Да, но на фона на другите движения, суинга е добре...само ги прехвърлих отгоре-отгоре, гледала съм и други “тренировки” от поредицата...този фитнесблендер трябва да се забрани, както и доста други клипове, които минават за ïnstructional”.
казано от Маргарита Манева на 28.03.13, 11:56:
казано от Kath на 28.03.13, 08:50:
Сутринта: Double kettlebell workout, изпълнена с дъмбели от 4, 6 и 12 кг.
Техника от видеото няма да обсъждам, но при упражненията с пудовки, замяната на тежестта с дъмбел НАИСТИНА го обезсмисля.
Марго,
Специално изгледах видеото заради твоя коментар за техниката :)
Честно казано, някакви сериозни проблеми не видях. Само този напад с усукване нещо не ми допадна, но аз по принцип не харесвам усуквания с тежест. Някои от нещата не са така, както аз бих ги показвал, но и никога не съм работил с такива разглобяеми пудовки, та може да има особености при ракването заради формата им.
28.03.13
12:46
@Вик, има повторения при които гърбът му ще застане в успоредно положение на пода при суинга. Това не е от вида на пудовките.
Кратък разбор на движенията: :)
1. За суинга вече казах
2. Клек - неизгодна позиция на бедрата спрямо тазобедрената става, потенциална дестабилизация (различен ъгъл в двете ходила)
3. Хай-пул - с пудовки от двете страни на тялото???
4. Усукването в този вариант и аз не го харесвам
5. Суинг-клек - пак пудовките са от двете страни на тялото...
6. Захвата на ренегадското е някак...прекалено ренегадски
7. Някои от упражненията ми се струват наистина безсмислени, но ако избора е лежане пред компютъра или те, е...естествено по-добре безсмислените упражнения.
...все пак това е мое лично виждане за нещата.
Но продължавам да твърдя, че дъмбелите не са заместител на пудовките в 99% от случаите. :)
Ако исках да изучавам техниката, не бих се обърнала към видео от fitnessblender. По-скоро просто взех идеята за тренировка.
Съгласна съм, че дъмбелите много променят упражнението, но не разполагам с пудовка, а този тип тренировки са ми любими, за това се налага да проявявам малко “креативност”
казано от AgBOKATA на 28.03.13, 12:00:
Случайно го прочетох, но какви кожни проблеми имаш ? Може ли снимки ? Може да бъда полезен.
Малки струпвания на пъпчици, много доближени една до друга, на няколко места, зачервени и сърбящи. Сега започнаха да се изсушават и лющят... Нещо подобно, но определено при мен обривите са доста по-малко.
28.03.13
13:02
А случайно да се пълнят с някаква нечност, и само по ръцете ли ти бяха?
казано от Мила на 28.03.13, 13:02:
А случайно да се пълнят с някаква нечност, и само по ръцете ли ти бяха?
Не, по-скоро обратното - много са сухи. Само по ръцете са, да.
казано от Маргарита Манева на 28.03.13, 12:51:
Кратък разбор на движенията: :)
1. За суинга вече казах
2. Клек - неизгодна позиция на бедрата спрямо тазобедрената става, потенциална дестабилизация (различен ъгъл в двете ходила)
3. Хай-пул - с пудовки от двете страни на тялото???
4. Усукването в този вариант и аз не го харесвам
5. Суинг-клек - пак пудовките са от двете страни на тялото...
6. Захвата на ренегадското е някак...прекалено ренегадски
7. Някои от упражненията ми се струват наистина безсмислени, но ако избора е лежане пред компютъра или те, е...естествено по-добре безсмислените упражнения.
...все пак това е мое лично виждане за нещата.
Но продължавам да твърдя, че дъмбелите не са заместител на пудовките в 99% от случаите. :)
Признавам, че гледах само техниката преди упражнението и превъртах до следващото движение.
1. Суинг - ако е запазил гърба прав, шансовете да се повреди, въпреки наклона, намаляват.
