Креатин

Приемам креатин монохидрат от 2 седмици. В тренировъчен ден пия по 5гр. след тренировка заедно с декстрозата и протеина, а когато не тренирам пия 5гр. сутрин. Та въпроса ми е колко време да продължавам да го пия по този начин и след това колко време да почивам и има ли нужда да увелича дозата с 5гр. отгоре?

На теория можеш да си го пиеш постоянно по 5гр. дневно. Аз лично на около 3 месеца прием правя 20-тина дни пауза.

Няма нужда да увеличаваш дозата. 5гр. са достатъчни, освен ако не си с физиката на Jay. :)

12.11.12
19:39

Айде сега поредната тема от типа “Помощ”, “Хелп”, “Въпрос”, “Креатин”, “Протеин”, “Глутамин”, “Аргинин” или нещо друго завършващо на -ин... Или накратко казано тема “Отговорете ми вие, че мен ме мързи да чета”.
Тишо, браво за отговора, но ти се удивлявам на спокойствието и търпимостта към подобни въпроси. Вярно, че всеки започва отнякъде и има нужда от помощ, ама па при толкова изчерпателна ИНФОРМАЦИЯ по темата е срамота да се задават такива въпроси.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1