага също :) )
*Само, пази котката, защото валериана и самата миризма ги подлудява хахаха Ама то и твойто нали било дявол хаха много е сладкo.
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 26.12.12 10:18.
казано от Кико Сан на 26.12.12, 10:04:
Здравей!
Аз също имам (имах :) ) проблеми със спането, макар, че ядях достатъчно.
Стрес през деня, компютри, бб-тийм и т.н. ... докато (wait) не открих един чай
на базата на валериан и маточина. (clap) И да не намериш такъв чай, можеш да пробваш
да си купиш тезо билки, 2:1 валериан към маточина са + малък процент листа от маракуя, но
и без тях предполагам не е фатално.
(Маракуята има леко упояващи успиващи свойства също и помага при безсъние. Преди лягане една маракуя просто помага също :) )
*Само, пази котката, защото валериана и самата миризма ги подлудява хахаха Ама то и твойто нали било дявол хаха много е сладкo.
Аз от доста време приемам таблетки на билкова основа - класическите мента, глог и валериан. Чак сега започвам да усещам ефект, но това е нормално, нали са билкови...иска постоянство и доста време. За чаят - виждала съм доста “преспивни” чайове, на базата на маточина и валериан...пробвала съм някои, но нямаха особен ефект.
Мерси за съветите, все пак - май само маракуя не съм пробвала (nfun) (nok)
Вземи си направо самите билки и си вари. Може в чайовете да не са били твърде пресни или в хапчетата, де да знам.
Този чай, който аз пия е на една фирма , това е единствената фирма, на която чайовете ми действат, защото използват наистина
отбрани билки.
Всъщност сбъркала съм,
1:1 е валериан към маракуя и малко само маточина.
Ето тук.
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 26.12.12 10:42.
казано от Кико Сан на 26.12.12, 10:40:
Вземи си направо самите билки и си вари. Може в чайовете да не са били твърде пресни или в хапчетата, де да знам.
Този чай, който аз пия е на една фирма , това е единствената фирма, на която чайовете ми действат, защото използват наистина
отбрани билки.Всъщност сбъркала съм,
1:1 е валериан към маракуя и малко само маточина.
Ето тук.
А самите билки по аптеките ги има, предполагам...?
Да! В аптеките се продават билки!
http://www.bilki.net/index.php?m=320&lang=1&k_bilki=38744&ka_bilki=1
За маракуя едва ли ще намериш обаче можеш да си посееш :D
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 26.12.12 11:34.
27.12.2012 - Тренировка по бокс
DAY 35
Коментар:
Този път сънят отново беше качествен - към 7-8 часа.
Чувствам се добре, а килограмите след коледния гуляй са зад гърба ми :D .
Днес мноооооого ми се хапват въглехидрати, нооо това ще си проличи в overeating-a.
Другата новина е, че съм болна ...гадна, гадна хрема, главоболие, гърло...(headbang)
Бокс:
Лудница, както винаги. Този път правихме предимно гирички и кондиционни упражнения. Разбиха ни от умора, направо припадам в леглото........
Undereating:
1.2 ябълки
2.1 портокал
3.3 кафета с мляко
Overeating:
Между 14:00 и 16:00:
1. 800 гр. салата от зеле, моркови и горчица
2. 3 яйца на тиган
3. Домашен сладкиш, който стана мнооого вкусен (50 гр. трици, 2 яйца, 50 гр. сухо мляко, 300 гр.ябълково пюре, ванилия, канела,стевия )
4. 350 гр. заквасена сметана с 2-3 с.л. какао и стевия
Чай, кафе, вода
На снимките са салатата, яйцата и сладкиша :)
Мнението беше редактирано от Kath на 27.12.12 22:22.
28.12.2012 - Тренировъчен
DAY 36
Коментар:
Леле..кога минаха 36 дни на воинска диета? (nmuchfun)
Съня този път беше към 7 часа - доволен.
Продължавам да съм болна, но за щастие това не пречи на тренировките ми. Във форма съм...а и да не съм съвсем, започна ли да тренирам, силите ми идват.
След бокса снощи имам мускулна треска на дупето - доста поклякахме.
В днешната тренировка ще наблягам на трицепс и крака, както и малко рамо,гръб, кардио... Бицепс и гърди правих доста на бокса и залата във вторник.
В overeating-a ще има яко месо, яйца и мазнини, за сметка на вчерашните въглехидрати.
Workout:
Първа част - 4 кръга
1.Rows for back muscles х 8
2.Mount. climbers х 50
3.Triceps push ups х 8
4.Dynamic squat jumps x 15
5.Swiss ball back extension x 15
6.High knees x 100
7.Dumbbell swing x 15
8.High knees x 100
Втора част - 4 кръга
1.Bench dips x 8
2.Mount. climbers x 50
3.Shoulder press x 8
4.Burpees (no push up) x 10
5.Kick-back x 8
6.Pendulum jumps x 50
7.Mount. climbers x 50
8.High knees x 100
Всичко изпълних за 36 мин.
Undereating:
1.1 ябълка
2.2 мандарини
3.Към 200 мл. пр. мляко към кафетата
Overeating:
Започвам го веднага след тренировка+душ в 14:00. Предполагам, че до 16:30 някъде ще приключа.
1.700 гр. салата от китайско зеле с 2 с.л. зехтин
2.Яйчен кейк (6 яйца, 200 гр. извара, 200 гр. пилешко филе, към 80 гр. кашкавал)
3.1 кис. мляко
2000 мг. Л-карнитин :)
Вода, кафе, чай....
Снимка на плодовете в ъндърийтинга :)
Мнението беше редактирано от Kath на 28.12.12 14:40.
Ох, толкова ми е лежерно, че нападнах чашата мляко с какао (органично какао със стевия, разбира се, не чийтвам! (shake) ) Но какво ли се очаква в този студ, мрак, мъгла...и ето един поздрав... :)
29.12.2012 - Неренировъчен
DAY 37
Коментар:
Днес сънят беше около 6-7 часа, но са ми достатъчни, и без това нямам тренировка.
Почти се излекувах от гадната настинка - остана ми само хремата, но поне болките в гърлото и ставите ги няма.
Workout:
—-
Undereating:
1.2 ябълки
2.2 мандарини
3.2-3 кафета с мляко
Overeating:
Между 14:00 и 16:00:
1.700 гр. салата от кит. зеле със зехтин и горчица
2.6 яйца, направени на тиган с масло,подправки и горчица (на снимката)
3.400 гр. печено тофу с канела и стевия със “сос” от 300 гр. заквасена сметана и 1 лъжица какао ->ядеше ми се сладкоооо!
4.50 гр. сурови бадеми
Калориите чукнаха 2000 - какво да се прави, мазнини! :D (wasntme)
Кафе, чай, вода иии...кола без захар (към литър)
Снимка на яйцата:
Мнението беше редактирано от Kath на 29.12.12 15:28.
29.12.12
16:41
здравей :)
прости невежеството ми, но какво значи overeating и undereating ? :) и защо се наричат така :)