2. Клек - Различният ъгъл в ходилата е проблем, да. Трепването на колената навътре/навън, също. За неизгодния ъгъл на бедрата спрямо тазобедрената става ще те моля за разяснение.
3. Хай пул - рядко използвана техника, но съм я виждал в клипове на гиревици.
4. Усукването - тук е ясно.
5. Суинг клек - това не съм го виждал по този начин, но не видях нещо притеснително. Поне не и с тези леки килца.
6. Захвата на ренегадското - съгласен. Макар, че и тук май няма опасност да се повредиш.
7. Безсмисленост на някои упражнение - съгласен :)
8. Заместване на пудовки с дъмбели - сагласен, но и тук важи правилото, че по-добре така, отколкото на дивана пред телевизора.
28.03.13
13:14
Аз имах контакен дерматит, или по скоро пост дерматит от едно лекарство с което се мажех. Представляват точно струпване на малки пъпчици, след това изсъхва, сърби много, лющи се и някои му викат ‘’лишеи’‘. Гентамицин гел, за мазане оправи нещата.
Мнението беше редактирано от Мила на 28.03.13 13:15.
казано от Vic на 28.03.13, 13:11:
Признавам, че гледах само техниката преди упражнението и превъртах до следващото движение.
1. Суинг - ако е запазил гърба прав, шансовете да се повреди, въпреки наклона, намаляват.
2. Клек - Различният ъгъл в ходилата е проблем, да. Трепването на колената навътре/навън, също. За неизгодния ъгъл на бедрата спрямо тазобедрената става ще те моля за разяснение.
3. Хай пул - рядко използвана техника, но съм я виждал в клипове на гиревици.
4. Усукването - тук е ясно.
5. Суинг клек - това не съм го виждал по този начин, но не видях нещо притеснително. Поне не и с тези леки килца.
6. Захвата на ренегадското - съгласен. Макар, че и тук май няма опасност да се повредиш.
7. Безсмисленост на някои упражнение - съгласен :)
8. Заместване на пудовки с дъмбели - сагласен, но и тук важи правилото, че по-добре така, отколкото на дивана пред телевизора.
Аз принципно съм против работата с пудовки в движение от двете страни на тялото (от тази графа изключвам единствено фермерската разходка), и при адекватни за степента на напредналост килограми ги виждам потенциално опасни за поясните прешлени и раменните стави.
Захвата на ренегадското ми се вижда неестествен и травмиращ за ротаторния маншон.
:)
Стана малко в повече спама, но мисля, че не е безполезен. :)
Мнението беше редактирано от Margi на 28.03.13 13:23.
казано от Мила на 28.03.13, 13:14:
Аз имах контакен дерматит, или по скоро пост дерматит от едно лекарство с което се мажех. Представляват точно струпване на малки пъпчици, след това изсъхва, сърби много, лющи се и някои му викат ‘’лишеи’‘. Гентамицин гел, за мазане оправи нещата.
Ще проверя как ще ми се отрази въпросната “паста”, която лекарката ми изписа и ако не се получи нищо хубаво, ще си мина на старомодния гентамицин, който впрочем много пъти ме е оправял в най-различни ситуации (екземи и прочие).
Мерси, Мила.
Във въпросната тренировката има много “недоизясненост”, но с малко повече старание (при правенето на упражненията) и достатъчно висок интензитет на изпълнение, си се получава едно хубаво, сутрешно “кардио”, с което не се налага да будя съседите (те са ми голям проблем). За това харесвам тренировката и съм я правила многократно. Натоварването също го усещам на правилните места, така че, поне за сега, не виждам проблем да я практикувам, от време на време.
Мерси за включванията, ще се радвам и още да има, особено по повод тренировките ;)
П.П. Спам, спам... колко да е спам.. съвсем си е по темата/
Мнението беше редактирано от Kath на 28.03.13 13:32.
