15.11.12
23:21
Момче на 18 години съм 172 см 64 кг
Тренирам от две години, първата година ходих на фитнес, а от Януари тази година започнах силови тренировки, купих си лост за вкъщи и правя набирания и лицеви упори.
Преди месец и нещо ми дойде идеята да ги комбинирам, 4 тренировки седмично 2 във фитнеса и две в къщи на лоста и ефекта е добър от една страна си качвам маса а от друга повишавам силата и и издържливоста си и се въстановявам така че за сега нещата работят :)
Дайте мнения добра ли е тази техника в дългосрочен план, трябва ли да разпределя дните по определен начин, като цяло ми е интересно какво мислите другите спортуващи за този начин на трениране.Ако има някоя статия по въпроса с изготвени тренировъчни планове моля дайте линк.
Темата беше редактирана от Стоян Петров на 15.11.12 23:24.
16.11.12
21:40
и двете
16.11.12
21:56
Според мен това в къщи можеш съвсем спокойно да си го причислиш към тренировката за гръб и гърди дето си я правиш във фитнеса, така че тия домашни тренировки си ги разпредели така, че на тия мускулни групи да не им идва в повече. А иначе идеята ти си е добра, можеш да продължиш така, но ще е добре да правиш по-нататък тия упражнения и с допълнителна тежест, за да имаш напредък. А четирите тренировки можеш да си ги разположиш два дни тренираш - един почиваш - пак два тренировки и после събота и неделя почиваш.