28.03.2013 - (47)
Храна
undereating
-Кафе с мляко, 2 бр.
overeating
Между 12:00 и 19:00:
-80 гр. натур. шоколад и 60 гр. бадеми
-Салата от 3 варени, настъргани яйца и доста мариновано червено цвекло с 2 с.л. заквасена сметана и горчица
-Морковено кексче (1 яйце, 20 гр. бадемово брашно, 30 гр. едро смлени овесени трици, 200 гр. моркови, канела, посладител, есенции) с 1 чаша топло бадемово мляко с какао
Движение
Сутринта:
-3 rounds:
1.Push ups x 10
2.Mount. climbers x 50
3.Deadlift with plank jump x 10 @12kg
4.Mount. climbers x 50
-4 rounds:
1.Shoulder push ups x 10
2.Mount. climbers x 50
3.Swing x 10 @12kg
4.Mount. climbers x 50
-4 rounds:
1.Lunges x 10 (each leg)
2.Mount. climbers x 50
3.Knee hugs x 20
4.Mount. climbers x 50
Total: 25 mins
Течности, добавки,лекарства:
1 табл. “Хлое”; фолиева киселина; 5 мл. SNAIL екелсир (за стомах); 1 табл. Vita max на “Nutrim”; Метформин след всяко хранене; 1 табл. Ca+Mg+Zn ; сутрин и вечер “Тинидазол” + 3 пъти дневно, по вр. на хранене “Креон”.
Пиене: обичайното
Коментар:
Сън - 7 часа.
Какво да кажа... денят беше хубав, тренировката също, храната я биваше. Обаче имам водна задръжка, а съм в края на МЦ - кой знае с какво съм прекалила вчера :D
Снимка на морковеното кексче, което беше мнооооого вкусно, в интерес на истината..
29.03.2013 - (48)
Храна
undereating
-Кафе с мляко, 2 бр.
overeating
Между 12:30 и 18:00:
-Домашно препечено хлебче (2 яйца, 30 гр. ленено брашно, 20 гр. сирене, бакпулвер, подправки) с 1 коф. “Фреско” 3,6%
-Домашно брауни брауни (20 гр. бадемово брашно; малко тахан; 1 ч.л. кокосово масло; 20 гр. изкиснати, блендирани бадеми; 40 гр. черен шоколад, разтопен на водна баня; 2 яйца)
-”пастет” от варени яйца, половин авокадо и 1 с.л. горчица
Движение
Сутринта: HiitLean #3
-3 ROUNDS:
1.Chest press + fly 2@5kg
2.Squat + side kick 2@5 kg
3.Biceps curl + should. press 2@6 kg
4.“Figure 8” @10kg disc
5.Bench dips
6.V-abs
7.L-arms 2@4kg
Следобед - HIIT; 20 min; 50/10 intervals:
1.Jump rope
2.Jump rope
3.Burpees
4.Jump rope
5.Jump rope
6.4 mount. climbers + 2 jumping jacks
7.Jump rope
8.Jump rope
9.High knees
10.Jump rope
11.Jump rope
12.Burpees
13.Jump rope
14.Jump rope
15.Butt-kick jumps
16.Jump rope
17.Jump rope
18.Burpees
19.Jump rope
20.Jump rope
Скоците бяха от типа “high knees”
Total: 1745 jumps (party)
М-м-м-м... по едно време имах чувството, че ще пропадна при съседите :D .
1 табл. “Хлое”; 1 табл. Vita max на “Nutrim”; Метформин след всяко хранене; 1 табл. Ca+Mg+Zn ; сутрин и вечер “Тинидазол” + 3 пъти дневно, по вр. на хранене “Креон”.
Коментар:
Сън - 6 часа, неспокоен и недостатъчен ...
Тренировката обаче много ме задоволи. Преди десетина месеца правих по 1000 скока за 20 минути, без останалите упражнения (бърпита, високи колене, пл. катерачи и т.н.), а сега правя близо 1700 за 20 мин, при това в комбинация с други упр. Отчитам напредък :)
Денят беше много хубав! (макар пак да се намръзнах малко по спирките :D )
Снимка на браунито...не съдете по външността, велико беше (inlove) :D
Мнението беше редактирано от Kath на 30.03.13 06:46.
Че к’во му е на външността (cake) (tmi)
Мнението беше редактирано от tomboxer на 30.03.13 16:08.
30.03.2013 - (49)
Храна
undereating
-Кафе с мляко, 2 бр.
overeating
Между 13:00 и 18:30:
-Домашно препечено хлебче (2 яйца, 30 гр. ленено брашно, 20 гр. сирене, бакпулвер, подправки) с 1 коф. “Фреско” 3,6% - същото, като вчера :)
-300 гр. шоколадов “Mr. Sweet’s Zero”; 50 гр. бадеми
-100 гр. сьомга с лимон; малко настъргани моркови; 80 гр. черен шоколад; чаша червено вино
Движение
-2 rounds:
1.Vertical pull ups x 10
2.Mount. climbers x 50
-2 rounds:
1.Burpee with push up x 10
2.High knees x 100
-2 rounds:
1.Diamond push ups (from knees) x 10
2.Jump rope x 100
-2 rounds:
1.Shoulder push ups x 10
2.Dynamic sumo squats x 15
-2 rounds:
1.Front arm rises x 10; 2@6kg
2.Jumping oblique twist x 100
-2 rounds:
1.Side kicks x 40 (20 each leg)
2.Mount. climbers x 50
-2 rounds:
1.Biceps curls x 10; 2@6kg
2.High knees x 100
-2 rounds:
1.Triceps kick-back x 10; 2@6kg
2.Jump rope x 100
-2 rounds:
1.Bench dips x 10
2.Dynamic sumo squats x 15
-2 rounds:
1.Burpee (without push up) x 10
2.Jumping oblique twist
Total: 26 mins
1 табл. “Хлое”; 1 табл. Vita max на “Nutrim”; Метформин след всяко хранене; 1 табл. Ca+Mg+Zn ; сутрин и вечер “Тинидазол” + 3 пъти дневно, по вр. на хранене “Креон”.
Коментар:
Сън - 6 часа; пак същата история....
Впрочем - НОВИНКА: Чревните проблеми сякаш малко се пооправиха. ДАНО ! (nsleep)
31.03.2013 - (50)
Храна
undereating
-Кафе с мляко, 2 бр.
overeating
Беше между 13:00 и 19:00, не си спомням идеално какво точно ядох и в какви часове, но в общи линии обичайното. Единственото “интересно” беше кекса, на който по-долу съм качила снимка.
Движение
-4 rounds:
1.Deadlift with plank jump x 10 @12kg
2.Mount. climbers x 50
3.High knees x 50
-3 rounds
1.Bent over row x 12 @12kg
2.Knee hugs x 20
3.Plank climbers x 10
-3 rounds:
1.Full swing x 15 @12 kg
2.Leg rises (for abs) x 15
3.Dumbbell snatch x 10 each arm; @6kg
-3 rounds:
1.Clean & press x 10 each arm; @6kg
2.Bicycle abs x 40
3.Push-press x 10; 2@6kg
No rest between exercises; Total time: 30 mins
Коментар:
Сън - 6ч. и 30 мин.
Беше супер приятен, слънчев ден, прекаран в мнооого разходки по езерото с Иво и Гръм (sun)
Снимка на кекса
Мнението беше редактирано от Kath на 01.04.13 18:20.
01.04.2013 - (51)
Храна
undereating
-Кафе с мляко, 2 бр.
overeating
Между 12:00 и 18:30:
-Кофичка пълномаслено “Фреско” с 1 с.л. пектин и 1 с.л. тахан
-80 гр. шоколад + сладкиш (30 гр. кокосово брашно, 3 яйца, чаша пр. мляко, есенции, аромати, стевия)
-Най-сетне ми се дояде солено :D—> 1 авокадо, направено на “крем” с малко горчица и намазано на 2 фпх + 1 варено яйце
Движение
Днес тренирахме навън и реших, че имам нужда от кардио..таа, ето, на:
-Загрявка на стави, малко слънчеви поздрави
-Последваха редуване на спринтове (под формата на обиколки около училището) със скачане на въже.
Общо: 1200 скока и 3 км. тичане за почти 30 минути.
Впрочем, имаше много вятър и едва успявах да “обуздая” въжето, но това беше забавната част :D :D
Коментар:
Сън - 6 ч. и половина. Но си ми беше екстра.
Денят пак беше хубав
Снимка на сладкиша с кокосово брашно ( което брашно, впрочем, е много скъпо, но пък страшно вкусно и ароматно...(inlove) )
Мнението беше редактирано от Kath на 01.04.13 18:31.
Ммммм а горния сладкиш със кокосовите стърготини ще ми дадеш ли рецепта :)))) Изглежда много апетитен
Кат, може да се пробваш да си вземеш кокосови стърготини и да ги смелиш в кафемелачка...би трябвало да се получи абсолютно същото нещо.Страхотни снимки... (clap)
Пробвано е - не се получава брашно, поне не от пълномаслените стърготини. :)
Fii, ето ти рецептата за кекса
Елизабет, мерси за похвалата. Впрочем, главния проблем на идеята с меленето на кокос е, че нямам толкова фина мелачка. Иначе знам супер маркет, в който продават обезмаслени кокосови стърготини, които са пробвани и си ги бива :)
Вижте нещичко: http://www.biosviat.com/index.php?option=content&task=view&id=45 Купих моето брашно за 15 лв, това би излязло доста по-евтино, но не знам..нещо ми се вижда съмнително (особено откъм стойности?).
Мнението беше редактирано от Kath на 02.04.13 04:59.
02.04.13
11:10
Аз мисля, че в хранителните стойности си е ок. Най-евтино е кокосовото брашно в БиоМаг(не съм пробвала точно това, знам го от сайта на Ванилка). Моето е 300гр/4.50лв и е много хубаво (ама е във Варна :D )
В Био маркет Балев има доста добро като качество. Разфасовките май бяха по 500 гр, а цената - между 7.50-10 лева, забравила съм точно. Фирмата е Govinda.
02.04.2013 - (52)
Храна
undereating
-Кафе с мляко, 2 бр.
overeating
Между 12:00 и 18:30:
-Кофичка “Фреско” 3,6% с 2 с.л. тахан и чинийка домашни сладки (протеинова пудра с вкус на банан; яйца; кокосово брашно; есенции; Стевия; канела)
-50 гр. бадеми
-1 авокадо, намазано на 2 фпх с горчица; варени моркови (към 400 гр.) с 2 ч.л. кокосово масло и чубрица, макар че ако бях сложила Стевия, щеше да е по-вкусно :D
Движение
Сутринта
-4 кръга:
1.Гребане за гръб х 10; 2@6кг
2.Лиц. опори х 15
3.Повд. на ръце встрани от наклон х 10; 2@6кг
4.Лег на шв. топка х 12; 2@6кг
-4 кръга:
1.Пълен суинг х 10; @12кг
2.Напади х 20 (10 на крак)
3.Дъмбел снач със смяна на ръце х 10 за всяка ръка; @6кг
4.Плие х 20; @6кг
Следобед
Power yoga (предимно от вариации на поздрави) ~ 30 мин
Коментар:
Сън - 6 ч.
Пак ходене до София Мед; скоро започвам новите хапчета...ще ги впиша ;) (само да свършат тези)
Ето ги и домашните сладки - имаха вкус на традиционни меденки (като изключим банановия привкус), но отвън коричката беше хрупкава, а отвътре бяха някак...пухкави :D
Радост, това, което ме притеснява в стойностите, са малкото калории, най-вече :D
Марги - аз бях точно в Балеви, но имаше само от това (скъпото) брашно, а продавачката не можа да ми даде ясен отговор кога ще им доставят от другото, за това го купих.
Обаче това, от първия линк, което пратих, пак ми излиза най-евтино и се чудя дали да не си го поръчам онлайн...
03.04.13
11:17
Аз си пиша “кокосово брашно” в сметачката на калории и то си знае колко са му стойностите. Даже не съм погледнала дали има написани на етикета, а сега нямам, че много бързо го изяждам, а си е калорично ;)
Рецептата за сладките в блога ли е? (wasntme)
казано от Radost_nezemnA на 03.04.13, 11:17:
Аз си пиша “кокосово брашно” в сметачката на калории и то си знае колко са му стойностите. Даже не съм погледнала дали има написани на етикета, а сега нямам, че много бързо го изяждам, а си е калорично ;)
Рецептата за сладките в блога ли е? (wasntme)
Все още не - изчаках днес да направя подобрената вариация - с шоколадови парченца - и ще я пусна малко по-късно :D
Мнението беше редактирано от Kath на 03.04.13 13:13.
03.04.13
13:53
Трябваше да ги оформиш като малки далматичнета и да разбиеш някой кулинарен конкурс :D
Много се харесаха у нас и направих ооооооще (inlove) :D
Ето я рецептата вече: http://subiraiusmivki.blogspot.com/2013/04/blog-post_8855.html
Мнението беше редактирано от Kath на 03.04.13 18:08.
03.04.2013 - (53)
Храна
undereating
-Мляко с кафе, 3 бр.
overeating
Между 12:00 и 18:30 непрекъснато се въртях около чиниите с домашните бисквитки от поста по-горе и изядох мнооогооо от тях, за това остатъка от храната беше малко:
-40 гр. бадеми и кофичка “Фреско” 2%
-2 фпх с маслинова паста
Движение
Следобед
Brutal HIIT Ladder Workout - 20 min total
60 Sec – Flutter Kick Squat
60 Sec – High Knees
60 Sec – Burpee
60 Sec – Jumping Jacks
-20 Sec – Rest
50 sec – Flutter Kick Squat
50 Sec – High Knees
50 Sec – Burpee
50 Sec – Jumping Jacks
-20 Sec – Rest
40 Sec – Flutter Kick Squat
40 Sec – High Knees
40 Sec – Burpee
40 Sec – Jumping Jacks
-20 Sec – Rest
30 Sec – Flutter Kick Squat
30 Sec – High Knees
30 Sec – Burpee
30 Sec – Jumping Jacks
-20 Sec – Rest
20 Sec – Flutter Kick Squat
20 Sec – High Knees
20 Sec – Burpee
20 Sec – Jumping Jacks
-20 Sec – Rest
10 Sec – Flutter Kick Squat
10 Sec – High Knees
10 Sec – Burpee
10 Sec – Jumping Jacks
20 Sec – Rest
+
-3 кръга:
1.Повдигане на дъмбели за трапец х 15; 2@6кг
2.Пл. катерач х 50
3.Хиперекстензии х 20 (на шв. топка)
4.Пл. катерач х 50
-4 кръга:
1.Биц. съване х 10; 2@6кг
2.Кик-бек х 10; 2@6кг
3.Пл. катерач х 50
-4 кръга:
1.Кор. преси със свити крака х 30
2.”Колело” за корем х 40 (20 на всяка страна)
3.Пл. катерач х 50
Тотал: 23 мин
Коментар:
Сън - 6 ч. Цял ден ходене насам-натам, следобед имаше много учене, тренировка, къпане, храна, храна, учене, учене, учене :D
Мнението беше редактирано от Kath на 04.04.13 06:03.
04.04.2013 - (54)
Храна
undereating
-Мляко с кафе, 3 бр.
overeating
Между 12:30 и 19:00:
-Няколко от вчерашните бисквитки + кофичка “Фреско 3,6%” с 2 лъж. тахан, 1 с.л. пектин и малко течна Стевия
-80 гр. черен шоколад (без захар)
-130 гр. мариновани (с био горчица, подправки и кисело мляко) пилешки гърди + салата от настъргани моркови
-Няколко от вчерашните бисквитки :D
Движение
Следобед
Power yoga ~ 30 min
1 табл. “Хлое”; 1 табл. Vita max на “Nutrim”; Метформин след всяко хранене; 1 табл. Ca+Mg+Zn ; сутрин и вечер “Тинидазол”
Коментар:
Най-сетне сънят беше 7 часа!
Като цяло, беше ден за активна почивка - без тренировка, но пък с тичане след кучето ( :D ) и малко йога.
05.04.13
09:05
Кат, видях малко със закъснение за обрива дето си споделила, че имаш. И аз го получавам същия по ръцете, по малко от снимката разбира се. Появява се и изчезва когато му стане кеф :D Та аз се мажа с Гентамицин, пък понякога не ми помагаше въобще. Забелязах, че ми излиза от един душ гел, с който се миех. Чудното е, че е само там. Също от разни препарати за съдове, единствено от Пур не ми излиза. Та направи си едно малко наблюдение като ползваш някой козметики, препарати се засилва сърбежа и т.н Просто е отвратително. Също ме съветваха да не оставям кожата на ръцете си прекалено суха.
05.04.2013 - (55)
Храна
undereating
-Мляко с кафе, 3 бр.
overeating
Между 12:00 и 18:40:
-Малък събуей (черно хлебче, горчица, шунка, зеленчуци, кашкавал)
-80 гр. черен шоколад без захар
- !43! грама бадеми :D ...а на пакетчето пишеше 50 (punch) (nhappy)
-Салата от настъргани, белени домати, половин авокадо, варени яйца и домашна кокосова майонеза + 1 пълнозърнеста филийка
-Кофичка “Фреско - 2%” с доза протеин, 1 лъжица тахан
Движение
Следобед
-Разгрявка с малко поздрави
-4 кръга:
1.Гребане от планк х 10; 2@6к
2.”Динамична мъртва тяга” (така ще наричам тягата със скок до планк-позиция и изправяне) х 10; @12кг
3.Лег на шв. топка х 12; 2@6кг
4.Бърпи х 10
-4 кръга:
1.Хибридни Арнолд преси х 10; 2@6кг
2.Бицпесово сгъв. х 10; 2@6к
3.Кофички “на пейка” х 15 (ясно е, че нямам пейка в нас.. импровизирам)
4.Пл. катерач х 50
-3 кръга:
1.Централен статичен планк х 40 секунди
2.Страничен статичен планк (дясно) х 40 сек.
3.Страничен статичен планк (ляво) х 40 сек.
4.100 скока с въже, тип (високи колене)
Тотал: 36 мин
1 табл. “Хлое”; 1 табл. Vita max на “Nutrim”; Метформин след всяко хранене; 1 табл. Ca+Mg+Zn ; сутрин и вечер “Тинидазол”
Коментар:
Отново 7 часа (clap)
Прелест...казаха, че ще е мрачно почти през целия ден, но пък ние към обяд хванахме слънчице и пак тичахме на поляната след кучето ;). Обичам да е топло (h)
казано от Kath на 06.04.13, 06:58:
05.04.2013 - (55)
2.”Динамична мъртва тяга” (така ще наричам тягата със скок до планк-позиция и изправяне) х 10; @12кг
Как точно става тая работа?
06.04.13
12:04
Аз си го представям като - навеждаш се,правиш нещо като бърпи с ръцете на щангата/дъмбелите , връщаш краката обратно към ръцете и се изправяш,вдигайки тежестта заедно с торса :D
Правя един кратък пост със снимки от великолепния ден, прекаран в дъъълги разходки по Искъра (h)
Утре сутрин ще описвам!
(: